2009. augusztus 5. szerda

aug. 5
15:18
MTK: úgy tűnik, Kanta Józsefnek újra műteni kell a térdét (She)
Rossz hír az MTK szurkolóinak: Kanta József hosszú ideje bajlódik a térdével, és most újabb operáció vár rá, s valószínűleg a teljes őszi szezont ki kell hagynia.
aug. 5
15:21
Nem vesz több nagyágyút a Real (Metropol)
A Real Madridnál lezárult a nagy játékos-bevásárlás, és - mint a sorban utolsó – nyolcadikként Xabi Alonso 30 millió eurót felemésztő szerződtetésével összeállt a spanyol futballbajnokságban legutóbb másodikként végzett együttes véglegesnek tekintendő kerete.
aug. 5
15:36
Vb-selejtező: francia játékvezető a portugálok elleni mérkőzésen (She)
A FIFA döntése értelmében francia játékvezető dirigálja a magyar labdarúgó-válogatott Portugália elleni világbajnoki selejtezőjét.
aug. 5
15:38
NFL: Eli Manning a liga legjobban kereső játékosa lett (She)
Új, hatéves szerződést írt alá Eli Manning, az amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő New York Giants játékosa.
aug. 5
15:40
Blog: megéri-e az országnak a Magyar Nagydíj megrendezése? (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett blogjában Szabados Gábor sportközgazdász, aki ezúttal a Magyar Nagydíj gazdasági hátteréről ír.
aug. 5
15:42
Soproni Liga: Müller Zsolt a Nyíregyházához szerződött (She)
Kétéves szerződést kötött a Nyíregyháza labdarúgócsapata Müller Zsolttal – adta hírül a szabolcsi klub hivatalos honlapja.
aug. 5
16:12
Real Madrid: Salgado bízik benne, hogy egyszer visszatér (She)
Michel Salgado kiváltságosnak érzi magát, mert tíz éven keresztül viselhette a Real Madrid mezét. A jobb oldali védő közös megegyezéssel bontott szerződést a „királyi gárdával”, amelyben 360 mérkőzésen lépett pályára.
aug. 5
16:14
Soproni Liga: grúz gólkirály lehet a Diósgyőr új igazolása (She)
Grúz válogatott futballistával erősödhet a Soproni Ligában szereplő Diósgyőr labdarúgócsapata.
aug. 5
16:30
Atlétika: a pekingi ezüstérmes kihagyja a világbajnokságot (She)
Kihagyja az augusztusi, berlini világbajnokságot Germaine Mason, a britek pekingi olimpiai ezüstérmes magasugrója, miután bokasérülést szenvedett.
aug. 5
16:48
Atlétika: a berlini vb-n megemlékeznek Jesse Owensről (She)
Az augusztus 15-én kezdődő berlini atlétikai világbajnokságon megemlékeznek a legendás Jesse Owensről, aki 1936-ban éppen a német fővárosban nyert négy olimpiai bajnoki címet.
aug. 5
16:50
Premier League: a jövőben tilos a bírókat a meccs előtt kritizálni (She)
Az Angol Labdarúgó-szövetség (FA) közleményben hívta fel a klubok figyelmét arra, hogy a jövőben tilos bármilyen módon kritizálni a mérkőzésre kijelölt játékvezetőket a találkozó előtt.
aug. 5
17:06
Portsmouth: francia csatár érkezik egy évre kölcsönbe a Lyontól (She)
A Portsmouth megegyezett a Lyonnal Frédéric Piquionne kölcsönvételéről, így a 30 éves csatár a következő szezonban az angol csapatot erősíti.
aug. 5
17:24
Kézilabda: a Laluska-ügyben megegyezett a Szeged és a Koper (She)
Miután nem tudott megállapodni a fizetéscsökkentésben Laluska Balázs átlövő és a Pick-Szeged, a játékos eladólistára került, és a szlovén Cimos Koper kivásárolta őt. Laluska a jövő héten szeretne csatlakozni társaihoz új klubjában.
aug. 5
17:42
Formula-1: az orvosok döntenek Schumacher visszatéréséről (She)
Csak akkor térhet vissza a Formula–1-be a hétszeres világbajnok Michael Schumacher, ha orvosai engedélyezik számára a versenyzést, és azt állapítják meg, hogy februári nyaksérülése teljesen meggyógyult.
aug. 5
17:44
Wolfsburg: Misimovic is szerződést hosszabbított a bajnokkal (She)
Edin Dzeko és Grafite után Zvjezdan Misimovic is szerződést hosszabbított a német bajnok Wolfsburggal.
