2011. március 1. kedd

márc. 1
17:56
Dzsudzsák a legjobb a hollandoknál (Blikk)
Eindhoven - Dzsudzsák Balázs (24) csúcsra ért a holland első osztályú bajnokságban. Kedd óta a listavezető PSV Eindhoven magyar labdarúgója áll a tekintélyes futballszaklap, az ElfVoetbal játékosrangsorának élén.
márc. 1
18:03
Ibra az oroszlán, Patinho csodálatos - értékelt Galliani (Agroinform)
Az AC Milan első embere el volt ájulva a sokáig csak szenvedő milánóiak játékosaitól a Napoli elleni 3-0-s győzelem után.
márc. 1
18:12
Magyar Kupa: kövesse nyomon a nyolcaddöntők visszavágóit az NSO-n! (She)
Ma három nyolcaddöntő visszavágóval folytatódik a labdarúgó Magyar Kupa küzdelemsorozata. A Ferencváros kétgólos hátrányt szeretne ledolgozni hazai pályán a Siófok ellen, a DVSC az első meccsen elszenvedett 3–0-s vereség után látogat Kecskemétre, az Újpest 3–1-es előny birtokában fogadja a Pápát. Kövesse nyomon a találkozók alakulását a Nemzeti Sport Online folyamatosan frissülő…
márc. 1
18:30
Orosz Kupa: Huszti betalált a Roberto Carlosszal felálló Anzsinak (She)
Bejutott a labdarúgó Orosz Kupa negyeddöntőjébe a címvédő Zenit, mely 3–2-re győzött az Anzsi Mahacskala otthonában. A Zenit első gólját büntetőből az 57 percet játszó Huszti Szabolcs szerezte, az Anzsiban ezen a mérkőzésen mutatkozott be a Corinthianstól igazolt világbajnok Roberto Carlos.
márc. 1
18:30
Nagy meghívót sem kapott (Blikk)
Budapest - Tizenkét esztendő után először nem küldött meghívót a magyar férfikézilabda-válogatott aktuális szövetségi kapitánya Nagy Lászlónak (29), a Barcelona átlövőjének.
márc. 1
18:48
Kézilabda: Dejan Perics felépült és újra védhet a Veszprémben (She)
A világ egyik legjobb kapusa, a veszprémi Dejan Perics felépült októberi térdműtétjéből és újra védhet.
márc. 1
19:06
Női röplabda: magabiztos BSE-siker a miskolciak ellen (She)
A BSE-FCSM női röplabda csapata sima győzelemmel, játszmaveszteség nélkül abszolválta az Extraligában a Miskolc elleni mérkőzést.
márc. 1
19:24
MLSZ: egymeccses eltiltást kapott az Újpest és a Vasas futballistája (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága keddi ülésén egyaránt egy mérkőzésre tiltotta el a Kaposvár ellen piros lapot kapó újpesti Marin Matost és a Videoton ellen kiállított Vasas-futballistát, Goran Arnaut.
márc. 1
19:26
Bundesliga: a klub még nem, de a város már készül a Dortmund bajnoki címére (She)
Noha a klubnál egyelőre nem szívesen beszélnek a Borussia Dortmund bajnoki címéről, a városvezetés már elkezdte az előkészületeket a tervezett ünneplésre.
márc. 1
19:28
Videó: füstölgő Rósa és izgalmas első félidő az Albert-stadionban (She)
A labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntéjének visszavágóján a Siófok és a Ferencváros 1–1-es döntetlenre áll az Üllői úton, ám még mindig a balatoniak állnak jobban két góllal. Nézze meg, mi történt az első félidőben!
márc. 1
19:42
Svédország: az idényben már nem játszhat a válogatott balhátvédje (She)
Ebben az idényben már nem léphet pályára Behrang Safari, a svéd válogatott és a Basel balhátvédje, aki a svájci bajnoki éllovas vasárnapi bajnokiján többszörös bokaszalag-szakadást szenvedett a jobb lábában. A magyarokkal azonos Európa-bajnoki selejtezőcsoportban szereplő Svédország március 29-én és június 3-án Moldovával, június 7-én pedig Finnországgal játszik – Safari nélkül.
