2013. szeptember 13. péntek

szept. 13
19:12
NB I: Paks-Kaposvár mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó NB I 7. fordulójának nyitó mérkőzésén az ötödik helyen álló MVM Paks fogadja a 16., utolsó pozícióban tanyázó Kaposvári Rákóczit. Kövesse a találkozót percről percre frissülő online tudósításunk segítségével!
szept. 13
19:13
A nagyok közül csak a Manchester Unitedre vár sétagalopp (Agroinform)
A Premier League 4. fordulójában a Manchester United az újonc Crystal Palace-t fogadja.
szept. 13
19:30
MU: bemutatták Fellainit, akinek egy álma valósult meg (She)
A Manchester Unitednél bemutatták az átigazolási szezon hajrájában szerződtetett Marouane Fellainit, aki álomigazolásról beszélt, és reméli, meg tudja hálálni David Moyes bizalmát.
szept. 13
19:48
Férfi kézi NB I: 27 gólos veszprémi siker a Cegléd ellen (She)
A férfi kézilabda NB I 3. fordulójának nyitó mérkőzésén a bajnoki címvédő MKB-MVM Veszprém hazai pályán félidei 25–5-ös vezetés után 43–16-ra kiütötte a nyeretlen Ceglédet.
szept. 13
19:48
Könnyedén nyert a címvédő Veszprém (Metropol)
A címvédő MKB-MVM Veszprém könnyedén nyert a vendég Cegléd ellen a férfi kézilabda NB I egyetlen pénteki mérkőzésén.
szept. 13
19:48
Özil beteg, kimaradhat az Arsenalból (Agroinform)
Angol sajtóhírek szerint az Arsenal német játékos rosszul érezte magát a pénteki edzésen.
szept. 13
19:50
Fréfi kosár Eb: Szerbiának is van már veresége az E-csoportban (She)
A szlovéniai férfi kosárlabda Európa-bajnokság középdöntőjében, az E-csoportban még vereség nélkül álló Szerbia 82–75-re kikapott Ukrajnától.
szept. 13
20:06
NB II: kénytelen nélkülözni kulcsjátékosát a Szolnok (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Szolnoki MÁV labdarúgócsapata a hétvégi, Szigetszentmiklós elleni idegenbeli mérkőzésen nem számíthat a derékbántalmakkal küzdő középpályás, Sipeki István játékára.
szept. 13
20:24
Női kézi NB I: a DVSC nyerte meg a forduló rangadóját (She)
A női kézilabda NB I 3. fordulójának rangadóján az egyaránt hibátlan csapatok csatáján a DVSC hazai pályán 28–27-re legyőzte a Dunaújvárosi Kohászt.
szept. 13
20:42
Busztragédia: felébresztették a győriek gyúróját (She)
Felébresztették az eddig mesterségesen mélyaltatásban tartott Burdi Szabolcsot, a múlt héten szombaton buszbalesetet szenvedő Hat-Agro Uni Győr női kosárlabdacsapat egyik súlyos sérültjét.
szept. 13
20:44
Jégkorong Mol Liga: a DAB nehezen gyűrte le az FTC-t (She)
A jégkorong Mol Liga alapszakaszában a címvédő Dab.Docler hazai környezetben kétgólos győzelmet aratott az FTC-ESMTK ellen. Ugyancsak otthon nyert az Érsekújvár és a Miskolc.
szept. 13
21:00
Bundesliga 2.: Királyék már 311 perce gólképtelenek (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga 2.) 7. fordulójában Király Gábor együttese, az 1860 München gól nélküli döntetlent játszott az Aalen vendégeként.
szept. 13
21:00
Nyeretlen maradt a Kaposvár (Agroinform)
A Paks 2-0-ra verte otthon a Kaposvárt a labdarúgó NB I 7. fordulójának pénteki meccsén.
