2011. május 7. szombat

máj. 7
17:36
A Bayern kivégezte a St. Paulit (Agroinform)
A bajor sztárklub bebiztosította 3. helyét, miután 8-1-re győzte le a Bundesligából kieső hamburgi kiscsapatot a 33. fordulóban.
máj. 7
17:38
Kajak-kenu: tizedik lett 1000 m-en a magyar duó a poznani vk-n (She)
A Német G. Dániel, Németh Tamás kajakos duó a szombati B finálét megnyerve a tizedik helyen végzett 1000 méteren a poznani kajak-kenu világkupaversenyen.
máj. 7
17:40
Videó: sokat köszönhet máltai kapusának a Szolnokon győztes Fradi (She)
Máltai kapusa, Justin Haber a hajrában hatalmas védéssel mentette meg a Fradit Szolnokon. A labdarúgó NB I-ben 3–2-re nyertek a zöld-fehérek a most már biztos kieső Szolnoki MÁV otthonában. Nézze meg a mérkőzés összefoglalóját videón!
máj. 7
17:42
Bundesliga: Hajnal gólt lőtt, a Bayern legalább selejtezős a BL-ben (She)
Hajnal Tamás góllal járult hozzá csapata, a VfB Stuttgart győzelméhez és biztos bennmaradásához, illetve ahhoz, hogy a St. Pauli vendégeként fölényesen nyerő Bayern München legrosszabb esetben a harmadik helyen végezzen a német labdarúgó-bajnokság 2010–2011-es kiírásában. A szombati 33. fordulóban biztossá vált a Mainz indulása az Európa-ligában, valamint az, hogy a St. Pauli kiesik.
máj. 7
17:44
NB I: Kaposvár-DVSC rangadó élőben az NSO-n! (She)
Hamarosan kezdetét veszi a labdarúgó NB I 27. fordulójának rangadója, a Kaposvár–Debrecen találkozó, amelyről élő, szöveges tudósítást olvashatnak itt, a Nemzeti Sport Online-on!
máj. 7
17:54
Vívás: Mohamed Aida ezüstérmet szerzett a sanghaji világkupán (She)
Mohamed Aida a második helyen végzett a női tőrözők kínai világkupaversenyén, Sanghajban.
máj. 7
17:54
Vívó Vk: Mohamed Aida ezüstérmes Sanghajban (Metropol)
Mohamed Aida második helyen végzett a női tőrözők kínai Világkupa-versenyén, Sanghajban. A korábbi világbajnoki ezüst- és bronzérmes magyar vívó a nemzetközi sportági szövetség honlapja alapján egy-egy kínai és amerikai rivális legyőzése után a nyolcaddöntőben 11-10-re verte az olasz Giovanna Trillinit, a negyeddöntőben 10-6-ra a japán Ikehata Kanaét, az elődöntőben pedig 15-14-re a francia…
máj. 7
18:12
Giro d'Italia: a HTC nyerte meg az első szakaszt, Pinottié a rózsaszín trikó (She)
Az amerikai HTC-Highroad csapat nyerte meg a Giro d'Italia országúti kerékpáros körversenyen első szakaszát, így az olasz Marco Pinotti viselheti először az élen álló versenyzőnek járó rózsaszínű trikót.
máj. 7
18:12
Továbbra is Loeb vezet (Agroinform)
A szombati második versenynap után is címvédő Sébastien Loeb vezet a rali-világbajnokság ötödik futamán, a szardíniai viadalon.
máj. 7
18:14
PL: az Everton a második félidőben fordított és nyert a City ellen (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 36. fordulójában az Everton hazai pályán fordított és nyert 2–1-re a Manchester City ellen. Bogdán Ádám csapata 2–1-re kikapott hazai pályán a Sunderlandtől, a magyar kapus nem játszott a találkozón.
máj. 7
18:14
Sok helyzete ellenére kikapott Liverpoolban a Manchester City (Agroinform)
Distin és Osman fejesgóljainak köszönhetően legyőzte a Manchester Cityt az Everton.
máj. 7
18:16
Videó: Hajnal okos gólt lőtt, a VfB biztosan verte meg a Hannovert (She)
Hajnal Tamás góllal járult hozzá csapata, a VfB Stuttgart győzelméhez és biztos bennmaradásához a Bundesligában. Nézze meg a stuttgartiak Hannover elleni győztes meccsének (2–1) összefoglalóját!
