2011. október 1. szombat

okt. 1
21:17
Egy-egy félidő is elég volt a két manchesteri csapatnak (Infostart)
Bár sem a Man United, sem a Man City nem játszott jól, mindkét csapat megszerezte a három pontot az angol bajnokság nyolcadik fordulójában. Győzött a Liverpool is, mégpedig a Mersey-parti derbin. Továbbra is veretlen (az első két helyezetthez hasonlóan) az Aston Villa és a Newcastle is még.
okt. 1
21:17
Férfi kézilabda NB I: a Mezőkövesd nem okozott gondot az FTC-PLER-nek (She)
A férfi kézilabda NB I 6. fordulójában az FTC-PLER idegenben 31–22-re legyőzte a továbbra is pont nélküli Mezőkövesdet.
okt. 1
21:19
Neuer nem kapot gólt, de csak ez a jó hír a bayerneseknek (Infostart)
Noha Manuel Neuer továbbra sem kapott gólt, megszakadt a Bayern München nagy sorozata. A bajorok az első fordulóban a Borussia Mönchengladbachtól elszenvedett egygólos vereség óta minden mérkőzésüket (a bajnokságban és a Bajnokok Ligájában is) kapott gól nélkül megnyerték.
okt. 1
21:19
Videó: Az Újpest elleni legjobbnak helye van a csapatban - Vlak (She)
Mint arról beszámoltunk, fővárosi csapatok csatáját láthatták a nézők Angyalföldön, ahol a Vasas az Újpestet fogadta. Egykoron a bajnokság rangadója volt ez az összecsapás, ma alsóházi párbaj. A gyönyörű futballmúltat végül a hazai csapat idézte fel sikeresebben, és első félidei remeklésének köszönhetően begyűjtötte a három pontot is. A két vezetőedző, Marijan Vlak és Zoran Szpisljak, illetve a…
okt. 1
21:30
Kilenc góllal nyert Mezőkövesden az FTC-PLER (Agroinform)
Az FTC-PLER 31-22-re nyert a Mezőkövesd vendégeként a Budapest Bank férfi kézilabdaliga szombati játéknapján.
okt. 1
21:33
Eurofutball: magyar légiósa góljával folytatta jó sorozatát a Nafta (She)
Polareczki Roland góljával vezetett, majd döntetlent harcolt ki a Nafta Lendava a listavezető Olimpija Ljubljana vendégeként a szlovén labdarúgó-bajnokság 13. fordulójának szombati játéknapján.
okt. 1
21:35
Videó: Krkic kezdte a gólgyártást, magabiztosan nyert az AS Roma (She)
Megszerezte idénybeli második bajnoki győzelmét az Atalantát 3–1-re legyőző AS Roma. A fővárosi együttes Bojan Krkic, Pablo Osvaldo és Fábio Simplício találatával 3–1-re nyert hazai pályán az eddig veretlen bergamói gárda ellen. Nézze meg a találkozó góljait videón!
okt. 1
21:48
Az egy pont nem sokat ér - Prukner László (Agroinform)
A sereghajtó ZTE 1-1-es döntetlent játszott a Pápa együttesével a labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójának szombati játéknapján, ezzel továbbra is nyeretlen.
okt. 1
21:50
Prukner a maradék 19-ből 10 meccset nyerne (Agroinform)
A sereghajtó ZTE 1-1-es döntetlent játszott a Pápa együttesével a labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójának szombati játéknapján, ezzel továbbra is nyeretlen.
okt. 1
21:51
Kajak-kenu: Vajda Attila a maratont is jól bírta, még ha nem is nyert (She)
A kenus Nagy Péter, a kajakos Noé Milán és a Csay Renáta, Farkasdi Ramóna kajak páros győzelmével zárult a győri maratoni világbajnoki válogató első, szombati napja.
okt. 1
21:52
Waltnerék idegenben tudtak nyerni (Agroinform)
2-1-re győzött a Wiener Neustadt otthonában a Mattersburg, amelybe Waltner Róbert csereként állt be az osztrák Bundesligában.
okt. 1
22:06
Bodor nélkül győzött hazai pályán a Kréta (Agroinform)
A görög bajnokság ötödik fordulójában 1-0-ra győzött az OFI Kréta az Ergotelisz ellen. Bodor Boldizsár a kispadról nézte a mérkőzést.