szept. 13
21:02
NB I: Simon Attila ismét betalált, 2-0-ra nyert a Paks (She)
A labdarúgó NB I 7. fordulójának nyitó mérkőzésén az MVM Paks hazai pályán Windecker József és Simon Attila góljával 2–0-ra legyőzte a Kaposvárt. A mérkőzés krónikájához tartozik még, hogy az 52. percben Waltner Róbertet kiállította a játékvezető. Simon már a nyolcadik gólját szerezte a bajnokságban.
szept. 13
21:18
Női röpi NB I: otthon nyert a TF és a Palota (She)
A női röplabda NB I pénteki játéknapján hazai környezetben nyert a TF és a Palota, idegenben a Nyírsuli.
szept. 13
21:20
Videó: a holland csatárklasszis fia parádés gólt emelt (She)
Nem esik messze az alma a fájától. Az Ajaxban és a Barcelonában is futballozó Patrcik Kluivert fia, Justin parádés gólt szerzett az Ajax korosztályos bajnokiján. A 79-szeres holland válogatott támadó 14 éves gyermeke egy remek labdát kapott a bal oldalon, majd a tizenhatoson belülről, jobb lábbal tekert a kapuba.
szept. 13
21:36
Finnország: tovább tart Gruborovicsék rossz szériája (She)
A finn élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Veikkausliiga) 27. fordulójában Gruborovics Tamás együttese, az Inter Turku hazai pályán 3–1-re kikapott a Lahtitól. A magyar középpályás végigjátszotta az összecsapást.
szept. 13
21:36
A Bayern nem tesz ajánlatot Messiért - Guardiola (Agroinform)
Pep Guardiola kizártnak tartja, hogy a Bayern München valaha is ajánlatot tenne Lionel Messiért.
szept. 13
21:54
Labdarúgó NB I - Továbbra is nyeretlen a Kaposvár (Infostart)
Hetedik mérkőzésén sem sikerült megszereznie első győzelmét a Kaposvárnak a labdarúgó OTP Bank Ligában: a sereghajtó somogyi együttes pénteken Pakson maradt alul két góllal úgy, hogy a második félidő jelentős részében emberhátrányban játszott.
szept. 13
21:54
Kajak-kenu EORV: tizenhárom aranyérem péntek 13-án (She)
A péntek 13-a tizenhárom aranyérmet hozott a magyar csapat számára a racicei olimpiai reménységek versenyén (EORV), az 1000 méteres döntőkben. A magyar csapatból Hajdú Jonatán volt a legeredményesebb, aki három győzelmet is szerzett.
szept. 13
21:54
Továbbra is nyeretlen a Kaposvár (Metropol)
Hetedik mérkőzésén sem sikerült megszereznie első győzelmét a Kaposvárnak a labdarúgó OTP Bank Ligában.
szept. 13
21:56
Profi boksz: Erdei Zsolt tanítványa, Bedák Zsolt TKO-ja (She)
Nem kisebb névvel, mint a korábbi WBO félnehéz-, és WBC cirkálósúlyú világbajnok, ezúttal edzőként feltűnő Erdei Zsolttal a háta mögött lépett szorítóba a Ferobox Event pénteki, budapesti gáláján Bedák Zsolt.
szept. 13
21:58
Videó: Pakson is bukott a Rákóczi, Waltnert kiállították (She)
A labdarúgó NB I 7. fordulójának nyitó mérkőzésén az MVM Paks 2–0-ra legyőzte hazai pályán a Kaposvári Rákóczit. A paksiak Windecker József góljával szereztek vezetést, amelyet Simon Attila duplázott meg. Nézze meg a mérkőzés összefoglalóját!
szept. 13
22:00
Jégkorong EBEL: Bécsben nyert a Bozen, Salzburgban a Znojmo (She)
A jégkorong EBEL alapszakaszában Bécsben nyert a Bozen, Salzburgban a Znojmo, viszont a Villach, a Graz és az Innsbruck úgy tartotta otthont a két pontot, hogy egyet sem engedélyezett az ellenfélnek.
