2009. augusztus 22. szombat

aug. 22
16:06
Haladás: Kenesei felépült, és játszhat a Videoton ellen (She)
A Soproni Ligában szereplő Szombathelyi Haladás támadója, Kenesei Krisztián felépült, így játszhat a vasárnap esti mérkőzésen – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
aug. 22
16:08
Sakk: Lékó Péter remizett Aronjannal a dzsermuki Grand Prix-tornán (She)
Lékó Péter a világos bábukat vezetve remizett a kétszeres olimpiai bajnok Levon Aronjannal az örményországi Dzsermukban zajló szupertornán. A magyar és az örmény nagymester 45 lépésben osztozott meg a ponton. A remit a szabályoknak megfelelően a versenybíró ítélte meg, miután az állást elméleti döntetlennek nyilvánította.
aug. 22
16:24
Topligák: kövesse figyelemmel az eredményeket élőben! (She)
Már délután akcióba lendültek az angol és a német élvonal csapatai: kövesse nyomon a Premier League és a Bundesliga mérkőzéseinek eredményeit élőben!
aug. 22
16:26
Wigan: Spanyolországból erősítette meg keretét a Latics (She)
A Wigan Athletic labdarúgócsapata bejelentette, hogy szerződtette a francia Mohamed Diamét a spanyol Rayo Vallecanótól.
aug. 22
16:28
Serie A: Burdisso már AS Roma játékosnak vallja magát (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő AS Roma a legutóbb az Interben szereplő argentin védővel, Nicolas Burdissóval erősíti meg a keretét.
aug. 22
16:30
Manchester City: Hughes örül az új variációs lehetőségeinek (She)
A Premier League-ben nem sok klub van, amely fel tud mutatni olyan cserepadot, mint amilyen a Manchester Cityé: az első fordulóban például a 25 millió fontos csatár, Carlos Tévez és a 18 milliós középpályás, Nigel de Jong is csak a kispadon kezdett.
aug. 22
16:42
Hannover: az elnök megerősítette, hogy Matthäus is a jelöltek között van (She)
Martin Kind, a német labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) élvonalában szereplő Hannover elnöke megerősítette, hogy Lothar Matthäus is a jelöltek között van.
aug. 22
17:00
NB II: tekintse meg a másodosztály szombati programját! (She)
A labdarúgó NB II Keleti csoportjában négy, a Nyugati csoportjában hét mérkőzést rendeznek szombaton.
aug. 22
17:18
Anglia: megkéselték a West Ham United védőjét (She)
Pénteken éjjel ismeretlen támadók megkéselték Calum Davenportot, a West Ham United védőjét – jelentette be az angol élvonalbeli labdarúgóklub.
aug. 22
17:36
Bundesliga: kikapott a Bayern Mainzban, Hajnalék ikszeltek (She)
Szenzációs győzelmet aratott a Mainz a labdarúgó Bundesliga 3. fordulójában: az újonccsapat a Bayern München ellen nyert hazai pályán 2–1-re. A Dortmund Hajnal Tamással a soraiban döntetlenezett a Stuttgarttal, a Hannover Nürnbergben győzött, a Leverkusen kiütötte a Freiburgot. A Köln megszerezte első pontját, de a Frankfurt elleni 0–0 így sem boldogítja a drukkereket.
aug. 22
17:42
Két döntetlen után kikapott a Bayern (Infostart)
Három forduló után mindössze két ponttal várhatja a folytatást a Bayern München a német labdarúgó Bundesligában. A bajor csapat két döntetlen után ezúttal 2-1-re kikapott a Mainz pályáján.
aug. 22
17:54
Videó: nézze meg, hogyan győzte le a Mainz a Bayern Münchent! (She)
Lőw Zsolt csapata, a Mainz 2–1-re legyőzte a Bayern Münchent a Bundesliga 3. fordulójában. A magyar hátvéd a 66. percben állt be az öngólt vétő Nikolce Noveszki helyére. Tekintse meg a találkozó góljait videón!