máj. 7
18:18
Szardínia-rali: a második nap után is Loeb áll az első helyen (She)
A szombati második versenynap után is a sorozatban hétszeres vb-győztes, címvédő Sébastien Loeb vezet a rali-világbajnokság ötödik futamán, a szardíniai viadalon.
máj. 7
18:20
Norvégia: Korcsmárék lezárták az utat a kapu felé, nyert a Brann (She)
A Korcsmár Zsolttal a soraiban felálló Brann 2–0-ra győzött a Valerenga vendégeként a norvég labdarúgó-bajnokság 6. fordulójának első szombati mérkőzésén.
máj. 7
18:30
Női kézi BL: két góllal nyerte a Larvik a döntő első felvonását (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája döntőjének első mérkőzésén a norvég Larvik két góllal, 23–21-re nyert a spanyol Itxako ellen, ami nem lehet megnyugtató a spanyolországi visszavágó előtt.
máj. 7
18:30
Nyolcat lőtt és dobogós a Bayern (Metropol)
Elsőként a St. Pauli búcsúzott a német labdarúgó-bajnokság élvonalától, miután a szombati 33. fordulóban KO-vereséget szenvedett a vendég Bayern Münchentől.
máj. 7
18:32
Cselgáncs-vk: Mészáros Anett ezüstérmet nyert Bakiban (She)
Mészáros Anett ezüstérmes lett szombaton az olimpiai kvalifikációs cselgáncs világkupa-sorozat baki Grand Prix-versenyének 70 kg-os súlycsoportjában.
máj. 7
18:32
Liverpoolban botlott a Manchester City (Metropol)
A negyedik helyen álló Manchester City egygólos vereséget szenvedett az Everton otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 36. fordulójának szombati játéknapján.
máj. 7
18:48
Észak-Írország: dupla, dupla, dupla, dupla, dupla - ez a Linfield (She)
A Linfield 2–1-re legyőzte a Crusaderst az Északír Kupa szombat délutáni döntőjében, ezzel hat éven belül ötödször mondhatja el magáról, hogy a bajnoki címet és a kupát is elhódította.
máj. 7
18:48
Roberto Carlos aláírást adott egy pályára rohanó szurkolónak (Agroinform)
Az Anzsi Mahacskala-Volga orosz bajnokin egy szurkoló futott a pályára mérkőzés közben azért, hogy autogramot kérjen Roberto Carlostól, aki eleget is tett a drukker kérésének.
máj. 7
18:50
Videó: Nem volt elvárás a Szolnok bennmaradása az élvonalban - Simon (She)
Mint arról beszámoltunk, a labdarúgó NB I 27. fordulójában az élvonaltól lélekben már elbúcsúzott Szolnok fogadta a nehéz anyagi helyzete ellenére is a dobogóért harcoló Ferencvárost (2–3). Vereségével kiesett a Szolnok, így érthetően csalódottan értékelt a hazaiak vezetőedzője, Simon Antal a Sport Tv kamerája előtt. A szakember elmondta, hogy a nagy hátrány miatt nem volt elvárás a bennmaradás.
máj. 7
18:50
Mészáros Anett ezüstérmes lett Bakuban (Agroinform)
Mészáros Anett ezüstérmes lett az olimpiai kvalifikációs cselgáncs Vk-sorozat bakui versenyének 70 kg-os súlycsoportjában.
máj. 7
18:52
Öttusa-vk: Tóth Adrienn legjobb magyarként a 16. lett Százhalombattán (She)
A magyarok közül a legjobb eredményt elérve Tóth Adrienn tizenhatodikként zárta a százhalombattai öttusa világkupa női versenyét szombaton. Kovács Sarolta a 28., Gyenesei Leila a 30. lett.
máj. 7
18:54
Női sakk Eb: döntetlennel kezdett Hoang Thanh Trang (She)
Hoang Thanh Trang, a viadal egyetlen magyar indulója döntetlennel kezdett szombaton a Tbilisziben zajló sakk Európa-bajnokságon.
máj. 7
19:06
Férfi kosár NB I: a Körmend idegenben szerzett előnyt a bronzcsatában (She)
A Körmend 87–81-re győzött az Atomerőmű ellen idegenben a férfi kosárlabda NB I harmadik helyéért vívott párharcának első találkozóján.
