2011. szeptember 1. csütörtök

szept. 1
18:17
Magyar válogatott: Rudolf Gergely szerint nincs mit veszítenünk (She)
Nincs veszíteni valója a magyar labdarúgó-válogatottnak pénteken a svédek elleni Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen Rudolf Gergely szerint, mivel a csapatot rengeteg sérülés és eltiltás sújtotta, ráadásul az esélyesség terhe is a svédeket nyomja.
szept. 1
18:33
Olimpia: Ghána ismét NOB-tag, versenyzői indulhatnak Londonban (She)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) végrehajtó bizottsága csütörtökön visszaadta a korábban felfüggesztett Ghána tagságát.
szept. 1
18:35
MotoGP: Sebestyén Péter kihagyja a San Marinó-i Nagydíjat (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság San Marinó-i Nagydíjával kapcsolatos, magyar vonatkozású hír, hogy Sebestyén Péter közös megegyezéssel felbontotta szerződését eddigi csapatával, a Caretta Technologyval.
szept. 1
18:39
Ibra a hosszabbításban is oda teszi magát ellenünk - videó (Agroinform)
Zlatan Ibrahimovic, a svéd labdarúgó-válogatott csatára nyilatkozik a magyarok elleni Európa-bajnoki selejtező előtt.
szept. 1
18:41
Stieber várhatóan kezd a svédek ellen - összeállítás (Agroinform)
A magyar labdarúgó válogatott Svédország nemzeti tizenegye ellen lép pályára péntek este a Puskás Ferenc Stadionban.
szept. 1
18:51
Vuelta: szlovák siker a 12. szakaszon, Wiggins őrzi a piros trikót (She)
Peter Sagan (Liquigas-Cannondale) révén szlovák szakaszgyőzelem született a Spanyol kerékpáros körverseny (La Vuelta a Espana) 12., Ponteareas  és Pontevedra közötti 160 km-es szakaszán.
szept. 1
18:57
Dzsudzsák játéka csak a magyaroknak fontos, nekünk szinte mindegy - Erik Hamrén (Agroinform)
Erik Hamrén, a svéd válogatott szövetségi kapitánya a Magyarország-Svédország Európa-bajnoki selejtezőt megelőző sajtótájékozatón beszél a várható esélyekről, a magyarok elleni meccsről.
szept. 1
19:15
Nem hiszem, hogy a tűzoltás miatt igazoltak le - Mertesacker (Agroinform)
Az Ágyúsok frissen szerződtetett középhátvédje szeretne hinni abban, hogy nem csak a Manchester United elleni 8-2-es vereség miatt igazolták.
szept. 1
19:27
Férfi kosárlabda Eb: az oroszok kínlódva nyertek a grúzok ellen (She)
A Litvániában zajló férfi kosárlabda Európa-bajnokság csoportkörének második fordulójában a 2007-es kontinensbajnokságon győztes Oroszország kínlódva, hét ponttal nyert Grúzia ellen.
szept. 1
19:27
Rudolf: nincs mit veszítenünk (Behaviour)
Nincs veszíteni valója a magyar labdarúgó-válogatottnak a pénteki, svédek elleni Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen Rudolf Gergely szerint, mivel a csapatot rengeteg sérülés és eltiltás sújtotta, ráadásul az esélyesség terhe is a vendégeket nyomja.
szept. 1
19:29
Labdarúgás: a tavalyinál jóval több pénzt költöttek az európai topligák (She)
A tavalyinál jóval több pénzt költöttek labdarúgókra az angol, a spanyol és az olasz bajnokság klubcsapatai a szerdán lezárult átigazolási szezonban.
szept. 1
19:31
Sportgazdaság: az adócsökkentés növelte az adófizetési hajlandóságot (She)
A sport területén az adócsökkentés növelte az adófizetési hajlandóságot - többek között erről beszélt Füzi Ákos, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium (NEFMI) sportért felelős államtitkárságának sportszakmai főosztályvezető-helyettese a profi labdarúgókat képviselő érdekvédelmi szervezet, a FIFPro Budapesten zajló kétnapos jogi konferenciáján.