aug. 22
18:00
Hengerelt a Manchester United és az Arsenal (Infostart)
A címvédő Manchester United - második félidei remek játékának köszönhetően - 5-0-ra győzött a Wigan otthonában az angol labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójában.
aug. 22
18:12
Premier League: a második félidőben kiütötte ellenfelét az MU (She)
Az angol labdarúgó bajnokság harmadik fordulójában a címvédő Manchester United a második félidei játékának köszönhetően 5–0-ra legyőzte idegenben a Wigan Athleticet. A találkozón Wayne Rooney duplázott, mellette a helyére beálló Michael Owen, valamint Dimitar Berbatov és Nani volt eredményes.
aug. 22
18:14
Lovassport, kettesfogathajtó-vb: Lázár Zoltán átvette a vezetést összetettben (She)
A Kecskeméten zajló kettesfogathajtó-világbajnokságon Lázár Zoltán második lett a maratonhajtásban, összetettben pedig kevesebb mint egy ponttal ugyan, de átvette a vezetést. Lázár Vilmos kiesett a fogatából, így a világbajnoki címvédő aranyesélyei elszálltak, mivel azonban a baleset után végigment a pályán, csapatban is harcban állunk az első helyért.
aug. 22
18:16
Skócia: ötöst lőtt a Celtic, simán győzött az Aberdeen (She)
Tizennyolc gól született a skót labdarúgó-élvonal szombati mérkőzésein: a Celtic hazai pályán 5–2-re elgázolta a St. Johnstone-t, az Aberdeen meglepően simán nyert a Hamilton otthonában.
aug. 22
18:18
Championship: Buzsákyt becserélték, Tímárt nem nevezték (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság másodosztályának 4. fordulójában Buzsáky Ákos a 66. percben állt be a Queens Park Rangersbe, amely hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Nottingham Foresttel.
aug. 22
18:20
Videó: William Gallas kacagtató gólja a Portsmouth ellen (She)
Gyönyörű támadásokkal, valamint egy elképesztően szerencsés góllal 4–1-re győzött az Arsenal a Portsmouth ellen a Premier League 3. fordulójában. Nézze meg a nem mindennapi találatokat videón!
aug. 22
18:36
Simán nyert az Arsenal és a MU is (Metropol)
Az Arsenal, valamint a címvédő Manchester United is könnyed győzelmet aratott az angol labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójában, szombaton.
aug. 22
18:36
Simán nyert a Manchester és az Arsenal (Behaviour)
Az Arsenal, valamint a címvédő Manchester United is könnyed győzelmet aratott az angol labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójában, szombaton.
aug. 22
18:48
Hearts: László Csaba szerint vissza kell találni a győzelem útjára (She)
Amint azt korábban megírtuk, a skót labdarúgó-bajnokságban szereplő Hearts menedzsere, László Csaba elégedetlen a csapat eddigi igazolásaival, ezért nem is hosszabbította még meg a szerződését. László szerint hamar vissza kell találni a győzelem útjára, ha lehet, már a hétvégi, Rangers elleni rangadón.
aug. 22
18:50
Atlétikai vb: Jamaica a legjobb idővel került be a női 4x100 méteres döntőbe (She)
Kialakult a női 4x100 méteres síkfutás döntőjének mezőnye a berlini atlétikai világbajnokságon.
aug. 22
19:30
Magyar KO a Syma Csarnokban (Behaviour)
Bedák Pál technikai KO-val győzött az orosz Ravil Muhamadjarov ellen a budapesti Syma Csarnokban zajló szombati profi ökölvívógálán.
aug. 22
19:42
Soproni Liga: a szünetig eldöntötte a három pont sorsát a DVTK (She)
A Soproni Liga 5. fordulójában a Diósgyőr a Kecskemétet fogadta, és győzte le 4-1-re.
aug. 22
19:44
Újpest: McStay szerint a játékosok égnek a bizonyítási vágytól (She)
William McStay, az Újpest vezetőedzője szerint a játékosai mindent megtesznek azért, hogy feledtessék a Pápa elleni vereséget, és jobb produkcióval rukkoljanak ki vasárnap a Budapest Honvéd ellen.
