2011. május 7. szombat

máj. 7
13:06
Vettel volt a leggyorsabb a 3. szabadedzésen (Metropol)
A világbajnoki címvédő és az idei pontversenyben vezető német Sebastian Vettel (Red Bull) futotta a legjobb köridőt szombaton, a 62. Forma-1-es autós gyorsasági vb negyedik futamának, a Török Nagydíjnak a 3. szabadedzésén.
máj. 7
13:08
Korzika-rali: kigyulladt Turán Frigyes autója, de folytatja a versenyt (She)
Kigyulladt Turán Frigyes Ford Fiestája a rali-világbajnokság ötödik, szardíniai futamán, de folytatja a viadalt – tudatta szombaton a versenyző stábja az MTI-vel.
máj. 7
13:24
Videó: Spanyolországban már nem akarunk görcsölni - Tomori (She)
Már csak egy nap és összecsap a Ferencváros női kézilabdacsapata a spanyol Alicantéval a KEK-döntő első mérkőzésén. Az NSO Tv meglátogatta a zöld-fehéreket a dabasi edzésen, ahol Tomori Zsuzsanna elmondta: hazai pályán akkora előnyt próbálnak szerezni, hogy Spanyolországban már nyugodtan tudjanak játszani.
máj. 7
13:24
Forma-1: Összerakták Vettel autóját, nyert a harmadik időmérőn (Behaviour)
A Török Nagydíj harmadik szabadedzésén az első edzésen balesetet szenvedett, a második edzést kihagyó Sebastian Vettel volt a leggyorsabb. Az RBR-Renault világbajnok versenyzője a lehető legkisebb különbséggel, 0.001 másodperccel előzte meg a Mercedes sokszoros világbajnokát, Michael Schumachert.
máj. 7
13:24
Bajnoki döntőt vív a Manchester United és a Chelsea (Agroinform)
A 36. forduló csúcsrangadója végleg lezárhatja a bajnoki címért folytatott versenyfutást.
máj. 7
13:26
QPR: nincs pontlevonás, biztossá vált Buzsákyék bajnoki címe (She)
Mint ismeretes, Buzsáky Ákos csapata, a londoni QPR múlt héten megnyerte ugyan az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságot, de egy korábbi szabálytalan igazolás miatt mégsem vehette biztosra a feljutást a Premier League-be. A fegyelmi testület mai határozata alapján azonban nem büntetik pontlevonással a klubot.
máj. 7
13:42
Tenisz: nem lesz amerikai játékos a legjobb 10-ben (She)
Sem a női, sem a férfi tenisz-világranglistán nem lesz amerikai játékos a legjobb tíz között – első ízben azóta, hogy 38 esztendeje az első ilyen lajstrom megjelent.
máj. 7
13:42
Nincs amerikai teniszező a legjobb 10-ben (Metropol)
Sem a női, sem a férfi tenisz-világranglistán nem lesz amerikai játékos a legjobb tíz között - első ízben azóta, hogy 38 esztendeje az első ilyen lajstrom megjelent.
máj. 7
13:42
Turán autója újra kigyulladt (Agroinform)
Kigyulladt Turán Frigyes Ford Fiestája a rali-világbajnokság ötödik, szardíniai futamán, de folytatja a viadalt.
máj. 7
13:44
Nyolcgólos győzelemmel szerzett előnyt a Győr a döntőben (Agroinform)
A címvédő 34-26-ra nyert a Debrecen ellen a női kézilabda NB I döntőjének első, szombati mérkőzésén.
máj. 7
14:00
Videó: a Tottenham kapusa is megirigyelhetné az ukrán kolléga hibáját (She)
Ritkán látható gólt láthattak a nézők az ukrán labdarúgó-bajnokság 28. fordulójában rendezett Metalurg Zaporizzsja–Krivbasz találkozón. A vendégek cseh támadója, Jirí Jeslínek az első félidő végén beletette egy beadásba a lábát, de a lövése gyengére sikerült. Azonban a hazai kapusa, Dmitrij Bezotosznyij mellé nyúlt a labdának, amely a karjáról a kapuba pattant. A meccset végül a látogatók nyerték…
máj. 7
14:02
Skócia: egy fontért kelt el a kétszeres címvédő Rangers (She)
A skót élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Rangerst egy fontért vásárolta meg Craig Whyte. Az üzletember többségi tulajdonosa lett a klubnak, a részvények 85.3 százalékát birtokolja, melyet a korábbi tulajdonostól, Sir David Murraytől vásárolt meg.
máj. 7
14:04
Férfi kézilabda: Éles József újra itthon, aligha tér vissza Dominikába (She)
Csütörtökön tért vissza Éles József Dominikából, ahol a női kézilabda-válogatott felkészítését vezette, de aligha tér vissza az egzotikus országba, ugyanis nem voltak meg a feltételek a megfelelő színvonalú munkához.
