2013. szeptember 1. vasárnap

szept. 1
20:20
Tottenham: Bale a Real Madridba igazolt - hivatalos (She)
Az angol élvonalbeli Tottenham labdarúgócsapatának menedzsere, André Villas-Boas az Arsenal ellen elveszített londoni derbi (1–0) után megerősítette: Gareth Bale a Real Madrid játékosa lesz. Mindkét klub hivatalos honlapján is bejelentette az átigazolást.
szept. 1
20:30
NB I: a Honvéd kiütötte idegenben a Kaposvárt (She)
A labdarúgó NB I hatodik fordulójában a Budapest Honvéd négy góllal nyert az egyre nehezebb helyzetben lévő Kaposvári Rákóczi otthonában.
szept. 1
20:32
Oroszország: ikszelt a Dinamo, Dzsudzsák végig a pályán volt (She)
A Dinamo Moszkva 1–1-es döntetlent játszott a Rosztovval hazai pályán az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság hetedik fordulójában. A moszkvaiak magyar válogatott szélsője, Dzsudzsák Balázs végigjátszotta az összecsapást. A Dinamo gólját Alekszandr Kokorin szerezte.
szept. 1
20:34
Jégkorong: a házigazda nyerte az Ifj. Ocskay Gábor Emléktornát (She)
A házigazda Sapa Fehérvár AV19 diadalmaskodott az Ifj. Ocskay Gábor Emléktornán, miután a vasárnapi döntőben 5–3-ra legyőzte a svájci Ambri-Piotta együttesét. A finálé legjobbja a mesterhármast jegyző Colton Yellow Horn volt.
szept. 1
20:48
Végleges: Gareth Bale a világ legdrágább játékosa (Infostart)
A Real Madridban folytatja pályafutását Gareth Bale: a walesi futballista leigazolását a spanyol klub honlapján jelentették be vasárnap este.
szept. 1
20:48
NB I: Videoton-MTK bajnoki élőben az NSO-n! (She)
Videoton–MTK találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása és folyamatosan frissülő cikke segítségével!
szept. 1
20:48
A világ legdrágább átigazolása (Metropol)
Gareth Bale leigazolását a Real Madrid honlapján jelentették be vasárnap este.
szept. 1
20:48
A Honvéd négy gólt vágott az egyre mélyebbre süllyedő Kaposvárnak (Agroinform)
A Budapest Honvéd rendkívül könnyedén, 4-0-ra győzött a sereghajtó, és továbbra is nyeretlen Kaposvár vendégeként.
szept. 1
20:50
Könnyedén nyert Kaposváron a Honvéd (Infostart)
A Budapest Honvéd rendkívül könnyedén, 4-0-ra győzött a sereghajtó, és továbbra is nyeretlen Kaposvár vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 6. fordulójának második vasárnapi mérkőzésén. A fővárosiak május 11. után nyertek ismét idegenben, Kaposváron 2010 februárja óta nem kaptak ki.
szept. 1
20:50
Real Madrid: Kaká újra a Milané, két évre írhat alá? (She)
Egybehangzó olasz sajtóhírek szerint az AC Milan megegyezett a Real Madriddal Kaká átigazolásáról. A brazil középpályás visszatér Milánóba, és a La Gazzette dello Sport információi szerint kétéves szerződést köt régi-új csapatával.
szept. 1
20:50
Sok volt a közte tíz Szkopjéban, vége a szegedi BL-álmoknak (Agroinform)
A súlyos idegenbeli vereség után hazai környezetben 23-19-re nyert a Pick, de így is csak az EHF Kupában folytathatja.
szept. 1
20:52
Válogatott: Devecseri Szilárd is bekerült a keretbe (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) hivatalos Twitter-csatornáján közölte: Mészáros Norbert sérülése miatt Devecseri Szilárd is bekerült a válogatott keretbe. A Haladás védője így ott lesz a Románia és az Észtország elleni vb-selejtezőkön.
szept. 1
20:54
Videó: Miralem Pjanic gyönyörű gólt löbbölt a Romában (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság második fordulójában a Roma hazai pályán 3–0-ra legyőzte az újonc Veronát. A fővárosiak Fabrizio Cacciatore öngóljával kerültek előnybe, majd Miralem Pjanic és Adem Ljajics is eredményes volt. Most nézze meg a találkozó összefoglalóját!
