2009. augusztus 7. péntek

aug. 7
15:02
Watford: Priskin az Ipswich Townhoz szerződött - hivatalos (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Watford a hivatalos honlapján bejelentette, hogy Priskin Tamás a szintén másodosztályú Ipswich Townhoz szerződött.
aug. 7
15:03
Brazil győzelem, magyar 9. hely (Metropol)
Brazil győzelemmel, orosz ezüst éremmel és ukrán bronzzal zárult a Balatonfüredi Yacht Club által rendezett Pata Boats Finn Junior Világbajnokság – Jorg Bruder Silver Cup. Magyar sikernek is örülhettünk, hiszen Bakóczy Róbert az összetettben 9. helyen zárta a világversenyt.
aug. 7
15:36
Liverpool: Németh tette a legjobb benyomást a szurkolókra (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság legutóbbi kiírásában ezüstérmet szerző Liverpool szurkolói arról szavazhatnak a klub hivatalos honlapján, hogy melyik fiatal játékos tette rájuk a legjobb benyomást a felkészülési mérkőzéseken – s ezen a szavazáson eddig toronymagasan Németh Krisztián vezet.
aug. 7
15:36
Legenda lesz Dárdaiból? (Blikk)
BERLIN – Ma a Wolfsburg– Stuttgart (20.30, DigiSport) találkozóval elkezdődik a német labdarúgó-bajnokság.
aug. 7
15:39
Priskin félmilliárdért váltott csapatot? (Metropol)
Biztossá vált, hogy az Ipswich Town csapatában folytatja pályafutását a magyar válogatott labdarúgója, Priskin Tamás, aki a szintén angol másodosztályú Watfordtól igazolt a Roy Keane irányította gárdához.
aug. 7
15:54
Priskin az Ipswich Towné (Blikk)
Biztossá vált, hogy az Ipswich Town csapatában folytatja pályafutását Priskin Tamás. A magyar válogatott labdarúgója a szintén angol másodosztályú Watfordtól igazolt a Roy Keane irányította gárdához.
aug. 7
16:12
Anglia: Priskin az élvonalban szerepelne az Ipswichcsel (She)
Ahogy arról beszámoltunk, Priskin Tamás három évre Roy Keane csapatához, az Ipswich Townhoz szerződött. A magyar csatár már nyilatkozott is új klubja honlapján; elmondta, hogy új klubjával szeretne ismét a legjobbak között szerepelni.
aug. 7
16:14
BL-selejtező: szerdán kezd a DVSC, a visszavágó kedden lesz (She)
Véglegessé vált, hogy a Levszki Szófia–DVSC BL-selejtező első felvonását augusztus 19-én 20.45-kor rendezik meg a bolgár fővárosban – olvasható a debreceni klub honlapján.
aug. 7
16:16
Cselgáncs: pénteken valamennyi magyar kiesett az ifjúsági vb-n (She)
Két nap után egy hetedik helyezés a magyarok legjobb eredménye a csütörtökön kezdődött ifjúsági cselgáncs-világbajnokságon, a Papp László Budapest Sportarénában, ahol 74 ország 530 versenyzője lép tatamira.
aug. 7
16:30
Premier League: a West Ham szerződtetné Luca Tonit (She)
Az Independent értesülései szerint könnyen elképzelhető, hogy a Bayern München olasz gólzsákja, Luca Toni a West Ham Unitedben folytatja pályafutását.
aug. 7
16:32
Soproni Liga: a Győr ma bontott hivatalosan szerződést Starkkal (She)
A Győri ETO FC honlapja szerint a klub hivatalosan is szerződést bontott korábbi csapatkapitányával, Stark Péterrel.
aug. 7
16:48
Európa-liga: az Újpest ellenfele két zárt kapus mérkőzést játszik (She)
Zárt kapuk mögött játssza a következő két otthoni mérkőzését az Európa-ligában a Steaua Bucuresti, amelyet így büntetett az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) az Újpest elleni találkozón történt incidensek miatt – adta hírül pénteken a román média.
