2009. augusztus 17. hétfő

aug. 17
16:06
BL-selejtező: francia játékvezetők a Debrecen szófiai meccsén (She)
Akárcsak a Kalmar ellen, ezúttal is francia játékvezetők működnek közre a Debrecen labdarúgócsapatának Bajnokok Ligája-selejtezőjén.
aug. 17
16:08
Bayern München: Franck Ribéry félbehagyta a hétfői edzést (She)
A német Bundesligában szereplő Bayern München francia labdarúgója, Franck Ribéry hétfőn ismét kénytelen volt félbeszakítani csapata egyik edzését.
aug. 17
16:10
Újpest: Tisza ma este tárgyal a belga Antwerp vezetőivel (She)
Az Újpest FC csatára, Tisza Tibor a belga másodosztályú Royal Antwerphez kerülhet kölcsönbe. A játékos ma este tárgyal a belga klub vezetőivel.
aug. 17
16:24
Real Madrid: visszautasították a Braga Szalaiért tett ajánlatát (She)
Egy héttel ezelőtt beszámoltunk róla, hogy a portugál Braga másfélmillió euróért szerződtetheti a Real Madrid Castilla magyar támadóját, Szalai Ádámot. Azóta eldőlt, a játékos nem lesz a portugál csapat futballistája, mert a spanyol gárda kétmillió euró alatt nem engedi el.
aug. 17
17:00
Primera División: Senna játékra jelentkezett a Villarrealnál (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Villarreal játékosa, Marcos Senna mostanra már teljesen felépült sérüléséből, amit még az első szezonban szenvedett el. A középpályás még áprilisban szenvedett izomhúzódást a bal lábában.
aug. 17
17:02
Sakk: Almási Zoltán nyolcadszor is bajnok lett (She)
A címvédő Almási Zoltán győzelmével ért véget az 59. országos bajnokság Szegeden. Almási ezzel nyolcadik elsőségét szerezte meg, és már csak eggyel marad el Portisch Lajos csúcsától.
aug. 17
17:04
Azerbajdzsán: nem engedik el Vogtsot a Zenithez (She)
Az Azeri Labdarúgó-szövetség nem járul hozzá, hogy Berti Vogts idő előtt távozzon a kapitányi posztról, és az orosz Zenit kispadjára üljön át.
aug. 17
17:18
Formula-1: Badoer még a héten beülhet az F60-asba (She)
A Ferrari megerősítette, hogy a Felipe Massa helyére beugró Luca Badoer még a héten kipróbálhatja a vörösök idei autóját. Tesztelésről nincs szó, csupán egy promóciós rendezvény keretében ismerkedhet az F60-assal.
aug. 17
17:20
UEFA: hat Barca-játékos az év klubfutballistái-díj jelöltjei között (She)
A Bajnokok Ligája-győztes Barcelonából hat labdarúgó került be az UEFA Év Klubfutballistái-díj jelöltjei közé.
aug. 17
17:24
A Barcelonából választja az év játékosát az UEFA? (Infostart)
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) közzétette annak a 12 futballistának a nevét, akik közül kiválasztják az év játékosát a kontinensen.
aug. 17
17:36
Videó: Emrét ölelgető szurkoló és elképesztő gólok a Fenerbahce meccsén (She)
Fanatikus, pályára szaladó török szurkoló, hihetetlen szólógól és egy ritkán látható elképesztő potya a török bajnokságban rendezett Fenerbahce-Sivasspor (3–0) találkozón. Tekintse meg a mérkőzés említésre érdemes jeleneteit!
aug. 17
17:42
Barcelonai lehet az év játékosa (Metropol)
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) közzétette annak a 12 futballistának a nevét, akik közül kiválasztják az év játékosát a kontinensen.
aug. 17
18:03
Ötödikek lettünk öttusában (Behaviour)
Az ötödik helyen végzett hétfőn a magyar csapat a londoni öttusa-világbajnokság férfi váltóversenyében.
aug. 17
18:18
Indulhat a Renault a Formula-1-es Európa Nagydíjon (Infostart)
A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) fellebbviteli bírósága hétfőn jóváhagyta a Formula-1-es Renault istálló fellebbezését, így a csapat indulhat a hétvégi Európa Nagydíjon Valenciában.
aug. 17
18:30
Öttusa-vb: ötödikek a magyarok a férfi váltóversenyben (She)
Az ötödik helyen végzett hétfőn a magyar csapat a londoni öttusa-világbajnokság férfi váltóversenyében. Az egyéniben győztes Marosi Ádám, illetve Tibolya Péter alkotta páros a vívás és az úszás után hetedik, a lovaglást követően negyedik volt, a lövészettel kombinált futásban pedig egy helyet visszacsúszott.
aug. 17
18:32
Formula-1: indulhat a Renault az Európai Nagydíjon (She)
A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) fellebbviteli bírósága hétfőn jóváhagyta a Forma-1-es Renault istálló fellebbezését, így a csapat indulhat a hétvégi Európa Nagydíjon Valenciában.
