2008. január 22. kedd

jan. 22
6:12
Peking a tét az EB-n (Blikk)
Svédek ellen játssza legfontosabb meccsét a kézicsapat
jan. 22
6:14
Kistelekinél a labda (Blikk)
Ma közli az elnök, ki lehet Várhidi utódja
jan. 22
6:16
Hatottak a Fradi-szurkolók McCabe-re (Blikk)
A zöld-fehér drukkerek nem nyugszanak bele a történtekbe
jan. 22
9:33
Manchester United-vereség Rijádban (Metropol)
A Manchester United barátságos mérkőzésen 3-2-es vereséget szenvedett a szaúdi al-Hilaltól, Rijádban.
jan. 22
10:00
Serenát legyőzte egy vízhólyag (Infostart)
Bár az első helyen kiemelt Justine Henin és az ötödiknek rangsorolt Marija Sarapova csatája minden bizonnyal (európai idő szerint) a délutánba nyúlik majd, a korai keddi mérkőzések is rengeteg izgalmat hoztak az Ausztrál Nyílt Teniszbajnokságon, Melbourne-ben. A szerb Jankovics két játszmában nyerve kiejtette a címvédő Serena Williamset. A férfiaknál Rafa Nadal továbbra is remekel: a második szett…
jan. 22
10:21
Hamilton hatalmas fizetése (Blikk)
Alonso még így is 10 millióval többet keres
jan. 22
10:23
Filkor elégedett Európa legjobb csapatában (Blikk)
Elégedett az őszi szezonnal az Inter focistája
jan. 22
11:54
Féltik drága lábukat az afrikai sztárok (Infostart)
Négy mérkőzés után még elhamarkodott lenne következtetéseket levonni, de aligha minden idők legjobb Afrikai Nemzetek Kupája zajlik. Pedig a keretek erőssége alapján nyugodtan az lehetne: soha nem érkezett még ennyi játékos a tornára a legerősebb európai bajnokságokból. Az első négy meccs azonban nem volt meggyőző.
jan. 22
13:15
Megvan a labdarúgó-válogatott kapitánya? (Infostart)
Várhatóan továbbra is Várhidi Péter marad a labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya - értesült a Nemzeti Sport.
jan. 22
15:31
Távozik a női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya (Infostart)
Lemondott posztjáról Németh András, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya, annak ellenére, hogy a szövetség elnöksége január elején még egyhangúlag támogatásáról biztosította a csalódást keltő világbajnoki nyolcadik helyezés után.
jan. 22
15:36
Várhidi Péter marad a labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya (Infostart)
Várhidi Péter marad a magyar férfi labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. Az InfoRádió értesülései szerint a szakember nyárig biztosan marad a nemzeti csapat élén, az esetlegesen érkező külföldi szakember lehet szövetségi kapitány vagy fejlesztési igazgató is.
jan. 22
15:48
Várhidi folytathatja! (Behaviour)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöksége rendkívüli ülésén Várhidi Pétert kérte fel a nemzeti együttes irányítására. A szakember szerződése 2007. december 31-én lejárt, az új megbízatása visszamenőleg, 2008. január 1-től érvényes.
jan. 22
16:00
Lemondott Németh András (Blikk)
Lemondott posztjáról Németh András, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya. A szövetség (MKSZ) tájékoztatása szerint a kapitány a válogatott játékosai részéről nem érzi a bizalmat, amelyet munkája alapvető feltételének tekint.
jan. 22
16:02
Várhidi marad a szövetségi kapitány (Blikk)
A szakember nagyon örült az újabb felkérésnek és vállalta a folytatást
jan. 22
16:29
Ádám Róbert 5. lett a pekingi előolimpiai tesztversenyen (Metropol)
A súlyemelők pekingi olimpiai tesztversenyén Ádám Róbert az ötödik helyet szerezte meg 217 kilogrammos összteljesítménnyel az 56 kg-os kategória A csoportjában.
jan. 22
17:38
Peking 2008: intézkedés a dohányzás visszaszorítására (Metropol)
Pekingi illetékesek szeretnék elérni, hogy a jelenleginél több szállodai szobában legyen tilos a dohányzás az augusztusi nyári olimpia idejére.
jan. 22
18:37
A szép Marija tönkreverte a világelsőt (Infostart)
Óriási meglepetés született az Ausztrál Nyílt Teniszbajnokság női egyes számának negyeddöntőjében: Marija Sarapova kiejtette a világelső Justine Henin-t. Az orosz szépség a belga bajnoknő 32 mérkőzésből álló győzelmi sorozatát szakította meg, a második játszmát tekintve hihetetlen fölénnyel.
jan. 22
18:43
Lékó nyert, Polgár remizett Wijk aan Zee-ben (Metropol)
A 9. fordulóban megszerezte első győzelmét Lékó Péter az év első sakk szuperversenyén, a hollandiai Wijk aan Zee-ben zajló hagyományos tornán, Polgár Judit remizett.
jan. 22
19:44
Kapitányügy: "nem tudott ebből a csapdából szabadulni" (Infostart)
Nem érezte a játékosok bizalmát Németh András, a magyar női kézilabda-válogatott távozó szövetségi kapitánya - mondta az InfoRádiónak Sinka László, a magyar szövetség főtitkára a szakvezető lemondásával kapcsolatban. A főtitkár közölte: annyiban a szövetség is felelős a kialakult helyzetért, hogy az elnökség túl hamar adta meg a bizalmat a csapat vezetőinek a világbajnokságon elért nyolcadik…
jan. 22
19:58
Torkos Csütörtök után Mozgós Péntek (Behaviour)
A február 7-i Torkos Csütörtököt február 8-án Mozgós Péntek követi: az akcióhoz csatlakozó fitnesz- és konditermek, sportlétesítmények, szállodák sport- és wellness központjai valamint gyógyfürdői a napi belépő árából 50 százalék kedvezményt nyújtanak a mozogni vágyó vendégeknek Az akció ötletgazdája és szervezője a budapesti Gilda Max mozgásközpont, amelynek szakmai vezetője - egyben az országos…
jan. 22
22:49
Várhidi: "Eddig még mindig én maradtam a kapitány" (Infostart)
Nyárig biztosan Várhidi Péter irányítja a magyar labdarúgó-válogatottat - jelentette be kedden délután az MLSZ elnöke. Kisteleki István arról is beszélt, hogy ha talál egy megfelelő külföldi szakembert, akkor a tavaszi barátságos mérkőzések után adott esetben változás lehet a szakvezetői poszton. Várhidi Péter a az InfoRádióban elmondta, hogy továbbra is a csapatépítést tartja szem előtt.
jan. 22
22:55
Egy pontot szerzett, egyet elvesztett a magyar válogatott (Infostart)
A magyar férfi kézilabda-válogatott 27-27-es döntetlent játszott Svédországgal a norvégiai Európa-bajnokságon, a középdöntő második fordulójában. A fordulatos mérkőzés szünetében még a magyarok vezettek két góllal (16-14), de a második félidő közepén már négygólos hátrányban volt a Skaliczky-csapat (20-24). Nagy Lászlóék nem törtek meg, a hajrára fordítottak (27-26), a svédek az egyenlítő góljukat…
jan. 22
23:53
Alaposan elverték az Arsenalt (Infostart)
Elsőként a Tottenham jutott be az angol labdarúgó Ligakupa döntőjébe.

Keresés