2010. augusztus 17. kedd

aug. 17
14:24
Lemondott a Fradi elnöke (Behaviour)
A keddi rendkívüli elnökségi ülésen lemondott posztjáról Rieb György, a Ferencvárosi Torna Club elnöke - tájékoztatta a klub az MTI-t.
aug. 17
14:36
Debrecen: szerdán érkezik a Loki El-selejtezős ellenfele, a Liteksz (She)
A Debreceni VSC hivatalos honlapján számol be arról, hogy szerda délelőtt érkezik Debrecenbe a Liteksz Lovecs a csütörtöki Európa-liga-mérkőzésre.
aug. 17
14:38
Vb 2018: engednének vízumügyben az oroszok, ha ők rendezhetnék a tornát (She)
Megváltoztatná vízumszabályait Oroszország, amennyiben elnyerné a 2018-as labdarúgó-világbajnokság rendezési jogát.
aug. 17
14:40
Formula-1: a Mercedes elengedi Heidfeldet a Pirellihez - hivatalos (She)
A Formula-1-ben szereplő Mercedes-istálló hivatalosan is megerősítette a korábbi sajtóértesüléseket, melyek szerint elengedik tartalékversenyzőjüket, Nick Heidfeldet, aki a Pirelli tesztpilótája lesz.
aug. 17
14:54
Világraszóló magyar sikerek a transzplantált sportolóknál (Infostart)
Ismét a magyar csapat nyerte meg a nemzetek pontversenyét, és a legeredményesebb transzplantált női és férfi sportoló szintén magyar versenyző lett a Transzplantált és Dializált Betegek Európai Versenyén, amelyet idén Írországban rendeztek meg.
aug. 17
14:54
Atlétika: visszavonul a női magasugrás olimpiai bajnoka (She)
Sajtóértesülések szerint hamarosan bejelenti visszavonulását Tia Hellebaut, a női magasugrás belga olimpiai bajnoka.
aug. 17
14:56
Ifjúsági olimpia: Bathó a 26., Nikl a 10. helyről várja a folytatást (She)
Kedden elkezdődtek a vitorlázók és a szörfösök versenyei is a szingapúri ifjúsági olimpián. A vitorkázó Bathó Péter a 26., míg a szörfös Nikl András a 10. helyről várja a folytatást.
aug. 17
15:12
Milliók nézték tévén az úszó Európa-bajnokságot (Infostart)
Kiváló nézettséget produkált a vasárnap véget ért budapesti és balatonfüredi úszó a közvetítő Magyar Televízió adatai szerint.
aug. 17
15:12
Jégkorong: a hétvégén kezdődhetnek a jeges edzések Újpesten (She)
Ma elkezdődött a jégkészítés a Megyeri úti jégcsarnokban, és várhatóan a hétvégére már korcsolyázásra alkalmas lesz a felület, azaz kezdődhetnek a jeges edzések – olvasható az együttes hivatalos honlapján.
aug. 17
15:48
Real Madrid: Mesut Özilt szerződtették a Werder Brementől (She)
A 21 éves német válogatott Mesut Özil a Werder Brementől a Real Madridhoz szerződött – ezt a spanyol klub hivatalos honlapja jelentette be.
aug. 17
16:24
Özil immár a hivatalosan is a Real Madrid játékosa (Infostart)
A spanyol Real Madrid labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Mesut Özil, a dél-afrikai világbajnokságon bronzérmet szerzett német válogatott török származású középpályása - jelentette be a futballistát eddig foglalkoztató Werder Bremen kedden.
aug. 17
16:24
Franciaország: Nicolas Anelka 18 meccsre szóló eltiltást kapott (She)
A Francia Labdarúgó-szövetség (FFF), amely mai meghallgatásán a válogatott világbajnoki botrányával foglalkozott, 18 mérkőzésre szóló eltiltással sújtotta Nicolas Anelkát. A többi érintett közül Patrice Evra ötmeccses büntetést kapott.
aug. 17
16:27
Özil Madridba megy (Metropol)
A spanyol Real Madrid labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Mesut Özil, a dél-afrikai világbajnokságon bronzérmet szerzett német válogatott török származású középpályása.
