2010. augusztus 19. csütörtök

aug. 19
17:18
Két kajakos egység maradt le a 1000 méteres döntőkről (Infostart)
A kajak egyesek versenyében érdekelt Kucsera Gábor és a férfi kajaknégyes nem jutott döntőbe 1000 m-en a poznani kajak-kenu világbajnokságon. A többi számban sikeresen szerepeltek a magyarok az egy kilométeres táv csütörtök délutáni középfutamai során, így a szombati nyolc finálé közül hatban lesz magyar hajó.
aug. 19
17:18
Real Madrid: Van der Vaart távozhat Mourinho keretszűkítése miatt (She)
Spanyol lapértesülések szerint a Primera Divisiónban szereplő Real Madrid vezetőedzője, José Mourinho 23 fővel vágna az idénynek, így a jelenlegi 26 fős keretből három labdarúgónak kellene távoznia.
aug. 19
17:20
Asztalitenisz: Jakab a 2. fordulóban a kínai Pro Tour-versenyen, Kosiba kiesett (She)
Jakab János bejutott az asztaliteniszezők Pro Tour-sorozatának kínai versenyén a férfi egyes második fordulójába, a legjobb 32 közé.
aug. 19
17:22
Kajak-kenu: Storcz számára érthetetlen a férfi kajaknégyes búcsúja (She)
A kajak egyesek versenyében érdekelt Kucsera Gábor és a férfi kajaknégyes nem jutott be a döntőbe 1000 méteren a poznani kajak-kenu világbajnokságon. A többi számban sikeresen szerepeltek a magyarok az egy kilométeres táv csütörtök délutáni középfutamai során, így a szombati nyolc finálé közül hatban lesz magyar hajó.
aug. 19
17:36
Asztalitenisz: Jakab a 2. fordulóban a Pro Tour-versenyen, Kosiba kiesett (She)
Jakab János bejutott az asztaliteniszezők Pro Tour-sorozatának kínai versenyén a férfi egyes második fordulójába, a legjobb 32 közé.
aug. 19
17:54
Ferencváros: angol sztárklubokat is támogató szponzor a csapatnál (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros együttműködési megállapodást kötött a 188BET internetes fogadásokkal és szerencsejátékkal foglalkozó céggel – adta hírül az ftc.hu.
aug. 19
17:56
Profi ökölvívás: Kermit Cintron már nem bokszol az idén (She)
A korábbi váltósúlyú profi ökölvívó-világbajnok Kermit Cintron legutóbb májusban lépett szorítóba, amikor technikai döntéssel vereséget szenvedett Paul Williams ellenében. Cintron, mint elmondta, ebben az évben már nem kíván bokszolni, de jövőre nagy céljai vannak.
aug. 19
18:00
Kajak-kenu vb - Két egység kiesett, hat magyar hajó az 1000 m-es döntőkben (Behaviour)
A kajak egyesek versenyében érdekelt Kucsera Gábor és a férfi kajaknégyes nem jutott döntőbe 1000 m-en a poznani kajak-kenu világbajnokságon. A többi számban sikeresen szerepeltek a magyarok az egy kilométeres táv csütörtök délutáni középfutamai során, így a szombati nyolc finálé közül hatban lesz magyar hajó.
aug. 19
18:12
Győri ETO FC: Ji-Paraná már pályára léphet a mai El-selejtezőn (She)
Megérkezett a Győri ETO FC 23 éves brazil utánpótlás-válogatott játékosának játékengedélye – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
aug. 19
18:14
Jégkorong: a bledi tornán mutatkozik be a Vasas cseh kiválósága (She)
Csütörtöktől a bledi tornán vesz részt a Vasas jégkorongcsapata. A finn Risto Kurkinen által irányított együttes az igen erős nemzetközi megméretésen már kiegészül egy idegenlégióssal, a 32 éves cseh Libor Pavlissal.
aug. 19
18:16
Arsenal: kilenc hónapra kidőlt az „ágyúsok” fiatal középpályása (She)
Térdsérülés miatt előreláthatóan kilenc hónapig nem léphet pályára az Arsenal labdarúgócsapatának fiatal középpályása, a 18 éves Emmanuel Frimpong.
aug. 19
18:18
Kajak-kenu: az m1 hat órát közvetít élőben a poznani vb-ről (She)
Élőben közvetíti a poznani kajak-kenu világbajnokság döntőit a Magyar Televízió augusztus 21-22-én. Az m1 szombaton és vasárnap sugározza a vb döntőit, az elő- és középfutamok eredményéről a Sporthírek számol be.
aug. 19
18:30
El-selejtező: Malinauskas és Kabát is a Loki kezdőjében a Liteksz ellen (She)
Ismét a litván Mindaugas Malinauskas nevével kezdődik a Debreceni VSC összeállítása a Liteksz Lovecs elleni Európa-liga-selejtező rájátszásának első mérkőzésén. A hajdúságiak Kabát Péter, Adamo Coulibaly csatárpárossal állnak fel a bolgár együttes ellen.
