2013. szeptember 9. hétfő

szept. 9
16:36
Serie A: De Rossi keres a legjobban, két argentin követi (She)
Egymilliárd euró alá csökkent az olasz élvonalbeli labdarúgók összfizetése – számolt be róla egy tanulmány nyomán a La Gazzetta dello Sport. A rózsaszín lap beszámolója szerint a válság egyértelműen kézzel fogható jele, hogy a klubok csökkentettek a játékoskeretek bérezésén, és újra 1 milliárd euró alatti összeget, körülbelül 912 milliót tesz ki a bérköltség.
szept. 9
16:48
Blog: Egervári vs. Egervári - Szabados Gábor írása (She)
„Ha nem jutunk ki a 2014-es világbajnokságra, akkor rosszul végeztük a munkánkat" – mondta Egervári Sándor szövetségi kapitány a beiktatásakor, lásd például itt és itt. A vb-n nagy valószínűséggel nem leszünk ott, de hogy a szakvezető és stábja jól vagy rosszul végzi-e a munkáját, azt az MLSZ vezetősége nyilván majd eldönti (az az MLSZ-vezetés, amelyik 2013-ra az NB I-be 5000-es…
szept. 9
17:06
Egervári: Nem szeretnénk ígérgetni (Infostart)
A keddi, észtek elleni győzelemmel versenyben maradna a világbajnoki pótselejtezőt érő második helyért a magyar labdarúgó-válogatott - Egervári Sándor szövetségi kapitány szerint.
szept. 9
17:06
Videó: pazar ollózás a Valencia fiatal tehetségétől (She)
Remek mozdulattal szerzett gólt Fernando Cano, a Valencia labdarúgócsapatának ifjúsági játékosa a Ciudad Real elleni mérkőzésen. Egy beívelést követően Cano eldőlve, ollózva bombázott a kapuba.
szept. 9
17:07
Az észtek is pofonból jönnek, de azt nem saját maguktól kapták (Agroinform)
Bár pontot szereztek a topfavorit Hollandia ellen, az észt válogatott játékosai mégis keserűek a pénteki mérkőzés miatt.
szept. 9
17:08
Izrael: a volt Chelsea-edző ismét a válogatottnál? (She)
Sajtóhírek szerint a korábban többek között a Chelsea-nél is dolgozó Avram Grant lehet ismét az izraeli labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. Az 58 éves szakvezető állítólag titokban találkozott egy étteremben Avi Luzonnal, az izraeli szövetség elnökével.
szept. 9
17:24
Magyar-észt: vannak még jegyek, 10 ezer már elkelt (She)
Tízezer jegy már elkelt a keddi, Magyarország–Észtország világbajnoki selejtezőre. Az mlsz.hu tájékoztatása szerint a Puskás Ferenc Stadionban 20.30-kor megrendezendő találkozóra még lehet belépőt vásárolni.
szept. 9
17:24
Ha Casillas kispados, kinek tuti a helye? (Agroinform)
A nemzetközi futball elmúlt 10 évének egyik legprímább kapusa kispadra szorult együttesében.
szept. 9
17:26
Videó: Buzsáky Ákos remekül játszott a Ferencvárosban (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Ferencváros győzelmével végződött a temerini labdarúgótorna, amelyen a részt vevő csapatok (a Fradi mellett a Vojvodina és a Temerin) 45 perces mérkőzéseket váltottak egymással. A házigazdát 4–0-ra megverte Moniz csapata, míg a Vojvodinával 1–1-es döntetlent játszott. A FradiMedia összefoglalója.
szept. 9
17:28
Tenisz: a címvédő továbbjutott, a második kiemelt kiesett (She)
A Taskentben zajló kemény pályás női tenisztorna első fordulójában a címvédő Irina-Camelia Begu az első szettben három játszmalabdát hárítva 7:6, 6:1-es győzelmet aratott az orosz Alekszandra Panova ellen, így bejutott a legjobb 16 közé, ahogy az első helyen kiemelt Bojana Jovanovszki is. Kiesett ellenben a másodikként rangsorolt Leszja Curenko és a 2011-es döntős Eva Birnerová is.
szept. 9
17:42
Real: „Özil folyton éjszakázott, és a nőket hajkurászta” (She)
A spanyol ABC szerint Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke a jövő heti igazgatói ülésen beszámol az együttes rekordbevétellel záruló idényéről, valamint beszél Mesut Özil és Gonzalo Higuaín távozásáról is.