máj. 7
14:18
Formula-1 Török Nagydíj: Vettel, a verhetetlen - videó! (Infostart)
Sebastian Vettel verhetetlen az időmérőn! A Red Bull német világbajnoka a Formula-1-es világbajnokság Török Nagydíján fölényesen nyerte meg a kvalifikációt - ebben az évben immáron negyedszer. A pontversenyben élen álló Vettel mögött csapattársa, az ausztrál Mark Webber végzett a második helyen, a német Nico Rosberg (Mercedes) lett a harmadik.
máj. 7
14:18
Azarenka az első döntős (Agroinform)
A negyedik helyen kiemelt fehérorosz két szettben nyert Julia Görges ellen a madridi salakpályás tenisztorna elődöntőjében.
máj. 7
14:36
Férfi röplabda: Veres Péteréknek nyerniük kell az életben maradásért (She)
Az első két, idegenben lejátszott meccs után 1–1-re állt a Dinamo Moszkva a Kazany ellen az orosz férfi röplabdabajnoki döntőben, az első moszkvai mérkőzést viszont elveszítették Veres Péterék, így szombaton mindenképpen nyerniük kell az életben maradásért.
máj. 7
14:36
Újabb laza Vettel-győzelem az időmérőn (Agroinform)
Sebastian Vettel a Forma-1-es világbajnokság negyedik futamán, Törökországban is megnyerte az időmérő edzést.
máj. 7
14:54
Belgium: Juhász is azt mondta, megérdemelnénk a bajnoki címet - Tőzsér (She)
A Genk magyar középpályása, Tőzsér Dániel tegnap kihagyott ugyan egy tizenegyest Juhász Roland csapata, az Anderlecht ellen, de a Genk 1–0-ra megnyerte a rangadót, és hat ponttal vezeti a felsőházi rájátszást az egy meccsel kevesebben túllévő Standard előtt.  Tőzsér a meccs után elmondta, még Juhász szerint is megérdemelnék a bajnoki címet.
máj. 7
14:54
Juhász szerint Tőzsérék megérdemelnék az aranyat (Agroinform)
A Ferencváros egykori középpályása nem akar újabb ezüstérmet szerezni, hanem végre bajnoki címet ünnepelne Genkben.
máj. 7
15:12
NB I: Szolnok-Ferencváros mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó NB I 27. fordulójában az élvonaltól lélekben mára már valószínűleg elbúcsúzó Szolnok fogadja a nehéz anyagi helyzete ellenére is a dobogóért harcoló Ferencvárost.
máj. 7
15:12
Török Nagydíj: Vettel indul az élről (Metropol)
A szombati időmérő edzésen a pontversenyben éllovas Vettel mögött csapattársa, az ausztrál Mark Webber végzett a második helyen és a német Nico Rosberg (Mercedes) lett a harmadik. Vettel az idei összes versenyen az élről rajtolhatott.
máj. 7
15:14
Sportdiplomácia: Budapest rendezheti az Európai Olimpiai Bizottság szakmai konferenciáját (She)
Ma nagy magyar sportdiplomáciai siker született Szlovéniában: eldőlt, hogy 2012-ben, közvetlenül a londoni játékok előtt Budapest lesz a házigazdája az Európai Olimpiai Bizottság  (EOC) következő fórumának.
máj. 7
15:30
Buzsákyék hivatalosan is bajnokok (Agroinform)
A Queens Park Rangers megúszta a pontlevonást, így hivatalosan is megnyerte a Championship 2010-2011-es szezonját.
máj. 7
15:48
Jégkorong-vb: a kiesési harcban minden az utolsó fordulóban dől el (She)
Ausztria és Lettország is megnyerte a mai mérkőzését az alsóházi rájátszás második fordulójában, így az utolsó körben dől el, hogy mely csapatok esnek ki az A-csoportból a szlovákiai jégkorong-világbajnokságon.
máj. 7
15:48
A lecserélt kapus nekiment az edzőjének a Libertadores-kupában (Agroinform)
Az Atlético Junior–Jaguares  A Libertadores-kupa nyolcaddöntő-visszavágón (3–3) érdekes eset történt. A vendégek kapusát, Jorge Villalpandót lecserélte edzője, José Guadalupe Cruz Núnez, miután a hazaiak első és harmadik góljában is erősen benne volt. A kapus viszont nem érezte úgy, hogy megérett a cseréje, és nekitámadt trénerének.