aug. 17
16:42
Sakk: a legendás grúz világbajnok nyert a nőknél Pakson (She)
Megtörtént a csoda a paksi Marx György-emlékversenyen, a 69 éves korábbi világbajnok Nona Gaprindasvili végzett az élen a nőknél. A grúz legenda ugyanannyi pontot gyűjtött, mint az ukrán Tatjana Kononenko, de Berger-Sonneborn pontszáma Gaprindasvilinek volt jobb, így övé lett az első hely.
aug. 17
17:00
Videó: nézze meg Kapás Boglárka szenzációs úszását az ifi olimpián! (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, Kapás Boglárka szerezte meg a magyar sport első ifjúsági olimpiai bajnoki címét Szingapúrban. Kapás úszásban, 200 méter pillangón lett a legjobb. Nézze meg a döntő felvételét!
aug. 17
17:18
Fulham: szerződést hosszabbított Gera Zoltán csapattársa (She)
Az élvonalbeli angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Fulham hivatalos honlapján számolt be arról, hogy Simon Davies 2013-ig meghosszabbította szerződését.
aug. 17
18:15
A magyarok voltak a legjobbak (Metropol)
Ismét a magyar csapat nyerte meg a nemzetek pontversenyét, s a legeredményesebb transzplantált női és férfi sportoló szintén magyar versenyző lett a Transzplantált és Dializált Betegek Európai Versenyén.
aug. 17
18:30
MLSZ: a Fradit, az Újpestet és a Honvédot ismét megbüntették (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága ma az Újpestet, a Siófokot, a Honvédot is pénzbüntetéssel sújtotta az említett csapatok hétvégi találkozóján történt szurkolói rendzavarások miatt.
aug. 17
18:33
Szeptember 1-jén játsszák újra a ZTE-Pápa mérkőzést (Metropol)
Szeptember elsején 19 órától játsszák újra a múlt pénteken félbeszakadt Zalaegerszegi TE-Lombard FC Pápa mérkőzést a Magyar Labdarúgó Szövetség versenybizottságának keddi döntése értelmében.
aug. 17
19:06
Javier Clemente a kameruni kapitány (Infostart)
Javier Clemente lett a kameruni labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. A spanyol szakember a hivatalos bejelentés szerint legkésőbb szeptember 28-ig írja alá szerződését, az afrikai ország szövetsége azonban kedden már kész tényként tálalta, hogy két évre szóló megállapodást kötöttek.
aug. 17
19:08
Útra készen a kajak-kenusok, 10 érmet vár a kapitány (Infostart)
A magyar kajak-kenu válogatott első része szerdán kel útra az év fő versenyére, a lengyelországi Poznanban csütörtöktől vasárnapig sorra kerülő világbajnokságra, amelyen tíz érmet, köztük öt aranyat remél Storcz Botond szövetségi kapitány.
aug. 17
19:42
Paraúszó-vb: Vereczkei Zsolt ezüstérmet nyert 50 m háton (She)
Vereczkei Zsolt 50 m háton a második helyen végzett az eindhoveni paraúszó-világbajnokság harmadik versenynapján.
aug. 17
20:18
Phelps rémálmai ellenére újra 400 vegyesen úszik (Infostart)
Rémálmok gyötrik miatta, ennek ellenére két év után mégis rajthoz áll 400 m vegyesúszásban Michael Phelps, a szám világcsúcstartója.
aug. 17
20:18
Európa-liga: az Arisz és a Besiktas is előnyt szerzett hazai pályán (She)
Hazai pályán aratott 2–0-s győzelmet a Besiktas a labdarúgó Európa-liga-selejtező rájátszásának első mérkőzésén. A török csapat így kedvező helyzetből várhatja a finn HJK Helsinki elleni visszavágót.
aug. 17
20:36
Bajnokok Ligája: Huszti Szabolccsal a soraiban nyert a Zenit - videó (She)
A Bajnokok Ligája playoff-körében az orosz Zeint hazai pályán 1–0-ra győzött a francia Auxerre ellen, így előnyből várhatja a jövő heti visszavágót. Az orosz csapat magyar játékosa, Huszti Szabolcs a 60. percben csereként lépett pályára.
aug. 17
20:38
MU: Ferguson beismerte, hogy korábban nem látta futballozni Bébét (She)
Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere elárulta, hogy korábban nem látta futballozni a csapat új szerzeményét, Bébét.