aug. 22
19:46
Formula-1: Trulli a szezon végén várhatóan otthagyja a Toyotát (She)
Várhatóan a következő szezont már nem a Toyota együttesénél kezdi meg a Formula-1-es pilóta, Jarno Trulli.
aug. 22
19:48
Atlétikai vb: az amerikai férfiváltó a legjobb idővel döntőben 4x400-on (She)
Kialakult a döntő mezőnye a férfi 4x400 méteres férfi síkfutásnak a berlini világbajnokságon, a legjobb idővel a pekingi olimpiai bajnok amerikai váltó került be a döntőbe.
aug. 22
19:50
NB II: félbeszakadt az Ajka-Szigetszentmiklós mérkőzés (She)
A labdarúgó NB II Nyugati csoportjának 3. fordulójában a játékvezető a 62. percben 1–0-s állásnál villámlás miatt félbeszakította az Ajka–Szigetszentmiklós mérkőzést, amelynek sorsáról a versenybizottság dönt majd.
aug. 22
20:00
Videó: nézze meg a Manchester Wigannek lőtt öt gólját! (She)
Mint már beszámoltunk róla, az angol labdarúgó-bajnokság 3. fordulójában a címvédő Manchester United a második félidei játékának köszönhetően 5–0-ra legyőzte idegenben a Wigan Athleticet. Most megmutatjuk Wayne Rooney dupláját, valamint Michael Owen, Dimitar Berbatov és Nani góljait videón!
aug. 22
20:02
NB II: nyugaton nem sok babért termett a vendég csapatoknak (She)
A labdarúgó NB II Nyugati csoportjának 3. fordulójában öt mérkőzés kezdődött 17.30-kor, és ezeken a vendég csapatoknak nem sok babér termett. A látogatók becsületét a ZTE II mentette meg, amely Hévízről távozott döntetlennel.
aug. 22
20:04
Haladás: Laczkó Zsolt és Vayer Gábor is szerepel a kívánságlistán (She)
A Nemzeti Sport információi szerint Laczkó Zsolt és Vayer Gábor is szerepel a Szombathelyi Haladás kívánságlistáján.
aug. 22
20:06
NB II: három döntetlen született, nyert a Hajdúböszörmény (She)
A labdarúgó NB II Keleti csoport 3. fordulójában a szombati játéknapon három döntetlen mellett egy hazai győzelem született. A három pontot a Hajdúböszörmény tudta begyűjteni, amely az MTK II-t fektette két vállra.
aug. 22
20:08
Soproni Liga: Aczél Zoltán szerint a csapat egyelőre 60-70 percig bírja (She)
Mint beszámoltunk róla, a Diósgyőr hazai pályán 4–1-re legyőzte a Kecskemétet a Soproni Liga 5. fordulójában. A mérkőzés után Tomiszlav Szivics, a vendégek mestere sajnálatát fejezte ki amiatt, hogy bár náluk volt a labda, mégsem tudtak többször betalálni. Aczél Zoltán a győzelem ellenére is kiemelte, hogy csapata jelenleg még nem bírja 60-70 percnél tovább.
aug. 22
20:18
Inter: Vieira nem igazol el, és kész harcolni a helyéért (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Internazionale francia középpályása, Patrick Vieira nem igazol el klubjából, és készen áll arra, hogy megküzdjön a helyéért a milánói csapatban.
aug. 22
20:20
Atlétikai vb: kenyai siker női 5000 méteren, Papp a 14. (She)
Papp Krisztina a 14. helyen zárta a női 5000 méteres síkfutást a berlini atlétikai világbajnokságon.
aug. 22
20:22
Soproni Liga: három találkozó élőben az NSO-n! (She)
A Soproni Liga 5. fordulójából három mérkőzést játszanak le szombat este 20 órai kezdettel. Kövesse velünk a találkozókat élő, szöveges tudósításunk segítségével!
aug. 22
20:24
Serie A: idegenbeli döntetlennel kezdett a Fiorentina (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság nyitómérkőzésén a Bologna az előző idény 4. helyezettje, a Fiorentina ellen hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott.