aug. 7
16:50
AC Milan: Huntelaar átesett az orvosin, majd aláírta a szerződését (She)
Klaas-Jan Huntelaar sikeresen átesett az orvosi vizsgálatokon, és négyéves szerződést írt alá új csapatával, az AC Milannal.
aug. 7
17:42
Atlétika: az öt lebukott brazil közül hármat máris eltiltottak (She)
Hiába vállalta magára a felelősséget azoknak a brazil atlétáknak az edzője, akik fennakadtak egy júniusi doppingvizsgálaton, az öt sportoló közül hármat pénteken két évre eltiltott a versenyzéstől a brazil sportági szövetség.
aug. 7
18:00
Lombard FC: Eugene-nek megköszönte eddig munkáját a Pápa (She)
A Soproni Ligában szereplő Lombard FC Pápa nem tart igény a Győri ETO FC-től érkező és a Kaposvári Rákóczi elleni Ligakupa-mérkőzésen kipróbált kameruni Eugene Eyah Fomumbod további szolgálataira – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
aug. 7
18:02
Gyorskorcsolya: hathetes orvosi teszten vesz részt Pechstein (She)
Hat héten keresztül többször ellenőrzik a vértranszfúziós eljárás alkalmazásával vádolt, s emiatt két évre eltiltott Claudia Pechstein olimpiai és világbajnok német gyorskorcsolyázó vérének összetételét, hogy kiderüljön, valóban doppingvétséget követett-e el.
aug. 7
18:36
Vitorlázás: vb-ezüstérmes a Majthényi, Domokos kettős (She)
Ezüstérmet szerzett pénteken a Majthényi Szabolcs, Domokos András kettős a vitorlázó Repülőhollandi-világbajnokságon, a hollandiai Medemblikben.
aug. 7
18:54
Man. United: Rio Ferdinand teljesen egészséges lesz a rajtra (She)
Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester United védője, Rio Ferdinand elmondása szerint sérülése már a múlté, így nem kell attól tartani, hogy kihagyja az év első mérkőzéseit.
aug. 7
19:12
Bayern München: Klose sem utazik el az első bajnokira (She)
Franck Ribéry és Martin Demichelis mellett Miroslav Kloséra sem számíthat Louis van Gaal, a Bayern München vezetőedzője a Bundesliga nyitó fordulójában a L’Equipe szerint.
aug. 7
19:14
Soproni Liga: Nyíregyháza-Ferencváros élőben az NSO-n! (She)
A Soproni Liga 3. fordulójának nyitó mérkőzésén a Nyíregyháza a Ferencvárost fogadja. Kövesse velünk a találkozókat élő, szöveges tudósításunk segítségével!
aug. 7
19:15
Ezüstérmes a Majthényi, Domokos kettős (Behaviour)
Ezüstérmet szerzett pénteken a Majthényi Szabolcs, Domokos András kettős a vitorlázó Repülőhollandi-világbajnokságon, a hollandiai Medemblikben.
aug. 7
19:16
Chelsea: Ancelotti úgy érzi, hogy nem szükséges további erősítés (She)
Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Chelsea menedzsere, Carlo Ancelotti szerint nem szükség további átigazolásokra.
aug. 7
19:30
Utánpótlás: a 10. helyen végeztek az MTK fiataljai Angliában (She)
A NEMZETI SPORT jelenti Manchesterből A tizedik helyen végzett az MTK U15-ös labdarúgócsapata a Manchesterben megrendezett Nike Premier-kupán, miután az utolsó mérkőzésén 2–1-re kikapott a thaiföldi AC Thonburitól.
