2011. február 1. kedd

febr. 1
14:39
Golf: gyors pénzgyűjtés, Vegas a neved - megdőlhet Woods csúcsa (She)
A profi golf történetének egyik leglátványosabb bemutatkozását produkáló Jhonattan Vegas megdöntheti Tiger Woods rekordját: a venezuelai játékosból könnyen az a golfozó lehet, aki a leggyorsabban keres meg kétmillió dollárt.
febr. 1
15:15
U21-es válogatott: Izraelben lesz a 2013-as Eb, selejtező ősszel (She)
Az UEFA végrehajtó bizottsága hétfőn öt kandidáló ország közül kiválasztotta a 2013-as U21-es Európa-bajnokság házigazdáját. A torna rendezője Izrael lesz, a selejtező sorsolását február 3-án, csütörtökön tartják meg.
febr. 1
15:33
Tunézia: az olimpiai válogatott szakvezetője lett az új kapitány (She)
Az olimpiai válogatott szakvezetője, Ammar Szuajah lett a tunéziai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
febr. 1
15:51
Női kézilabda: Valovics Nórának be kell fejeznie a pályafutását (She)
Valovics Nóra, a Siófok női kézilabdacsapatának játékosa sérülés miatt kénytelen befejezni a pályafutását.
febr. 1
15:51
EURO 2012: megkezdődik a jegyértékesítés (Metropol)
Másfél évvel a rajt előtt megkezdődik a jegyértékesítés a 2012-es ukrán-lengyel közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságra.
febr. 1
16:09
Szolnok: Fitossal és négy délszláv játékossal is megegyeztek (She)
A Szolnok labdarúgócsapata hat játékossal is megegyezett. Zsolnai Róbert és Fitos László mellett négy délszláv futballista csatlakozik az NB I utolsó helyén álló együttes keretéhez – olvasható a szoljon.hu-n.
febr. 1
16:45
Gyász: elhunyt Veres Győző, a súlyemelés első magyar világbajnoka (She)
Életének 75. évében, kedden elhunyt Veres Győző, a súlyemelés első magyar világbajnoka. A kétszeres olimpiai bronzérmes, összetettben kétszeres vb-győztes sportembert hosszas betegség után, Melbourne-ben érte a halál – erről a családja tájékoztatta az MTI-t.
febr. 1
16:45
Elhunyt a súlyemelés első magyar világbajnoka (Metropol)
Életének 75. évében, kedden elhunyt Veres Győző, a súlyemelés első magyar világbajnoka. A kétszeres olimpiai bronzérmes, összetettben kétszeres vb-győztes sportembert hosszas betegség után, Melbourne-ben érte a halál.
febr. 1
16:47
Nincs már jegy Ronaldinho bemutatkozó meccsére (Metropol)
A 30 éves támadót már Rio de Janeiróba érkezéskor is 20 ezres tömeg fogadta a repülőtéren január közepén, a Macae elleni szerdai összecsapásra pedig kevesebb mint 48 óra alatt elkapkodták a 37 ezer belépőt.
febr. 1
17:03
Felkészülés: a KTE döntetlent játszott, Radanovicsot elintézték (She)
A Horvátországban edzőtáborozó Kecskemét labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 0–0-s döntetlent játszott a szlovén Domzaléval.
febr. 1
17:03
Tartozása miatt nem igazolhat új kosarast a Pécs 2010 (Metropol)
A Nemzetközi Kosárlabda Szövetség (FIBA) rendezetlen tartozásokra hivatkozva eltiltotta a Pécs 2010 női bajnokcsapatát az új játékosok igazolásától.
febr. 1
17:21
Videó: a tizenhatosról szerzett védhetetlen öngólt az argentin védő (She)
Már januárban megszületett a szilveszteri összefoglalók egyik fődíjára is győzelmi esélyekkel induló öngól. Az izraeli bajnokságban, a Hapoel Tel Aviv–Maccabi Netanya mérkőzés (2–1) 3. percében a vendégek argentin védője, Mariano Caporale úgy rúgott bele egy beadásba, hogy az védhetetlenül hullott a felső sarokba.
febr. 1
17:23
Női Kosárlabda: tartozása miatt nem igazolhat új kosarast a Pécs 2010 (She)
A Nemzetközi Kosárlabda Szövetség (FIBA) rendezetlen tartozásokra hivatkozva eltiltotta a Pécs 2010 női bajnokcsapatát az új játékosok igazolásától.
febr. 1
17:39
Bp. Honvéd: 21 éves szlovák U-válogatottat igazoltak a kispestiek (She)
A magyar élvonalbeli labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd hivatalos honlapján jelentette be: a 21 éves szlovák utánpótlás-válogatott Peter Fieber 2.5 éves szerződést kötött a klubbal.
