2011. március 1. kedd

márc. 1
12:32
NAC: keveset tudnak ajánlani Horváth Gáborért, de reménykednek (She)
A holland labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő NAC Breda továbbra is reménykedik abban, hogy sikerül végleg megszereznie a soraiban jelenleg kölcsönjátékosként futballozó Milano Koenderst (AZ) és Horváth Gábort (Videoton).
márc. 1
12:48
Férfi kézilabda: Ilyésék a Leónon át juthatnak az EHF-kupa elődöntőjébe (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) bécsi központjában kedd délelőtt kisorsolták a nemzetközi kupák negyeddöntőinek párosítását. Miután a Balatonfüred és a Tatabánya a hétvégén elvérzett francia, illetve spanyol ellenfelével szemben, magyar együttes nem volt érdekelt az eseményen.
márc. 1
13:06
Videó: elesett a labdában az üres kapu előtt az argentin csatár (She)
Óriási helyzetet hagyott ki a Huracán támadója, Claudio Guerra az argentin bajnokságban az Arsenal Sarandí elleni meccsen (1–1). A csatár két lépésre állt a gólvonaltól, a beadásnál azonban elesett a labdában és nem tudott az üres kapuba passzolni.
márc. 1
13:15
Ez a meccs is 0-0-ról indul - Mészöly Géza (Agroinform)
Magabiztos előnnyel fogadhatja az Újpest a Magyar Kupa legjobb nyolc közé jutásért zajló párharcban a Lombard Pápa együttesét.
márc. 1
13:24
MOB: Szabó Bencét választották a bizottság új sportigazgatójának (She)
A Magyar Olimpiai Bizottság a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Szabó Bencét választották meg a szervezet új sportigazgatójának.
márc. 1
13:26
Kosárlabda: Szolnokon lesz a férfi MK négyes döntője, női helyszín később (She)
Szolnok ad otthont a férfi kosárlabda Magyar Kupa négyes döntőjének, míg a nőknél később derül ki a helyszín.
márc. 1
13:42
Barcelona: Guardiola kihagyta a mai edzést, kérdéses a részvétele a Valencia ellen (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Barcelona vezetőedzője, Josep Guardiola a lumbágója miatt nem tudta levezényelni a katalánok mai edzését, és az is kérdéses, hogy el tud-e utazni holnap a Valencia elleni bajnokira.
márc. 1
13:44
Serie B: Filkort dicsérik, a légiós ma kezdhet - jobbhátvédként (She)
Filkor Attila, az olasz labdarúgó-bajnokság második vonalában (Serie B) szereplő Triestina keveset játszatott magyar középpályása a Siena elleni, igen nehéznek ígérkező ma esti mérkőzésen visszakerülhet a kezdő tizenegybe, méghozzá szokatlan szerepkörben: jobbhátvédként.
márc. 1
13:51
Márciusi sportprogram - Kétszer is találkozik a magyar és a holland válogatott, elkezdődik a Forma-1 (Agroinform)
2011 márciusában a Bajnokok Ligája- és az Európa Liga-mérkőzések mellett a magyar válogatott is sorsdöntő Eb-selejtezőket játszik Hollandiával, de a száguldó cirkusz is útjára indul.
márc. 1
14:00
Videó: A Barca az aranykorszakát éli, nehéz a Real dolga - Hierro (She)
A Sport Televízió magazinjában, a Harmadik félidőben is megjelent Fernando Hierro, a Real Madrid és a spanyol nemzeti tizenegy korábbi klasszisa. Volt klubjának és hazája válogatottjának jelenéről beszélgettek, valamint megtudhattuk azt is, hogy nem féltékeny Xaviékra a megszerzett címekért.
márc. 1
14:02
Kerékpár: Evans lehet a Tour de France egyik legidősebb győztese (She)
A 34 esztendős Cadel Evans lehet a Tour de France történetének egyik legidősebb bajnoka – állítja az ausztrál kerékpáros csapatának főnöke.
márc. 1
14:04
Tenisz: Bartoli és Szafina is továbbjutott a malajziai tornán (She)
Az első helyen kiemelt francia Marion Bartoli és a korábbi világelső Dinara Szafina is könnyed kétjátszmás győzelemmel jutott tovább a malajziai tenisztorna második körébe. Ha mindkét teniszező sikerrel veszi a második fordulóbeli összecsapását is, akkor a negyeddöntőben egymás ellen mérkőzhetnek majd.