szept. 1
20:56
Férfi kézi BL: négygólos sikerrel búcsúzott a Szeged (She)
Bár a férfi kézilabda Bajnokok Ligája selejtezőjének visszavágóján a Pick Szeged hazai pályán 23–19-re legyőzte ugyan a Metalurg Szkopjét, de idegenbeli tízgólos veresége miatt csak az EHF-kupában folytathatja a szereplést.
szept. 1
20:58
NB I: Ha tudunk tovább fejlődni, van jövőnk - Rossi (She)
A Budapest Honvéd négygólos győzelmet aratott a Kaposvár otthonában a labdarúgó NB I 6. fordulójában. A hazaiak szakvezetője, Prukner László szerint megint a pontrúgások okozták a vesztüket, míg a vendégek vezetőedzője, Marco Rossi szerint most játszottak az új évadban a legjobban.
szept. 1
21:06
Primera División: még mindig hibátlan az Atlético Madrid (She)
Harmadik meccsét is megnyerte az Atlético Madrid! A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 3. fordulójában a Real Sociedad otthon 2–1-re kikapott a fővárosi együttestől, amely így továbbra is hibátlan.
szept. 1
21:06
Mészáros helyett a szombathelyi Devecseri a keretben (Agroinform)
Mészáros Norbert sérülés miatt kikerült a magyar labdarúgó-válogatott soros világbajnoki selejtezőire készülő keretéből.
szept. 1
21:08
Primera División: Valencia-Barcelona élőben az NSO-n! (She)
A Primera División 3. fordulójának záró mérkőzésén a Valencia a címvédő Barcelonát fogadja. Kövesse a mérkőzést folyamatosan frissülő cikkünkkel!
szept. 1
21:10
Rg-vb: slusszpoén a végére, a spanyolokra ragyogott az arany (She)
Tíz buzogánnyal a spanyol, 3 labdával és 2 szalaggal az orosz csapat végzett az élen a kijevi ritmikus gimnasztika világbajnokság záró napján. Az éremtáblázatot szokás szerint az orosz válogatott zárta az élen, más kérdés, hogy pont az oroszok lehetnek a leginkább elégedetlenek szereplésükkel.
szept. 1
21:12
Videó: felső sarkos bombával győzték le a Debrecent (She)
A Pécs 2–1-re legyőzte a Debrecent a labdarúgó NB I 6. fordulójában. A Loki szerezte meg a vezetést Dalibor Volas révén, de Koller Krisztián duplájával fordított a hazai csapat – a második szépségdíjas találat volt. Összefoglaló.
szept. 1
21:24
Férfi kézi BL: Eklemovicsék elütötték a Montpellier-t (She)
Az előző szezon sikertelen kísérlete után az Orlen Wisla Plock feljutott a főtáblára a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában, miután az oda-visszavágós, szabadkártyáért vívott párharcban összesítésben 55–52-re legyőzte a Montpellier-t.
szept. 1
21:24
Mészáros helyett Devecseri a keretben (Metropol)
Mészáros Norbert sérülés miatt kikerült a magyar labdarúgó-válogatott soros világbajnoki selejtezőire készülő keretéből.
szept. 1
21:26
Belgium: Hazard öccse volt az Anderlecht veszte, Kötelesék iksze (She)
A belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Pro League) 6. fordulójában a Zulte-Waregem hazai pályán 4–3-ra legyőzte a mérkőzést 9 emberrel záró Anderlechtet. A találkozó legjobbja az egy gólt szerző, hármat előkészítő Thorgan Hazard volt, a Chelsea-ben futballozó Eden Hazard öccse.
szept. 1
21:42
Videó: a Debrecent verő Pécs már senkitől sem fél (She)
Koller Krisztián és Szatmári Lóránd szerint is a Pécs bealudt a Debrecen elleni labdarúgó bajnoki elején, de utána felébredt, és megmutatta, hogy senkitől sem kell félnie. A meccs hőse, a két gólt szerző Koller Krisztián lett. Kondás Elemér, a Debrecen vezetőedzője szerint jobban kellett volna sáfárkodniuk a helyzetekkel. Az NSO Tv riportja.
