2010. június 7. hétfő

jún. 7
16:12
Vb 2010: Novakovic megtalálta góllövő cipőjét, második a szlovén örökranglistán (She)
Az Új-Zéland elleni mérkőzésen (3–1) duplázott Milivoje Novakovic, a szlovén válogatott csatára. Az időközben Dél-Afrikába megérkező támadó ennek köszönhetően 16 találatával feljött a második helyre a nemzeti együttes góllövőlistáján.
jún. 7
16:14
Vb 2010: a szerbek Ghána ellen játsszák majd a kulcsmérkőzésüket (She)
Az ausztriai edzőtáborozás után Szerbia labdarúgó-válogatottja Belgrádban Kamerun ellen búcsúzott el közönségétől a dél-afrikai utazás előtt. Az afrikai együttes elleni mérkőzés (4–3) nem hiába szerepelt a programban, hiszen a szerbek első ellenfele a vb-n Pretoriában éppen a földrész egyik futballhatalma, Ghána lesz június 13-án.
jún. 7
16:16
Vb 2010: tíz argentin huligánt kitoloncoltak Dél-Afrikából (She)
Kitoloncoltak Dél-Afrikából tíz argentin huligánt, akik a feltételezések szerint erőszakos cselekmények elkövetésére készültek a labdarúgó-vb alatt.
jún. 7
16:18
Férfi kézilabda: Puljezevics szerződést hosszabbított a Hannoverrel (She)
Puljezevics Nenad, bár korábban úgy nyilatkozott, valószínűleg távozik Hannoverből, most mégis egy évvel meghosszabbította szerződését a német klubbal.
jún. 7
16:42
Robben hamarosan utazni akar Dél-Afrikába (Metropol)
Úgy tűnik, Hollandia fellélegezhet: a szombaton megsérült Arjen Robben a hétfői kezelések után biztos abban, hogy társai után utazhat Dél-Afrikába, és pályára léphet a pénteken kezdődő labdarúgó-világbajnokságon.
jún. 7
16:48
Vb 2010: Scholes szerint túl későn kereste őt meg Capello (She)
Paul Scholes talán elfogadta volna Fabio Capello hívását, ha az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya hamarabb megkeresi őt.
jún. 7
16:50
Real Madrid: Higuaín 2016-ig hosszabbított a „királyiakkal" (She)
Gonzalo Higuaín, a Real Madrid argentin labdarúgója hétfőn 2016 nyaráig meghosszabbította szerződését a fővárosi elitklubbal.
jún. 7
17:06
Juventus: a klub valószínűleg leigazolja a CSZKA-tól Milos Krasicsot (She)
A Juventus szerződést ajánlott a CSZKA Moszkva középpályásának, Milos Krasicsnak. Az igazolás már pénteken megtörténhet, ha addig a két klub megegyezik egymással.
jún. 7
17:08
Evezés: a váci Galambos Péter továbbra sem talál legyőzőre (She)
Az első nyári hétvégén került megrendezésre a Velencei-tavon az ifjúsági olimpia tájékoztató versenye, illetve a Nyílt Vidék Bajnokság és Egyetemi Országos Bajnokság. A jelentős regattákról Ficsor László szövetségi kapitány – egyben Héraklész sportági vezető – adott rövid értékelést.
jún. 7
17:18
Tizedik lett repülőbajnokunk (Behaviour)
A 2008-as összetett győztes osztrák Hannes Arch nyerte a Red Bull Air Race gyorsasági műrepülő világbajnoki sorozat idei negyedik versenyét, amelyet a kanadai Windsorban rendeztek. Besenyei Péter tizedikként zárt.
jún. 7
17:42
Juventus: a klub valószínűleg leigazolja a CSZKA-tól Milos Kraszicsot (She)
A Juventus szerződést ajánlott a CSZKA Moszkva középpályásának, Milos Kraszicsnak. Az igazolás már pénteken megtörténhet, ha addig a két klub megegyezik egymással.
jún. 7
18:12
Leukémiás fiához utazott az ausztrál kapus (Metropol)
Fiának súlyos betegsége miatt elhagyta a világbajnokság előtt álló ausztrál labdarúgó-válogatott dél-afrikai edzőtáborát a kapus Brad Jones.
jún. 7
18:12
Huligánok a vébén (Behaviour)
Feltartóztattak tíz argentin futballhuligánt a Dél-afrikai Köztársaságba beutazáskor; a gyanú szerint erőszakos cselekményeket szerveztek volna a pénteken kezdődő világbajnokságon.
jún. 7
18:30
Túl sokat keresnek a spanyol focisták (Behaviour)
A spanyol politikai pártok bírálják a dél-afrikai világbajnokság előtt álló labdarúgó-válogatott premizálási rendszerét.
jún. 7
18:32
Előrébb tartanak női pingpongosaink a férfiaknál (Behaviour)
A magyar női válogatott a 11.-ről a 10., a férfi pedig a 24.-ről a 19. helyre lépett előre a Nemzetközi Asztalitenisz Szövetség (ITTF) csapat-világranglistáján.
jún. 7
18:48
Szex és Dél-Afrika (Metropol)
A hölgylátogatóktól kezdve a videójátékok használatáig a játékosok pihenőidejét is teljesen beosztják a válogatottak vezetőedzői a pénteken kezdődő labdarúgó-világbajnokságon.
jún. 7
18:54
MOB: tízmilliós felajánlás az árvízkárosultak megsegítésére (She)
Tízmilliós nagyságrendű felajánlást tettek a különböző sportágak képviselői azon az összejövetelen, amelyet Schmitt Pál MOB-elnök hívott össze az árvízkárosultak megsegítése érdekében.
