2009. augusztus 24. hétfő

aug. 24
14:06
Hat magyar arany a háromdimenziós íjász Eb-n (Behaviour)
Hat magyar aranyérmet hozott az ausztriai Vorauban rendezett háromdimenziós íjász Európa-bajnokság. A magyar szövetség hétfői tájékoztatása szerint a férfi csapat hosszú és rövidtávon, valamint csupaszíjban a mindössze 14 éves Schaffer Ákos, vadászreflexben Molnár Ferenc, hosszúíjban Nahóczki Péter, tradicionális íjban pedig Majoros József diadalmaskodott.
aug. 24
14:08
Két magyar ezüst az ifjúsági ökölvívó Eb-n (Behaviour)
Két ezüstérmet szereztek a magyarok a lengyelországi Szczecinben rendezett ifjúsági ökölvívó Európa-bajnokságon. A hazai sportági szövetség hétfői tájékoztatása szerint Harcsa Zoltán 75, Varga Sándor pedig 91 kg-ban végzett a második helyen a 17-18 éves öklözők kontinensviadalán.
aug. 24
14:18
Íjászat: hat magyar érem a háromdimenziós Eb-n (She)
Hat magyar aranyérmet hozott az ausztriai Vorauban rendezett háromdimenziós íjász Európa-bajnokság.
aug. 24
14:20
Ferencváros: Nem súlyos Dragóner sérülése (She)
A 100%Fradi információi szerint a Vasas elleni pénteki bajnokin lecserélni kényszerült Dragóner Attila sérülése nem súlyos, és már teljes értékű edzésmunkát végezhet.
aug. 24
14:22
Kézilabda: svéd kapust igazolt Mocsai Tamás csapata (She)
A következő mérkőzéseken a svéd Jesper Larsson lesz a két magyar játékost is foglalkoztató Lemgo kézilabdacsapatának kapusa.
aug. 24
14:24
Kecskemét: Romeo Mitrovicnak nincs bordatörése (She)
A klub honlapjának hivatalos információja szerint az előzetes hírekkel ellentétben nincs bordatörése Romeo Mitrovicnak, a Kecskemét horvát kapusának.
aug. 24
15:00
Különvonat indul Debrecenből (Metropol)
A debreceni szurkolók különvonattal is utazhatnak kedden Budapestre, ahol a Puskás Ferenc Stadionban 20:45-kor kezdődik a bolgár Levszki Szófia ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező visszavágója.
aug. 24
15:12
Bayern München: Ribéry hétfőn újra a csapattal edzett (She)
Jó hír a Bayern München szurkolói számára, hogy hétfőn újra a csapattal gyakorolt Franck Ribéry.
aug. 24
15:14
Vb-selejtezők: Slaven Bilic kihirdette a horvát válogatott keretét (She)
Slaven Bilic, a horvát labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya megnevezte 24 fős keretét a következő két világbajnoki selejtezőre.
aug. 24
15:18
BL-győztes csatár érkezhet az Újpesthez (Metropol)
A 2001-ben Bajnokok Ligája-győztes német Carsten Jancker érkezhet az Újpest labdarúgócsapatához. A lila-fehér klub hétfői tájékoztatása szerint a 34 éves, 33-szoros válogatott játékos kedden vagy szerdán jöhet Budapestre.
aug. 24
15:36
Kovács Katalin edzője elárulja a titkokat (Infostart)
Mind a négy aranyérem a magyar lányoké lehet a londoni olimpián - jósolja Csipes Ferenc. A Honvéd kajak-kenu szakosztályának edzője, Kovács Katalin, Kozák Danuta és Szabó Gabriella trénere szerint jelenleg ez a legjobb négyes, akkor lehetne jobb, ha mondjuk Idem vagy Wagner lapátolna még benne.
aug. 24
15:48
Tenisz: pozitív doppingtesztet produkált a cseh Ivo Minar (She)
Doppingellenőrzés során tiltott anyagra bukkantak a cseh teniszező, Ivo Minar szervezetében.
aug. 24
15:50
BL-selejtező: Komlósi szerint nem megnyugtató az előny (She)
A klub hivatalos honlapjának nyilatkozva Komlósi Ádám, a DVSC labdarúgócsapatának védője elmondta, hogy szerinte nem megnyugtató a Szófiában szerzett előny, és a Puskás-stadionban is győzni szeretne.