febr. 1
17:39
Havi 23 milliót keres Dzsudzsák (Blikk)
Eindhoven - Jól megfizetik Dzsudzsák Balázst (24) a holland futballbajnokság éllovasánál, a PSV Eindhovennél. Ha nem így lenne, a Debrecenből elszármazó válogatott szélső hétfőn nem hosszabbította volna meg újabb két és fél évvel a 2012. december 31-én lejáró szerződését.
febr. 1
17:57
Argentína: a Stuttgartból távozó Camoranesi a Lanúsba szerződhet (She)
Úgy tűnik, visszatér Argentínába Mauro Camoranesi: az olasz válogatottal 2006-ban világbajnoki címet szerző középpályás a Lanússal egyeztet és napokon belül aláírhat.
febr. 1
17:57
Hajnal végre futballozhat (Blikk)
Stuttgart - Hajnal Tamás (29) bizakodik: bár a német listavezető Dortmundtól a kiesés ellen harcoló Stuttgarthoz szerződött, a válogatott labdarúgó örömmel készül a közeljövőre.
febr. 1
17:59
Videó: Ronaldinho újra zseniálisat trükközött a Flamengo edzésén (She)
Ronaldinho újra régi önmagát idézi – legalábbis a Flamengo edzésén. A hazatérő brazil zseni még mindig azt csinál a labdával, amit akar...
febr. 1
17:59
Ők a leghűségesebb focisták (Blikk)
Magyarország - A klubhűség már nem divat a világ profifutballjában, így hazánkban sem, mégis akadnak játékosok, akik szinte a fél életüket egyetlen csapattal kötik össze.
febr. 1
18:01
Felkészülés: az MTK hat gólt szerzett a Nyitra ellen Budafokon (She)
Az MTK labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 6–3-ra nyert a Nyitra ellen. A kék-fehéreknél Frank Richárd és Pál András is duplázott.
febr. 1
18:03
Bundesliga: egy elromlott faxon múlt Choupo-Moting kölni szerződése (She)
Egy elromlott fax és három perc csúszás: ennyin múlott a kameruni válogatott labdarúgó, Eric Maxim Choupo-Moting átigazolása. A Hamburg játékosa kevés lehetőséget kap, így szívesen az őt hívó 1. FC Kölnhöz szerződött volna – ha nem szól közbe a technika ördöge.
febr. 1
18:15
Törőcsik újra a pályán (Blikk)
Budapest - Kórházi kezelése után újra focilabdával láthattuk Törőcsik Andrást (55). Az Újpest legendás labdarúgóján augusztusban hajtottak végre koponya-, majd szeptemberben csípőműtétet, és csak novemberben hagyhatta el a budakeszi rehabilitációs intézetet. Hétfőn ismét a lila-fehér szurkolók között tűnt fel, az Újpest–Ózd futsalbajnokin.
febr. 1
18:15
Felkészülés: a Győr egy góllal nyert az U21-es azeri válogatott ellen (She)
A törökországi Belekben edzőtáborozó Győr labdarúgócsapata 1–0-ra nyert az U21-es azeri válogatott ellen.
febr. 1
18:17
Világbajnok hokis a Vasasnál (Blikk)
febr. 1
18:51
Labdarúgó NB II: íme a részletes menetrend a tavaszi szezonra (She)
Mint arról már beszámoltunk, a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) elkészítette az NB II tavaszi szezonjának menetrendjét. Íme a fordulók részletes programja!
febr. 1
18:51
Nadal még tíz napig lábadozik (Metropol)
Az Australian Open negyeddöntőjében húzódást szenvedett spanyol sztár jelenleg mallorcai otthonában pihen, és kedden kapta kézhez a teszteredményeket.
febr. 1
18:53
Honvéd: Hercegfalvi Zoltánra műtét, majd tíznapos kihagyás vár (She)
A délelőtt folyamán megírtuk, hogy Hercegfalvi Zoltán nem állhat Supka Attila vezetőedző rendelkezésére, azóta pedig az is kiderült, hogy a Budapest Honvéd labdarúgójára kisebb műtét vár.
febr. 1
19:09
Kaposvár: a 22 játékosból 14 beteg, elmaradt a keddi mérkőzés (She)
Elmaradt a Kaposvár labdarúgócsapatának kedd délutánra – egy helyi alakulat ellen – tervezett felkészülési mérkőzése, mivel az Olaszországban edzőtáborozó együttes 22 játékosából csak nyolc egészséges.
febr. 1
19:11
Liverpool: a 35 millióért hozott Carroll még hetekig nem játszhat (She)
Kenny Dalglish, a Liverpool labdarúgócsapatának menedzsere megerősítette: a sérüléssel küszködő, a Newcastle Unitedtől 35 millió fontért szerződtetett Andy Carroll még hetekig nem léphet pályára.
febr. 1
19:45
Felkészülés: a Videoton 12 gólt rámolt be andalúziai ellenfelének (She)
Az Andalúziában edzőtáborozó Videoton labdarúgócsapata első spanyolországi felkészülési mérkőzésén 12 gólt szerzett. A helyi tartományi ligában szereplő Chiclanát 12–1-re verte meg a magyar NB I listavezetője – adta hírül a fehérvári klub honlapja.
