2009. augusztus 9. vasárnap

aug. 9
16:50
DVSC: válogatott védővel erősített a bajnokcsapat (She)
Visszatért a hajdúsági fővárosba a válogatott védő, Bodnár László, akivel egyéves szerződést kötött a bajnoki címvédő DVSC-TEVA labdarúgócsapata – olvasható a klub hivatalos honlapján, a dvsc.hu-n.
aug. 9
17:06
Videó: nézze meg Dzsudzsák Twente elleni egyenlítő gólját! (She)
Dzsudzsák Balázs góljával mentett pontot a PSV Eindhoven a Twente ellen a holland labdarúgó-bajnokság 2. fordulójában. Íme, a remek találat videón!
aug. 9
17:08
Sakk: Lékó Péter győzelemmel kezdett Dzsermukban (She)
Megnyerte az első összecsapását Lékó Péter az örményországi Dzsermukban zajló Grand Prix-tornán. A magyar sakknagymester az orosz Erneszto Inarkijev ellen nyert sötéttel.
aug. 9
17:09
Botrány (Behaviour)
Verekedésbe torkollott, és alig negyven perc után félbeszakadt az a barátságosnak meghirdetett labdarúgó-mérkőzés, amelyet a bajnoki szezonkezdetet megelőző felkészülési szakaszban vívott (volna) egymással az uruguayi Penarol és a vendégegyüttes, az argentin Newell,s Old Boys.
aug. 9
17:10
Gálamérkőzés: ikszelt a Bp. Honvéd a görög Panathinaikosszal (She)
Döntetlent játszott a Bp. Honvéd labdarúgócsapata a klub százéves évfordulójára rendezett gálamérkőzésen a görög Panathinaikosszal. Henk ten Cate athéni együttese már kétgólos előnyre is szert tett Gabriel Rodrigues és Sebastian Leto találatával, a kispesti szurkolók új kedvence, Viliam Macko azonban duplázott, kiharcolva ezzel a 2–2-es végeredményt.
aug. 9
17:24
Videó: nézze meg Tőzsér Dániel Waregem elleni dupláját! (She)
Mint már beszámoltunk róla, Tőzsér Dániel két gólt lőtt (egyet szabadrúgásból, egyet büntetőből) a Zulte Waregem ellen a belga bajnokság 2. fordulójában. Most megmutatjuk a találkozó összefoglalóját, benne a magyar középpályás góljaival!
aug. 9
17:42
Soproni Liga: DVTK-Újpest élőben az NSO-n! (She)
Elkezdődött a Diósgyőri VTK–Újpest mérkőzés a Soproni Ligában. A találkozót ön is élőben követheti szöveges tudósításunk révén!
aug. 9
18:00
Bundesliga: nem bírt egymással a Bochum és a Mönchengladbach (She)
A német labdarúgó-élvonal (Bundesliga 1.) nyitó fordulójának vasárnap délutáni mérkőzésén a Bochum és a Mönchengladbach 3–3-as döntetlent játszott egymással úgy, hogy a hazaiak háromgólos hátrányból álltak fel.
aug. 9
18:00
Döntetlen a Honvéd centenáriumi mérkőzésén (Metropol)
Döntetlennel zárult a Budapest Honvéd görög Panathinaikosz elleni gálamérkőzése, melyet a labdarúgóklub centenáriumának alkalmából rendeztek meg vasárnap a Bozsik Stadionban.
aug. 9
18:02
Strandfoci: drámai csatában a Goldwin lett 2009 szuperbajnoka (She)
Nem fogadta a kegyeibe az időjárás a Nestea Strandlabdarúgó GP szuperdöntőjének résztvevőit a mindent eldöntő vasárnapi napon: végig felhős, borús idő kísérte a mérkőzéseket.
aug. 9
18:04
Videó: íme, a Debrecen BL-ellenfelének kiütéses győzelme! (She)
A Debrecen következő BL-selejtezőbeli riválisa, a Levszki Szófia hazai pályán 5–0-ra verte meg a Botev Plovdivot a bolgár labdarúgó-bajnokság 1. fordulójában. Nézze meg a mérkőzés összefoglalóját videón!
aug. 9
18:18
Community Shield: 11-esekkel nyerte el a trófeát a Chelsea (She)
A Chelsea hódította el az angol Szuperkupát, miután 2–2-es rendes játékidőt követően tizenegyesekkel győzött. Az első félidőben a Manchester United szerzett vezetést Nani révén, de a második játékrészben fordított a Chelsea. Az utolsó pillanatokban aztán Wayne Rooney egyenlített.
