2009. augusztus 3. hétfő

aug. 3
18:00
Bundesliga: Thomas Tuchel lett Lőw Zsolték új edzője (She)
Néhány óra leforgása alatt megtalálták az új edzőt a Bundesligába frissen feljutó Mainz együttesénél. Miután hétfőn délután német források megszellőztették Jörn Andersen távozását, késő délutánra már az új tréner neve is ismert lett: Thomas Tuchel veszi át a Bundesliga-rajt előtt egy héttel menesztett norvég szakvezető helyét.
aug. 3
18:02
Formula-1: Piquet bejelentette, már nem a Renault versenyzője (She)
Nelsinho Piquet bejelentette, többé már nem versenyez a Formula–1-es Renault csapat színeiben.
aug. 3
18:18
Kézilabda: a Veszprém átlövője, Markovics a Gummersbachnál (She)
Hivatalosan is a német kézilabda-bajnokságban szereplő Gummersbachhoz szerződött Zsarko Markovics, az MKB Veszprém montenegrói játékosa.
aug. 3
18:36
Anglia: sajtóhírek szerint Senderos az Evertonban folytatja (She)
Svájci információk szerint az Arsenal védője, Philippe Senderos aláírt az Everton labdarúgócsapatához.
aug. 3
18:39
Arra se méltatták Nelson Piquet Jr.-t, hogy személyesen rúgják ki a Renault-tól (Behaviour)
A Renault Forma-1-es csapata levélben tudatta Nelson Piquet Juniorral, hogy ebben az idényben már nem számítanak rá.
aug. 3
18:54
NB II, Nyugati csoport: Sowunmi a Balaton-partra igazolt (She)
A Siófok labdarúgócsapatban folytatja pályafutását a korábban a magyar válogatottban is szereplő Sowunmi Thomas.
aug. 3
19:30
MLSZ: nagy az érdeklődés a szeptemberi vb-selejtezőkre (She)
Szinte napra pontosan egy hónappal az első őszi világbajnoki selejtezőnk előtt megkezdődött a jegyárusítás az óriási érdeklődéssel várt Magyarország–Svédország (szeptember 5.), valamint a Magyarország–Portugália (szeptember 9.) válogatott mérkőzésekre a Puskás-stadionba.
aug. 3
19:48
Strandröplabda: a hűvösvölgyi győzők nyerték meg a bajnokságot (She)
A férfiaknál a Bagics Bence, Tóth II Gábor, a nőknél pedig a Dambendzet Nathalie, Józsa Zsuzsanna páros nyerte a strandröplabda országos bajnokság negyedik (utolsó) fordulóját, Hűvösvölgyben, és összetettben is ez a két egység szerezte meg az aranyérmet.
aug. 3
20:06
Átigazolás: Szalait a Sociedad és a Depor is vinné, a Real kivár (She)
Spanyol sajtóhírek szerint továbbra is több csapat érdeklődik a Real Madrid fiókcsapatában szereplő Szalai Ádám iránt. A futballista menedzsere, Laczkó Mihály hétfőn levelet írt a királyi gárda sportigazgatójának, Miguel Pardezának melyben tájékoztatást kért a tárgyalások állásáról.
aug. 3
20:08
Barcelona: Messi új, majd’ tízmillió eurós szerződést kaphat (She)
Spanyol- és olasz lapinformációk szerint a Barcelona vezetősége azon dolgozik, hogy új szerződést ajánljon Lionel Messinek. Az El Mundo és a La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a katalán klub évi 9.5 millió eurós új kontraktust kíván az argentin játékos elé tenni.
aug. 3
20:24
Diósgyőr: Köteles miatt Miskolcra jönnek a Genk képviselői (She)
Köteles Lászlót, a labdarúgó Soproni Ligában szereplő DVTK kapusát szerződtetni akarja a belga Genk együttese – erről a diósgyőri klubot működtető gazdasági társaság tulajdonosának képviselője, Nagy Béla tájékoztatta a Nemzeti Sportot.
aug. 3
20:27
Bárdosi: "egyszerűen átgázoltam rajtuk" (Metropol)
Bárdosi Sándor egykori olimpiai érmes birkózó aranyérmet szerzett szumóban a világjátékokon.
aug. 3
20:42
Madonna-koncert : az MLSZ lezártnak tekinti az ügyet (Infostart)
A Magyar Labdarúgó Szövetség semmiképpen sem járul hozzá, hogy az augusztus 22-én sorra kerülő Madonna-koncertet a Puskás Ferenc Stadionban rendezzék meg, ezzel pedig az ügyet lezártnak tekinti.