szept. 1
22:00
Napoli: Novothnyt a „masztiffokkal” is összeboronálták (She)
Az olasz harmadosztályú Paganeséhez tartó Novothny Somát újabb klubbal hozták hírbe: egyes olasz sajtóhírek szerint a Napoli magyar labdarúgója a Nocerinához kerülhet kölcsönbe.
szept. 1
22:02
Eurofutball: Gruborovicsék ikszeltek, Kovácsék kikaptak (She)
A norvég élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eliteserien) 22. fordulójában Kovács Péter együttese, a Strömsgodset 1–0-ra kikapott a Viking otthonában. A magyar támadót nem nevezték a találkozóra, amelynek krónikájához tartozik még, hogy a 91. percben Stefan Johansent (Strömsgodset) kiállította a játékvezető.
szept. 1
22:04
Videó: Holender klasszisgóllal segítette a Honvédot (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Budapest Honvéd könnyedén, 4–0-ra győzött a Kaposvár ellen idegenben a labdarúgó NB I 6. fordulójában. Most tekintse meg a mérkőzés összefoglalóját!
szept. 1
22:06
Real Madrid: az Arsenal 47 milliót adna a padozó Özilért (She)
A Marca cikke szerint az angol élvonalbeli Arsenal 47 millió eurót kínált a spanyol Real Madrid német válogatott középpályásáért, Mesut Özilért.
szept. 1
22:08
Izrael: Sousa csapata a legvégén legyűrte Hrepkáékat (She)
Paulo Sousa csapata, a Maccabi Tel-Aviv Rade Prica ráadásban szerzett góljával 1–0-ra legyőzte a Hrepka Ádámot végig a soraiban tudó Bnei Jehudát az izraeli élvonalbeli labdarúgó-bajnokság második fordulójában.
szept. 1
22:18
US Open: Murray könnyedén bejutott a nyolcaddöntőbe (She)
A harmadik helyen kiemelt brit Andy Murray magabiztosan, három játszmában győzött a német Florian Mayer ellen a US Open harmadik fordulójában, így már a nyolcaddöntőre készülhet.
szept. 1
22:18
Az Arsenal máris lépett, 47 milliót kínált Özilért (Agroinform)
Az Ágyúsok lecsapnának az Isco és a Gareth Bale érkezése miatt a Bernabéuban létszámfelettivé vált német középpályásra.
szept. 1
22:20
Olaszország: a PSG középpályása ismét kerettag (She)
Ismét meghívót kapott az olasz labdarúgó-válogatottba Thiago Motta: a PSG középpályása legutóbb a 2012-es Eb-döntőn ölthette magára a címeres mezt. Debütálhat a nemzeti tizenegyben Manolo Gabbiadini, a Sampdoria támadója.
szept. 1
22:36
NB I: az MTK elleni sikerrel állt a tabella élére a Videoton (She)
A labdarúgó NB I 6. fordulójában a második helyen álló Videoton az MTK Budapest csapatát fogadta. A hazaiak Kálnoki Kis Dávid öngóljával szereztek vezetést a 40. perben, majd két perccel később Nikolics Nemanja is a vendégek kapujába talált. A második félidőben már nem született gól, de a Videoton így is magabiztos sikerrel vette át a vezetést a tabellán.
szept. 1
22:36
A Videotonnak nem okozott gondot a gólképtelen MTK legyőzése (Agroinform)
A székesfehérvári alakulat ezzel továbbra is veretlen a szezonban, győzelmével pedig a tabella élére állt.
szept. 1
22:54
Abszolút újonc a magyar válogatott keretben (Infostart)
Mészáros Norbert sérülés miatt kikerült a magyar labdarúgó-válogatott soros világbajnoki selejtezőire készülő keretéből.
szept. 1
22:54
Görögország: Mitroglu-tripla, Olympiakosz-ötös - Megyeri nélkül (She)
Az Olympiakosz 5–0-ra győzött a Levadiakosz ellen idegenben a görög élvonalbeli labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójában. Konsztantinosz Mitroglu triplázott, Javier Saviola büntetőből volt eredményes, míg Megyeri Balázs a kispadról nézte végig csapata sikerét.
szept. 1
22:54
Demichelis követte Pellegrinit Manchesterbe (Agroinform)
A Manchester City vasárnap késő este bejelentette a 32 éves argentin védő szerződtetését.