aug. 7
19:48
MLSZ: a szövetség állítja, nem került ki bizalmas információ az utánpótlástáborokból (She)
Komoly vihart kavart Both József, a Győri ETO képzési és szakmai igazgatója csütörtöki, klubhonlapon megjelent nyilatkozata. Both – ahogy arról az eto.hu cikke nyomán az NSO is beszámolt – tisztességtelenséggel vádolta meg az MTK szakembereit, állítva, többéves szerződéssel rendelkező játékosaikat csábítgatják a budapestiek. Serényi Péter, az MLSZ sajtófőnöke elmondta, tőlük nem kerülhettek ki…
aug. 7
19:50
Tenisz: a doppingolással vádolt Paszek játszhat – még (She)
Az Osztrák Antidopping Ügynökség nem függesztette fel a doppingolással vádolt Tamira Paszek versenyzési jogát, így a 18 éves teniszező a vizsgálat lezárulásáig és az eredményhirdetésig elindulhat a WTA tornáin.
aug. 7
20:06
Eredivisie: Babos Gáborék simán győztek a Heerenveen ellen (She)
Megszerezte első győzelmét a NEC a holland labdarúgó-bajnokság 2009–2010-es idényében, miután a 2. fordulóban 4–1-re megverte hazai pályán a Heerenveent.
aug. 7
20:24
NB II, Keleti csoport: hazai pályán ikszelt a Honvéd II (She)
A labdarúgó NB II Keleti csoport 1. fordulójában a Bp. Honvéd II hazai pályán 2–2-es döntetlent játszott a Szigetszentmiklóssal.
aug. 7
20:27
Hosszú Katinkát ünnepelték (Behaviour)
Ezernél is többen ünnepelték péntek este Baján a város friss úszóvilágbajnoknőjét, Hosszú Katinkát.
aug. 7
20:42
Férfi kézilabda: Lino Cervar Szkopjében vállalt munkát (She)
A férfi vb-ezüstérmes horvát együttes sikerkapitánya, Lino Cervar akit a nyár elején a legendás CO Zagreb élén Nenad Kljaic váltott, klubedzői karrierjét Macedóniában folytatja.
aug. 7
20:44
Női kézilabda: Eduarda Amorim 14 gólt dobott a Veszprémnek (She)
Gyurka János edző női NB I-es újonc együttese, a Veszprém-Barabás 34–26-ra kikapott a tartalékos Győrtől, amelyben a brazil Eduarda Amorim 14 gólt lőtt.
aug. 7
21:00
Úszás: Hosszú Katinkát ünnepelte szülővárosa, Baja (She)
Ezernél is többen ünnepelték péntek este Baján a város friss világbajnoknőjét, Hosszú Katinkát.
aug. 7
21:02
Soproni Liga: a Nyíregyháza megverte a Ferencvárost (She)
A Soproni Liga 3. fordulójának nyitó mérkőzésén a Nyíregyháza Spartacus hazai pályán 2–0-s félidőt követően 3–1-re legyőzte a Ferencvárost.
aug. 7
21:18
NBA: Ben Wallace három év után visszatér Detroitba (She)
Ben Wallace megegyezett a Detroit Pistonsszal, így várhatóan egy évre aláír korábbi csapatához.
aug. 7
21:20
Aston Villa: a Newcastle-től érkező Beye 3 évre írt alá (She)
Az Aston Villa hároméves szerződést kötött a Premier League-ből idén tavasszal kiesett Newcastle-ből érkező Habib Beyével. A 31 éves szenegáli védő átigazolási árát nem hozták nyilvánosságra.
aug. 7
21:21
Hosszú Katinkát ünnepelte Baja (Metropol)
Ezernél is többen ünnepelték péntek este Baján a város friss úszóvilágbajnoknőjét, Hosszú Katinkát. Az itt született, Amerikában tanuló versenyző a vasárnap zárult, római vb-n 400 m vegyesen érdemelt ki aranyérmet, amellett 200 m vegyesen és 200 m pillangón egyformán bronzérmes lett, három érmével a vizes csúcstalálkozó egyik legeredményesebb szereplőjévé lépve elő.
aug. 7
21:22
Soproni Liga: Jobbak voltunk a Ferencvárosnál - Szentes Lázár (She)
Elégedetten nyilatkozott csapatáról a Ferencváros 3–1-s legyőzését követően Szentes Lázár, a Nyíregyháza vezetőedzője.