aug. 17
18:39
Forma-1: szabad a pálya a Renault előtt (Behaviour)
A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) fellebbviteli bírósága hétfőn jóváhagyta a Forma-1-es Renault istálló fellebbezését, így a csapat indulhat a hétvégi Európa Nagydíjon Valenciában.
aug. 17
18:48
Valencia: Ruben Baraja legalább egy hónapra kidőlt a sorból (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Valencia játékosa, Ruben Baraja kisebb sérülést szenvedett a pénteki Sevilla elleni barátságos mérkőzés során.
aug. 17
18:50
Tájfutó-vb: öt magyar versenyző jutott be a fináléba (She)
Több magyar versenyző is kedvező pozícióból rajtolhat majd a hazai rendezésű tájékozódási futó világbajnokság hosszútávú számának döntőjében, mivel a mai selejtező futamon előkelő helyezéseket értek el.
aug. 17
18:57
Megtalálták az Arctic Sea teherhajót, a legénység tagjai is jól vannak (Behaviour)
Megtalálták az Arctic Sea teherhajót, amely orosz legénységével közel három hete tűnt el - jelentette hétfőn Dmitrij Medvegyev orosz elnöknek Anatolij Szergyukov védelmi miniszter.
aug. 17
19:06
Skócia: Andreas Hinkel maradna a Celticnél ügynöke szerint (She)
Ügynöke, Klaus Schaude szerint Andreas Hinkel, a Celtic jobbhátvédje maradna a skót csapatnál a Hull City megkeresése ellenére.
aug. 17
19:08
Inter: Cambiasso sérülése megnyithatja az utat Sneijder előtt (She)
Az argentin Esteban Cambiasso TIM kupán összeszedett térdsérülése, aminek következtében műtétre is szorul, felgyorsíthatja az Internazionale érdeklődését a Real Madrid holland játékosa, Wesley Sneijder iránt.
aug. 17
19:24
Blog: Fülöp Márton szerint igazi erődöt vettek be szombaton (She)
Újabb írással jelentkezett blogjában Fülöp Márton, a Sunderland magyar válogatott kapusa, aki naplójában ezúttal szombati teljesítményéről, a magyar válogatottról, valamint Dzsudzsák Balázs és Huszti Szabolcs góljairól fejti ki véleményét.
aug. 17
20:00
Atlétikai vb: Pars negyedik lett, Kozmus nyerte a kalapácsvetést (She)
Továbbra is várni kell az első magyar aranyéremre, ugyanis Pars Krisztián negyedik helyen végzett a kalapácsvetés döntőjében a berlini atlétikai világbajnokságon. Győzött a szlovén Primoz Kozmus.
aug. 17
20:02
Férfi kosárlabda: ismét győzött, és bennmarad a válogatott (She)
Esélyt sem hagyott ellenfelének a magyar válogatott, az elejétől kezdve nagy iramot diktálva, végül 70–55-re győzte le Csehországot az Eb-pótselejtező 5. fordulójában. Ezzel pedig összevetésben is kedvező pozícióba került ellenfelével szemben. Ráadásul a másik mérkőzésen az ukránok hosszabbításban legyőzték az észteket, így pedig biztossá vált a bennmaradásunk.
aug. 17
20:06
Pars Krisztián lemaradt a dobogóról (Infostart)
Pars Krisztián első számú esélyesként nem tudott érmet szerezni, s a negyedik helyen végzett férfi kalapácsvetésben a berlini atlétikai világbajnokságon, hétfőn. A versenyt az olimpiai bajnok szlovén Primoz Kozmus nyerte.
aug. 17
20:09
Pars Krisztián lemaradt a dobogóról (Behaviour)
Pars Krisztián első számú esélyesként nem tudott érmet szerezni, s a negyedik helyen végzett férfi kalapácsvetésben a berlini atlétikai világbajnokságon, hétfőn.
aug. 17
20:54
Öttusa-vb: ötödik helyről futnak a magyarok a női váltóban (She)
Három szám zárultával az ötödik helyen áll a magyar csapat a londoni öttusa-világbajnokság női váltóversenyében.
aug. 17
21:12
Atlétikai vb: Iszinbajevának nem volt jó kísérlete, Rogowska nyert (She)
A címvédő, olimpiai bajnok és világcsúcstartó orosz Jelena Iszinbajevának egyetlen érvényes kísérlete sem volt a női rúdugrás hétfői döntőjében a berlini világbajnokságon. A számot a lengyel Anna Rogowska nyerte meg, a második helyen holtversenyben a szintén lengyel Monika Pyrek és az amerikai Chelsea Johnson végzett.
