2013. szeptember 22. vasárnap

szept. 22
21:06
Birkózó-vb - Deák Bárdos Mihály ötödik (Infostart)
Deák Bárdos Mihály az ötödik helyen végzett a kötöttfogásúak 120 kilogrammos kategóriájában a budapesti birkózó-világbajnokság vasárnapi zárónapján.
szept. 22
21:06
Serie A: Milan-Napoli rangadó élőben az NSO-n! (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 4. fordulójának rangadóján a remek formában lévő Napoli a nem túl parádésan rajtoló Milanhoz látogat. Kövesse a mérkőzést folyamatosan frissülő, élőképes cikkünk és online, szöveges közvetítésünk segítségével!
szept. 22
21:08
Primera División: a Real Madrid három góllal nyert a Getafe ellen (She)
A Real Madrid bár korán hátrányba került, 4–1-re győzött a Getafe ellen a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság ötödik fordulójában. Gareth Bale hazai bemutatkozása elmaradt, mivel a walesi szélső megsérült a bemelegítés során.
szept. 22
21:10
Ligue 1: PSG-Monaco - élőben a veretlenek csatája (She)
A francia labdarúgó-bajnokságból pénzügyi szempontból magasan kiemelkedő két csapat, a PSG és a Monaco játssza a Ligue 1 6. fordulójának rangadóját. Kövesse figyelemmel a párizsi mérkőzés alakulását folyamatosan frissülő cikkünk segítségével!
szept. 22
21:24
A Győr nyerte a DVSC elleni rangadót (Metropol)
A címvédő Győri ETO 3-0-ra nyert a vendég Debrecen ellen a labdarúgó OTP Bank Liga nyolcadik fordulójának vasárnapi záró mérkőzésén.
szept. 22
21:26
Deák Bárdos Mihály ötödik (Metropol)
Deák Bárdos az utolsó magyar érdekeltje volt a vb-nek, melyet hat éremmel zárt a válogatott.
szept. 22
21:48
Vicente Del Bosque akár el is felejthetné a kis kedvencét (Agroinform)
Mindenki Casillasért aggódik, pedig Diego López és Victor Valdés is minimum megfelelő helyettese lenne a válogatottban.
szept. 22
22:00
Görögország: megszakadt Megyeriék nagy sorozata (She)
Megyeri Balázs csapata, az éllovas Olympiakosz Pireusz idegenben 0–0-ra végzett a Panaitolikosszal a görög labdarúgó-bajnokság 5. fordulójának vasárnapi játéknapján, így már nem százszázalékos.
szept. 22
22:02
Birkózó-vb: dél-koreai sikerekkel zárult a vb (She)
A kötöttfogásúak 66 és 74 kilogrammos kategóriájában is dél-koreai siker született a Papp László Sportarénában rendezett birkózó-világbajnokság vasárnapi zárónapján.
szept. 22
22:04
Videó: Ez a magyar futball igazi hírverése volt - Moniz magyarul (She)
Az Újpest elleni 3–1-es győzelmet követően Ricardo Moniz, az FTC vezetőedzője többször is kihangsúlyozta, remek mérkőzést játszottak, és hogy a csata a magyar futball igazi hírverése volt – ez utóbbit magyarul olvasta fel... A legenda Szűcs Lajosnak is tetszett, amit látott, kivéve az utolsó néhány percet, amikor a szurkolók nem bírtak magukkal.
szept. 22
22:18
FTC-Újpest: megrongált buszok, könnygáz, négy előállítás (She)
Négy embert állított elő a rendőrség Ferencváros–Újpest labdarúgó-mérkőzés kapcsán – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) az MTI-vel.
szept. 22
22:36
NFL: padlón a Giants, pontot sem szerzett a Carolina ellen (She)
A New York Giants az első csapat az NFL 2013–2014-es idényében, amely nem szerzett pontot egy mérkőzésen, a Carolina otthonában 38–0-ra kikapó Giants 1996 óta először három vereséggel kezdett egy idényt. A Houston a címvédő Baltimore otthonában elveszítette veretlenségét, a New England viszont továbbra is hibátlan. Hozzá és a Kansas Cityhez a Miami, a Seattle, a Denver és a Chicago csatlakozhat. A…
szept. 22
22:38
Videó: Kondás „kétarcú” Lokijának nem sok esélye volt (She)
A vártnál simább mérkőzésen a Győri ETO 3–0-ra legyőzte a Debrecent. A címvédő vezetőedzője, Pintér Attila elmondta, tudták, hogy az egyik legjobb formában levő magyar csapat látogat Győrbe, de ezen a mérkőzésen nem sok esélyt hagytak a gólszerzésre. Kondás kétarcúnak tartja csapatát. A győri Pátkai Máté nem számított ekkora különbségre.