aug. 19
18:48
Ronaldo: "Lehet, hogy az év végén befejezem" (Infostart)
Pályafutása lezárásán gondolkodik Ronaldo, a brazilok kétszeres világbajnok labdarúgója. A kétszeres aranylabdás, 33 esztendős csatár a Globo televíziónak adott interjújában utalt arra, hogy akár már az év végén szögre akaszthatja futballcipőjét.
aug. 19
18:48
Póker: Kaló Dénes lett a Full Tilt Poker másik magyar profi játékosa (She)
Újabb magyar játékossal bővült a FullTiltPoker.com profijainak csapata. „Luigi", azaz Kwaysser Valdemár Ákos mellett Kaló Dénes lett a Full Tilt Poker másik magyar profi játékosa. Meggyőző élőversenyjáték és tetemes nyereményösszeg mellett a világ egyik legjobb online pókertermének szerződését tudhatja magáénak az újonc „Red Pro".
aug. 19
19:06
El-selejtező: Debrecen-Liteksz Lovecs mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
Az Európa-liga rájátszásának első mérkőzésén a magyar bajnok DVSC-TEVA Nyíregyházán fogadja a bolgár bajnok Liteksz Lovecset. Kövessék élő, szöveges tudósításunk segítségével a találkozót!
aug. 19
19:24
Németh Krisztián az Olympiakoszhoz szerződik? (Infostart)
Szigetországi sajtóértesülések szerint Németh Krisztián szinte biztosan a görög Olympiakosz csapatánál folytatja pályafutását.
aug. 19
19:24
Ligue 1: Loic Rémy öt évre a Marseille-be igazolt - hivatalos (She)
A csütörtöki orvosi vizsgálaton megfelelt, majd aláírta szerződését az Olympique Marseille-nek Loic Rémy, a francia labdarúgás egyik nagy csatárreménysége.
aug. 19
20:18
El-selejtező: Biscan és Cufré a védelemben az ETO ellen (She)
Nincs nagy meglepetés sem a Győri ETO, sem a Dinamo Zagreb kezdőcsapatában az Európa-liga-selejtező rájátszásának első mérkőzése előtt. A vendégcsapat védelmének közepén Igor Biscan és Leandro Cufré igyekszik majd megállítani a győri rohamokat.
aug. 19
20:36
El-selejtező: Vágner Love büntetőt hibázott, Ballack viszont belőtte (She)
A CSZKA Moszkva döntőnek tűnő, a Bayer Leverkusen és a Paris Saint-Germain megnyugtató előnyt szerzett magának a labdarúgó Európa-liga-selejtező rájátszásának csütörtöki játéknapján.
aug. 19
20:38
Tenisz: Montrealban véget ért Szávay Ágnes nagyszerű sorozata (She)
Sorozatban 12 győztesen megvívott mérkőzést követően a 13. már nem sikerült Szávay Ágnesnek a montreali tenisztornán. Az első számú magyar női teniszező a nyolc közé jutásért vívott meccsen két szettben kikapott a nyolcadik helyen kiemelt Vera Zvonarjovától.
aug. 19
20:54
Szávay kiesett Montrealban (Infostart)
Szávay Ágnes két játszmában, 6:3, 6:3 arényban kikapott a 8. helyen kiemelt orosz Vera Zvonarjovától csütörtökön a kétmillió dollár összdíjazású montreali keménypályás torna nyolcaddöntőjében.
aug. 19
20:54
Futsal UEFA-kupa: a Rába ETO három győzelemmel jutott tovább (She)
Harmadik mérkőzését is megnyerte a futsal UEFA-kupa győri selejtezőcsoportjában a házigazda Rába ETO, így pontveszteség nélkül, az első helyen végezve jutott tovább a következő körbe.
aug. 19
20:56
El-selejtező: a Villa ikszelt Bécsben, a Stuttgart győzött Pozsonyban (She)
A papíron jóval esélyesebb Aston Villa csupán döntetlenre volt képes a bécsi Rapid vendégeként az Európa-liga-selejtező rájátszásának csütörtöki játéknapján. A Stuttgart a 88. percben szerzett góllal nyert Pozsonyban.
aug. 19
20:58
El-selejtező: kétgólos előnyt szerzett a Debrecen a Liteksz ellen (She)
Az Európa-liga rájátszásának első mérkőzésén a DVSC-TEVA 2–0-ra legyőzte a bolgár Liteksz Lovecset hazai pályán. A magyar bajnok góljait Adamo Coulibaly és Laczkó Zsolt szerezték még az első félidőben.
aug. 19
21:12
Nagy lépést tett a főtábla felé a Loki (Infostart)
A Debrecen 2-0-ra győzött a Liteksz Lovecs ellen a labdarúgó Európa Liga selejtezőjében, a negyedik forduló első meccsén.
aug. 19
21:12
El-selejtező: Győr-Dinamo Zagreb mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
Az eddig parádésan szereplő Győri ETO a horvát bajnok Dinamo Zagreb együttesét fogadja az Európa-liga rájátszásának első összecsapásán. Kövessék a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk segítésével!
