2010. október 1. péntek

okt. 1
19:02
Profi ökölvívás: Legyőzöm Klicskóékat, azután visszavonulok - Haye (She)
A WBA nehézsúlyú bajnok David Haye elmondása szerint nem tett le arról, hogy a súlycsoport másik két bajnokával, a Klicsko fivérekkel összemérje erejét:
okt. 1
19:18
Labdarúgó NB I: a Videoton egy góllal nyert Pápán (She)
A Videoton Elek Ákos és André Alves góljával 2–1-re nyert a Lombard Pápa vendégeként a labdarúgó NB I kilencedik fordulójának nyitó mérkőzésén. A mérkőzést végig izgalmasan alakult, a második félidőben jórészt a hazaiak támadtak, de egyenlíteniük nem sikerült.
okt. 1
19:20
Rali vb: Turán az utolsó pénteki szakaszon esett vissza (She)
Bár Turán Frigyes nagyon jól kezdte a világbajnoki sorozatba tartozó Francia ralit, és pénteken sokáig a nyolcadik helyen állt, az utolsó szakaszon árokba csúszott a Peugeot-jával, és csak tízperces késlekedéssel ért célba, ami miatt elveszítette a pontszerzés esélyét.
okt. 1
19:36
NB I: Egy félidő előnyt adtunk, a 2. játékrészre lehet építkezni - Véber (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a labdarúgó NB I 9. fordulójának nyitó mérkőzésén a listavezető Videoton 2–1-re nyert Pápán. A hazaiak mestere, Véber György úgy véli, hogy egy félidő előnyt adtak a fehérváriaknak, de a második játékrészre lehet építkezni, míg a vendégeket a 72. percig dirigáló Mezey György örül, hogy csapata nélküle is behúzta a találkozót.
okt. 1
19:38
Férfi röplabda-vb: kiestek az Európa-bajnok lengyelek (She)
A legutóbbi vb-n ezüstérmesként záró, Európa-bajnoki címvédő lengyel válogatott nem jutott tovább a férfi röplabda-világbajnokság 2. csoportköréből, miután 3:0-ra kikapott Bulgáriától.
okt. 1
19:54
Atlético Madrid: Reyes, Ujfalusi és Assuncao is hosszabbított (She)
Három játékosával szerződést hosszabbított a spanyol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Atlético Madrid.
okt. 1
19:56
Férfi kézilabda NB I: időntúli hetessel egyenlített a PLER (She)
A Kecskemét és a PLER 28–28-as döntetlent játszott egymással a férfi kézilabda NB I pénteki mérkőzésén. A pestszentlőrinciek most szerezték meg első pontjukat.
okt. 1
20:12
Bundesliga 2.: Futács csapata ikszelt, a magyar légióst eltiltják (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság 7. fordulójában hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Karlsruhéval Futács Márkó csapata, az Ingolstadt.
okt. 1
20:14
Ukrajna: Juande Ramos a Dnipropetrovszk vezetőedzője lett (She)
Juande Ramos lett az ukrán labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Dnipro Dnipropetrovszk vezetőedzője. Az 56 éves spanyol szakember négyéves szerződést kötött új klubjával.
okt. 1
20:16
Válogatott: észt és ír bíró vezeti majd a két következő Eb-selejtezőnket (She)
Megvannak a magyar válogatott következő két Európa-bajnoki selejtezőjének játékvezetői: a Magyarország–San Marino találkozón az észt Hannes Kaasik, a Finnország–Magyarország összecsapáson az ír Alan Kelly dirigál.
okt. 1
20:30
Torna: Hídvégi és Böczögő sikere a szombathelyi Grand Prix-n (She)
Böczögő Dorina és Hídvégi Vid nyerte a tornászok szombathelyi Grand Prix-jén az egyéni összetett viadalt.
okt. 1
20:48
Női kosárlabda-vb: kiesett a címvédő ausztrál válogatott (She)
Az orosz után a címvédő ausztrál válogatott sem jutott elődöntőbe a női kosárlabda-világbajnokságon, miután a negyeddöntőben 79–68-ra kikapott a házigazda csehektől.
okt. 1
20:50
Golf, Ryder-kupa: eső, halasztás, Capello és kis amerikai előny (She)
A rossz időjárás miatt a péntekre kiírt négy négylabdás páros mérkőzésből egyet sem tudtak befejezni a walesi Newportban zajló nagy hagyományú férfigolf-csapatverseny, a Ryder-kupa első napján. A csúszás miatt a címvédő Egyesült Államok és a vendéglátó Európa válogatottja minden bizonnyal hétfőn is pályára kényszerül majd, a kupa 1927 óta íródó története során nem volt még példa ilyesmire.