márc. 1
19:44
Videó: Honma pazar góljára Tóth Bence remek lövéssel válaszolt (She)
Honma Kazuo góljával szerzett vezetést a Siófok a Ferencváros ellen a labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján. A japán csatár az 50. percben egy visszakapott labdát bombázott 17 méterről az FTC kapujába. Öt perccel később Tóth Bence egy remekül eltalált lapos lövéssel egyenlített. Íme, a gólok!
márc. 1
19:46
Asztalitenisz: nyertek a nők a horvátok ellen az EL-ben (She)
A magyar női asztalitenisz-válogatott 3:0-ra legyőzte kedden, az Ormai László Csarnokban a vendég horvátokat az Európai Nemzetek Ligája utolsó csoportfordulójában, ezzel szinte biztos, hogy kvartettjében a második helyen végez, és szerepelhet a sorozat elődöntőjében.
márc. 1
19:51
Heti 6:3 (Agroinform)
Újabb hét, újra jelentkezünk a Heti 6:3 rovatunkkal, hat örömteli és érdekes valamint három tanulságos sporteseménnyel.
márc. 1
20:00
Női kézilabda NB I: a Győr kilenc góllal volt jobb a Békéscsabánál (She)
A Győr könnyedén, 33–24 legyőzte a vendég Békéscsabát a női kézilabda NB I 20. fordulójának keddi mérkőzésén. A címvédő már a szünetben nyolc góllal vezetett, győzelme egy pillanatig sem forgott veszélyben.
márc. 1
20:02
Videó: Schembri a sűrűből bújt ki és fejelt vezető gólt a Siófok ellen (She)
A Ferencváros 2–1-re vezet hazai pályán a Siófok ellen a labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján. A vendégek szereztek vezetést, ám Tóth Bence egyenlített, sőt a máltai André Schembri fejesével már a zöld-fehéreknél az előny.
márc. 1
20:04
Vízilabda: kétgólos szolnoki győzelem a Kassa ellen az Interligában (She)
A férfi vízilabda ob 1 5. helyén álló Szolnok kedden 8–6-ra legyőzte a Kassát az Interligában.
márc. 1
20:18
Videó: Lehetnek újra magyar játékosok az NBA-ben, ha... - Dávid Kornél (She)
A 107-szeres magyar válogatott kosárlabdázó Dávid Kornél mára már felhagyott az aktív játékkal és jelenleg az észak-amerikai profi ligában (NBA) szereplő Phoenix Suns játékosmegfigyelője. A korábbi remek játékos az NSO Tv-nek elmondta, hogy kiknek van esélyük a tengerentúlra kerülni és nem zárta ki, hogy magyar játékosok is szerepeljenek a legerősebb bajnokságban.
márc. 1
20:20
Labdarúgó MK: A párharc nem most, hanem Siófokon dőlt el - Prukner (She)
A Ferencvárost a labdarúgó Magyar Kupából kiejtő siófokiakat irányító Mihalecz István örül, hogy végre ismét sikerélményben lehetett része csapatának, és reméli, a bajnokságban is új erőre kap csapat. Kollégája, Prukner László elismerte, néhány játékosa az első félidőben átlagon aluli teljesítményt nyújtott, de a 2–1-es győzelem után kijelentette: a továbbjutás Siófokon dőlt el.
márc. 1
20:27
Megint fordított a Ferencváros, de ez most kevés volt - videó (Agroinform)
A címvédő Debrecen idegenben is kikapott, így kettős vereséggel búcsúzott a Kecskemét ellen. Az Újpest hazai pályán is legyőzte a Pápát, és továbbment.
