2009. augusztus 23. vasárnap

aug. 23
20:28
Tenisz: Federer győzelmével ért véget a cincinnati torna (She)
Roger Federer nyerte meg a Cincinnatiben megrendezett kemény pályás férfi tenisztornát, miután a döntőben 6:1, 7:5-re győzött a szerb Novak Djokovics ellen.
aug. 23
20:36
Sakk: Polgár Judit a hatodik lett a zürichi rapid tornán (She)
Öt döntetlennel és két vereséggel a hatodik helyen végzett Polgár Judit Zürichben, a város kétszázadik évfordulóját ünneplő sakk-klubjának egynapos rapid versenyén.
aug. 23
20:38
Jégkorong: utánpótlás-válogatottunk nyerte meg a visegrádi nemzetek tornáját (She)
A magyar U18-as jégkorong-válogatott diadalmaskodott a Káposztásmegyeren megrendezett visegrádi négy nemzet tornáját.
aug. 23
20:42
A Hamburg idegenben verte meg a bajnokot (Infostart)
Szenzációs meccsen nyert a Hamburg a Wolfsburg ellen. Claudio Pizarro két góllal tért vissza a Weserstadionba. Továbbra is csak vergődik a Bayern München: a bajnokság első számú favoritjának kikiáltott bajor együttes Löw Zsolt csapatától, az újonc Mainztól szenvedett vereséget.
aug. 23
20:42
Holland bajnokság: Dzsudzsákék biztos sikere (Behaviour)
Dzsudzsák Balázs együttese, a PSV Eindhoven 3-1-re legyőzte Fehér Csaba csapatát, a vendég NAC Bredát a holland labdarúgó-bajnokság negyedik fordulójában, vasárnap.
aug. 23
21:00
Kikapott a címvédő a Bundesligában (Metropol)
A címvédő Wolfsburg hazai pályán két góllal kikapott a Hamburgtól vasárnap, a német labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójában.
aug. 23
21:30
Everton: elfogadták a Man. City Lescottért tett ajánlatát (She)
A Sky Sport értesülései szerint az Everton elfogadta a Manchester City 24 millió fontos ajánlatát, így Joleon Lescott a manchesteri klubhoz igazolhat.
aug. 23
21:36
Döntetlen a Honvéd-Újpest derbin (Metropol)
A Budapest Honvéd hazai környezetben 1-1-es döntetlent játszott az Újpesttel a labdarúgó Soproni Liga 5. fordulójában, vasárnap.
aug. 23
21:36
Federer Cincinatti bajnoka (Behaviour)
A világranglista-vezető Roger Federer nyerte a hárommillió dollár összdíjazású, cincinnati keménypályás férfi tenisztornát.
aug. 23
22:06
Tenisz: Gyementyjeva két szettben verte meg Sarapovát a döntőben (She)
Jelena Gyementyjeva nyerte meg az orosz házidöntőt a torontói kemény pályás női tenisztornán, miután a fináléban 6:4, 6:3-ra legyőzte honfitársát, Marija Sarapovát.
aug. 23
22:08
Soproni Liga: megszületett az első szombathelyi siker (She)
Helyzetekben gazdag, jó iramú mérkőzésen, végül 4–3-as győzelmet ünnepelhetett a Haladás a Videoton ellen. A hazaiak góljait Schimmer Szabolcs, Kenesei Krisztián, Oross Márton és Nagy Gábor szerezték, míg a vendégeknél Sitku Illés duplája mellett Marko Andic volt eredményes.
aug. 23
22:10
Szumó Eb: bronzérmes lett a női csapatunk a zárónapon (She)
Bronzérmes lett a felnőtt magyar női csapat a svájci szumó Európa-bajnokságon.
aug. 23
22:12
NB II Keleti csoport: 2-1-re nyert a REAC a Makó ellen (She)
A labdarúgó NB II Keleti csoportjában a 3. fordulóban REAC hazai pályán 2-1-re győzött a Makó ellen.
aug. 23
22:12
Federer triplázott Cincinnatiben (Metropol)
A világranglista-vezető Roger Federer nyerte a hárommillió dollár összdíjazású, cincinnati keménypályás férfi tenisztornát.
aug. 23
22:14
Salakmotor: Tabaka József 14. a salakmotoros egyéni Eb-n (She)
Tabaka József négy ponttal a 14. helyen zárt a salakmotoros egyéni Európa-bajnokság oroszországi Toljattiban rendezett fináléjában.
aug. 23
22:30
Federer győzött Cincinattiban (Infostart)
A világranglista-vezető Roger Federer nyerte a hárommillió dollár összdíjazású, cincinnati keménypályás férfi tenisztornát.
aug. 23
22:42
Videó: íme a Chelsea-gólok Geráék ellen (She)
Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a Chelsea Drogba és Anelka góljával 2-0-ra nyert a londoni derbin Gera Zoltánék otthonában. Tekintse meg a Kékek sztárcsatárainak Fulham elleni villanásait!
aug. 23
23:00
Videó: döntetlenre végzett a Honvéd és az Újpest (She)
A vasárnapi budapesti derbin a Honvéd otthonában 1-1-es döntetlent ért el az Újpest csapata. A lilák gólját Foxi szerezte, a piros-feketéktől pedig Hrepka volt eredményes. Nézze meg a találkozó összefoglalóját!
aug. 23
23:02
Jupiler League: Tőzsér és Tóth győztes csapat tagja volt (She)
Tóth Balázst a 78. percben cserélte be edzője, míg Tőzsér Dániel végig a pályán volt a Genkben, amely 1–0-ra győzött idegenben a Westerlo ellen a belga labdarúgó-bajnokság 4. fordulójában.
aug. 23
23:04
Serie A: nyert a Juventus, kikapott a Roma a Genoától (She)
A Serie A első fordulójának vasárnap esti mérkőzésein a Juventus legyőzte a Chievót, a Roma kikapott a Geonától. A Sampdoria legyőzte a a Cataniát, nyert a Lazio és a Palermo is.
aug. 23
23:06
Videó: így ragadt be a rajtnál az Inter! (She)
Samuel Eto'o megszerezte első gólját a bajnokságban, mégsem tudott nyerni az Inter az újonc Bari ellen. A kiscsapat a San Siroból vitt el egy pontot, miután Kutuzov révén sikerült egyenlítenie. Nézze meg az 1-1-re végződött találkozó góljait!
aug. 23
23:18
Videó: Iaquinta góljával nyert a rajton a Juventus (She)
Ha nyögvenyelősen is, de sikerült győzelemmel rajtolnia a Juventusnak a Serie A-ban. A Zebrák a Chievo ellen arattak 1-0-ás sikert – a gól Vincenzo Iaquinta lelkén "szárad". Tekintse meg a győztes találatot!
aug. 23
23:24
Nem szereztek érmet a magyarok az atlétikai vb-n (Behaviour)
Véget ért a Berlinben rendezett atlétikai világbajnokság. Az utolsó két nap sem maradt Usain Bolt-arany nélkül, a jamaicai sprinter a 100 és 200 megnyerése után a 4x100-as váltó tagjaként szerezte meg harmadik elsőségét, bár ezúttal nem világrekorddal. A nőknél Anita Wlodarczyk azonban akkora dobással nyerte a kalapácsvetést, amekkorát korábban soha senki nem volt képes hajítani. A magyarok –…

Keresés