okt. 1
22:08
Caneles góljával nyert és élre állt a Valencia (Agroinform)
A Real Madridtól kölcsönvett középpályás már a 4. percben megszerezte a valenciai együttes győztes gólját a Granada ellen.
okt. 1
22:10
Mészáros Nagy Olivért hiányolta, Sisa szerint mentálisan sokat erősödtek (Agroinform)
Gyors gólváltást követően a Kaposvár 1-1-es döntetlent játszott az újonc Pécs vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójának szombati játéknapján.
okt. 1
22:24
Aczél tragédiát látott, Mihalecz megtalálta a forduló játékosát (Agroinform)
A Haladás hazai környezetben 2-1-re legyőzte a Siófok együttesét a labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójának szombati játéknapján.
okt. 1
22:27
Primera División: Canales első góljával nyert a Valencia a Granada ellen (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 7. fordulójában a Valencia hazai pályán Sergio Canales góljával 1–0-ra nyert az újonc Granada ellen. A Real Madridtól kölcsönben szereplő spanyol középpályás első találatát jegyezte új csapatában.
okt. 1
22:29
Videó: a játékvezető buktatta a valenciai gólszerző középpályást (She)
Mint arról beszámoltunk, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 7. fordulójában a Valencia hazai pályán Sergio Canales góljával 1–0-ra nyert az újonc Granada ellen. A Real Madridtól kölcsönben szereplő spanyol középpályás első találatát jegyezte új csapatában. A meccs legviccesebb jelenetében éppen a gólszerzőt buktatta a találkozó játékvezetője...
okt. 1
22:42
Czvitkovics nélkül nyert a Kortrijk (Agroinform)
A magyar válogatott középpályása a kispadról követhette figyelemmel, ahogy csapata 1-0-ra veri a Mechelent.
okt. 1
22:44
A Napoli kis bírói segédlettel legyőzte az Intert Milánóban (Agroinform)
A játékvezető tévedései hozzájárultak a déliek vezetéséhez, ugyanakkor a kék-feketék egyáltalán nem kezelték jól a helyzetüket.
okt. 1
22:45
Belgium: hatot hintett és élre állt a Gent, nyertek Czvitkovicsék is (She)
A Czvitkovics Pétert foglalkoztató Kortrijk 1–0-ra legyőzte a Mechelent a belga labdarúgó-bajnokság 9. fordulójának szombati játéknapján.
okt. 1
23:00
Sok embernek magába kell szállnia - Kabát Péter (Agroinform)
Az Újpest csatára mellett Balogh Balázs, a lila-fehérek középpályása is értékelte csapata teljesítményét.
okt. 1
23:18
Túl gyorsan kiegyenlítődött a létszám - Véber György (Agroinform)
A sereghajtó ZTE 1-1-es döntetlent játszott a Pápa együttesével a labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójának szombati játéknapján.
okt. 1
23:20
A római Osvaldo szépen verte át az Atalanta kapusát gólja előtt - videó (Agroinform)
Az AS Roma Krkic, Osvaldo és Simplicio góljaival 3-1-re nyert az Atalanta ellen a Serie A hatodik fordulójának nyitómeccsén.
okt. 1
23:21
Jégkorong, Nationalliga: megérdemelten nyert a Dunaújváros (She)
A Dunaújváros jégkorongcsapata egy góllal nyert az EHC Lustenau ellen az osztrák Nationalliga szombati játéknapján. A magyar csapat elsősorban második harmadban mutatott remek teljesítményének köszönheti sikerét: ekkor négy gólt ütöttek az újvárosiak.
okt. 1
23:22
Újra "traktor-pályára" megyünk, megye egyes körülmények közé - Farkas Balázs (Agroinform)
Farkas Balázs és Bárányos Zsolt, a Vasas játékosai a Hathárom TV-nek beszéltek az Újpest ellen 3-0-ra megnyert mérkőzésről.
okt. 1
23:23
Ligue 1: elsötétült a stadion, jöttek a szerelők és az egyenlítő gól (She)
Különleges körülmények között szerzett pontot a Nice a Caen vendégeként a francia labdarúgó-bajnokság 9. fordulójának szombati játéknapján.
okt. 1
23:36
Az első félidőben kint sem voltunk a pályán - Zoran Szpisljak (Agroinform)
Az Újpest FC 3-0-ás vereséget szenvedett a Fáy utcában. Zoran Szpisljak, Urbán Flórián és Marijan Vlak is Hathárom TV kamerája előtt értékelte csapata teljesítményét.

Keresés