aug. 24
16:30
BL-győztes csatár érkezhet az Újpesthez (Behaviour)
A 2001-ben Bajnokok Ligája-győztes német Carsten Jancker érkezhet az Újpest labdarúgócsapatához.
aug. 24
16:42
BL-selejtező: kivetítőn is látható lesz a Debrecen meccse (She)
Azok a Loki-drukkerek is jól érezhetik magukat kedden este, akik nem tudnak Budapestre utazni, vagy nem kaptak jegyet, így kénytelenek otthon, a tévé előtt izgulni a kedvencekért. Mint köztudomású, a DVSC-TEVA Levszki elleni kedd esti (kezdés: 20.45 óra) Bajnokok Ligája-selejtező találkozóját a Tv2 közvetíti.
aug. 24
16:44
Kerékpár, T-Mobile TOP Maraton összetett: Blazsó és Dósa átvette a vezetést (She)
Finiséhez érkezik a T-Mobile TOP Maraton sorozat, a hétvégi Gepida Mátra Maraton után kialakul az összetett tabella végső sorrendje. Három állomás után a férfik hosszú távján Blazsó Márton előnye Bogár Gábor előtt 60 pont, míg a nők középtávját mindössze 10 pont különbséggel Dósa Eszter vezeti Módos Gabriella előtt.
aug. 24
16:48
Koeman keretet hirdetett (Metropol)
Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte 29 fős bő keretét a svédek és a portugálok elleni világbajnoki selejtezők előtt.
aug. 24
17:00
Vb-selejtező: Erwin Koeman kijelölte 29 fős válogatott keretét (She)
Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte 29 fős válogatott keretét a soron következő vb-selejtezőkre.
aug. 24
17:06
Buzsáky és Szalai is Koeman keretében (Infostart)
Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte 29 fős bő keretét a svédek és a portugálok elleni szeptemberi világbajnoki selejtezők előtt.
aug. 24
17:36
Premier League: Sylvinho a Manchester City játékosa lett (She)
A Manchester City újabb neves játékost igazolt le, mégpedig az előző szezonban Bajnokok Ligáját nyerő brazil Sylvinhót.
aug. 24
17:38
Premier League: az Everton 9 millió eurót fizetne az orosz válogatottért (She)
Az Everton máris megkezdheti elkölteni a Joleon Lescottért kapott 24 millió fontot, ugyanis közel áll az orosz válogatott Dinjar Biljaletdinov megszerzéséhez.
aug. 24
17:54
Tenisz: doppingolt egy cseh Davis-kupa játékos (She)
Doppingoláson kapták Ivo Minart, a cseh tenisz Davis Kupa-válogatott játékosát.
aug. 24
17:56
Evezés: újabb egységnek kell a reményfutamra hagyatkoznia (She)
Poznanban, a felnőtt evezős világbajnokság mai versenynapján egyetlen magyar csapat állt rajthoz, könnyűsúlyú kétpárevezősben Hajdú Zsuzsa (Csepel EK), dr. Alliquander Anna (Danubius Nemzeti Hajós Egylet)
aug. 24
18:30
Újpest: Korcsmár Zsolt a német élvonalba igazolhat (She)
Korcsmár Zsoltot meghívta magához a német első osztályban szereplő Freiburg – adta hírül a klub hivatalos honlapja. A tehetséges utánpótlás válogatott védő szerdáig tartózkodik a Bundesliga-klubnál, szeptembertől pedig már a vb-re készül, immár Egervári Sándor irányításával.
aug. 24
18:32
Győri ETO FC: Alekszidze sérülése után ismét a csapattal készülhet (She)
A klub hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint felépült sérüléséből és megkezdte az edzéseket Rati Alekszidze, a Győr grúz csatárja.
aug. 24
18:54
Massa októberben térhet vissza (Infostart)
Édesapja szerint Felipe Massa várhatóan az októberi Brazil Nagydíjon tér vissza a versenypályára.
aug. 24
18:54
BL-hez öltözött a Puskás Stadion (Metropol)
Egy nappal a Debrecen és a bolgár Levszki Szófia Bajnokok Ligája-selejtező visszavágója előtt a mérkőzésnek otthont adó Puskás Ferenc Stadion már a legrangosabb európai kupasorozatban megszokott színekben, reklámokban pompázik.
