2011. szeptember 10. szombat

szept. 10
16:54
Premjer-liga: Huszti csapata különös forgatókönyv szerint vesztett (She)
Hiába vezetett a szünetben még két góllal a szentpétervári Zenit, végül 4–2-re kikapott a Lokomotiv Moszkva vendégeként az orosz labdarúgó-bajnokság 23. fordulójának szombati játéknapján, azaz nem tudta kihasználni legnagyobb vetélytársa, a CSZKA Moszkva ugyancsak szombati botlását.
szept. 10
17:06
NB I: az Újpest megszerezte első győzelmét a bajnokságban (She)
Tovább tart a „Megyeri úti átok" a Pécs számára, hiszen mint oly' sokszor a múltban, ezúttal is vesztesen hagyták el az újpesti stadiont a baranyaiak. A hazaiak megszerezték első győzelmüket ebben a bajnokságban – nem keveset kellett várni erre.
szept. 10
17:08
Öttusa-vb: aranyérmes a magyar női csapat (She)
Kovács Sarolta, Gyenesei Leila, Tóth Adrienn összeállítású magyar csapat szombaton aranyérmet nyert a moszkvai olimpiai kvalifikációs öttusa-világbajnokságon.
szept. 10
17:09
A félidőben még kettővel vezetett, mégis simán kikapott a Zenit - videó (Agroinform)
null
szept. 10
17:11
Az Újpest idénybeli első győzelmének örülhetett a Pécs ellen (Agroinform)
A lila-fehér együttes főleg az első félidőben nőtt a baranyaiak fölé, amikor öt percen belül két gólt is szerzett sarokrúgások után.
szept. 10
17:24
Videó: Arsenal-gól egy hihetetlen hiba után - a topligák legfrissebb góljai (She)
Szombaton ismét futballdömping az európai topligákban. Pályára lép többek között az FC Barcelona, a Real Madrid, a Manchester United, a Bayern München és a Chelsea is. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legújabb gólokat nézheti meg!
szept. 10
17:26
Öttusa-vb: ezüstérmes a magyar női csapat (She)
A Kovács Sarolta, Gyenesei Leila, Tóth Adrienn összeállítású magyar csapat szombaton ezüstérmet szerzett a moszkvai olimpiai kvalifikációs öttusa-világbajnokságon.
szept. 10
17:28
Profi ökölvívás: veretlen riválist kapott Erik Morales (She)
Pénteken betegség miatt visszalépett az Erik Morales elleni betöltetlen WBC kisváltósúlyú profi ökölvívó világbajnoki mérkőzéstől Lucas Martin Matthysse, szombatra már az is kiderült, hogy kivel csaphat össze a váratlanul ellenfél nélkül maradó mexikói klasszis.
szept. 10
17:30
Serie B: Feczesin győztes gólt lőtt, Kovácsik kapus gólpasszt adott (She)
Feczesin Róbert góljával 1–0-ra nyert a Brescia a Juve Stabia vendégeként az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokság 4. fordulójának szombati játéknapján, és tartja a lépést az éllovas Padovával.
szept. 10
17:32
NB I: az Újpest szakvezetője a Pécs ellen két különböző meccset látott (She)
Első győzelmét aratta a most zajló bajnokságban az Újpest labdarúgócsapata, amely a 8. fordulóban hazai környezetben három góllal (4–1) bizonyult jobbnak a Pécsnél. Zoran Szpisljak, a lila-fehérek szezon közben érkező vezetőedzője úgy érezte: csapata kétarcú volt a találkozón.
szept. 10
17:42
A Pécs ellen nyert először az Újpest (Infostart)
Megszerezte első győzelmét az Újpest: a lila-fehérek az OTP Bank Liga 8. fordulójának szombati játéknapján hazai pályán 4-1-re nyertek az újonc Pécs ellen.
szept. 10
17:42
NB I: Videoton-Haladás bajnoki mérkőzés élőben az NSO-n (She)
A labdarúgó NB I-ben ma öt mérkőzést rendeznek. Az Újpest a Pécs ellen megszerezte szezonbeli első győzelmét, míg Aczél Zoltán, a Haladás vezetőedzője arról beszélt, hogy bár mai ellenfelük, a Videoton három és fél milliárdos költségvetésből gazdálkodik, szeretnék megőrizni egy hónapja tartó veretlenségüket. Vajon sikerül? Megtudhatja, ha nyomon követi a bajnoki mérkőzést élő, szöveges…
szept. 10
17:44
NB I: Rendet kell tennem a fejekben - Mészáros Ferenc (She)
Háromgólos vereséget szenvedett a Pécsi MFC labdarúgócsapata a Megyeri úton (4–1), a házigazda Újpest első győzelmét aratta a bajnokságban. Az erőviszonyokról mindent elmond, hogy az újonc vendégek szakvezetője, Mészáros Ferenc bosszúsan és csalódottan nyilatkozott csapata szezonbeli második bajnoki vereségét követően.