máj. 7
15:50
Championship: a már bajnok Buzsákyék vereséggel zárták az idényt (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) záró fordulójában a már bajnok Queens Park Rangers hazai pályán 2–1-es vereséget szenvedett a Leeds United ellen. A 29. születésnapját ünneplő Buzsáky Ákos kezdőként lépett pályára a hazaiaknál, és 55 perc játéklehetőséghez jutott. A Leeds United győzelme ellenére is lemaradt a rájátszásról, így biztosan nem juthat fel az élvonalba.
máj. 7
15:52
Franciaország: Blanc lemondásáról cikkeznek, a szövetség cáfol (She)
Az Ouest-France című francia lap szerint Laurent Blanc, az ország labdarúgó-válogatottjának kvótaügyben érintett szövetségi kapitánya felajánlotta a lemondását, ám a francia szövetség cáfolta ezt.
máj. 7
16:06
Championship: a már bajnok Buzsákyék vereséggel zártak (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) záró fordulójában a már bajnok Queens Park Rangers hazai pályán 2–1-es vereséget szenvedett a Leeds Unitedtől. A 29. születésnapját ünneplő Buzsáky Ákos kezdőként lépett pályára a hazaiaknál, és 55 perc játéklehetőséghez jutott. A Leeds a győzelme ellenére is lemaradt a rájátszásról, így biztosan nem juthat fel az élvonalba.
máj. 7
16:08
Tenisz: Azarenka és Kvitová játssza a döntőt Madridban (She)
A cseh Petra Kvitová lesz a fehérorosz Viktorija Azarenka ellenfele a 4.5 millió dollár összdíjazású madridi salakpályás női tenisztorna vasárnapi döntőjében, miután szombaton két sima szettben nyert a kínai Li Na ellen. A korábbi meccsen Azarenka szintén két szettben győzte le a német Julia Görgest.
máj. 7
16:10
Floorball: közel volt a vb-bravúrhoz a magyar U19-es válogatott (She)
A magyar válogatott 9–7-re kikapott az esélyesebb Dániától a németországi U19-es férfi floorball-világbajnokság B-divíziójának szombati döntőjében, így nem sikerült feljutnia az A-csoportba.
máj. 7
16:24
Sportdiplomáciai sikert ért el a MOB (Infostart)
A Magyar Olimpiai Bizottság nyerte el az Európai Olimpiai Bizottság jövő évi, 33. olimpiai kongresszusának rendezési jogát - tájékoztatott a MOB a sportdiplomáciai sikerről.
máj. 7
16:42
Seszták Miklós a sakkszövetség új elnöke (Infostart)
Seszták Miklóst, a KDNP alelnökét választották a Magyar Sakk Szövetség új elnökének a szervezet szombati tisztújító közgyűlésén.
máj. 7
16:42
Sakk: Seszták Miklóst választották a szövetség új elnökének (She)
Seszták Miklóst, a KDNP alelnökét választották a Magyar Sakkszövetség (MSSZ) új elnökének a szervezet szombati tisztújító közgyűlésén.
máj. 7
16:42
Forma-1: Vettel indul az élről a Török Nagydíjon (Behaviour)
A Forma-1 idei negyedik versenye, a Török Nagydíj kvalifikációját a világbajnok, az idei pontversenyben is élen álló Sebastian Vettel, a Red Bull Renault versenyzője nyerte, ő indulhat a vasárnapi futamon az első rajtkockából. Mellette csapattársa, Mark Webber rajtol.
máj. 7
16:42
Vereséggel zárta a szezont a bajnok QPR (Agroinform)
Buzsáky Ákos klubja, a frissen bajnokká avanzsált Queens Park Rangers kikapott a Championship záró fordulójában 2-1-re a Leedstől.
máj. 7
16:44
Skócia: a Rangers négy gólig meg sem állt Balogh János csapata ellen (She)
A Rangers 4–0-ra győzött hazai pályán a Hearts ellen a skót élvonalbeli labdarúgó-bajnokság bajnoki címért folytatott rájátszásnak harmadik fordulójában. A vendégek magyar kapusa, Balogh János a cserepadról nézte végig az összecsapást.
máj. 7
16:44
Rangadón szerezheti meg a bajnoki címet a Milan (Agroinform)
A Lazio és az Udinese egymás között döntheti el a bajnoki negyedik hely sorsát, ha a Roma nem bír el Ibrahimovicékkal.
máj. 7
17:00
Championship: a szövetség 875 ezer fontra büntette a bajnok QPR-t (She)
A ma délután véget érő angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságot megnyerő Queens Park Rangers 875 ezer fontos bírságot kapott az angol Labdarúgó-szövetségtől (FA) Alejandro Faurlín szabálytalan átigazolásával kapcsolatban.