aug. 19
21:14
Videó: így szerzett kétgólos előnyt a Debrecen a Lovecs ellen (She)
Hazai pályán kétgólos győzelmet aratott a DVSC-Teva a bolgár Liteksz Lovecs ellen az Európa-liga-selejtező rájátszásának első mérkőzésén. Nézze meg a találkozó első félidejében esett két találatot!
aug. 19
21:36
El-selejtező: kétgólos előnyt szerzett a Debrecen (Behaviour)
Az Európa-liga rájátszásának első mérkőzésén a DVSC-TEVA 2-0-ra legyőzte a bolgár Liteksz Lovecset hazai pályán. A magyar bajnok góljait Adamo Coulibaly és Laczkó Zsolt szerezte.
aug. 19
22:06
El-selejtező: Milan Baros kétszer válaszolt a Fradi-nevelés góljára (She)
Értékes döntetlent ért el az ukrán Karpati Lviv a Galatasaray otthonában a labdarúgó Európa-liga-selejtező csütörtöki játéknapján, ám közel állt a még nagyobb bravúrhoz.
aug. 19
22:24
Szerbia: Antics fizetése kevesebb, de szövetségi kapitány maradhat (She)
Radomir Antics, a szerb labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya csütörtökön beleegyezett, hogy drasztikusan csökkenjen a fizetése, így megtarthatta állását.
aug. 19
22:42
El-selejtező: Tőzséréket lenullázta a Porto, gálázott a Palermo (She)
Hazai pályán szenvedett súlyos vereséget a Tőzsér Dániellel felálló belga Racing Genk a Portótól a labdarúgó Európa-liga-selejtező rájátszásának csütörtöki játéknapján.
aug. 19
23:00
Győrben győzött a Dinamo (Infostart)
A Győr 2-0-ra kapott ki a Dinamo Zagrebtól hazai pályán a labdarúgó Európa Liga selejtezőjében, a negyedik forduló első meccsén.
aug. 19
23:00
El-selejtező: Joe Cole tizenegyest rontott, de így is nyert a Liverpool (She)
Ryan Babel góljával a Liverpool legyőzte a török Trabzonsport a labdarúgó Európa-liga-selejtező csütörtöki játéknapján.
aug. 19
23:02
El-selejtező: hazai pályán kapott ki két góllal a Győr a Zagrebtől (She)
Ante Rukavina duplájának köszönhetően 2–0-ra győzött a horvát Dinamo Zagreb a Győri ETO ellen az Európa-liga-selejtező rájátszásának első mérkőzésén. Bár a második játékrészben megvoltak a jobban játszó Rába-partiak helyzetei, nem sikerült szépíteniük, így nagyon nehéz helyzetből várhatják a visszavágót.
aug. 19
23:18
Balotelli győztes góllal kezdett (Infostart)
A Manchester City a nyáron igazolt Mario Balotelli góljával győzőtt a Temesvár ellen idegenben a labdarúgó Európa Liga selejtezőjében, a negyedik forduló első meccsén.
aug. 19
23:18
Videó: már az első félidőben kétgólos hátrányba került a Győr (She)
A Dinamo Zagreb kétgólos győzelmet aratott a Győr ellen az Európa-liga-selejtező rájátszásának első meccsén. Az első találatnál a hazai védelem csak asszisztált, míg a másodiknál már „segített" is a vendégcsapatnak...
aug. 19
23:20
El-selejtező: Balotelli győztes góllal nyitott, Hajnal nem játszott (She)
Mario Balotelli góljával a Manchester City 1–0-ra győzött Temesváron a labdarúgó Európa-liga-selejtező csütörtöki játéknapján.
aug. 19
23:22
El-selejtező: Amauri a 91. percben süllyesztette el Szabicsékat (She)
A Sturm Graz jól tartotta magát a Juventusszal szemben a labdarúgó Európa-liga-selejtező rájátszásának csütörtöki játéknapján, ám a 91. percben esett Amauri-góllal a vendég olaszok 2–1-re megnyerték a mérkőzést.
aug. 19
23:24
El-selejtező: Megfogott minket az első gól - Pintér Attila (She)
Kétgólos (0–2) vereséget szenvedett a Győri ETO labdarúgócsapata az Európa-liga-selejtező rájátszásának első mérkőzésén hazai pályán. Pintér Attila, a győriek szakvezetője mérkőzés után nyilatkozatában mindenek előtt a buta kapott gólokat említette a vereség legfőbb okaként.
aug. 19
23:36
El-selejtező: A párharcnak még nincs vége - Szasa Sztevanovics (She)
Kétgólos (0–2) vereséget szenvedett a Győri ETO labdarúgócsapata az Európa-liga-selejtező rájátszásának első mérkőzésén hazai pályán. Szasa Sztevanovics, a zöld-fehérek hálóőre szerint a párharc még nem lefutott.

Keresés