febr. 1
19:47
Zenit: Husztit vitték volna, de elfogadhatatlanok voltak az ajánlatok (She)
Igor Kornyejev, az orosz bajnok Zenit labdarúgócsapatának sportigazgatója elmondta: a kevés lehetőséget kapó Huszti Szabolcsot és Fernando Meirát is több csapat szerződtette volna a téli átigazolási időszakban, de egyik ajánlat sem bizonyult megfelelőnek.
febr. 1
20:03
Anglia: Fülöp Márton örül neki, hogy nem gyengült az Ipswich (She)
Fülöp Márton, az angol másodosztályú Ipswich Town magyar kapusa a BBC egyik helyi rádiójának nyilatkozva elmondta, örül, hogy a csapat kerete együtt maradt a januári átigazolási időszakban.
febr. 1
20:05
Labdarúgás: A német futball most jobb, mint az olasz - Bierhoff (She)
A német labdarúgó-válogatott menedzsere, az Olaszországban hosszú évekig légióskodó Oliver Bierhoff szerint a német futball jelenleg egyértelműen jobb az itáliainál.
febr. 1
20:39
Videó: a félpálya közepéről lőtt kapufát az ecuadori - üres kapura (She)
Ecuador együttese kisebb meglepetésre 1–0-ra verte Argentínát az U20-as labdarúgó Copa América hatos döntőjének első játéknapján. Marlon de Jesús, az ecuadoriak támadója hamar véget vethetett volna az izgalmaknak, de gurítása után a labda a kapufán „végezte”.
febr. 1
20:57
BL: Ranocchia, Hardzsa és Nagatomo is az Inter tavaszi keretében (She)
A Bajnokok Ligája-címvédő Internazionale leadta nevezési listáját az UEFA-nak a BL tavaszi küzdelmeire. Nem kaphatott helyet az Inter játékosai között Giampaolo Pazzini (hisz a Sampdoriával már játszott a BL selejtezőjében), viszont ott van az új igazolások közül Andrea Ranocchia, Husszin Hardzsa és Nagatomo Juto.
febr. 1
20:59
Női kosárlabda MK: két ponttal nyert a Ferencváros Szekszárdon (She)
A Ferencváros 82–80-ra nyert a Szekszárd otthonában, ezzel bejutott a női kosárlabda Magyar Kupa negyeddöntőjébe, ahol a Sopron lesz az ellenfele.
febr. 1
21:33
Videó: Nagyon nehéz tavasz előtt állunk a Debrecennel - Czvitkovics (She)
A bajnoki címvédő, de a listavezetőhöz képest nyolc pontos hátrányban lévő Debrecen válogatott középpályása, Czvitkovics Péter mondta el véleményét az NSO Tv stábjának a bajnokság tavaszi folytatásáról és a válogatott előtt álló feladatokról.
febr. 1
22:09
Videó: Rooney már az első percben gólt lőtt van der Sar felíveléséből (She)
Manchesteri szempontból jól kezdődött a United Aston Villa elleni hazai találkozója a Premier League-ben. Wayne Rooney már az első percben megszerezte a vezetést Edwin van der Sar szabadrúgása után. Nézze meg a gólt videón!
febr. 1
22:45
Videó: vitatható góllal szerzett vezetést az Everton az Arsenal ellen (She)
Az Arsenal otthonában egy vitatható Louis Saha-góllal szerezte meg a vezetést az Everton. A francia csatár találata után percekig tartott, mire megnyugodtak a kedélyek.
febr. 1
23:03
Championship: Fülöppel és Priskinnel a soraiban nyert az Ipswich (She)
Az Ipswich Town 2–1-re nyert a Derby County otthonában az angol labdarúgó-bajnokság másodosztályának (Championship) 29. fordulójában – amelyet egy nap alatt letudtak, azaz mind a 24 gárda kedden játszott. A győztes csapatban Fülöp Márton és Priskin Tamás is végig a pályán volt.
febr. 1
23:21
Atlétika: magyar érmek születtek a bécsi atlétikai versenyen (She)
Három magyar érem született kedden a Bécsben rendezett nemzetközi fedettpályás atlétikai versenyen.
febr. 1
23:39
Francia Kupa: a másodosztályú Reims ráadás után ejtette ki a Rennes-t (She)
A nagy hagyományokkal bíró, ám jelenleg a francia másodosztály újoncának számító Stade Reims izgalmas mérkőzésen, hosszabbítás után idegenben búcsúztatta a Francia Kupa nyolcaddöntőjében az élvonalbeli Rennes-t. A hazai csapat a második félidőben kétgólos hátrányból állt fel, ám Maxime Thonnel 95. percben szerzett góljával a vendégek hosszabbítás után megnyerték a találkozót.

Keresés