márc. 1
14:09
A magyar futball kreatívabb a spanyolnál és az angolnál - Balogh Béla (Agroinform)
A KTE-Ereco védője szerint Angliában és Spanyolországban gyorsabb, dinamikusabb a játék, de sablonok vannak: nem gondolkoznak, hanem az előre betanultakat játsszák.
márc. 1
14:18
Real Madrid: a Rubin Kazany 45 millió euróért vinné Kakát? (She)
A Marca című spanyol napilap szerint az orosz bajnok Rubin Kazany labdarúgócsapata kész 45 millió eurót fizetni a Real Madrid brazil játékosáért, Kakáért.
márc. 1
14:36
Curling: a férfiaknál és a nőknél is a Westbay lett a bajnok (She)
A férfiaknál és a nőknél is a Westbay SC diadalmaskodott a Kamaraerdőben rendezett 9. Provice-kupa elnevezésű curling országos csapatbajnokságon.
márc. 1
14:45
Van Persie sem játszhat a Barca ellen (Agroinform)
A holland válogatott támadó az Arsenal egyenlítő találatát szerezve sérült meg a 39. percben a Birmingham elleni Ligakupa döntőn.
márc. 1
14:54
Mönchengladbach: Stieber Zoltánnal pótolnák a tízmilliós csillagot (She)
A német labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Borussia Mönchengladbach a Manchester United és a Borussia Dortmund felé kacsingató Marco Reus helyettesét keresi, és egyik jelöltje Stieber Zoltán, a német második ligás Alemannia Aachen magyar légiósa.
márc. 1
14:56
Liverpool: kidőlt a jobbhátvéd, egy hónapig nem játszhat Kelly (She)
Egy hónapos kihagyásra kényszerül Martin Kelly, a Liverpool labdarúgócsapatának védője.
márc. 1
15:03
Stiebert a Bundesliga sereghajtója figyeli (Agroinform)
Német sajtóértesülés szerint az Alemannia Aachen magyar középpályását a Bundesliga utolsó helyén álló Borussia Mönchengladbach szerződtetné Reus pótlására.
márc. 1
15:15
A Magyar Nagydíj után lehet az F1 bahreini futama (Metropol)
Az augusztusi szünetet szemelte ki Bernie Ecclestone, a Forma-1 elsőszámú irányítója a bizonytalan politikai helyzet miatt március 13-ról törölt Bahreini Nagydíj pótlására.
márc. 1
15:15
Lehet, hogy mégis megtartják a Bahreini Nagydíjat (Behaviour)
Elképzelhető, hogy valamikor az év folyamán mégis megtartják a Bahreini Nagydíjat - jelentette be kedden Bernie Ecclestone, a Forma-1 vezetője, hangsúlyozva, hogy az erről szóló döntést még az idei szezon kezdete előtt meg kell hozni.
márc. 1
15:21
Ha a legjobbunkat hozzuk, legyőzzük a Manchester Unitedet - Anelka (Agroinform)
A decemberben az időjárási viszonyok miatt elhalasztott bajnoki rangadót pótolja a címvédő és az idei cím legfőbb várományosa.
márc. 1
15:30
NFL: Washingtonban véget ért a Portis-éra, elköszöntek a játékostól (She)
Hét év után a Washington Redskins amerikaifutball-csapata megvált emblematikus játékosától, Clinton Portistól. Mike Shanahan főedző döntésének hátterében a játékos sérülékenysége, valamint magas fizetése játszott közre.
márc. 1
15:32
Napoli: Hamsík teljesítményét nézték a rangadón a Barca megfigyelői (She)
A Sport.es és a Corriere dello Sport egybehangzó értesülése szerint a Barcelona labdarúgócsapatának megfigyelői a szlovák Marek Hamsík játékát kísérték figyelemmel az AC Milan–Napoli olasz bajnoki rangadón (3–0).
márc. 1
15:39
Ecclestone augusztusban rendezné a Bahreini Nagydíjat (Agroinform)
Az augusztusi szünetet szemelte ki Bernie Ecclestone, a Forma-1 elsőszámú irányítója a törölt Bahreini Nagydíj pótlására.