márc. 1
20:36
Labdarúgó Magyar Kupa: kiesett a címvédő és az FTC (Infostart)
A címvédő Debrecen, valamint a Ferencváros számára is a nyolcaddöntő jelentette a végállomást a labdarúgó Magyar Kupában.
márc. 1
20:36
Női röplabda: nem hibáztak a hazai csapatok a negyeddöntőben (She)
Hazai győzelmek születtek a női élvonalbeli röplabda-bajnokság negyeddöntőinek első mérkőzésein. Az egyik fél második győzelméig tartó párharcokat csütörtökön folytatják.
márc. 1
20:39
Búcsúzott a Debrecen és az FTC (Metropol)
A címvédő Debrecen, valamint a Ferencváros számára is a nyolcaddöntő jelentette a végállomást a labdarúgó Magyar Kupában. A debreceniek Kecskeméten kaptak ki 3-1-re, ezzel kettős vereséggel búcsúztak, míg az FTC saját közönsége előtt fordított ugyan 0-1-ről 2-1-re a Siófok ellen, de ez is kevés volt a továbbjutáshoz.
márc. 1
20:45
A nem várt sikerek miatt elfogyott az osztrákok söre (Agroinform)
Kevesen vártak ennyire sikeres szereplést az osztrák sportolóktól - a sok ünneplés miatt elfogyott a szponzor által biztosított sörmennyiség.
márc. 1
20:54
PL: Berbatov és Drogba is a kispadon a Chelsea-MU-n - a kezdőcsapatok (She)
A Premier League góllövőlistáját vezető Dimitar Berbatov csak a kispadon kezd a Manchester Unitedben, míg a Chelsea gólvágója, Didier Drogba szintén nem került be a kezdőbe Carlo Ancelotti együttesében. A két csapat – a kékek" pályaválasztásával – 20.45-kor kezd a Premier League 18. fordulójából elhalasztott Premier League-bajnokin.
márc. 1
20:54
Kocsimosónak ajánlotta a kupagyőzelmet Martins (Blikk)
A Ligakupa döntőjében győztes gólt szerző nigériai csatár meglepő választ adott arra a kérdésre, hogy kinek ajánlja az Arsenal elleni győzelmet.
márc. 1
20:56
Premier League: Chelsea-Man. United élőben az NSO-n! (She)
Hamarosan kezdetét veszi az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 18. fordulójából korábban elhalasztott szuperrangadó, a Chelsea–Manchester United találkozó. Az összecsapásról élő, szöveges tudósítást olvashatnak itt, a Nemzeti Sport Online-on!
márc. 1
21:03
Huszti gólja is kellett Roberto Carlosék legyőzéséhez - videó (Agroinform)
Huszti Szabolcs gólt szerzett, csapata, a Zenit pedig 3-2-re győzött a Roberto Carlosszal felálló Anzsi ellen az Orosz Kupában.
márc. 1
21:12
Videó: Huszti higgadtan helyezett az ellenfél kapujába a kupameccsen (She)
Mint arról már beszámoltunk, a Zenit 3–2-re legyőzte az Anzsi Mahacskalát a labdarúgó Orosz Kupa nyolcaddöntőjében. A szentpétervári csapat magyar középpályásának, Huszti Szabolcsnak góljával szerzett vezetést a Roberto Carlossal is felálló gárda ellen, miután magabiztosan értékesített egy büntetőt.
márc. 1
21:30
Vitorlázás: szép magyar siker született a hyeres-i regattán (She)
Vadnai Benjámin végig magabiztosan vitorlázva, három futamgyőzelemmel és tetemes, 28 pontos előnnyel megnyerte a Mediterrán Bajnokságot a 43 indulót számláló Laser 4.7 kategóriában. A SailCoach Hungary többi versenyzője közül a radiálos Rozsnyay Domi szerepelt a legeredményesebben, a 26. helyen zárta a versenyt a legnépesebb, 83 hajót számláló mezőnyben.