szept. 1
19:33
Peter Sagan második szakaszát nyerte (Agroinform)
A szlovák Peter Sagan nyerte a Vuelta a Espana országúti kerékpáros körverseny csütörtöki, 12. szakaszát, míg összetettben továbbra is a brit Bradley Wiggins vezet.
szept. 1
19:35
Az új adótörvények növelték a fizetési kedvet a sportban - Füzi Ákos (Agroinform)
A sport területén az adócsökkentés növelte az adófizetési hajlandóságot - többek között erről beszélt Füzi Ákos, a NEFMI sportért felelős államtitkárságának sportszakmai főosztályvezető-helyettese.
szept. 1
19:45
Honvéd: a korábbi Milan-játékos és még két afrikai futballista érkezett (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd hivatalos honlapján tette közzé, hogy az átigazolási időszak utolsó napján három játékost is szerződtetett.
szept. 1
19:47
Férfi kosárlabda: amerikai légióssal erősített a szolnoki bajnokcsapat (She)
Egy évre szóló szerződést kötött az élvonalbeli férfi kosárlabda-bajnokságban címvédő Szolnoki Olaj az amerikai Cameron Scott Jones-szal.
szept. 1
19:51
Korábbi agyrázkódásai miatt veszélybe került Savard karrierje - videó (Agroinform)
A Boston Bruins játékosa lehetséges, hogy már nem léphet pályára többet életében, miután az elmúlt két szezonban elszenvedett agyrázkódásaiból a vártnál nehezebben épül fel.
szept. 1
20:03
US Open: Stepánek feladta, Llodra öt gémje kevés volt (She)
A US Open férfi egyeseinek küzdelmében a 23. helyen kiemelt cseh Radek Stépanek két, elveszített játszma után a harmadikban 0:2-nél feladta az argentin Juan Mónaco elleni mérkőzést a 2. fordulóban.
szept. 1
20:09
A Manchester City kacérkodott egy Tévez-Sneijder csere gondolatával (Agroinform)
Tévez tanácsadója szerint volt esély arra, hogy pártfogoltja az Inter játékosa legyen, de ez végül Samir Nasri leigazolása miatt meghiúsult.
szept. 1
20:21
Jégkorong: a svéd Stephan Lundh az újvárosiak új vezetőedzője (She)
Sokadik próbálkozásra megtalálta új vezetőedzőjét a Dab.Docler jégkorongcsapata: J. P. MacCallum utóda Stephan Lundh lesz, aki kétszeres svéd bajnok trénerként Az 51 éves svéd szakember – aki ma érkezett meg Magyarországra és az este folyamán Dunaújvárosban már hivatalosan is bemutatták – képességfejlesztő edzőt is hoz magával.
szept. 1
20:27
Berdych elsöpörte Fogninit, Jankovic és Shiavone is győzött (Agroinform)
Sima mérkőzésen biztosította a helyét a legjobb 32 között Tomas Berdych, a férfi torna kilencedik kiemeltje az amerikai nyílt teniszbajnokság csütörtöki versenynapján.
szept. 1
20:57
US Open: Roger Federer simán győzött, megelőzte az amerikai legendát (She)
A várakozásnak megfelelően Roger Federer legyőzte Dudi Szelát, és továbbjutott a harmadik fordulóba az amerikai nyílt teniszbajnokságon, a US Openen. A svájci három szettben, 6:3, 6:2, 6:2-re győzött, mindössze 1 óra és 17 perc alatt.
szept. 1
20:57
Újra lesz magyar csapat a gyorsaságimotoros-vb-n (Metropol)
Stefano Favaro, Talmácsi Gábor korábbi menedzsere a pénteken kezdődő San Marinó-i Nagydíj helyszínén csütörtökön bejelentette: jövőre ismét lesz magyar istálló a gyorsaságimotoros-világbajnokságon.