aug. 7
21:36
A Nyíregyháza megállította a Fradit (Infostart)
A Nyíregyháza 3-1-re nyert a Ferencváros ellen a labdarúgó NB I 3. fordulójának nyitómeccsén.
aug. 7
21:36
Liverpool: Alberto Aquilani aláírta öt évre szóló szerződését (She)
A Liverpool hivatalosan is bejelentette az AS Romától érkező Alberto Aquilani szerődtetését.
aug. 7
21:39
Nyíregyháza-győzelem a Fradi ellen (Metropol)
A Nyíregyháza hazai pályán 3-1-es győzelmet aratott a Ferencváros felett a labdarúgó Soproni Liga harmadik fordulójának péntek esti nyitányán, ezzel pillanatnyilag vezeti a tabellát.
aug. 7
22:12
Tenisz: Fernando González két szettben nyert Haas ellen (She)
A chilei Fernando González lesz az ellenfele Juan Martín del Potrónak a washingtoni tenisztorna elődöntőjében, miután a negyeddöntőben 7:5, 6:4-re győzött a német Tommy Haas ellen.
aug. 7
22:33
Német és francia győzelem a szegedi női vitorlázórepülő vb-n (Behaviour)
Két kategóriában német, egyben pedig francia győzelem született a pénteken véget ért 5. női vitorlázórepülő világbajnokságon, Szegeden.
aug. 7
22:48
Bundesliga: a bajnok győzelemmel kezdte az új idényt a VfB ellen (She)
A Wolfsburg 2–0-ra legyőzte a VfB Stuttgartot a német labdarúgó-bajnokság nyitómérkőzésén.
aug. 7
22:50
Bp. Honvéd: Hemingway rosszul lett az NB II-es mérkőzésen (She)
A Nemzeti Sport értesülése szerint George F. Hemingway a helyszínen tekintette meg a labdarúgó NB II Keleti csoport nyitó mérkőzését – amely után a kispesti klub centenáriumi programjához kapcsolódó díjátadón is közreműködött volna –, ám a Bp. Honvéd II–Szigetszentmiklós (2–2) találkozó közben rosszul lett, és sofőrjével távozott a stadionból.
aug. 7
22:52
Jupiler League: továbbra is nyeretlen a bajnoki címvédő (She)
Második mérkőzésén is döntetlent játszott a belga labdarúgó-bajnokságban a címvédő Standard Liege. Bölöni László együttese a 2. forduló nyitó mérkőzésén a Germinal Beerschot otthonában ért el 1–1-et.
aug. 7
23:06
A manchesteri legenda nem sajnálta a pénzt Priskinért (Infostart)
Az angol másodosztályú Ipswich Town csapatához szerződött Priskin Tamás, magyar válogatott labdarúgó.
aug. 7
23:06
Felkészülés: a Juventus három góllal kikapott a Villarrealtól (She)
A Villarreal felkészülési mérkőzésen 4–1-es győzelmet aratott a Juventus ellen.
aug. 7
23:24
Videó: így verte meg 3-1-re a Nyíregyháza a Ferencvárost (She)
A Soproni Liga 3. fordulójában a Nyíregyháza hazai pályán 3–1-re győzött a Ferencváros ellen. Nézze meg a találkozó összefoglalóját!
aug. 7
23:26
Ausztria: a LASK Linz hazai pályán kiütötte a Kapfenberget (She)
A LASK Linz hazai pályán 4–0-s győzelmet aratott a Kapfenberg ellen a oszták bajnokság 4. fordulójának nyitómérkőzésén.
aug. 7
23:28
Eredivisie: a második fordulóban már győzni tudott az AZ (She)
Az első fordulóban a Heraclestől 3–2-s vereséget szenvedő holland bajnok AZ Aalkmar a Sparta Rotterdam ellen megszerezte első győzelmét a pontvadászatban. A címvédő 2–0-ra győzött.

Keresés