szept. 9
17:42
Trapattoni távozik az írektől (Metropol)
Szinte biztosan távozik posztjáról Giovanni Trapattoni, az ír labdarúgó-válogatott olasz szövetségi kapitánya.
szept. 9
17:42
Az ATP már tudja, hogy Nadal nyeri a döntőt? (Agroinform)
Önmagát beteljesítő jóslat is lehet az ATP honlapjának hibája, amely ma reggel Nadalt nevezte meg a US Open győztesének.
szept. 9
17:44
Griffin visszatér, a Texans visszavág? (Agroinform)
Két mérkőzésre kerül sor az NFL hétfői játéknapján, a Redskins az Eagles-t, a Chargers a Texanst fogadja.
szept. 9
18:00
Schalke: Boateng a rasszizmus miatt távozott a Milantól (She)
Kevin Prince-Boateng a nyári átigazolási időszak hajrájában hagyta el a Milant a Szalai Ádámot is foglalkoztató Schalke kedvéért. Peter Peters, a gelsenkircheni klub pénzügyi igazgatója a Bild Sport Plusnak elmondta, hogy a ghánai válogatott játékos a rasszizmus miatt távozott Olaszországból.
szept. 9
18:00
Kevesebbet költenek bérekre az olasz klubok (Metropol)
Az olasz klubok összesen kevesebb mint bruttó egymilliárd eurót költenek a játékosok fizetésére.
szept. 9
18:18
Írország: Trapattoni a vb-selejtezők után távozik (She)
Szinte biztosan távozik posztjáról Giovanni Trapattoni, az ír labdarúgó-válogatott olasz szövetségi kapitánya a világbajnoki selejtező-sorozat végén.
szept. 9
18:18
A tenisz és a kézi jól ment, a kosár kevésbé (Agroinform)
A hetente jelentkező összesítések célja, hogy továbbfejlesszük ismereteinket a sportfogadás terén.
szept. 9
18:20
Videó: a meccs embere és a riporter is kapott a tejszínhabból (She)
Átlagos interjúnak indult egy átlagos mérkőzés után az észak-amerikai profi baseballbajnokságban (MLB). A Philadelphia Phillies–Atlanta Braves (3–2) találkozó után a meccs emberével, Freddy Galvisszal készítettek volna interjút, de a csapattársak tejszínhabos törölközőt nyomtak a játékos arcába. A riporter sem úszta meg.
szept. 9
18:22
Gyorsaságimotoros Eb: Gyutai Adrián indulhat (She)
Egyetlen magyar indulóként lesz ott a gyorsaságimotorosok októberi Európa-bajnokságán Gyutai Adrián, aki az elmúlt hétvégén, az Alpok-Adria bajnokság Slovakiaringen rendezett utolsó két futamán mindkétszer dobogóra állt, ezzel összetettben a második helyen végzett.
szept. 9
18:36
Vuelta: francia siker a 16. etapon, Nibali veszített előnyéből (She)
A francia Warren Barguil nyerte a Vuelta a Espana spanyol országúti kerékpáros körverseny hétfői, 16. szakaszát, amelyen az összetettben élen álló, 2010-es bajnok Vincenzo Nibali sokat veszített előnyéből.
szept. 9
18:38
NB I, NB II, NB III: DVSC-Videoton, Vasas-ZTE - heti program (She)
A válogatott szünet miatti kihagyás után a hétvégén folytatódnak a labdarúgó NB I küzdelmei, méghozzá rangadóval: vasárnap délután a tabellát hárompontos előnnyel vezető Videotont a második helyen álló DVSC-Teva látja vendégül.
szept. 9
18:54
Tragédia lenne, ha nem jutnánk ki a vb-re - Frank Lampard (Agroinform)
Az angol labdarúgó-válogatott világbajnoki-selejtező mérkőzésen Ukrajnában lép fel.
szept. 9
19:12
Videó: a libanoni mesterlövész csavart bombája Katarnak (She)
Óriási gólt szerzett Bilal Nadzsarin, a libanoni labdarúgó-válogatott játékosa a Katar elleni felkészülési mérkőzésen. Egy passz után Nadzsarin 35 méterről célba vette a kaput, a labda kifelé csavarodva védhetetlenül vágódott a hálóba.