aug. 24
18:56
Újra az Adrián vetélkednek a magyarok (Metropol)
Az októberben rajtoló V. Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság (V. MTNB) szervezője, az Adriatic Challenge, gőzerővel készül, hogy a tavalyinál is magasabb színvonalú versenyt és parti rendezvényt nyújtson azoknak a vitorlázóknak, akik úgy döntenek, hogy tengeri körülmények között is megméretik magukat, azaz megküzdenek a Magyar Köztársaság bajnoki címéért.
aug. 24
18:58
Felipe Massa októberben tér vissza (Metropol)
Édesapja szerint Felipe Massa várhatóan az októberi Brazil Nagydíjon tér vissza a versenypályára. A brazil pilóta július 25-én, a Forma-1-es Magyar Nagydíj időmérőjén szenvedett életveszélyes sérülést.
aug. 24
19:06
Formula-1: Felipe Massa várhatóan októberben tér vissza (She)
Édesapja szerint Felipe Massa várhatóan az októberi Brazil Nagydíjon tér vissza a versenypályára. A brazil pilóta július 25-én, a Formula–1-es Magyar Nagydíj időmérőjén szenvedett életveszélyes sérülést.
aug. 24
19:08
BL-selejtező: a Puskás-stadion készen áll a DVSC–Levszkire (She)
Egy nappal a Debrecen és a bolgár Levszki Szófia Bajnokok Ligája-selejtező visszavágója előtt a mérkőzésnek otthont adó Puskás Ferenc Stadion már a legrangosabb európai kupasorozatban megszokott színekben, reklámokban pompázik.
aug. 24
19:12
Massa októberben térhet vissza (Behaviour)
Édesapja szerint Felipe Massa várhatóan az októberi Brazil Nagydíjon tér vissza a versenypályára.
aug. 24
19:30
Magyar alkotás a legjobb extrémsport-film (Metropol)
Kollmann András Adrenaline and Turbulence című filmje nyerte a legjobb extrémsport-filmnek járó elismerést a svájci Le Diablerets filmfesztiválon.
aug. 24
19:42
Manchester United: sajtóhírek szerint Robben vagy Modric érkezhet (She)
A The Daily Mail és a The Independent című angol lap egybehangzóan állítja: a Manchester United szeretné leigazolni a Real Madrid holland középpályását, Arjen Robbent.
aug. 24
20:18
BL-selejtező: a DVSC klubmenedzsere győzelmet és továbbjutást vár (She)
Ma este sajtótájékoztatót tartottak a holnapi DVSC-Levszki Szófia BL-selejtező visszavágó kapcsán. A debreceniek klubmenedzsere, Herczeg András elmondta, az idgenbeli 2-1-es sikert követően itthon is győzelmet, és persze továbbjutást vár csapatától.
aug. 24
20:20
BL-selejtező: a Levszki Szófia edzője bízik a játékosaiban (She)
Ratko Dostanics, a Levszki Szófia vezetőedzője úgy érzi, játékosai képesek lehetnek a győzelemre és a továbbjutásra a Debrecen elleni keddi Bajnokok Ligája-selejtező visszavágón.
aug. 24
20:22
Ökölvívás: holnaptól Magyarországon vendégeskedik a WBO (She)
A Bokszvilágszervezet (WBO) kongresszusát rendezik augusztus 25. és 28. között Budapesten. A profi boksz négy legrangosabb szervezete közül a WBO az egyik. Az, hogy a magyar fővárosban tartja idei ülését, az nagyrészt az európai alelnök, olimpiai bajnok, profi világbajnok Kovács István érdeme, aki minden követ megmozgatott az ügy érdekében.
aug. 24
20:36
Röplabda: a hazatérő Tomanóczy Tibor a Dunaferrben folytatja (She)
Sokan távoztak a nyáron a Dunaferr SE férficsapatától, ugyanakkor egy igazi sztárjátékost is sikerült igazolnia a dunaújvárosi klub vezetőinek. A hétfő délutáni edzésen mutatták be Tomanóczy Tibort, aki négyszeres magyar bajnok, 152-szeres válogatott, eddigi pályafutása során Zalaegerszegen, Csepelen, Kaposváron és Kazincbarcikán kívül Görögországban, Olaszországban és Ausztriában is játszott, s…
aug. 24
20:54
Formula-1: Ecclestone bemutatta a jövő évi versenynaptárat (She)
Bernie Ecclestone a hétvégi Valenciában rendezett futam közben találkozott az istállók vezetőivel és bemutatta nekik a jövő évi versenynaptár tervezetét. A legnagyobb változás, hogy visszatér a Kanadai Nagydíj, aminek révén immáron 18 futam szerepel a programban.