márc. 1
21:32
Bundesliga 2: a Karlsruhe menesztette a szurkolóknak mutogató vezetőedzőt (She)
Azonnali hatállyal menesztették a német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Karlsruhe vezetőedzőjét, Uwe Rapoldert a klub eredménytelensége miatt. Múlt hét vasárnap a Karlsruhe a Futács Márkót foglalkoztató Ingolstadt elleni alsóházi mérkőzésen szenvedett 4–1-es vereséget hazai pályán.
márc. 1
21:34
Videó: az ukrán játékos felpörgette a labdát, majd óriási bombgólt lőtt (She)
A Dinamo Kijev labdarúgó csapata felkészülési mérkőzésen 2–0-ra legyőzte az orosz Szpartak Nalcsikot. Az ukránok egyik gólját a 20 éves Gyenisz Garmash szerezte, aki egy felpörgetett labdát hatalmas erővel zúdított a 18 méterről a kapufa segítéségével a kapuba.
márc. 1
21:36
Schalke: Huntelaar megsérült, kérdéses, mennyit kell kihagynia (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Schalke holland támadója, Klaas-Jan Huntelaar megsérült csapata keddi edzésén. Egyelőre nem tudni, hogy mennyire súlyos a sérülés, így azt sem lehet megmondani, játszhat-e holnap a Bayern München elleni kupameccsen.
márc. 1
21:38
Férfi kézilabda MK: Kecskeméten harcolta ki a PLER a továbbjutást (She)
A PLER a második félidőben nyújtott remek játékával kiverte az otthonában esélyesebbnek tartott Kecskemétet, és csatlakozott a már elődöntős Veszprémhez és Váchoz. A negyeddöntő utolsó párharcát, a Gyöngyös–Tatabánya-Carbonex találkozót szerdán játsszák.
márc. 1
21:40
Videó: Cech hiába nyújtózkodott, Rooney remek lövését nem védhette (She)
Wayne Rooney remekül helyezett góljával vezet 1–0-ra a Manchester United a Chelsea ellen az angol labdarúgó-bajnokság 18. fordulójának rangadóján. Az angol válogatott támadó a tizenhatos előterében kapott egy labdát, majd jobbal, 22 méterről védhetetlenül kilőtte a jobb alsó sarkot.
márc. 1
21:48
Videó: az ukrán játékos felpörgette a labdát, majd óriási bombagólt lőtt (She)
A Dinamo Kijev labdarúgó csapata felkészülési mérkőzésen 2–0-ra legyőzte az orosz Szpartak Nalcsikot. Az ukránok egyik gólját a 20 éves Gyenisz Garmash szerezte, aki egy felpörgetett labdát hatalmas erővel zúdított a 18 méterről a kapufa segítéségével a kapuba.
márc. 1
21:50
Jégkorong ob I: szétlövéssel győzte le a Miskolc a Ferencvárost (She)
A Miskolc szétlövéssel győzte le a Ferencvárost a jégkorong ob I középszakaszának keddi találkozóján. A Jegesmedvék 45 percen át egygólos hátrányban játszottak, Majoross Gergely tíz perccel a rendes játékidő vége előtt emberelőnyben egyenlített, a győztes „büntetőt" Matt Waddell jegyezte.
márc. 1
21:52
Brescia: az elnök szerint 40 millió euróba kerülhet a bíró hibája (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Brescia elnöke, Luigi Corioni szerint a vasárnapi Lecce elleni hazai bajnokit a játékvezető egyértelmű hibája miatt nem nyerték meg, és ez akár 40 millió eurójába kerülhet a Vass Ádámot is foglalkoztató klubnak, amennyiben a szezon végén búcsúznak az élvonaltól.
márc. 1
21:57
Czink Melinda sikerrel vette a hammondi selejtezőt (Agroinform)
A hosszú kihagyás után visszatérő Czink Melinda feljutott a főtáblára a 25 ezer dollár összdíjazású hammondi női tenisztornán.