aug. 9
18:36
Bodnár László a DVSC-hez szerződött (Infostart)
A Bajnokok Ligája-selejtezőjének utolsó körébe jutott DVSC-TEVA egyéves szerződést kötött Bodnár Lászlóval, a magyar labdarúgó-válogatott védőjével.
aug. 9
18:36
Bayern München: Van Bommel egy hónapra is kidőlhetett a sorból (She)
A német labdarúgó-bajnokságban szereplő Bayern München csapatkapitánya, a holland Mark van Bommel eltörte jobb lábán a nagyujját a Hoffenheimmel vívott, 1–1-es döntetlennel záruló meccsen.
aug. 9
18:38
Videó: nézze meg a Honvéd Panathinaikosz elleni döntetlenjét! (She)
A Budapest Honvéd 2–2-es döntetlent játszott a Panathinaikosz ellen a klub százéves évfordulójára rendezett gálamérkőzésen. A görög csapat már két góllal is vezetett, ám Viliam Macko duplájával egyenlített a magyar kupagyőztes. Íme, a találkozó góljai videón!
aug. 9
18:54
Felkészülés: a Tottenham nyert, Halmosiék vereséget szenvedtek (She)
Felkészülési mérkőzésen a Halmosi Pétert a 60. perctől bevető Hull City 1–0-ra kikapott a skót Aberdeentől. A szintén angol Tottenham Hotspur ezzel szemben 3–0-ra legyőzte a görög Olympiakoszt.
aug. 9
18:56
Csehország: Róth Ferenc kezdő volt a Bohemians együttesében (She)
Róth Ferenccel a soraiban kapott ki hazai pályán a Bohemians 1905 együttese a cseh labdarúgó-bajnokság 3. fordulójában.
aug. 9
19:12
Most a Chelsea nyerte a tizenegyes-párbajt (Infostart)
A Chelsea 11-esekkel legyőzte a Manchester Unitedet az angol labdarúgó Szuperkupáért - hivatalos nevén a Community Shieldért - a londoni Wembley Stadionban rendezett mérkőzésen, így négy évi szünet után ismét a fővárosiaké lett a trófea.
aug. 9
19:12
Lengyelország: Kulcsár a kispadról nézte végig a Polonia sikerét (She)
Kulcsár Tamás nem kapott szerepet a Polonia Warszawa együttesében, de csapata nélküle is győzni tudott a lengyel labdarúgó-bajnokság 2. fordulójában.
aug. 9
19:14
Koronglövő vb: szlovák siker született férfi trapban (She)
Marián Kovacócy győzött a férfi traposok küzdelmében a Mariborban zajló koronglövő-világbajnokság első napján. A viadal honlapja szerint a szlovák sportlövő 146 korongos (122 az alapversenyben) összteljesítménnyel nyerte meg a számot, eggyel megelőzve a második olasz Massimo Fabrizzit és a török Oguzhan Tüzünt.
aug. 9
19:16
Kézilabda: Richard Stochl a szlovén Celjében folytatja pályafutását (She)
A férfi kézilabda-bajnokság bronzérmese, a Dunaferr SE szerződést bontott a 33 esztendős Richard Stochl kapussal, aki egy évre a szlovén Celjébe igazolt.
aug. 9
19:30
West Ham: a londoniak továbbra is érdeklődnek Eidur Gudjohnsen iránt (She)
A West Ham United menedzsere, az olasz Gianfranco Zola továbbra sem tett le arról, hogy megszerezze egykori játékostársát, a Barcelonában futballozó izlandi Eidur Gudjohnsent.
aug. 9
19:32
Belgium: Brockhauseren keresztül szerzett infókat Kötelesről a Genk (She)
A belga labdarúgó-élvonalban szereplő Racing Genk kapusedzője, Guy Martens a klub korábbi kapuvédőjétől, a jelenleg a Budapest Honvédnál dolgozó Brockhauser Istvántól kért információkat a DVTK válogatott kerettag kapusáról, a szerződtetni kívánt Köteles Lászlóról.
aug. 9
19:34
Ausztria: Sáfár végig a kapuban volt az Austria győzelme során (She)
Sáfár Szabolcs végig a kapuban volt az Austria Wien 2–1-es győzelmével záruló bajnokin az SC Magna Wiener Neustadt ellen az osztrák bajnokság 4. fordulójában.