máj. 7
17:02
NB I: gólgazdag mérkőzésen győzött a Ferencváros Szolnokon (She)
A labdarúgó NB I 27. fordulójában az élvonaltól lélekben már elbúcsúzott Szolnok fogadta a nehéz anyagi helyzete ellenére is a dobogóért harcoló Ferencvárost. Öt gólt is hozott a viharos első félidő, 2–3-mal fordultak a felek. A hazaiak hiába tettek meg minden tőlük telhetőt a második játékrészben a győzelemért, a Ferencváros megőrizte előnyét és három ponttal térhetett haza. Vereségével…
máj. 7
17:18
Labdarúgó Monicomp Liga: Idegenben nyert a Fradi, a Szolnok kiesett (Infostart)
A sereghajtó Szolnok 3-2-re kikapott a vendég Ferencvárostól a labdarúgó Monicomp Liga 27. fordulójának első szombati mérkőzésén, ezzel matematikailag is biztossá vált a kiesése.
máj. 7
17:18
NB I: a Ferencváros 3-2-re nyert a Szolnok ellen, amely így kiesett (She)
A labdarúgó NB I 27. fordulójában az élvonaltól lélekben már elbúcsúzott Szolnok fogadta a nehéz anyagi helyzete ellenére is a dobogóért harcoló Ferencvárost. Öt gólt hozott a viharos első félidő, 2–3-mal fordultak a felek. A hazaiak hiába tettek meg minden tőlük telhetőt a második játékrészben a győzelemért, a Ferencváros megőrizte előnyét, és három ponttal térhetett haza. Vereségével kiesett a…
máj. 7
17:18
Feljutott a PL-be Buzsáky csapata (Metropol)
Az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) az átigazolási szabályok megsértéséért 875.000 fontra megbüntette Buzsáky Ákos csapatát, a Queens Park Rangerst, amely azonban megúszta a pontlevonást, így biztossá vált, hogy a másodosztály éllovasaként feljut a Premier League-be.
máj. 7
17:18
Bahrein készen áll a törölt futam megrendezésére (Behaviour)
A bahreini Forma-1-es futam szervezői készen állnak az elmaradt verseny utólagos megrendezésére és remélik, hogy a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) helyet szorít a futamnak az idei versenynaptárban. Zajed Rased al-Zajani, a szigetországban lévő versenypálya igazgatója szombaton úgy nyilatkozott az Autosport szaklap weboldalának, hogy "boldogok lennének", ha megtarthatnák a versenyt. "Készen…
máj. 7
17:18
A Szolnok védői három pontot ajándékoztak a Ferencvárosnak (Agroinform)
A hazaiak védelme több bohózatba illő hibát követett el a zöld-fehérek ellen, így 3-2-es vereséget szenvedtek, amivel kiestek a Monicomp Ligából.
máj. 7
17:20
Vb 2018: a második világháborúból merítenek erőt a házigazdák (She)
A 2018-as labdarúgó-világbajnokság házigazdája, Oroszország tizenhárom helyszínen bonyolítaná le a tornát a FIFA által javasolt tizenkettő helyett, és Vlagyimir Putyin kormányfő szerint a második világháborúban is kulcsszerepet játszó Volgográd – akkori nevén Sztálingrád – a vb-n is fontos lehet.
máj. 7
17:20
Semmi, csak a szokásos, avagy Vettel a pole-ban Isztambulban (Agroinform)
Hiába bíztak a vetélytársak abban, hogy Sebastian Vettelt visszaveti a pénteki bukása, simán nyerte a Török Nagydíj időmérőjét.
máj. 7
17:22
Serie B: a Siena és az Atalanta feljutott, Feczesin Róbert gólt szerzett (She)
Az Atalanta 4–1-re győzött a Portogruaro ellen, míg a Siena 2–2-es döntetlent játszott a Torinóval az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Serie B) 39. fordulójában, így mindkét együttesnek 74 pontja van, és ezzel eldőlt, hogy mindketten feljutnak a Serie A-ba.
máj. 7
17:22
Feczesin gólja nem ért pontot Padovában (Agroinform)
Az egykori újpesti támadó mellett Filkor Attila is pályára lépett a Serie B 39. fordulójában.
máj. 7
17:36
Női kézilabda NB I: 11 góllal nyert az Érd az Újbuda ellen (She)
A női kézilabda NB I rájátszásában az Érd 28–17-re legyőzte idegenben az Újbudát.
máj. 7
17:36
Még nem bajnok a Videoton (Metropol)
A sereghajtó Szolnok 3-2-re kikapott a vendég Ferencvárostól a labdarúgó Monicomp Liga 27. fordulójának első szombati mérkőzésén, ezzel matematikailag is biztossá vált a kiesése. Döntetlen Kaposváron. Hajrában szerzett góllal nyert a Paks. Győzelmével bennmaradhat a Haladás. A Siófok három pontot szerzett Pápán.

Keresés