jún. 7
19:12
Válogatott: a válogatottság értékéből az eredmény semmit nem von le - Elek (She)
Elek Ákos, a Videoton játékosa a hollandok elleni felkészülési mérkőzésen bemutatkozott a magyar válogatottban. A játékos álma valóra válásáról beszélt csapata hivatalos honlapján.
jún. 7
19:14
Ferencváros: hamarosan újabb futballista érkezhet az MTK-tól (She)
Az Üllői út 129. szurkolói portál értesülései szerint hamarosan a Ferencváros labdarúgócsapatához szerződik az MTK 24 éves középpályása, Melczer Vilmos.
jún. 7
19:24
Káté Gyula nyolc között (Behaviour)
Varga Miklós után Káté Gyula is látványos, magabiztos győzelemmel kezdett a moszkvai ökölvívó Európa-bajnokságon, ezzel biztosította helyét a 64 kilósok negyeddöntőjében, s már csak egy siker választja el az éremszerzéstől.
jún. 7
19:30
Vb 2010: szeretnék jól érezni magukat az argentin huligánok (She)
Közel hatvan argentin labdarúgó-szurkoló - aki hazájában huligánként van elkönyvelve - felfedte, hogy már a Dél-afrikai Köztársasában van, és egyszerűen csak szurkolni szeretne a világbajnokságon szereplő válogatottnak, szó sincs arról, hogy erőszakos cselekményeket tervezne.
jún. 7
19:42
Mostantól nincs szex! (Behaviour)
A hölgylátogatóktól kezdve a videójátékok használatáig a játékosok pihenőidejét is teljesen beosztják a válogatottak vezetőedzői a pénteken kezdődő labdarúgó-világbajnokságon.
jún. 7
19:48
Hull City: Halmosi klubja végleg szakított Phil Brownnal (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságtól a szezon végén búcsúzó Hull City végleg szakított a csapat korábbi menedzserével, Phil Brownnal, akit márciusban a gyenge eredmények miatt kényszerszabadságra küldtek a klubvezetők.
jún. 7
19:50
Ökölvívó Eb: Varga és Káté után Darmos József is a nyolc közé jutott (She)
Varga Miklós  és Káté Gyula után a 91 kilós Darmos József is bejutott a negyeddöntőbe a moszkvai ökölvívó Eb-n. Így Bacskai Balázzsal és Bernáth Istvánnal együtt már  öt magyar van a legjobb nyolc között.
jún. 7
19:52
Videoton: a csapat szurkolói Borsodban segítenek az árvízi munkában (She)
A Videoton FC szurkolói ezúttal nem azért ültek autóbuszra, hogy kedvenceiket buzdítsák, hanem az árvízi munkálatokban segítsenek.
jún. 7
19:54
Videó: gólgazdag győzelemmel hangolt a világbajnokságra Brazília (She)
Brazília labdarúgó-válogatottja könnyedén győzött 5–1-re  Tanzánia ellen a világbajnokság előtti utolsó felkészülési mérkőzésén. Dunga csapatából Robinho és Ramires kétszer volt eredményes, míg Kaká mellel szerzett gólt. Nézze meg a találkozó találatait!
jún. 7
20:06
Tenisz: Bagdatisz és Ferrero is kikapott Halléban az első fordulóban (She)
Markosz Bagdatisz és Juan Carlos Ferrero is már az első fordulóban elvérzett a Halléban zajló füves pályás tenisztornán.
jún. 7
20:18
Már 10 órakor kinyit pénteken a Futballváros (Metropol)
A világbajnokság első napján, pénteken tíz órától lesz nyitva az első mérkőzésnek otthont adó johannesburgi Futballváros Stadion - jelentette be a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség végrehajtó bizottságának hétfői ülését követően.
jún. 7
20:18
Négygólos brazil siker Tanzániában (Behaviour)
A pénteken kezdődő, dél-afrikai világbajnokságra készülő brazil labdarúgó-válogatott négygólos sikert aratott hétfőn Tanzánia együttesének vendégeként, Dar es Salaamban.
jún. 7
20:54
Eto'o nem lepődne meg egy afrikai győzelmen (Metropol)
Samuel Eto,o, a kameruni labdarúgó-válogatott csapatkapitánya afrikai vb-győzelemre igyekszik felkészíteni a nemzetközi közvéleményt.
jún. 7
20:54
Erősít a Honvéd (Behaviour)
Több játékossal erősödött a Honvéd vízilabdacsapata, amelynél a legutóbbi idény ötödik helyezése után a négy közé jutást tűzték ki célul.
jún. 7
22:12
Anglia: a Manchester City végleg megvenné Fülöpöt - sajtóhír (She)
A Sunderland Echo beszámolója szerint Fülöp Mártont végleg megvenné a Manchester City. A lap megjegyzi, a magyar kapus Manchesterben többet kereshetne, mint jelenleg a Sunderlandnél, ám mivel Shay Given és Joe Hart mellett alighanem csak harmadik számú kapus lenne, így nem valószínű, hogy elfogadja a City ajánlatát.
jún. 7
22:42
Kedden már Benítez lehet az Inter trénere (Metropol)
Várhatóan kedden hivatalosan is bejelentik, hogy a spanyol Rafa Benítez lesz a labdarúgó Bajnokok Ligája-győztes Internazionale vezetőedzője.
jún. 7
23:06
Tenisz: a brazil Daniel lesz Nadal első ellenfele Queensben (She)
A brazil Marcos Daniel két játszmában nyert a szlovén Blaz Kavcic ellen, így ő lesz a második fordulóban Rafael Nadal ellenfele a Queensben zajló füves pályán tenisztornán.

Keresés