aug. 22
20:24
Tizennegyedik lett ötezer méteren a magyar futónő (Behaviour)
Papp Krisztina a 14. helyen végzett ötezer méteren a berlini atlétikai világbajnokságon, szombaton.
aug. 22
20:26
Atlétikai vb: a lengyel Wlodarczyk világcsúcsa kalapácsvetésben (She)
Megjavították a világcsúcsot női kalapácsvetésben a berlini atlétikai világbajnokságon.
aug. 22
20:28
Atlétikai vb: az amerikai Phillips nyerte meg a férfi távolugrást (She)
Amerikai sikerrel zárult a férfi távolugrás a berlini atlétikai világbajnokságon.
aug. 22
20:36
Atlétikai vb: Jamaica nyert a női 4x100 méteres váltóban (She)
A jamaicai váltó nyerte a női 4x100 méteres síkfutást a berlini atlétikai világbajnokságon.
aug. 22
20:38
Championship: Priskin csereként állt be, csapata kikapott (She)
Priskin Tamás a West Bromwich Albion otthonában a 71. percben csereként állt be a 2–0-s vesztésre álló Ipswich Townba a Championship 4. fordulójában, de ő sem tudott segíteni csapatán, amely így visszacsúszott az utolsó előtti helyre.
aug. 22
20:42
Továbbra is veretlen az MTK (Metropol)
A Paks szombaton két góllal nyert a Kaposvár ellen, az MTK továbbra is veretlen, a Pápa hazai környezetben nyert a Győr ellen, a Diósgyőr hazai környezetben 4-1-re nyert a Kecskemét ellen. A labdarúgó Soproni Liga 5. fordulójának szombati eredményei.
aug. 22
20:54
Real Madrid: Van der Vaart és Sneijder sem játszik a Rosenborg ellen (She)
Bár Wesley Sneijder, a spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Madrid holland válogatott játékosa legutóbb kijelentette, ő maradni szeretne klubjában, Manuel Pellegrini nem nevezte őt a klub utolsó felkészülési mérkőzésére, a norvég Rosenborg ellen. Szintén nincs nevezve Rafael Van der Vaart, tagja viszont a keretnek a sérülésből visszatérő Mahamadou Diarra és Ruud Van Nistelrooy. Továbbra…
aug. 22
20:56
Oroszország: két győzelem után ezúttal kikapott Németh csapata (She)
A sérült Németh Norbert csapata, a Tom Tomszk sima vereséget szenvedett az orosz első osztályú labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában.
aug. 22
20:58
Serie A: kövesse élőben a Siena-AC Milan találkozót! (She)
Elkezdődött az olasz labdarúgó-bajnokság nyitófordulójának második találkozója, a Siena–AC Milan mérkőzés. A mérkőzés állását és főbb eseményeit ön is figyelemmel követheti tudósítási modulunkon keresztül
aug. 22
21:12
Atlétikai vb: az olimpiai bajnok Hooker nyerte meg a rúdugrást (She)
Az ausztrál olimpiai bajnok, Steve Hooker végzett az élen férfi rúdugrásban a berlini atlétikai világbajnokságon.
aug. 22
21:14
Tereprali ob: Zapletal a bajnok, Palik győzött (She)
Palik László érte el a legjobb időt szombaton a tereprali ob ötödik, utolsó futamán. A bajnoki címet a magyar licenccel versenyző cseh Miroslav Zapletal szerezte meg.
aug. 22
21:16
Atlétikai vb: Jamaica világbajnoki csúccsal nyerte meg a férfi 4x100 métert (She)
Usain Bolt harmadik aranyérmét nyerte meg a berlini atlétikai világbajnokságon, miután a jamaicai férfi 4x100 méteres váltóval is az élen végzett.
aug. 22
21:18
NB II: otthon győzött egy góllal a Pécs és a Gyirmót is (She)
A Pécs hazai pályán 2–1-es győzelmet aratott a Siófok ellen, így három fordulót követően továbbra is százszázalékos mérleggel büszkélkedhet, és kilenc pontjával vezeti a labdarúgó NB II Nyugati csoportját.

Keresés