aug. 5
18:03
Schumacher nyakáról tárgyalnak az orvosok (Metropol)
Csak akkor térhet vissza a Forma-1-be a hétszeres világbajnok Michael Schumacher, ha orvosai engedélyezik számára a versenyzést, és azt állapítják meg, hogy februári nyaksérülése teljesen meggyógyult.
aug. 5
18:18
Liverpool: Aquilani szerződtetéséről megegyeztek a Romával (She)
A Reuters hírügynökség jelentése szerint a Liverpool vezetői megegyeztek az AS Romával Alberto Aquilani szerződtetéséről.
aug. 5
18:36
Orosz Kupa: Gaál Miklós visszatért az Amkar Perm csapatába (She)
Ismét tétmérkőzésen kapott lehetőséget Gaál Miklós, az orosz Amkar Perm játékosa, aki hosszú ideig sérüléssel bajlódott. A magyar védő kezdőként 78 percet játszott az Orosz Kupa nyolcaddöntőjében az Avangard Podolszk ellen. A találkozón csapata 2–1-re nyert, és a kupában bejutott a legjobb nyolc közé.
aug. 5
18:38
PSV: Dzsudzsák Balázs ecuadori csapattársa hazatért (She)
Három évnyi hollandiai légióskodás után visszatér hazájába Édison Méndez, a PSV ecuadori labdarúgója.
aug. 5
18:54
Jégkorong: húsz év NHL-szereplés után vonult vissza a finn védő (She)
Bejelentette visszavonulását a legutóbb a Buffalo Sabres együttesében játszó finn jégkorongozó, Teppo Numminen.
aug. 5
18:56
Ligakupa: az MTK hazai pályán ikszelt a Diósgyőrrel (She)
A labdarúgó Ligakupa A-csoportjában a 3. fordulóban az MTK hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Diósgyőr ellen.
aug. 5
18:57
Drogba marad a Chelsea-nél (Metropol)
Didier Drogba szerdán további három évvel meghosszabbította szerződését a Chelsea-nél, így 2012-ig marad a londoniak labdarúgója.
aug. 5
18:58
Chelsea: Drogba végül két évvel hosszabbította meg szerződését (She)
A várakozásoknak megfelelően Didier Drogba szerződést hosszabbított a Chelsea-vel, ám a sajtóban megjelent korábbi hírekkel ellentétben nem három, hanem csak két évvel.
aug. 5
19:12
Európa-liga: Sisa Tibor tisztes helytállásban reménykedik (She)
Sisa Tibor szerdán sajtótájékoztatón beszélt arról, hogy mik az elvárásai csapatával, a Bp. Honvéddal szemben a csütörtöki, Fenerbahce elleni Európa-liga-selejtező visszavágón.
aug. 5
19:30
Női vízilabda: Györe Anett Olaszországban folytatja (She)
A vizipolo.hu értesülései szerint a legutóbb a Domino-Honvédban szereplő válogatott vízilabdázó, Györe Anett Olaszországban, a Rapallo együttesében folytatja pályafutását.
aug. 5
19:48
Ligakupa: a 91. percben szerzett góllal nyert a Videoton Pakson (She)
A labdarúgó Ligakupa 3. fordulójában a B-csoport egyik mérkőzésén a Videoton FC Olasz Dénes 91. percben lőtt góljával 1–0-ra nyert Pakson.
aug. 5
20:06
Sunderland: Darren Bent Fülöp Márton csapattársa lett (She)
Fülöp Márton csapata, az angol első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Sunderland hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette a Tottenhamtől Darren Bentet.
aug. 5
20:08
Bajnokok Ligája: Szamarasz továbblőtte a Celticet Moszkvában (She)
A Celtic együttese 2–0-ra verte meg a Dinamo Moszkvát a Bajnokok Ligája selejtezőjében, így 2–1-es összesítéssel lépett tovább a selejtező negyedik fordulójába. Továbbjutott a lett Ventspils is, amely ugyan 2–1-re veszített a BATE Boriszov otthonában, ám 2–2-es összesítéssel, idegenben szerzett több góllal továbbjutott.
aug. 5
20:10
BL-selejtező: DVSC-Levadia élőben az NSO-n (She)
A Debreceni VSC a Bajnokok Ligája-selejtező 3. fordulójának visszavágó mérkőzésén az észt Levadiát fogadja. Az első mérkőzésen a DVSC 1–0-ra győzött idegenben. A sorsdöntő mérkőzést ön is figyelemmel követheti élő, szöveges tudósításunkon!
aug. 5
20:24
Orosz Kupa: Huszti Szabolcs örülhetett a magyar rangadó után (She)
A Huszti Szabolcsot is foglalkoztató Zenit együttese lépett tovább a labdarúgó Orosz Kupa nyolcaddöntőjéből, miután legyőzte a Lukács Tihamért csereként bevető Nyizsnyij Novgorodot.