okt. 1
21:06
Labdarúgó NB I: 3-0-s Fradi-siker az örökrangadón (She)
A Ferencváros elsősorban első félidei jó játékának köszönhetően 3–0-ra legyőzte az MTK-t a labdarúgó NB I kilencedik fordulójának péntek esti mérkőzésén. A vendégek ugyan háromszor is eltalálták a kapufát, de a zöld-fehérek sikere így is megérdemeltnek mondható.
okt. 1
21:24
Labdarúgó NB I: a Ferencváros nyerte a 199. örökrangadót (Infostart)
A Ferencváros hazai pályán háromgólos győzelmet aratott az MTK Budapest felett a labdarúgó NB I 9. fordulójának pénteki játéknapján.
okt. 1
21:24
Jégkorong, Mol Liga: újvárosi, miskolci és Vasas-győzelem (She)
A jégkorong Mol Liga pénteki játéknapján a Dunaújváros remek első harmadbeli játékának köszönhetően 3–1-re nyert a HSC Csíkszereda ellen. A Miskolc ugyancsak hazai pályán győzött a Ferencváros ellen, míg a Vasas 10–1-re verte meg idegenben az Újpestet.
okt. 1
21:24
A Ferencváros nyerte a 199. örökrangadót (Metropol)
A Ferencváros hazai pályán háromgólos győzelmet aratott az MTK Budapest felett a labdarúgó NB I 9. fordulójának pénteki játéknapján.
okt. 1
21:26
Labdarúgó NB I: Újra bizonyított a csapatom - Prukner László (She)
A Ferencváros elsősorban első félidei jó játékának köszönhetően 3–0-ra legyőzte az MTK-t a labdarúgó NB I kilencedik fordulójának péntek esti mérkőzésén. Prukner László, a hazaiak vezetőedzője a találkozó után elmondta, örül neki, hogy együttese bizonyított a kritikusoknak.
okt. 1
21:42
Férfi röplabda: a Kaposvár nagyon izgalmas meccsen kapott ki (She)
Hazai pályán szoros, izgalmas mérkőzésen 3:1-es vereséget szenvedett a kaposvári férfi röplabdacsapat az osztrák Posojilnica Aich/Dob-tól a Közép-európai Ligában.
okt. 1
21:44
Csehország: plzeni iga alatt a liga, a listavezető a Slaviát is megverte (She)
Hatalmas lendülettel „száguld" a cseh élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban a Plzen együttese: a listavezető Jan Rezek góljával a Slavia Praha otthonában is nyert a 11. forduló nyitómérkőzésén, ezzel 12 pontra (!) növelte előnyét – igaz, követői egy meccsel kevesebbet játszottak.
okt. 1
22:00
Jégkorong, EBEL: a SAPA Fehérvár legyőzte a listavezetőt (She)
A Sapa Fehérvár AV19 hazai pályán 2–1-re nyert a listavezető Red Bull Salzburg ellen az osztrák jégkorong-bajnokság 7. fordulójában.
okt. 1
22:02
Videó: íme, Sütő öngólja és a Fradi győzelme az MTK ellen! (She)
Mint arról beszámoltunk, a Ferencváros 3–0-ra legyőzte az MTK-t a labdarúgó NB I kilencedik fordulójának péntek esti mérkőzésén. Most megmutatjuk az örökrangadó góljait videón!
okt. 1
22:18
Videó: már a 2. percben borzalmasat potyázott a szaúdi kapus (She)
Teljesen ártalmatlan beadást ütött a saját kapujába Mohammad Hodzsa, a szaúd-arábiai al-Ittifaq kapusa. Christian Wilhelmsson, az al-Hilal svéd válogatott játékosa adta be jobbról a labdát, melyet Hodzsa rendkívül ügyetlen mozdulattal továbbított a hálóba. Történt mindez a találkozó 2. percében. A mérkőzés 1–0-s al-Hilal győzelemmel ért vége.
okt. 1
22:20
Hollandia: Zsidaival a soraiban ikszelt a Volendam, nem vette át a vezetést (She)
Nem tudta átvenni a vezető helyet a holland labdarúgó másodosztályban a Volendam, mely 1–1-et játszott a szintén feljutásra pályázó Sparta Rotterdam otthonában a 8. forduló rangadóján.
okt. 1
22:36
Törökország: kínos Galatasaray-kudarc a Karabükspor otthonában - videó (She)
Már harmadik vereségét szenvedte el hét forduló alatt a török labdarúgó Szuperligában a Galatasaray: Frank Rijkaard csapata az eddig igen jól szereplő Karabüksportól kapott ki 2–1-re.