máj. 7
19:06
Sáfárral a kapuban győzött az Austria Wien (Agroinform)
A bécsi klub kapuját Sáfár Szabolcs védte a a Linz elleni 5-0-s győzelem alkalmával az osztrák Bundesliga 32. fordulójában.
máj. 7
19:08
Jégkorong: Dánia keserédes győzelme szétlövés után a németek ellen (She)
A dán jégkorong-válogatott szétlövés után 4–3-ra győzött Németország ellen Pozsonyban a szlovákiai világbajnokság középdöntőjének második fordulójában. A skandinávok számára keserédes a siker, hiszen a két pont megszerzése ellenére bizonyossá vált, nem lesznek ott a nyolc között. A másik csoportban Kanada 3–2-re nyert Norvégia ellen, és biztosította helyét a negyeddöntőben.
máj. 7
19:08
Idegenben nyert a Körmend a bronzcsatában (Agroinform)
Az Atomerőmű SE kikapott a Körmendtől a férfi kosárlabda NB I harmadik helyéért zajló párharc első mérkőzésén.
máj. 7
19:10
Tenisz: Nadal szetthátrányból fordított Federer ellen Madridban (She)
Roger Federer ugyan megnyerte az első játszmát Rafael Nadal ellen a madridi férfi tenisztorna elődöntőjében, ám a folytatásban a spanyol világelső dominált, és 5:7, 6:1, 6:3-ra megnyerte a találkozót a svájci ellen. A mallorcai a fináléban revánsot vehet Indian Wells-i és miami vereségéért Novak Djokovicson, amennyiben a szerb legyőzi az esti programban a brazil Thomaz Belluccit.
máj. 7
19:12
NB I: Haladás-Vasas, Pápa-Siófok, Paks-Újpest mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó NB I 27. fordulójában három mérkőzés kezdődik este hét órakor. Tekintse meg a Szombathelyi Haladás–Vasas, a Lombard Pápa–BFC Siófok és a Paksi FC–Újpest FC mérkőzéseket élő közvetítéseink segítségével!
máj. 7
19:14
Szumó: három magyar ezüstérem a várnai Európa-bajnokságon (She)
Három ezüstérmet szereztek a magyarok a várnai szumó Európa-bajnokságon szombaton.
máj. 7
19:24
Videó: Gomez triplázott, a Bayern 8-1-re tönkreverte a St. Paulit (She)
Mint arról beszámoltunk, a Bayern München idegenben gálázott a St. Pauli otthonában. A 8–1-es sikerből Mario Gomez triplával, Arjen Robben és Franck Ribéry duplával vette ki a részét.
máj. 7
19:24
Érdiék orra buktak (Blikk)
Olbia – Remek tempót diktált, a nap végén mégsem lehetett elégedett az ifjabb Érdi Tibor (28), Táborszki Attila (39) páros a szardíniai világbajnoki ralifutamon.
máj. 7
19:24
Nadal legyőzte Federert és döntős (Agroinform)
A világranglistán éllovas Rafael Nadal három játszmában nyert az ex-ranglistaelső Roger Federer ellen szombaton.
máj. 7
19:26
Ukrajna: tovább tart a Sahtar királysága, megvan a hatodik arany (She)
A Sahtar Doneck szombat délután 2–0-ra legyőzte a városi rivális Metalurgot, így a hátralévő két forduló eredményeitől függetlenül megvédte bajnoki címét, azaz megnyerte az ukrán labdarúgó-bajnokság 2010–2011-es idényét.
máj. 7
19:26
Várkonyi Andrea a száguldó riporter (Blikk)
Kapuvár – Nő a kormány mögött! Várkonyi Andrea (36), a TV2 híradójának (Tények) műsorvezetője tavaly beleszeretett a terepralizásba és eldöntötte, idén igyekszik az összes bajnoki futamon rajthoz állni.
máj. 7
19:26
A Kaposvár és a Debrecen is sokat veszített a döntetlennel (Agroinform)
Nem született gól a Kaposvári Rákóczi-DVSC-TEVA összecsapáson, a 0-0-val pedig a Paks, a Ferencváros és a Zalaegerszeg járhat jól a dobogóért folytatott harcban.