márc. 1
15:41
A Pécs 2010 kifizette Somogyit és fellebbez (Agroinform)
Megfellebbezi a szövetség versenybizottságának ítéletét, és kiegyenlítette Somogyi Andrea felé fennálló tartozását a női kosárlabda NB I-ben címvédő Pécs 2010.
márc. 1
15:48
Kosárlabda: fellebbez és kifizette Somogyit a Pécs 2010 (She)
Megfellebbezi a szövetség (MKOSZ) versenybizottságának ítéletét, egyúttal kiegyenlítette Somogyi Andrea felé fennálló tartozását a női kosárlabda NB I-ben címvédő Pécs 2010.
márc. 1
15:50
Hollandia: Van Marwijk figyelmeztette a pályán őrjöngő Douglast (She)
Bert van Marwijk, a holland labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya figyelmeztette Douglast, a Twente hátvédjét: megengedhetetlen a védő által az AZ elleni mérkőzésen a pályán bemutatott őrjöngő dühroham.
márc. 1
15:57
Finn aranyérem 15 km-en - Matti Heikkinen a világbajnok (Agroinform)
Az esélyeseket fölényesen maga mögé utasítva a finn Matti Heikkinen nyerte meg a férfi sífutók 15 km-es versenyét az oslói világbajnokság keddi napján.
márc. 1
15:59
Björgen nem indul a csapat sprinten (Agroinform)
Lemond a hat aranyérem megszerzésének lehetőségéről Marit Björgen, aki nem indul el a szerdai csapat sprinten.
márc. 1
16:06
Formula-1: mégsem nevezik át a Red Bull-istálló Renault-motorjait (She)
A Red Bull-istálló kedden a várakozásoknak megfelelően bejelentette, hogy szponzori szerződést kötött az Infinitivel, azaz a Nissan luxusmárkájával, de a BBC hétfői jelentésétől eltérően a Renault-motor átnevezése nem képezi az üzlet részét.
márc. 1
16:08
Videoton: Farkas részleges talpizomszakadást szenvedett, hetekre kidőlt (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton játékosa, Farkas Balázs a Paks elleni Ligakupa-negyeddöntő múlt szerdai visszavágóján részleges talpizomszakadást szenvedett, így több hetes kihagyás vár rá – adta hírül a vidi.hu. A Paks idegenben szerzett góljának köszönhetően búcsúztatni tudta a Vidit a sorozattól.
márc. 1
16:10
NBA: 2-4 hetet kell kihagynia a Spurs játékosának, Tony Parkernek (She)
Kényszerpihenőre szorul Tony Parker, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő San Antonio Spurs játékosa.
márc. 1
16:15
Kulcsár Gábor Görögország helyett a Ferencvárost választotta (Agroinform)
"Az újjáalakult Fradinál úgy érezték, szükség van a szakmai tapasztalatomra, és ezt előrelépésnek érzem a pályafutásomban" - mondta az egykori világbajnok
márc. 1
16:24
Gyász: elhunyt a világbajnoki döntőt is dirigáló játékvezető (She)
Kilencvennyolc esztendős korában elhunyt Maurice Guigue francia játékvezető, aki az 1958-as svédországi világbajnokság fináléjában is közreműködött.
márc. 1
16:26
Serie A: Delio Rossi könnyek között búcsúzott Palermótól, könyvet írna (She)
Az Udinesétől hazai pályán elszenvedett 7–0-s vereséget követően a Palermo kispadjáról menesztett Delio Rossi vezetőedző utolsó sajtótájékoztatóját megkönnyezve búcsúzott a labdarúgócsapattól és a drukkerektől.
márc. 1
16:28
Formula-1: Glock vakbélműtét miatt kihagyhatja a barcelonai tesztet (She)
Vakbélműtéten esett át Timo Glock, a Formula–1-es Virgin-istálló német pilótája, akinek emiatt valószínűleg ki kell hagynia a jövő keddtől szombatig tartó barcelonai tesztelést.
márc. 1
16:30
Hollandia: hosszabbított Dzsudzsák Balázsék balhátvédje (She)
A holland labdarúgó-élvonalban szereplő PSV 2014-ig meghosszabbította Erik Pieters szerződését.
márc. 1
16:42
Paks: Taktikus játékra van szükség a Kaposvár ellen - Kis Károly (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Paksi FC vezetőedzője, Kis Károly a klub hivatalos honlapjának adott interjúban elmondta, hogy kiharcolhatják a továbbjutást a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján a Kaposvár ellen, ha taktikusan játszanak.