aug. 17
21:14
MotoGP: nem hozta meg az áttörést a brnói teszt Talmácsinak (She)
A brnói versenyt követően, a hétfői napot teszteléssel töltötte a MotoGP csapatok nagy része. Talmácsi Gábor és csapata is kereste a jobb beállításokat, a magyar versenyző a délelőtti etapban huszonhat kört teljesített.
aug. 17
21:16
Atlétikai vb: Pars csalódott, nem is állt meg nyilatkozni (She)
A számára csalódást hozó kalapácsvető döntő után nem állt meg nyilatkozni a rá váró újságíróknak Pars Krisztián a berlini atlétikai világbajnokságon.
aug. 17
21:30
Atlétikai vb: Marta Domínguez nyerte az akadályfutást (She)
A berlini atlétikai világbajnokságon a spanyol Marta Domínguez nyerte meg a 3000 méteres női akadályfutás döntőjét. Ezüstérmes az orosz Julija Zarudnyeva, harmadik a kenyai Milcah Chemos Cheywa.
aug. 17
21:48
Atlétikai vb: Bekele világbajnoki csúccsal nyert 10 000-en (She)
Az esélyeknek megfelelően Kenenisa Bekele nyert férfi 10 000 méteren a berlini atlétikai világbajnokságon. A második helyen az eritreai Zersenay Tadese végzett.
aug. 17
21:50
Atlétikai vb: Kiprop első helyen jutott a döntőbe 1500-on (She)
Férfi 1500-on a kenyai Asbel Kiprop jutott be első helyen a döntőbe a berlini atlétikai világbajnokság döntőjébe.
aug. 17
21:52
Belgium: Tisza Tibor a másodosztályú Antwerpnél folytatja (She)
Megszületett a megállapodás a belga másodosztályban szereplő Royal Antwerp labdarúgócsapata és Tisza Tibor között, az Újpest FC magyar válogatott támadója egyéves kölcsönszerződéssel így Belgiumban folytatja pályafutását.
aug. 17
22:06
Atlétikai vb: a jamaicai Fraser nyert női 100-on (She)
A jamaicai Shelly-Ann Fraser a világ idei legjobb idejével, 10.73-mal nyerte meg a női 100 méteres síkfutás döntőjét a berlini atlétikai világbajnokságon.
aug. 17
22:08
Öttusa-vb: hetedikek a magyarok a női váltóversenyben (She)
A hetedik helyen végzett hétfőn a magyar csapat a londoni öttusa-világbajnokság női váltóversenyében.
aug. 17
22:24
Atlétikai vb: kettős kubai siker női hármasugrásban (She)
Női hármasugrásban kettős kubai siker született a berlini atlétikai világbajnokságon. A számot a kubai Yargeris Savigne nyerte meg, míg második helyen honfitársa, Mabel Gay végzett.
aug. 17
22:42
Videó: így nyerte meg a vb-t Fraser, a világ leggyorsabb hölgye (She)
A Berlinben zajló atlétikai világbajnokságon a világ idei legjobb idejével nyert aranyérmet a jamaicai Shelly-Ann Fraser a női 100 méteres síkfutás döntőjében. A 10.73-as győztes eredménytől mindössze két századdal maradt le a finálé ezüstérmese. Nézze meg az izgalmas döntő futamot!
aug. 17
23:18
Olaszország: az AC Milan 11-esekkel győzte le a Juventust (She)
Ma este Milánóban a Luigi Berlusconi-kupa keretében csapott össze az olasz labdarúgó-bajnokság hétvégi nyitányára készülő AC Milan és a Juventus. A találkozó 1-1-es döntetlennel zárult, így 11-es rúgások döntöttek, mely során a hazaiak bizonyultak jobbnak, ezzel megnyerték a kupát.
aug. 17
23:20
Tenisz: Szávay Ágnes bejutott a második körbe Torontóban (She)
Nem okozott gondot az első forduló Szávay Ágnesnek a Torontóban rendezett két millió dollár összdíjazású tenisztornán. A magyar lány 1 óra 44 perc alatt 6:2, 6:4-re győzte le a kanadai Valerie Tetreault.
aug. 17
23:22
Skócia: kétgólos vereséggel kezdték Lászlóék a bajnokságot (She)
Nem kezdődött jól a skót első osztályú labdarúgó-bajnokság 2009–2010-es idénye László Csaba számára, a magyar menedzser által irányított Hearts 2–0-s vereséget szenvedett a Dundee United otthonában.
aug. 17
23:54
Videó: így nyerte meg a büntetőpárbajt az AC Milan (She)
A Berlusconi-kupa keretében rendezett AC Milan–Juventus összecsapáson semmi sem dőlt el a rendes játékidőben, mert Diego góljára Pato a fordulás után válaszolt. A lefújás után következhettek tehát a tizenegyesek, amelyek során a piros-feketék koncentráltak jobban, így Leonardo gárdája trófeával hangolt a szezonra. Nézze meg a legizgalmasabb jeleneteket!

Keresés