aug. 3
20:42
Formula-1: a Red Bull sem járul hozzá a Schumacher-teszthez (She)
A Red Bull Formula–1-es csapata sem járul hozzá ahhoz, hogy a Magyar Nagydíjon megsérült Felipe Massát helyettesíteni készülő német Michael Schumacher az Európa Nagydíj előtt tesztelhesse a Ferrari idei versenyautóját.
aug. 3
20:44
Ökölvívás: Kovács Attila a WBF övéért bokszol Dél-Afrikában (She)
Pénteken Dél-Afrikában lép ringbe az IBO korábbi nagyváltósúlyú bajnoka Kovács Attila. A 35 éves magyar bokszoló a veretlen, de kissé rutintalannak számító dél-afrikai Bongani Mwelase ellen indul harcba a WBF bajnoki övéért.
aug. 3
21:00
A Red Bull sem járul hozzá a Schumacher-teszthez (Infostart)
A Red Bull Forma-1-es csapata sem járul hozzá ahhoz, hogy a Magyar Nagydíjon megsérült Felipe Massát helyettesíteni készülő német Michael Schumacher az Európa Nagydíj előtt tesztelhesse a Ferrari idei versenyautóját.
aug. 3
21:00
MLSZ: kedden lesz döntés a Fradi-Hertha meccsen történtek ügyében (She)
Az Üllői úti Albert-stadionban július 14-én emlékezetesen botrányos körülmények között lezajlott Ferencváros–Hertha BSC barátságos találkozóval kapcsolatban az MLSZ által hivatalból indított fegyelmi eljárás befejeződött, az illetékes testület minden apró részletet megvizsgált, valamennyi érdekeltet meghallgatta a nemkívánatos nézőtéri eseményekkel kapcsolatban, s kedden hozza meg döntését.
aug. 3
21:02
Király Gábor ismét a válogatott keretben (Infostart)
Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte 28 játékosból álló bő keretét az augusztus 12-i, Románia elleni, budapesti barátságos mérkőzésre. Meghívót kapott Király Gábor is, aki legutóbb 2006. október 11-én védte a válogatott kapuját.
aug. 3
21:04
Hosszú Katinka volt a vb egyik legeredményesebb hölgyversenyzője (Infostart)
A római világbajnokság mezőnyének egyik legeredményesebb úszója a 400 m vegyesen győztes Hosszú Katinka volt, aki az aranyérmes nők között egyedül mondhatja el magáról, hogy három egyéni számban állt fel a dobogóra. Ezt egyébként a férfiakkal együtt összesen csak négy úszó mondhatja el magáról!
aug. 3
21:18
Middlesbrough: Leroy Lita a kiesőnél folytatja, Midót kölcsönadták (She)
A Middlesbrough szerződtette a Reading csatárát, Leroy Litát. A korábbi angol U21-es válogatott támadó hároméves szerződést írt alá a Premier League-ből az elmúlt szezon végén kiesett klubhoz.
aug. 3
21:54
DVTK: korábbi nyíregyházi játékossal erősítene Aczél Zoltán (She)
Hétfőn kora este tartott foglalkozást Diósgyőrben Aczél Zoltán, az NB I-es labdarúgócsapat vezetőedzője, s a tréningezők között feltűntek próbajátékosok is: három román futballista, akiknek a sorsa pár napon belül eldőlhet – írja a boon.hu regionális portál.
aug. 3
22:12
Anglia: Esterházy Mátyást a Hartlepool United teszteli (She)
Az angol harmadosztályú labdarúgó bajnokságban szereplő Hartlepool Unitednál vesz részt próbajátékon a 21 éves kapus, Esterházy Mátyás.
aug. 3
23:06
Tenisz: Vaidisová máris búcsúzott a Los Angeles-i tornától (She)
Már az első fordulóban búcsúzott a Los Angeles-i női tenisztornától a cseh Nicole Vaidisová, akit a belga Yanina Wickmayer verte meg 6:1, 6:1-re.
aug. 3
23:24
Német Kupa: büntetőkkel jutott tovább az 1. körből a Hamburg (She)
A Hamburg együttese fordulatos mérkőzésen 3–3-as döntetlent játszott rendes játékidőben Düsseldorfban a Német Kupa első fordulójában. A tizenegyespárbajt követően az első osztályú csapat jutott tovább 4–1-gyel.

Keresés