márc. 1
22:06
Barcelona: Xavi és Daniel Alves is játszhat holnap a Valencia ellen (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Barcelona két játékosa, Xavi és Daniel Alves is pályára léphet a holnapi Valencia elleni bajnokin – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
márc. 1
22:08
Primera División: három ponttal távozik a Mallorca Barcelonából (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, a Priemra División 26. fordulójában a Mallorca 2–1-re győzött Barcelonában az Espanyol vendégeként.
márc. 1
22:15
A kisebbik barcelonai együttessel már elbírt a Mallorca - videó (Agroinform)
A Mallorca 2-1-re nyert az Espanyol otthonában, a spanyol labdarúgó-bajnokság 26. fordulójának keddi nyitómérkőzésén.
márc. 1
22:24
Asztalitenisz: bravúros férfigyőzelem Franciaországban az EL-ben (She)
A Harczi Zsolt vezette férfi asztalitenisz-válogatott a challenge-divízióban mindössze egy játszmát veszítve bravúrosnak nevezhető diadalt aratott a franciaországi Auchban, s ezzel helyet cserélt a házigazdákkal a második és harmadik helyen, így bejutott az elődöntőbe.
márc. 1
22:26
Vitorlázás: Detre és Gádorfalvi a vb helyszínén versenyzett (She)
Újabb versenyt rendeztek Cádizban, a 2012-es Olimpiai kvalifikációs vb helyszínén a 6. Andalúz Olimpiai Hét keretein belül. A 10 futam alapján Detre Diána a 10. helyen végzett a rendkívül erős női mezőnyben, Gádorfalvi Áron pedig a 8. lett a férfiak között.
márc. 1
22:28
Videó: David Luiz pazar lövésénél esélye sem volt Van der Sarnak (She)
David Luiz remekül eltalált lövésével egyenlített a Chelsea a Manchester United ellen az angol labdarúgó-bajnokság 18. fordulójának rangadóján. A Benficától szerződtetett védő egy lefejelt labdát egy pattanás után kapásból bombázott a manchesteri kapuba.
márc. 1
22:42
Német Kupa: a Duisburg bejutott a fináléba a Cottbus legyőzésével (She)
A Duisburg hazai pályán 2–1-re legyőzte a Cottbust a labdarúgó Német Kupa első elődöntőjében, így bejutott a döntőbe.
márc. 1
23:00
Skócia: újra kikapott, s egyre reménytelenebb a Hamilton helyzete (She)
Idegenbeli győzelmek születtek a skót bajnokság keddi mérkőzésein: a decemberről elhalasztott találkozókon a Dundee United az Inverness, a Hibernian pedig a sereghajtó Hamilton otthonában nyert 2–0-ra. A 12. helyen álló kiscsapat zsinórban ötödik vereségét szenvedte el.
márc. 1
23:02
Videó: Lampard nem kegyelmezett Van der Sarnak a büntetőnél (She)
Fordított a Chelsea a Manchester United ellen az angol labdarúgó-bajnokság 18. fordulójának rangadóján! Chris Smalling buktatta Jurij Zsirkovot a tizenhatoson belül, amiért a játékvezető tizenegyest ítélt. A labda mögé Frank Lampard állt, és nagy erővel a kapu közepébe bombázott.
márc. 1
23:09
A Chelsea akadozó játékkal is legyőzte a Manchester Unitedet - videó (Agroinform)
Egyik csapat sem sziporkázott, de valamivel talán jobbak voltak Sir Alex fiai, hazai pályán mégis nyerni tudott a bajnoki címvédő.
márc. 1
23:18
Ausztria: Waltner nélkül győzött a Mattersburg hazai pályán (She)
Az osztrák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 23. fordulójának nyitómérkőzésén a Waltner Róbertet foglalkoztató Mattersburg hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Rapid Wient. A magyar támadó a kispadról figyelhette a mérkőzést.

Keresés