szept. 13
22:12
Videó: 25 - legendás sztorik legendáktól egy olimpiáról (She)
A magyarok számára Szöul az utóbbi idők egyik legsikeresbb olimpiája volt. 11 aranyérem mellett 6 ezüstöt és hat bronzot nyert a válogatott. Azóta eltelt negyed évszázad, ám az emlékek még mindig élénken élnek a bajnokokban. Az NSO Tv a győztesekkel felidézi az 1988-as játékok eseményeit.
szept. 13
22:30
NB I: „Volt itt minden, rémálom az Elm utcában sikollyal” (She)
Mint arról korábban már beszámoltunk, a labdarúgó NB I 7. fordulójának nyitó mérkőzésén az MVM Paks 2–0-ra nyert hazai pályán a Kaposvári Rákóczi ellen. A találkozó után a két vezetőedző, Horváth Ferenc és Prukner László értékelt a Duna Televíziónak.
szept. 13
22:30
Csúcstalálkozó Debrecenben - Leszakítja, vagy magára húzza a Videoton a Lokit? (Agroinform)
A tavaly előtti bajnok DVSC a kétszer egymás után ezüstérmes Videotont fogadja. Idén mindketten az aranyra hajtanak.
szept. 13
22:32
Könnyed PSG-siker, Berlinben nyert a Stuttgart (Agroinform)
A PSG 2-0-ra nyert a Bordeaux-ban, míg a Stuttgart sorrendben három vereség után tudott győzni.
szept. 13
22:48
Ligue 1: sima bordeaux-i sikerével élre állt a PSG (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 5. fordulójának nyitó mérkőzésén a címvédő Paris Saint-Germain magabiztos játékkal, 2–0-ra legyőzte idegenben a Girondins Bordeaux-t.
szept. 13
22:50
Bundesliga: a Stuttgart 1-0-ra győzött a Hertha vendégeként (She)
Az első osztályú német labdarúgó-bajnokság 5. fordulójának pénteki mérkőzésén a VfB Stuttgart Cristian Gentner találatával 1–0-ra nyert Berlinben a Hertha vendégeként.
szept. 13
23:06
Női röpi Eb: német-orosz döntő lesz Berlinben (She)
Németország–Oroszország döntőt rendeznek Berlinben a női röplabda Európa-bajnokságon, miután a német fővárosban a mai elődöntőben a házigazdák a belgákat, az oroszok a címvédő szerbeket győzték le. Utóbbi csata sima volt, három szettben dőlt el, viszont Belgium megnehezítette, és öt játszmára kényszerítette a németeket, akik kétszettes hátrányból fordítottak.
szept. 13
23:24
Férfi kosár Eb: Tony Parkerék legyőzték a letteket (She)
A szlovéniai férfi kosárlabda Európa-bajnokság középdöntőjének E-csoportjában Franciaország 102–91-re győzött Lettország ellen.
szept. 13
23:26
Videó: könnyed gólokkal nyertek Ibráék Bordeaux-ban (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 5. fordulójának nyitó mérkőzésén a címvédő Paris Saint-Germain 2–0-ra nyert a Girondins Bordeaux vendégeként. A párizsiak Blaise Matuidi révén szereztek vezetést a 30. percben, a végeredményt a 64. percben a brazil Lucas állította be. Nézze meg a meccs góljait!
szept. 13
23:28
Videó: Drogba mentett pontot a bombagólt kapó Galatának (She)
Nagy meglepetésre a Galatasaray labdarúgócsapata csak 1–1-es döntetlent játszott az Antalyasporral hazai pályán a török bajnokság (Süperlig) 4. fordulójának nyitó mérkőzésén. A 20. percben a vendégek támadója, Melih Gökcek egy visszagurított labdát vágott kapásból nagy erővel a léc alá, ám Didier Drogba a 75. percben remekül vált le védőjéről és ziccerből egyenlített. Nézze meg a meccs góljait!

Keresés