aug. 9
19:36
Bundesliga: döntetlent ért el Freiburgban a Hamburger SV (She)
Döntetlenre végződött a Hamburg freiburgi vendégjátéka a német labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) első fordulójának záró találkozóján.
aug. 9
19:38
MLSZ: Varga József játékjogának felfüggesztését kezdeményezték (She)
A szerdai, Wales elleni idegenbeli U21-es Eb-selejtezőre készülő olimpiai válogatottunk tagjainak többsége vasárnap kora délután találkozott az MLSZ székházában, majd elfoglalta szálláshelyét a szövetség telki edzőközpontjában, ahol a keddi utazásig gyakorol. A klubcsapatuk aktuális meccse miatt hiányzók közül Németh Krisztián, Korcsmár Zsolt, Szabó Ádám, Pintér Ádám és Debreceni András még…
aug. 9
19:48
Ligue 1: idegenben nyert a Lorient a Lille elleni bajnokin (She)
A Lorient idegenbeli sikerrel kezdte a francia bajnokságot: vasárnap délután a Lille-t verte meg 2–1-re az első fordulóban.
aug. 9
19:50
Soproni Liga: az Újpest 2-1-re győzött a DVTK ellen (She)
Két ellentétes félidő után az Újpest 2–1-re legyőzte a Diósgyőrt a Soproni Liga 3. fordulójában. A házigazda DVTK az első félidőben irányította a játékot, 11-est harcolt ki (amelyet Lippai Ákos kihagyott), sőt Balajti Ádám révén vezetést is szerzett, ám a vendégek egy öngóllal egyenlítettek, majd a második félidőben Tisza Tibor találatával a győzelmet is megszerezték.
aug. 9
19:52
Videó: nézze meg az MU és a Chelsea 11-esekkel záruló meccsét! (She)
A Chelsea 2–2-es rendes játékidőt követően 11-esekkel múlta felül a Manchester Unitedet, így megnyerte a Community Shieldet, vagyis az angol Szuperkupát. Nézze meg az izgalmas találkozó góljait, valamint a 11-eseket videón!
aug. 9
19:54
NB II, Keleti csoport: a Szolnok idegenben győzte le a Bőcsöt (She)
Az NB II Keleti csoportjának nyitó fordulójában a feljutásra is esélyes Szolnok idegenben győzte le a Bőcsöt.
aug. 9
19:56
Videó: íme, Tímár Krisztián Crystal Palace-nak lőtt gólja! (She)
Tímár Krisztián remekül kezdte az idényt, hiszen kezdőként lépett pályára a Plymouth csapatában, és már az 5. percben eredményes volt a Crystal Palace ellen. Együttese végül 1–1-es döntetlent ért el. Nézze meg a magyar védő találatát videón!
aug. 9
20:06
Az Újpest Diósgyőrből, az MTK Szombathelyről hozta el a három pontot (Infostart)
Hátrányból fordítva nyert Diósgyőrben az Újpest a labdarúgó NB I 3. fordulójában. A nap második mérkőzésén az MTK 0-2-ről 4-2-re győzött Szombathelyen, a Haladás ellen.
aug. 9
20:06
Finnország: Gruborovics csapata nyert, Szentpéterié veszített (She)
Két magyar játékos is pályára lépett a finn labdarúgó-bajnokság 18. fordulójának vasárnapi játéknapján.
aug. 9
20:09
Három díjat is nyert a magyar csapat (Behaviour)
Három díjat is nyert a magyar csapat a Budapest Open 2009 teniszbajnokságon. A közép-kelet-európai tornát 2003 óta rendezik meg azzal a céllal, hogy a sport segítségével is összefogják a régióban élő sokszázezres vietnami kolóniát.
aug. 9
20:24
Soproni Liga: Haladás-MTK élőben az NSO-n (She)
Szombathelyen elkezdődött a Haladás–MTK mérkőzés a Soproni Liga 3. fordulójában. A mérkőzést ön is figyelemmel követheti élő, szöveges tudósításunk segítségével!
aug. 9
20:26
Sakk: Balogh és Berkes sikere a férfi bajnokságon (She)
Két parti dőlt el az első játéknapon az 59. országos bajnokságon Szegeden. Balogh Csaba és Berkes Ferenc is világossal szerezte meg a győzelmet.
aug. 9
20:28
Szavazás: megosztotta olvasóinkat Kovács Péter dilemmája (She)
Közel ötezer olvasónk osztotta meg velünk véleményét Kovács Péter dilemmájával kapcsolatban. Mint beszámoltunk róla, az Odd Grenland magyar támadója azután szerezte meg a labdát, és lőtt gólt a Norvég Kupában, hogy a Brann kapusa megsérült.