szept. 1
21:03
Xavi szerint minden rendben közte és Casillas között (Agroinform)
A Barcelona középpályása szerint nem romlott meg a kapcsolata a Real Madrid csapatkapitányával az utóbbi idők feszültséggel teli mérkőzései után sem.
szept. 1
21:15
US Open: Federer simán győzött, megelőzte az amerikai legendát (She)
A várakozásnak megfelelően Roger Federer legyőzte Dudi Szelát, és továbbjutott a harmadik fordulóba az amerikai nyílt teniszbajnokságon, a US Openen. A svájci három szettben, 6:3, 6:2, 6:2-re győzött, mindössze 1 óra és 17 perc alatt.
szept. 1
21:17
Videó: A saját erősségeinkre koncentrálunk a svédek ellen - Rudolf (She)
A magyar labdarúgó-válogatott pénteken Svédország ellen játszik Európa-bajnoki selejtezőt Egervári Sándor csapatának telki főhadiszállásán megtartott sajtótájékoztatón a támadó Rudolf Gergely kijelentette, hogy nem a svédek gyengéire, hanem a saját erősségeinkre koncentrálunk majd. Egervári Sándor is kifejtette gondolatait az NSO Tv kamerája előtt.
szept. 1
21:19
Pápa: megegyeztek Urbányi Kristóffal és Puhalakkal, Bala is közel (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Pápánál folytatja karrierjét Urbányi Kristóf, az Újpest és a Kecskemét korábbi edzője, Urbányi István fia – tájékoztatta a Nemzeti Sport Online-t a Pápa klubigazgatója, Szemán György.
szept. 1
21:21
Stefano Favaro új magyar csapatot indít a gyorsaságimotoros-vb-n (Agroinform)
Talmácsi Gábor korábbi menedzsere a San Marinó-i Nagydíj helyszínén bejelentette: jövőre ismét lesz magyar istálló a gyorsaságimotoros-világbajnokságon.
szept. 1
21:33
Haladás: nem szerződtették, tegnap hazautazott az ausztrál középpályás (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás nem szerződtette a próbajátékon résztvevő ausztrál középpályást, Jack Balmforth-t – mondta el a Nemzeti Sport Online-nak a szombathelyiek klubigazgatója, Tóth Miklós.
szept. 1
21:35
Kajak-kenu: Vajda Attila továbbra is világbajnoki formában (She)
Ma az 1000 méteres elő- és középfutamokkal elkezdődött a londoni olimpia tesztversenye a Windsor melletti Eton Dorney evezős és kajak-kenu központban. Vajda Attila középfutamából másodikként jutott be a holnap délutáni fináléba, míg a Dombi, Kökény páros és Dombvári Bence a B-döntőben lesz érdekelt.
szept. 1
21:39
Svéd sztáredző lett a Dunaújváros új szakvezetője (Agroinform)
A hazájában év szakvezetőjének választott, világbajnoki bronzérmes svéd Stephan Lundh lett a dunaújvárosi Dab.Docler jégkorongcsapatának új vezetőedzője.
szept. 1
21:51
Neves svéd edző a dunaújvárosi hokisoknál (Metropol)
A hazájában év szakvezetőjének választott, világbajnoki bronzérmes svéd Stephan Lundh lett a dunaújvárosi Dab.Docler jégkorongcsapatának új vezetőedzője.
szept. 1
21:51
Jövőre újra lesz magyar csapat a gyorsaságimotoros-vb-n (Behaviour)
Stefano Favaro, Talmácsi Gábor korábbi menedzsere a pénteken kezdődő San Marinó-i Nagydíj helyszínén csütörtökön bejelentette: jövőre ismét lesz magyar istálló a gyorsaságimotoros-világbajnokságon.
szept. 1
21:57
Federer könnyen nyert, már Agassi előtt jár (Agroinform)
Háromszettes győzelmet aratott a harmadik kiemelt Roger Federer Dudi Sela ellen az amerikai nyílt teniszbajnokság férfi versenyének második fordulójában.
