2009. augusztus 30. vasárnap

aug. 30
20:00
Hátrányból fordított az Újpest, győzött a Győr (Infostart)
Az Újpest hazai környezetben 3-1-re győzött a Haladás ellen a labdarúgó NB I 6. fordulójában. A Győr 2-0ra verte a Honvédot.
aug. 30
20:06
Nyírség-rali: Turán Frigyes nyert volna, de kizárták (She)
Noha az időeredmények alapján megnyerte a hétvégi Nyírség-ralit, mégsem ünnepelhetett a Turán Frigyes, Zsiros Gábor kettős, mert a végső technikai ellenőrzésen az autója minimálsúlya nem felelt meg a szabályoknak.
aug. 30
20:24
Szerdáig eldől, ki ül be Massa helyére (Metropol)
A Forma-1-es Ferrari szerdáig dönti el, ki ül be versenyautójába a Hungaroringen súlyos balesetet szenvedett Felipe Massa helyére.
aug. 30
20:24
Szerdáig eldől, ki ül be Massa helyére a Ferrarinál (Behaviour)
A Forma-1-es Ferrari szerdáig dönti el, ki ül be versenyautójába a Hungaroringen súlyos balesetet szenvedett Felipe Massa helyére. Ezt Stefano Domenicali, az olasz istálló csapatfőnöke nyilatkozta a vasárnapi Belga Nagydíj után, amelyet a ferraris Kimi Räikkönen nyert meg.
aug. 30
20:26
Hátrányból fordított az Újpest (Metropol)
Az Újpest hazai környezetben 3-1-re győzött a Haladás ellen a labdarúgó Soproni Liga 6.fordulójában, vasárnap.
aug. 30
20:36
Szélesi is a DVSC-hez igazolt - de nem Bodnár helyére (Infostart)
Egyéves szerződést kötött a DVSC-TEVA labdarúgócsapatával Szélesi Zoltán.
aug. 30
20:38
Brazilok góljaival nyert a Juventus Rómában - videóval (Infostart)
A Juventus 3-1-re nyert az AS Roma otthonában az olasz labdarúgó-bajnokság 2. fordulójában. A Juve mellett a Sampdoria, a Genoa és a Lazio is megnyerte az első két mérkőzését.
aug. 30
20:42
Soproni Liga: a Ferencváros is bejelentkezett Bori Gáborért (She)
A Nemzeti Sport információi szerint a Ferencváros is bejelentkezett Bori Gáborért, az MTK Budapest válogatott középpályásáért.
aug. 30
21:00
DVSC-TEVA: Laczkó Zsoltot is szerződtette a Loki (She)
A Nemzeti Sport információi szerint a DVSC-TEVA Szélesi Zoltán mellett újabb magyar labdarúgóval erősítette meg a keretét vasárnap este.
aug. 30
21:54
Anglia: Michael Owen nem kapott meghívót Fabio Capellótól (She)
Fabio Capello, a Szlovénia elleni felkészülési mérkőzésre és a horvátok elleni vb-selejtezőre készülő angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette keretét. Ebben nem kapott helyet Michael Owen és a térdsérüléssel küzdő David James sem, meghívót kapott ugyanakkor Wes Brown, aki több mint egy éve nem lépett pályára a válogatottban.
aug. 30
22:30
Átigazolás: a belga élvonalban folytatja a korábbi debreceni támadó (She)
Magyar szempontból némileg érdekes ügylet köttetett meg a német második ligában szereplő Duisburg és a belga élvonalban szereplő FC Bruges labdarúgócsapata között.
aug. 30
22:30
Forma-1: Gyanús eset miatt vizsgálódik a FIA (Behaviour)
Gyanús Forma-1-es (bal)eset miatt vizsgálatot indított a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA). Bár a FIA vasárnap nem közölt részleteket, több sportági hírügynökség - például az autosport.com, a grandprix.com -, úgy tudja, hogy a tavalyi, Szingapúri Nagydíjon történt incidens a vizsgálat tárgya.
aug. 30
22:48
Videó: borzalmas lábtörés Juhászék Standard Liege elleni meccsén (She)
Marcin Wasilewski, az Anderlecht játékosa csúnya sérülést szenvedett a belga labdarúgó-bajnokság 6. fordulójában rendezett Standard Liege elleni mérkőzésen. A lengyel válogatott labdarúgó becsúszva érkezett a labdáért, Axel Witsel pedig rálépett a lábára.
aug. 30
22:50
Belgium: nem bírt egymással az Anderlecht és a Standard Liege (She)
A belga labdarúgó-bajnokság (Jupiler League) ötödik fordulójának rangadóján az előző szezon ezüstérmese, az Anderlecht fogadta a címvédő Standard Liege-t, ám hiába játszott több mint egy órán keresztül emberelőnyben Juhász Roland együttese, legyőzni nem tudta ellenfelét, a találkozó végeredménye 1–1 lett. Juhász végigjátszotta a mérkőzést.

Keresés