márc. 1
16:42
Eljegyezték Serenát? (Blikk)
West Hollywood - Megtalálta álmai pasiját Serena Williams (29)? A legfrissebb világranglistán a 11., lábsérülése miatt július óta pihenő amerikai teniszezőnő évek óta kereste az ideális férfit, a nagy szerelmet, s most úgy tűnik, a rapsztár Common (38) oldalán megtalálta a boldogságot.
márc. 1
16:51
Egy kis csontzene az angol negyedosztályból (Agroinform)
A Macclesfield-Wycombe összecsapáson a League Two-ban nem akármilyen rugosódásnak és tömegverekedésnek lehettek szemtanui a nézők.
márc. 1
17:00
Premier League: 37.6 millió veszteség az Aston Villánál, spórolás jön (She)
Az angol élvonalbeli Aston Villa labdarúgócsapata 37.6 millió fontos veszteséggel zárta a 2010. május 31-ével zárult pénzügyi évet.
márc. 1
17:02
Ligue 1: André Alvest a Nancy egymillió euróért viheti a Vidiből (She)
A francia Football.fr információi szerint a Ligue 1-ben szereplő Nancy labdarúgócsapata a szezon végén valószínűleg ajánlatot tesz a Videoton csatárára, az NB I góllövőlistáját vezető André Alvesre.
márc. 1
17:18
Csányi Sándor egész pályás letámadást indítana (Infostart)
A tervek még idén elkészülnek, és várhatóan 2014-re épülhet fel az új Puskás Ferenc Stadion - mondta az InfoRádiónak a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke. Csányi Sándor Magyar Labdarúgás Fórumán arról is beszélt, hogy az MLSZ stratégiai tervében szereplő számítások szerint 2020-ig 238,7 milliárd forint kerülhet a magyar labdarúgásba.
márc. 1
17:21
Életfogytiglanra ítéltek készítik a 2012-es foci EB ukrán emléktárgyait (Behaviour)
Egy ukrajnai büntetés-végrehajtási intézet életfogytiglani büntetésre ítélt fegyencei készítik azokat a lengyel-ukrán közös rendezésű labdarúgó kontinensbajnokság emblémáival ellátott hajómaketteket, amelyeket emléktárgyakként fognak árusítani a külföldi turistáknak - adta hírül kedden a Szegodnya című lap hírportálja.
márc. 1
17:36
London 2012: Irán kifogásolja a 130 milliós logót, bojkottal fenyeget (She)
Újabb gond van a 2012-es londoni olimpia 400 ezer fontból, azaz 130 millió forintból megtervezett logójával: ezúttal az iráni sportvezetőség jelezte: ha nem változtatnak a szervezők, fontolóra veszik a játékok bojkottálását. Az ok: az irániak szerint a londoniak által tervezett 2012 számjegyeiből – némelyik elforgatása után – kiolvasható a Zion szó.
márc. 1
17:38
Arsenal: Van Persie minimum 3 hétre kiesett, kihagyja a Barca elleni visszavágót (She)
Az Arsenal labdarúgócsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy a Ligakupa döntőjén megsérült Robin van Persie térdproblémái miatt legalább három hétre kiesett.
márc. 1
17:45
Állati sportvilág avagy a rendőrkutya is szereti a focit (Agroinform)
Brazíliában a hétvégén egy rendőrkutya is be akart szállni a meccsbe. Ennek kapcsán felelevenítjük a sportpályák legállatibb eseteit.
márc. 1
17:54
Vívás: Szalai Szonja arany-, Hamar Balázs bronzérmes a kadett Eb-n (She)
Nagyon jól kezdődött a magyarok számára klagenfurti kadett vívó Európa-bajnokság: a tőröző Szalai Szonja arany-, a párbajtőröző Hamar Balázs pedig bronzérmet nyert hétfőn.
márc. 1
17:54
80 millión bukott el Talmácsi (Blikk)
Budapest -- A pénz, illetve annak hiánya szabott gátat Talmácsi Gábor (29) pályafutása folytatásának. Tíz év után ugyanis a magyar gyorsasági motoros nélkül folytatódik a világbajnokság – információink szerint anyagi okok miatt kell kényszerpihenőt tartania Talmának.

Keresés