aug. 24
21:00
Ragaszkodó vécé (Infostart)
Ráragadt a vécére egy férfi Ausztráliában egy bevásárlóközpont nyilvános illemhelyén, mert valaki bekente az ülőkét pillanatragasztóval.
aug. 24
21:12
Búvárúszó vb: Kovács Zsófia szerezte a második aranyunkat (She)
Megszületett a szentpétervári búvár- és uszonyosúszó világbajnokság második magyar aranyérme. Kovács Zsófia, a Kaposvári Adorján SE versenyzője a 200 méteres uszonyos gyorsúszásban diadalmaskodott, ugyanebben a számban Dudás Zita bronzérmes lett.
aug. 24
21:18
Magyar nő a legjobb búvárúszó a világon (Behaviour)
Megszületett a szentpétervári búvár- és uszonyosúszó világbajnokság második magyar aranyérme: Kovács Zsófia, a Kaposvári Adorján SE versenyzője a 200 méteres uszonyos gyorsúszásban diadalmaskodott, ugyanebben a számban Dudás Zita bronzérmes lett.
aug. 24
21:30
Premier League: kövesse nyomon a Liverpool-Aston Villa meccset (She)
Kövesse nyomon a Liverpool-Aston Villa mérkőzés eredményének alakulását a Nemzeti Sport Online élő szöveges beszámolójában.
aug. 24
21:48
Kajak-kenu: kihirdették a maratoni vb-re utazó magyar keretet (She)
A hétvégén Tolnán rendezték meg a maratoni kajak-kenu világbajnoki válogatót, amely alapján hétfőn a szakvezetés kihirdette a szeptemberi crestumai világbajnokságon induló magyar csapatot.
aug. 24
21:54
Kovács Zsófia aranyérmes a búvárúszó vb-n (Metropol)
Megszületett a szentpétervári búvár- és uszonyosúszó világbajnokság második magyar aranyérme: Kovács Zsófia, a Kaposvári Adorján SE versenyzője a 200 méteres uszonyos gyorsúszásban diadalmaskodott, ugyanebben a számban Dudás Zita bronzérmes lett.
aug. 24
22:24
AC Milan: Huntelaar a városi rivális elleni rangadón mutatkozhat be (She)
Mint ismert, az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő AC Milan nyáron igazolt holland labdarúgója eltiltás miatt kihagyta új csapata első fordulós mérkőzését. A második körben rögtön a mélyvízben találhatja magát, ugyanis a városi rivális Internazionale vár a Milanra.
aug. 24
23:00
BL-selejtező: újabb 2500 belépő érkezik Debrecenből (She)
Nem mindenkinek jutott ma belépő a fővárosban, ezért a Debrecen még 2500 jegyet küldött a fővárosba.
aug. 24
23:02
Anglia: Fülöpék a Norwichot legyőzve jutottak tovább a Ligakupában (She)
A sérült Fülöp Mártont nélkülöző Sundarland, magabiztosan, 4–1-re verte meg a Norwich Cityt, és ezzel bejutott az angol Ligakupa harmadik fordulójába.
aug. 24
23:18
Premier League: otthon kapott ki a Liverpool az Aston Villától (She)
Az angol Premier League harmadik fordulójának utolsó meccsén hétfőn este a Liverpool hazai pályán 3–1-re kikapott az Aston Villától.
aug. 24
23:20
Bundesliga 2: előnyből szenvedtek vereséget Királyék (She)
Egy mérkőzés maradt hétfőre a Bundesliga 2. harmadik fordulójából. Ebben a Király Gáborral felálló 1860 München egygólos vezetésből kapott ki a Karlsruhétól. A magyar hálóőr, aki tagja Erwin Koeman bő keretének is, végigjátszotta a mérkőzést.

Keresés