okt. 1
22:38
NB II: Granát Balázzsal szerződést kötött a Diósgyőr (She)
Granát Balázs az utóbbi napokban a labdarúgó NB II Keleti csoportján szereplő Diósgyőrrel edzett, pénteken pedig a miskolci csapat egy plusz egy évre szóló szerződést kötött vele – adta hírül a klub honlapja.
okt. 1
22:54
Belgium: továbbra is veretlen az ezúttal ikszelő Genk (She)
A listavezető Genk idegenben 2–2-es döntetlent játszott a Mechelennel a belga labdarúgó-bajnokság 10. fordulójának nyitó mérkőzésén.
okt. 1
22:56
Bundesliga: a St. Pauli remekel idegenben, a Hannovert is megverte (She)
Harmadik idegenbeli győzelmét szerezte meg a Bundesliga 2010–2011-es szezonjában a St. Pauli csapata, mely a tabellaharmadik Hannover 96 otthonában győzött 1–0-ra.
okt. 1
22:58
Női kosárlabda-vb: drámai csata után elődöntőben a spanyolok (She)
Utolsóként a spanyol válogatott jutott be az elődöntőbe a Csehországban zajló női kosárlabda-világbajnokságon, miután a negyeddöntőben hosszabbítás után 74–71-re nyert a franciák ellen.
okt. 1
23:12
Euro 2012: Kerzsakov az orosz, Liberopulosz a görög keretbe tér vissza (She)
Eltiltása után visszatér az orosz labdarúgó-válogatott keretébe a Zenitben bombaformában játszó Alekszandr Kerzsakov.

2010. október 2. szombat

okt. 2
0:06
Férfi röplabda-vb: nagy csatában amerikai siker Kamerun ellen (She)
Az Egyesült Államok válogatottjának a Csehországtól elszenvedett vereség után mindenképpen meg kellett vernie Kamerunt, hogy maradjon esélye továbbjutni a férfi röplabda-világbajnokság 2. csoportköréből, és nagy csatában 3:2-re végül le is győzte az afrikai csapatot.
okt. 2
6:06
Dán-magyar újratöltve! (Behaviour)
Hogy milyen messze van Szeged-Minszktől? Tizenkét órányira. A Tisza-partiak legalábbis ennyit bumliztak a férfi kézilabda BL következő fordulójáért Fehéroroszországba. A Veszprémnek csak annyiban könnyebb a dolga, hogy az ellenfél házhoz jön. Decemberben megismétlik a sydneyi olimpia Dánia-Magyarország női kézilabda döntőjét!
okt. 2
7:00
Dopping Contador szervezetében (Behaviour)
Vége mindennek? Noha az elmúlt években mintha egyre kevesebb bringás bukott volna meg a doppingellenőrzéseken, tegnap a sportág első számú alakja került gyanúba: a háromszoros Tour de France győztes Alberto Contador szervezetében teljesítményfokozó nyomaira bukkantak.
okt. 2
7:02
Hol a gyógyszer? (Behaviour)
Levelező szakkört indított az Újpest és a Ferencváros. A zöld-fehérek ráadásul olyan levelet írtak lapunknak, amely így zárul: "tájékoztatom, hogy nem járulok hozzá a jelen levél bármilyen úton történő nyilvánosságra hozásához. Kérem fentiek tudomásulvételét." Eredetileg ők is, miként a lila-fehérek, helyreigazítást kértek (volna).
okt. 2
7:18
Észak-Írország: csődbe ment a korábbi klasszis, akit az FTC is figyelt (She)
Csődbe ment Keith Gillespie, a Manchester United és a Newcastle United egykori játékosa, 86-szoros északír válogatott szélső.
okt. 2
7:18
Mats Wilander: "Nadal a kedvencem" (Behaviour)
Alig egy hónap múlva a magyar közönség is meggyőződhet arról, hogy a korábbi hétszeres Grand Slam-győztes Mats Wilander tudása semmit sem kopott. A hallgatag svéd, aki valamennyi borításon nyert nagy tornát, ugyanis az egyik sztárvendége lesz az október 30-án, a Papp László Sportarénában rendezendő harmadik Tennis Classic gálának.
okt. 2
7:36
MotoGP: Pedrosát műteni kell, 125 kcm-ben Márquez a leggyorsabb (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Japán Nagydíjának időmérő edzésén a nyolcadliteresek között a Derbivel versenyző spanyol Marc Márquez volt a leggyorsabb. A királykategóriával kapcsolatos hír, hogy a tegnap súlyos sérülést szenvedő Dani Pedrosát műteni kell.