máj. 7
19:28
Férfi vízilabda ob I: sima FTC-győzelem a Debrecen ellen (She)
A férfi vízilabda ob I rájátszásának 5. fordulójában az FTC magabiztosan, 12–4-re nyert a Debrecen ellen.
máj. 7
19:30
NB I: nem bírt egymással a Kaposvár és a DVSC (She)
Nem bírt egymással a Kaposvári Rákóczi és a DVSC-TEVA a labdarúgó NB I 27. fordulójának rangadóján.
máj. 7
19:42
Bulgária: Erős Gábor nem adott esélyt a kapusnak, gólja pontot ért (She)
Erős Gábor góljával mentett pontot (2–2) a Lokomotiv Plovdiv a Prin Blagoevgrad ellen a bolgár labdarúgó-bajnokság szombati játéknapján.
máj. 7
20:00
NB II, Keleti csoport: a Mezőkövesd pontokat hullajtott Orosházán (She)
A Mezőkövesd nem tudta megverni idegenben az Orosházát: gól nélküli döntetlent játszott az labdarúgó NB II Keleti csoportjának 25. fordulójában, így lemaradhat a ma este az MTK II-vel összecsapó DVTK-tól.
máj. 7
20:00
A Gyirmót és a Pécs is nyert idegenben (Agroinform)
A Gyirmót 1-0-ra nyert Veszprémben, míg a Videoton II kikapott Tatabányán a 25. forduló szombati játéknapján, így előbbi az élre került a labdarúgó NB II nyugati régiójában.
máj. 7
20:02
NB I: A realitás az, hogy továbbra is erőn felül teljesítünk - Sisa (She)
A labdarúgó NB I 27. fordulójában a Kaposvár gól nélküli döntetlent játszott hazai pályán a Debrecennel. A találkozó után Kondás Elemér, a vendégek vezetőedzője arról beszélt, hogy néhány játékos teljesítménye elmaradt a várakozástól.
máj. 7
20:04
Női kézilabda NB I: Dunaújvárosban tudott nyerni a Fehérvár (She)
A női kézilabda NB I 5–8. helyéért zajló rájátszásban az Alcoa Dunaújvárosban győzött 33–31-re.
máj. 7
20:06
NB II, Nyugati csoport: nyert a Gyirmót Veszprémben, és az élre állt (She)
A Gyirmót 1–0-ra megverte a Veszprémet idegenben, míg a Videoton-Puskás Akadémia 3–0-ra elbukott Tatabányán a labdarúgó NB II Nyugati csoportjának 25. fordulójában, így a gyirmótiak az élre álltak. A Pécs Budaörsön győzött 4–0-ra, így továbbra is négy ponttal van lemaradva a nagy riválistól.
máj. 7
20:18
GP3: Kiss Pál Tamás a 16. helyen végzett az első török futamon (She)
Kiss Pál Tamás a 16. helyen végzett a GP3-as sorozat idei első futamán Isztambulban. A győzelmet a holland Nigel Melker szerezte meg, aki fantasztikus első körével állt az élre.
máj. 7
20:18
A Valencia könnyedén nyert az újonc ellen (Agroinform)
A Denevérek már az első félidőben eldöntötték a mérkőzés sorsát és hatpontos előnyre tettek szert a Villarreallal szemben.
máj. 7
20:20
Primera División: kikapott a Barca-verő Sociedad, kiesett az Almería (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 35. fordulójában a Valencia és az Athletic Bilbao is három gólt szerezve nyert: előbbi az egy héttel korábban a listavezető Barcelonát legyőző Real Sociedad ellen 3–0-ra, míg utóbbi a Levante ellenében 3–2-re.
máj. 7
20:20
Simon ellentétes félidőket látott, Prukner Habert dicsérte (Agroinform)
A Ferencváros nagy küzdelemben 3-2-re legyőzte a Szolnokot a a Monicomp Liga szombati nyitómérkőzésén, de az eredményt a kapusuknak is köszönhetik a zöld-fehérek. A két szakvezető az ftc.hu-n értékelte a látottakat.
máj. 7
20:22
Serie A: Palermóban sem szakadt meg a sereghajtó Bari rossz sorozata (She)
A Palermo 2–1-re legyőzte a Barit az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 36. fordulójának szombat kora esti nyitó mérkőzésén.

Keresés