szept. 9
19:14
Milan: műteni kell az olasz válogatott védőt (She)
Műteni kell Mattia De Scigliót, az AC Milan olasz válogatott labdarúgóját.
szept. 9
19:48
Videó: bakik - saját magát verte meg az FC Anjang (She)
Rémálomba illő mérkőzést játszott otthon az Anjang a Korean Police FC ellen a dél-koreai másodosztályú labdarúgó-bajnokságban. A vendégek 1–0-s vezetésénél az Anjang kihagyott egy kihagyhatatlannak vélt ziccert, majd a védelem hozta lehetetlen helyzetbe saját kapusát, és hozott össze egy öngólt. A meccset végül 2–1-re megnyerte a Korean Police.
szept. 9
19:48
Nekem nem Falcaót kell feledtetnem - David Villa (Agroinform)
A spanyol csatár sikereket szeretne elérni az Atlético Madriddal, úgy érzi, nem hasonlít Falcaóra.
szept. 9
20:06
Jégkorong: a Csíkszereda kiütötte az Újpestet (She)
A jégkorong Mol Liga hétfői játéknapján a HSC Csíkszereda megszerezte szezonbeli első sikerét, miután hazai pályán 6–1-re kiütötte a harmadik mérkőzését is elvesztő Újpestet.
szept. 9
20:24
Barcelona: „Én nem fizettem volna 100 milliót Bale-ért” (She)
A Barcelona elnöke, Sandro Rosell nemrégiben a TV3 televíziós csatorna vendége volt, ahol válaszolt a Gareth Bale-re, valamint az Iker Casillasra vonatkozó kérdésekre, de szót ejtett Andrés Iniestáról is.
szept. 9
20:24
Megtörik az átkot a franciák? (Blikk)
Minszk – Gólképtelen francia labdarúgó-válogatott próbál javítani Fehéroroszországban világbajnoki selejtezőn.
szept. 9
20:42
Férfi kosár Eb: elképesztő, amit a finnek művelnek (She)
Lettország, Litvánia és Horvátország ki-ki meccset nyert meg a férfi kosárlabda Európa-bajnokság csoportkörének hétfői, utolsó játéknapján, és bejutott a középdöntőbe, ahol az esti eredményektől függetlenül minden hely elkelt. Folytatódott a finn csoda, az északiak ezúttal a görögöket tanították móresre, így győzelmet is visznek magukkal a legjobb 12 közé. A csoportkörben egyedül Olaszország…
szept. 9
20:44
Női kézi BL: Ön szerint meddig jut el az FTC? - szavazás (She)
A hétvégén rendezik a női kézilabda Bajnokok Ligája selejtezőjét az Érd és az FTC részvételével. Ön szerint meddig juthat a sorozatban a Ferencváros?
szept. 9
21:00
Videó: panenkázni akart, könnyedén védett a kapus (She)
Kifejezetten rosszul rúgta a büntetőt Pablo Miranda, a Brown de Adrogué labdarúgója a Boca Unidos elleni mérkőzésen az argentin másodosztályban. Miranda panenkázva próbált meg túljárni a kapus eszén, de José Martínez Gullotta simán hárított.
szept. 9
21:18
Jégkorong: a Ferencváros hatot vágott a Miskolc otthonában (She)
A férfi jégkorong Mol Liga hétfői játéknapján a Ferencváros elképesztő 16 perces sorozatot produkálva 6–2-re legyőzte a Miskolci Jegesmedvéket. A Csíkszereda szintén hat gólig jutott – az Újpest ellen –, a Dab.Docler pedig hosszabbításban diadalmaskodott.
szept. 9
21:18
Benzema kimaradhat Deschamps csapatából (Agroinform)
Könnyen lehet, hogy nem kap szerepet a francia válogatottban a több mint 1200 perc óta gólképtelen Karim Benzema.
szept. 9
21:20
Magyar-észt: eldőlt, Varga József nem játszhat (She)
Varga József, a magyar labdarúgó-válogatott középpályása biztosan nem léphet pályára kedden az észtek elleni világbajnoki selejtezőn a Puskás Ferenc Stadionban.
szept. 9
21:36
Úszás: végső búcsút vettek Temes Judittól (She)
A Farkasréti temetőben hétfőn végső búcsút vettek a 83 éves korában, négy hete elhunyt Temes Judit olimpiai bajnok úszónőtől.