szept. 22
22:40
Belgium: akárcsak Kijevben, Köteles újra kapott gól nélkül (She)
Köteles László csapata, a Genk gól nélküli döntetlent ért el az egyelőre nyeretlen Waasland-Beveren vendégeként a belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 8. fordulójának vasárnapi játéknapján.
szept. 22
22:54
Ferencváros: Végre egy sima mérkőzés - Jova Levente (She)
A labdarúgó NB I 8. fordulójának vasárnapi rangadóján a Ferencváros 3–1-re legyőzte az ősi rivális Újpestet. A hazaiak válogatott támadója, Böde Dániel szerint a csapatot nem törte meg a bekapott gól, és megérdemelten fordították meg végül a mérkőzést, míg a kapus, Jova Levente szerint bár nem volt sok dolga, végig koncentrálnia kellett.
szept. 22
22:56
Serie A: idegenben verte a Napoli a Milant (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 4. fordulójának rangadóján a remek formában lévő Napoli kettő egyre győzni tudott a harmatosan rajtoló Milan otthonában, Miguel Britos és Higuaín találatával. A hazaiak szépítő gólját Mario Balotelli szerezte, aki előtte kihagyott egy büntetőt.
szept. 22
22:58
Férfi kosár Eb: sima döntő, a franciáké az aranyérem (She)
A férfi kosárlabda Európa-bajnokság ljubljanai döntőjében Franciaország 80–66-ra legyőzte Litvániát, így története során először – két ezüst és öt bronz után – megnyerte a kontinensviadalt. A háromszoros győztes litvánok jobban kezdtek, de 31–31 után megtorpantak, a franciák pedig kispadjuk és lepattanózásaik révén megérdemelten értek fel a csúcsra.
szept. 22
23:00
Primera División: a Valencia megverte otthon a Sevillát (She)
A Valencia 3–1-re győzött a Sevilla ellen hazai pályán a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság ötödik fordulójában.
szept. 22
23:00
Nem nagyon érdekel, hogy unalmasak a versenyek - Vettel (Agroinform)
Monzához hasonlóan Szingapúrban is sokkal több füttyszó, mint éljenzés fogadta a német versenyző győzelmét.
szept. 22
23:02
Napoli-siker Milánóban, Ibrahimovic-Falcao 1-1 - videó (Agroinform)
A Napoli idegenben legyőzte a Milant a Serie A-ban, míg a PSG és a Monaco döntetlenre végzett a Ligue 1 csúcsmeccsén.
szept. 22
23:12
Ligue 1: a Monaco pontot szerzett a PSG otthonában (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 6. fordulójának rangadóján a PSG hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Monacóval.
szept. 22
23:14
Videó: Csoda, hogy ennyire bírtam - Deák-Bárdos Mihály (She)
Az ötödik helyen végzett Deák-Bárdos Mihály a budapesti birkózó-világbajnokságon a kötöttfogásúak 120 kilogrammos mezőnyében, miután a bronzmérkőzésen vereséget szenvedett. A 38 éves korábbi Európa-bajnok elmondta, inkább fizikálisan fáradt el, mint fejben, mert ennyi idősen már nem lehet bírni ezt a tempót. A jövőt illetően sejtelmesen csak annyit mondott, előbb pihen, aztán dönt...
szept. 22
23:30
Videó: Cristiano Ronaldo parádés gólt sarkazott (She)
Bár a Getafe idegenben megszerezte a vezetést a Real Madrid ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság ötödik fordulójában, a hazaiak fordítottak, és végeredményben simán, 4–1-re megnyerték a találkozót. Az utolsó gólt a mérkőzésen büntetőből is betaláló Cristiano Ronaldo szerezte: a portugál klasszis sarokkal húzta kapuba Sami Khedira beadását. Összefoglaló.
szept. 22
23:32
Eurofutball: megvan a következő BL-szezon első résztvevője (She)
A KR vasárnap este idegenben 2–1-re legyőzte a Valurt, így egy fordulóval a zárás előtt biztossá tette, hogy megnyeri az izlandi labdarúgó-bajnokság 2013-as idényét. A reykjavíki az első csapat, amelyik kiharcolta a részvételt a Bajnokok Ligája 2014–2015-ös szezonjában.
szept. 22
23:48
Videó: Balotelli először hibázott büntetőt tétmeccsen (She)
A Milan számára a lehető legrosszabb pillanatban hibázott el tétmeccsen életében először büntetőt Mario Balotelli. Ugyanis így a Milan–Napoli összecsapás a vendégek 2–1-es sikerével ért véget az olasz labdarúgó-bajnokságban. Bár a hazaiak szépítő gólját éppen az olasz válogatott támadója szerezte – egészen szépet –, ez biztosan nem vigasztalja. Összefoglaló.
szept. 22
23:50
NS: Fradi-ünnep a derbin; Michelisz győzelme - hétfő (She)
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk:

Keresés