aug. 17
21:12
Merész húzás - Sir Alex Ferguson vaktában igazolt csatárt (Infostart)
Sir Alex Ferguson, a Manchester United futballistáinak mestere anélkül igazolt vadonatúj csatárt csapatába, hogy egyszer is látta volna játszani. A Bébé névre hallgató labdarúgó, bizonyos Tiago Manuel Dias Correia szerződtetése vaktában, nem mellesleg 7 millió fontért (2,353 milliárd forint) azért sem nevezhető szokványosnak, mivel a portugál focista különösebben kiugró produktumot még nem…
aug. 17
21:12
Tenisz: Szávay Ágnes izgalmas meccsen győzte le Gisela Dulkót (She)
Győzelemmel kezdte szereplését Szávay Ágnes a kétmillió dollár összdíjazású montreali kemény pályás tornán. A magyar teniszező az argentin Gisela Dulko ellen nyert három szettben.
aug. 17
21:14
Felkészülés: a Real Madrid ikszelt a Standard Liege otthonában (She)
Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen, a Standard Liege otthonában játszott 1–1-es döntetlent a Real Madrid. A spanyol csapat Rafael van der Vaart szabadrúgásgóljával szerezte meg a vezetést még az első félidőben, ám Christian Benteke a második játékrészben egyenlített.
aug. 17
21:16
Kajak-kenu: Benedek Dalma gondolatban már végigpörgette a futamot (She)
Szerdán utazik a csütörtökön kezdődő poznani kajak-kenu világbajnokság helyszínére a 40 tagú magyar versenyzői küldöttség nagyobb része, köztük az ötszörös világbajnok Benedek Dalmával, aki ezúttal a női négyesben (500 m NK-4) kap majd lehetőséget. Az egység címvédőként állhat rajthoz, tavalyhoz képest mindössze egyetlen változás történt: a párosban érdekelt, így emiatt kieső Kozák Danuta…
aug. 17
21:33
Szávay győzelemmel tért vissza (Metropol)
Győzelemmel tért vissza közel egyhónapos kihagyás után a montreali, kétmillió dollár összdíjazású keménypályás tornán Szávay Ágnes, a női tenisz-világranglista 37. helyezettje.
aug. 17
21:48
Szávay Ágnes győzelemmel tért vissza (Infostart)
Győzelemmel tért vissza csaknem egy hónapos kihagyás után a montreali, kétmillió dollár összdíjazású keménypályás tornán Szávay Ágnes, a női tenisz-világranglista 37. helyezettje.
aug. 17
21:48
Videó: mestermunkák a Standard Liege és a Real Madrid meccsén (She)
Barátságos labdarúgó-mérkőzésen 1–1-es döntetlent játszott egymással a Standard Liege és a Real Madrid. Rafael van der Vaart szabadrúgás- és Christian Benteke fejesgólja is igazi mestermunka volt. Megéri megnézni!
aug. 17
22:24
Férfi kosárlabda: óriási csatában kikaptunk Nagy-Britanniától (She)
A magyar férfi kosárlabda-válogatott hatalmas csatában 66–64-es vereséget szenvedett az Eb-selejtező B-csoportjában az eddig veretlen Nagy-Britanniától Birminghamben. A britek már 16 ponttal is vezettek, innen sikerült egyenlíteni, viszont az igazi bravúr elmaradt.
aug. 17
22:42
Női kosárlabda: kétpontos vereséget szenvedtünk Montenegróban (She)
A magyar női kosárlabda-válogatott Eb-selejtezőn szoros, fordulatokban gazdag mérkőzésen 75–73-ra kikapott Montenegróban.
aug. 17
23:00
BL-selejtező: a Tottenham a sírból hozta vissza továbbjutási esélyeit (She)
A Bajnokok Ligája-selejtező rájátszásának első mérkőzésén a Young Boys az első fél óra elteltével már 3–0-ra vezetett az angol Tottenham ellen, ám meg kellett elégednie az egygólos, 3–2-es győzelemmel. A Dinamo Kijev döntetlent játszott az Ajaxszal, a szlovák Zilina a Sparta Praha otthonában nyert két góllal, míg a norvég Rosenborg egygólos előnyt szerzett a dániai visszavágóra a Köbenhavn…

Keresés