szept. 9
21:36
Varga nem játszhat az észtek ellen (Agroinform)
A hétfői edzés után bizonyossá vált, hogy a Middlesbrough légiósa nem lehet ott az észtek elleni vb-selejtezőn.
szept. 9
21:38
Videó: gyógyír a magyar futball imázsproblémájára (She)
Vasárnap rendezték meg a 3. FociFesztivált, ezúttal a Fáy utcai Vasas-pályán. A programban a futball gyakorlatilag minden változata szerepet kapott, így a hagyományos labdarúgás mellett többek között szektorlabda (gombfoci), csocsó, buborékfoci, szabadrúgáslövő-bajnokság is szerepelt. Szabó László, az esemény főszervezője elmondta, manapság nem jó a magyar foci imázsa, ezért szükség van olyan…
szept. 9
22:12
Női BL: képernyőn az MTK Turbine Potsdam elleni meccsei (She)
Az MTK női labdarúgócsapata hivatalos honlapján, az mtk.noilabdarugas.com-on számolt be róla, hogy az Eurosport élőben közvetíti a kék-fehérek Turbine Potsdam elleni Bajnokok Ligája mérkőzéseit.
szept. 9
22:30
NFL: Romo pályára léphet vasárnap, Gabbert nem (She)
Tony Romo, a Dallas Cowboys irányítója nem szenvedett bordatörést a New York Giants elleni mérkőzésen – mutatta ki a röntgenvizsgálat –, így játszhat a vasárnapi, Kansas City Chiefs elleni találkozón.
szept. 9
22:30
A Barcelona nem fizetett volna 100 milliót Bale-ért - Rosell (Agroinform)
Barcelonában még senki sem mondott jó szót Gareth Bale szerződéséről.
szept. 9
22:32
Vb 2014: Ribéry az ülepét fájlalja, játéka kérdéses (She)
Továbbra is kérdéses, hogy a Grúzia elleni pénteki vb-selejtezőn (0–0) megsérülő Franck Ribéry pályára léphet-e a francia labdarúgó-válogatottban a kedd esti, Fehéroroszország elleni vb-selejtezőn.
szept. 9
22:48
Futsal NB I: az Újszeged egy félidő alatt szerzett kilenc gólt (She)
A futsal NB I második fordulójában a bajnoki címvédő Rába ETO hazai pályán 6–1-re legyőzte a Veszprémet. A győri győzelemhez Alvarito négy góllal járult hozzá. Az Újszegedi TC úgy nyert 9–3-ra a Nagykáta ellen, hogy a szünetben még egygólos hátrányban volt, majd a második félidőben 18 perc alatt kilencszer köszönt be.
szept. 9
22:50
U21: a spanyolok kitömték az albánokat; 25 perc, 6 svájci gól (She)
Az U21-es magyar labdarúgó-válogatottal azonos Európa-bajnoki selejtezőcsoportban szereplő spanyol nemzeti csapat a kétgólos Iker Muniain vezérletével 4–0-s győzelmet aratott Albánia ellen, így jobb gólkülönbségének köszönhetően az élre állt, míg a bosnyákok – a mieinktől elszenvedett 4–1-es vereséget követően – az osztrákoktól is kikaptak.
szept. 9
23:06
Videó: egy kutya fejes góljával ért véget a támadás (She)
Egy kispályás argentin labdarúgó-mérkőzésen szokatlan góllal zárult egy támadás. A bal oldalon futó akció végén a játékos elpasszolta a kapus mellett a labdát, ami végül egy kutya fejét érintve pattant a hálóba.
szept. 9
23:08
Barcelona: emírségekbeli szponzor az együttesnél (She)
Támogatói szerződést kötött az FC Barcelona labdarúgócsapata az egyesült arab emírségekbeli United Arab Bankkal.
szept. 9
23:10
Rafael Nadal célba vette Roger Federer csúcsát (She)
Egy rövid hullámvölgyet leszámítva Rafael Nadal a tökéletes kemény pályás teniszt mutatta be a US Open fináléjában, ahol a zsinórban negyedszer döntőbe jutó, de még mindig csak egyszeres győztes Novak Djokovicsot legyőzve begyűjtötte 13. Grand Slam-trófeáját.

Keresés