aug. 9
20:42
MU: Nani kificamította a vállát és lemaradhat a bajnoki rajtról (She)
A Chelsea ellen tizenegyesekkel megnyert Szuperkupa mérkőzésen az első gólt szerző portugál Nani kificamította a vállát a John Terryvel való ütközése után. Így a Manchester United szélsője minden valószínűség szerint lemarad az angol bajnoki rajtról.
aug. 9
20:42
Lékó győzelemmel kezdett Dzsermukban (Metropol)
Lékó Péter a sötét bábukat vezetve vasárnap legyőzte az orosz Erneszto Inarkijevet a sakk Grand Prix-sorozat dzsermuki állomásának első fordulójában.
aug. 9
21:00
Premjer-liga: nem tudott elmozdulni az utolsó helyről a Himki (She)
Újra vereséget szenvedett a Himki az orosz labdarúgó-bajnokság 17. fordulójának záró mérkőzésén.
aug. 9
21:02
Juventus: C. Zanetti 1.5 millió euróért a Fiorentinába igazol (She)
A Gazzetta dello Sport értesülései szerint Cristiano Zanettit már csak az aláírás választja el attól, hogy a Fiorentinába igazoljon.
aug. 9
21:04
Roma: a brazil „kitérő” után visszahívnák Adrianót a Serie A-ba (She)
Olasz sajtóértesülések szerint az AS Roma megkíséreli visszacsábítani a Serie A-ba a jelenleg a Flamengóban játszó Adrianót.
aug. 9
21:06
Videó: nézze meg az Újpest Diósgyőr elleni győzelmét! (She)
Az Újpest idegenben 2–1-re győzte le a Diósgyőrt a Soproni Liga 3. fordulójában. A mérkőzésen a hazaiak szereztek vezetést Balajti Ádám révén a 29. percben, ám hat perccel később egyenlített az Újpest: Kabát Péter szabadrúgása után Borisz Milicsics fejéről került a labda a hálóba. A győztes gólt Tisza Tibor jegyezte, aki a 67. percben talált be. Íme, a mérkőzés összefoglalója videón!
aug. 9
21:08
Ferencváros: a jamaicaiak már el is utaznak, Adnan viszont marad (She)
A Ferencváros héten visszatért két jamaicai válogatott labdarúgójára nemzetközi meccs vár. Jamaica Ecuador ellen lép pályára szerdán, a légiósok várhatóan pénteken térnek vissza.
aug. 9
21:36
Ausztria: Pusztai Olivér fejesgólt szerzett a Kärntenben (She)
Pusztai Olivér végigjátszotta a Kärnten meccsét, és hiába szerzett vezetést, a Sturm Graz elvitte a három pontot Klagenfurtból az osztrák labdarúgó-bajnokság negyedik fordulójában.
aug. 9
22:12
Soproni Liga: az MTK 0-2-ről nyert Szombathelyen (She)
Az MTK Budapest hihetetlen fordítást produkálva 4–2-re nyert a Haladás otthonában. A Soproni Liga 3. fordulójának vasárnap esti mérkőzésén a hazai együttes szünetben 2–0-ra vezetett, ám az MTK a második félidőben negyedóra alatt egyenlített, majd a folytatásban a vezetést is átvette, és végül a kétgólos Lencse László vezetésével megnyerte a találkozót.
aug. 9
22:14
Horvátország: Csizmadia Csaba gólpasszt adott (She)
Csizmadia Csabával a soraiban győzött a Slaven Belupo a horvát labdarúgó-bajnokság 3. fordulójában.
aug. 9
22:30
Belgium: az utolsó percekben rúgott két gólt az FC Bruges (She)
A hajrában szerzett gólokkal szerezte meg a győzelmet az FC Bruges a Lokeren ellen a belga labdarúgó-bajnokság 2. fordulójában.
aug. 9
23:06
Ligue 1: győzelemmel indult a címvédő Bordeaux csapata (She)
A Bordeaux hazai pályán fölényesen győzött a francia labdarúgó-bajnokság első fordulójának záró mérkőzésén.
aug. 9
23:08
Felkészülési mérkőzés: a Real Madrid győzelme Washingtonban (She)
Magabiztosan, háromgólos különbséggel győzött a Real Madrid labdarúgócsapata a Washington DC United vendégeként.

Keresés