okt. 2
7:38
Brazília: Romário a szocialisták, Bebeto a munkáspárt színeiben politizál (She)
Az 1994-ben világbajnok brazil labdarúgó-válogatott csatárpárosa, Romário és Bebeto a politikai pályafutását egyengeti, és vasárnap mindketten elindulnak az országos választásokon.
okt. 2
8:30
MotoGP: Dovizioso először pole-ban, Lorenzo csak negyedik (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Japán Nagydíjának időmérő edzésén a királykategóriában a Hondával versenyző olasz Andrea Dovizioso volt a leggyorsabb, így életében először a pole pozícióból rajtolhat ebben a kategóriában.
okt. 2
8:32
Tenisz: Wozniacki Gyementyjeva legyőzésével tornagyőztes Tokióban (She)
A tokiói WTA-torna döntőjében az első helyen kiemelt dán Caroline Wozniacki három szettben legyőzte az orosz Jelena Gyementyjevát, és ezzel karnyújtásnyira került attól, hogy pályafutása során először átvegye a vezetést a női teniszezők világranglistáján.
okt. 2
9:24
Moto2: Julián Simón a leggyorsabb, Talmácsi Gábor csak a 28. (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Japán Nagydíjának időmérő edzésén Moto2-ben  a spanyol Julián Simón volt a leggyorsabb. A második helyen a brit Scott Redding, a harmadikon a japán Takahasi Juki végzett.
okt. 2
9:42
Labdarúgás: Zalaegerszegen az Újpest, Parmában a Milan - a program (She)
Szombaton a labdarúgó Bundesliga éllovasa, a Mainz a Hoffenheim ellen folytathatja remek sorozatát, Angliában a Manchester United egy sunderlandi sikerrel pontszámban befoghatja a vasárnap pályára lépő Chelsea-t, míg a Milan Parmában szerezheti meg az első idegenbeli győzelmét. A magyar NB I-ben öt, a spanyol élvonalban három találkozóra kerül ma sor.
okt. 2
10:00
Romário és Bebeto is indul a brazil választásokon (Metropol)
Az 1994-ben világbajnok brazil labdarúgó-válogatott csatárpárosa, Romário és Bebeto politikai pályafutását egyengeti, s vasárnap mindketten elindulnak az országos választásokon.
okt. 2
10:18
Férfi kosárlabda: bahamai próbajátékos érkezett a Körmendhez (She)
Próbajátékra érkezett a férfi élvonalbeli MJUS-Fortress Körmendhez a bahamai Bennet Davis személyében.
okt. 2
10:36
Öttusa: már nem Kálnoki Kis Attila a szövetség főtitkára (She)
A Magyar Öttusaszövetség elnöksége úgy döntött, október 1-jei hatállyal megválik Kálnoki Kis Attila főtitkártól.
okt. 2
10:36
Talmácsi csak a 28. helyről indulhat Japánban (Metropol)
A legutóbbi, Aragón Nagydíjon harmadik helyen végzett Talmácsi Gábor csupán a 28. helyről rajtolhat vasárnap, a gyorsaságimotoros-világbajnokság Japán Nagydíján, a Moto2-es géposztályban.
okt. 2
10:38
Kerékpáros-vb: olasz aranyérem a nők mezőnyversenyében (She)
Az olasz Giorgia Bronzini nyerte meg a nők szombati mezőnyversenyét az ausztráliai országúti kerékpáros-világbajnokságon.
okt. 2
11:12
Videó: nézze meg, hogyan nyert a Pápa vendégeként a Videoton! (She)
A labdarúgó NB I 9. fordulójának egyik péntek esti mérkőzésén a listavezető Videoton 2–1-re nyert Pápán. A vendégek Elek Ákos remek fejesével szereztek vezetést, majd még a szünet előtt André Alves is betalált egy kontratámadás végén. A hazaiak a második félidő elején Heffler Norbert révén szépítettek, de újabb gól már nem esett.
okt. 2
11:30
Kerékpár: újabb spanyol kerékpáros doppingesete, az UCI szerint baj van (She)
Három napon belül a negyedik spanyol kerékpárosról derült ki, hogy fennakadt egy doppingvizsgálaton.
okt. 2
11:30
Újabb spanyol kerékpáros doppingesete (Metropol)
Három napon belül a negyedik spanyol kerékpárosról derült ki, hogy fennakadt egy doppingvizsgálaton.

Keresés