szept. 1
22:09
Válogatott: megvolt az utolsó edzés, Csányival vacsorázott a csapat (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség tájékoztatása szerint a Svédország elleni, holnapi Eb-selejtezőre készülő magyar csapat túl van az utolsó edzésen, amelyen minden kerettag teljes értékű munkát végzett.
szept. 1
22:11
Kecskemét: Reszeli Soós István befejezte a munkáját a klubnál (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Kecskemét hivatalos honlapján tette közzé, hogy Reszeli Soós István, az utánpótlás szakmai vezetője befejezte munkáját a klubnál.
szept. 1
22:15
Vajda Attila az előolimpián is remekel (Agroinform)
Csütörtökön az 1000 m-es elő- és középfutamokkal elkezdődött a jövő évi, londoni olimpia kajak-kenu tesztversenye a Windsor melletti Eton Dorney központban.
szept. 1
22:27
Férfi kosárlabda Eb: Nowitzkivel nem bírtak az olaszok, litván gála (She)
A Litvániában zajló férfi kosárlabda Európa-bajnokságon a nyitó fordulóban bemutatott visszafogott játék után csütörtökön a csoportkör második fordulójában már gáláztak a házigazdák, akik egy jó erőkből álló Lengyelországot vertek meg 20 ponttal.
szept. 1
22:45
U21-es válogatott: írországi vereséggel kezdtük az Eb-selejtezőt (She)
A magyar U21-es labdarúgó-válogatott 2–1-re kikapott Írországtól idegenben első mérkőzésén az Európa-bajnoki selejtező 7. csoportjában. A mieink korán hátrányba kerültek, de Futács Márkó egyenlített, ám a második félidőben kapott gólra már nem tudott válaszolni Róth Antal csapata, amely az utolsó perceket emberhátrányban játszotta le Iszlai Bence kiállítását követően.
szept. 1
22:51
Nehéz volt kihagyni Inzaghit a BL-listáról - Allegri (Agroinform)
A Milan benyújtotta az UEFA-nak annak a 25 játékosnak a névsorát, akiket be akarnak vetni a Bajnokok Ligájában, és Inzaghi lemaradt a listáról.
szept. 1
23:03
Válogatott: Bozsik József posztumusz elismerése a magyar-svéd előtt (She)
Bozsik József 101-szeres válogatottsága megünneplésére a magyar–svéd Európa-bajnoki selejtező előtt Csányi Sándor, az MLSZ elnöke átadja a Bozsik-családnak az UEFA emlékérmét és egy „válogatott sapkát" – közölte az mlsz.hu.
szept. 1
23:09
Futács gólja ellenére kikaptunk Írországtól (Agroinform)
A magya válogatott vereséggel kezdte az U21-es Európa-bajnokság selejtezőit. Németország, Spanyolország és Anglia fölényesen nyert.
szept. 1
23:11
A minket legyőző portugálok a spanyoloktól, a finnek a görögöktől kaptak ki (Agroinform)
A címvédő spanyol és a házigazda litván válogatott is begyűjtötte második győzelmét a férfi kosárlabda Európa-bajnokság csütörtöki, második játéknapján.
szept. 1
23:21
U21-es válogatott: Játékosaim nincsenek hozzászokva ehhez az iramhoz - Róth (She)
Róth Antal, a magyar U21-es válogatott szövetségi edzője az írek elleni vereség után úgy nyilatkozott, játékosai nincsenek hozzászokva ehhez az iramhoz.
szept. 1
23:27
Serena Williams két sima szettben lépett a harmadik körbe (Agroinform)
Alig több mint háromnegyed óráig tartó mérkőzésen nyert a 28. kiemelt amerikai Serena Williams a US Open női versenyének második fordulójában.
szept. 1
23:39
Oroszország: súlyos büntetést róttak ki az Anzsi szakmai stábjára (She)
Az Orosz Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága súlyos büntetést szabott ki az Anzsi Mahacskala – Dzsudzsák Balázs együttesének – vezetőedzőjére, valamint a szakmai stáb több tagjára, az augusztus 21-én, a Dinamo Moszkva ellen 2–1-re megnyert hazai mérkőzésen történtek miatt.

Keresés