aug. 5
20:27
Győzelemmel nyitottak a pótselejtezőn a kosarasok (Metropol)
A magyar férfi kosárlabda-válogatott 24 pontos győzelmet aratott szerdán a két NBA-játékossal felálló ukránok felett európai osztályozó mérkőzésen, Szombathelyen.
aug. 5
20:45
Húzónevei nélkül jön Kispestre a Fenerbahce (Metropol)
Sisa Tibor, a Budapest Honvéd labdarúgócsapatának vezetőedzője a tisztes helytállásban, a Fenerbahcét irányító Christoph Daum pedig a biztos továbbjutásban bízik a két csapat Európa Liga-selejtezőjének csütörtöki visszavágóján. Az első mérkőzésen 5-1-re nyertek a törökök.
aug. 5
21:00
Felkészülési mérkőzés: liverpooli siker Gulácsi Péterrel (She)
A Liverpool labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 2–0-ra verte meg a Lyn Oslo együttesét.
aug. 5
21:03
Időben került a Moto GP-be (Metropol)
Talmácsi Gábor továbbra is kiáll a felelős alkoholfogyasztás mellett: a Dreher kampányában most a felnőttek alkoholfogyasztási szokásait, attitűdjét felmérő kutatás kapcsán tette meg ezt.
aug. 5
21:18
Ligakupa: hétgólos meccsen nyert a Kecskemét a Vasas ellen (She)
A labdarúgó Ligakupa A–csoportjában a Kecskemét 4–3–ra legyőzte hazai pályán a Vasast. A találkozó a hét gól mellett két kiállítást is hozott. A vendégek kilenc emberrel fejezték be a mérkőzést.
aug. 5
21:36
Bajnokok Ligája: a Levszki Szófia is a Debrecen ellenfele lehet (She)
Bejutott a Bajnokok Ligája selejtezőjének negyedik fordulójába a Levszki Szófia labdarúgócsapata, miután az idegenbeli gól nélküli döntetlen után hazai pályán 2–0-ra legyőzte az azerbajdzsáni FK Baki gárdáját. A bolgár együttes így a Debrecen ellenfele is lehet a következő fordulóban.
aug. 5
21:54
A fociparadicsom küszöbén a Loki (Infostart)
A Debrecen bejutott a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének negyedik fordulójába, miután hazai pályán is 1-0-ra győzött az észt Levadia Tallinn ellen. A hajdúsági együttesnek még egy kört kell mennie, hogy a legrangosabb kupasorozat főtáblájára kerüljön, de az már biztos, hogy egy BL-kiesés után az Európa-liga csoportkörében folytathatja a Loki, ami szintén jelentős bevételt hozhat.
aug. 5
22:12
Bajnokok Ligája: a Sheriff Tiraspol búcsúztatta a Slaviát (She)
Hatalmas meglepetésre a Sheriff Tiraspol elbúcsúztatta a Slavia Prahát, és bejutott a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének negyedik fordulójába.
aug. 5
22:14
Ligakupa: a Győr egy félidő alatt három gólt lőtt a ZTE-nek (She)
A labdarúgó Ligakupa B-csoportjában a 3. fordulóban a Győri ETO FC otthon 3–1-re legyőzte a Zalaegerszeget. Pintér Attila csapata már az első félidőt követően 3–0-ra vezetett.
aug. 5
22:15
Továbbjutott a Debrecen (Metropol)
A Debrecen hazai környezetben 1-0-ra nyert szerdán az észt Levadia Tallin ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtezőjének harmadik fordulójában rendezett párharc visszavágóján, így kettős győzelemmel jutott tovább.
aug. 5
22:16
Felkészülési mérkőzés: Vadócz pályára lépett az Osasunában (She)
A betegségéből felépült Vadócz Krisztián is pályára lépett az Osasuna labdarúgócsapatának edzőmérkőzésén.
aug. 5
23:06
Kettős győzelemmel ment tovább a Loki (Blikk)
DEBRECEN – Hazai környezetben 1-0-ra nyert szerda este a DVSC az észt Levadia Tallin ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtezőjének harmadik fordulójában rendezett párharc visszavágóján, így kettős győzelemmel jutott tovább. A találkozó egyetlen gólját Adamo Coulibaly szerezte a 70. percben.
aug. 5
23:24
Felkészülés: nyert az MU a Valencia ellen, kikapott a Manchester City (She)
A Manchester United felkészülési mérkőzésen 2–0-ra győzött a Valencia ellen. A másik manchesteri gárda, a City viszont 3–2-re kikapott a skót Rangerstől.

Keresés