szept. 1
22:56
Man. City: argentin védőt igazoltak Madridból - hivatalos (She)
Az angol élvonalbeli Manchester City hivatalos honlapján bejelenttette, szerződtette az Atlético Madrid 32 éves védőjét, Martín Demichelist.
szept. 1
22:58
Serie A: a Milan és az Inter is hármat vágva nyert (She)
Az AC Milan és az Inter is győzött az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) második fordulójában: előbbi a Cagliarit gyűrte le hazai pályán (3–1), utóbbi a Catania vendégeként szerzett három pontot (0–3).
szept. 1
23:00
Videó: klasszisok és másodosztály - szegedi búcsú a kézi BL-től (She)
Zubai Szabolcs szerint a kézilabda BL-től győzelemmel búcsúzó Pick Szeged olykor világklasszis színvonalon játszik, máskor meg másodosztályú játékot produkál. Tatai Péter úgy véli, ha nem lett volna az első meccs, akkor még elégedettek is lehetnének. A kapus hozzátette, ha nem tudnak idegenben jobban kézilabdázni, akkor semmire sem lesz esélyük a jövőben.
szept. 1
23:12
Az első félidő végén eldöntötte a mérkőzést a tabella élére ugró Videoton (Infostart)
A Videoton hazai környezetben 2-0-ra nyert az MTK ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 6. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén. A székesfehérvári alakulat ezzel továbbra is veretlen a szezonban, győzelmével pedig a tabella élére állt. A fővárosi kék-fehéreket az újonc Mezőkövesd első fordulós legyőzését követően nem nyertek mérkőzést.
szept. 1
23:12
Primera División: Messi-tripla, Barca-siker; sevillai iksz (She)
A Primera Divisón 3. fordulójában a Barcelona a Valencia vendégeként aratott 3–2-es sikert. Lionel Messi 41 perc leforgása alatt klasszikus mesterhármasig jutott, Hélder Postiga pedig hiába hozta vissza a reményeket az első félidő végén, az egyenlítés már nem jött össze Miroszlav Djukics együttesének a második játékrészben. A Sevilla 2–2-es döntetlent játszott a Málagával hazai pályán.
szept. 1
23:12
Román-magyar - Mészáros helyett Devecseri a keretben (Behaviour)
Mészáros Norbert sérülés miatt kikerült a magyar labdarúgó-válogatott soros világbajnoki selejtezőire készülő keretéből.
szept. 1
23:12
Messi-tripla a Denevérek ellen, a Monaco bejelentkezett a bajnoki címért (Agroinform)
Feltámadt a Stuttgart, 6-2-re ütötte ki a Hoffenheimet. A Dortmundot Mhitarjan vezette sikerre Frankfurtban.
szept. 1
23:14
A magyarok nyerték a legtöbb érmet a duisburgi vb-n (Infostart)
A németországi Duisburgban rendezett kajak-kenu világbajnokságon a magyarok szerezték a legtöbb érmet, a németek pedig a legtöbb aranyat, eggyel megelőzve a magyarokat. E két csapat több aranyat gyűjtött, mint az összes többi együttvéve.
szept. 1
23:14
Ligue 1: Falcao megsérült találata után, cseréje győztes gólt lőtt (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 4. fordulójában a Monaco 2–1-re nyert a Marseille otthonában.
szept. 1
23:14
Győzelmével élen a Videoton (Behaviour)
A Videoton hazai környezetben 2-0-ra nyert az MTK ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 6. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.
szept. 1
23:16
NB I: Négy meccs gól nélkül, ez ritka tőlünk - Garami (She)
Az MTK 2–0-s vereséget szenvedett a Videoton otthonában a labdarúgó NB I 6. fordulójában. A hazaiak vezetőedzője, José Gomes szerint egy nagyon nehéz ellenfél ellen sikerült nyerniük, míg a vendégek szakmai igazgatója, Garami József szerint rúgott gól nélkül nem lehet mérkőzést nyerni.
szept. 1
23:30
NS: BL-győztest vert a Fradi; Ellépett a Videoton - hétfő (She)
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk:
szept. 1
23:48
Videó: Messi remekelt, de a szebb gólokat Postiga szerezte (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Barcelona 3–2-re legyőzte idegenben a Valenciát. Lionel Messi mesterhármast ért el, de Hélder Postiga duplája azért szebb volt.

Keresés