szept. 10
17:45
Kovács Sarolta és a magyar csapat is ezüstérmet szerzett (Agroinform)
Kovács Sarolta és a magyar csapat is ezüstérmet szerzett a moszkvai olimpiai kvalifikációs öttusa-világbajnokság női döntőjében szombaton.
szept. 10
17:46
Bundesliga: hét góllal nyert a Bayern, kikapott a Dortmund (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 5. fordulójában a Bayern München hazai pályán a négygólos Mario Gomez és a két találatig jutó Frank Ribéry vezérletével 7–0-ra legyőzte a Freiburgot, míg a Hertha a címvédő Dortmund otthonából hozta el a három pontot.
szept. 10
17:47
Az újonc Hertha győzni tudott Dortmundban, gálázott a Bayern (Agroinform)
Hajnal Tamás csapata, a VfB Stuttgart hazai pályán szerezte meg a három pontot a Hannover legyőzésével, a válogatott középpályás gólpasszt jegyzett.
szept. 10
17:48
Videó: nézze meg, hogyan nyert az Újpest először a bajnokságban! (She)
Az Újpest labdarúgócsapata a Pécsi MFC 4–1-es legyőzésével megszerezte első győzelmét a 2011–2012-es szezonban. A lila-fehérek Dvorschák Gábor remek góljával szereztek vezetést, majd Bojan Mihajlovics közelről növelte az előnyt. A baranyaiak Andorka Péter révén szépítettek, aki a kapufáról kipattanó labdára csapott le, ám egyenlíteniük nem sikerült, ugyanis Kabát Péter a 85. percben higgadtan…
szept. 10
17:49
Villas-Boas máris megreformálná a Bajnokok Ligáját (Agroinform)
A Chelsea portugál trénere az "elitedzők" véleményét közölte, akik szerint nem a BL-csoportok harmadik helyezettjeit kellene az Európa Ligába továbbjuttatni.
szept. 10
18:00
Női röplabda NB I: a Veszprém még szettet sem nyert Békéscsabán (She)
Az élvonalbeli női röplabdabajnokság alapszakaszában a Békéscsaba pályaválasztóként magabiztos győzelmet aratott a Veszprém ellen, a vendégek erejéből egyetlen szett megnyerésére sem futotta.
szept. 10
18:02
Torna: Hídvégi Vid és Csillag Tünde nyerte az összetett ob-t (She)
Szombaton rendezték meg a tornászok összetett országos bajnokságát a Swietelsky-Vasúttechnika Kupáért, amely egyben selejtező volt a vasárnapi szerenkénti fináléra. A férfiaknál Hídvégi Vid, a nőknél Csillag Tünde nyerte a Swietelsky-Vasúttechnika Kupát.
szept. 10
18:18
Videó: hihetetlen Arsenal-gól, Agüero első angliai triplája - a topligák legfrissebb góljai (She)
Szombaton ismét futballdömping az európai topligákban. Pályára lép többek között az FC Barcelona, a Real Madrid, a Manchester United, a Bayern München és a Chelsea is. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legújabb gólokat nézheti meg!
szept. 10
18:18
Kovács és a csapat is második (Metropol)
Kovács Sarolta és a magyar csapat is ezüstérmet szerzett a moszkvai olimpiai kvalifikációs öttusa-világbajnokság női döntőjében szombaton.
szept. 10
18:18
Ezüstérem a triatlon VB-n (Behaviour)
Kovács Zsófia ezüstérmet szerzett a 23 éven aluliak versenyében a Pekingben zajló triatlon világbajnoki sorozat nagydöntőjében.
szept. 10
18:20
Férfi röplabda NB I: sima Dunaferr-siker a Nyíregyháza ellen (She)
Az élvonalbeli férfi röplabdabajnokság alapszakaszában a Dunaferr otthon három játszmában nyert a Nyíregyháza ellen.
szept. 10
18:20
Boronkay Péter bronzérmes (Behaviour)
Boronkay Péter a harmadik helyen végzett a Pekingben rendezett rövidtávú paratriatlon-világbajnokságon. A magyar versenyző címvédőként és Európa-bajnokként állt rajthoz a versenyen.
szept. 10
18:21
Agüero mesterhármasával nyert a City, meglepetésre kikapott a Liverpool (Agroinform)
Az angol Premier Leauge negyedik fordulójának szombati mérkőzésein a Liverpool kivételével valamennyi nagycsapat begyűjtötte a három pontot.
szept. 10
18:22
Premier League: nyert az Arsenal, a Chelsea és a Man. City is (She)
Az Arsenal, a Chelsea és a Manchester City is győzött a Premier League 4. fordulójának szombati mérkőzésein. Az „ágyúsok" hazai pályán megszenvedtek az újonc Swansea City ellen, a „kékek" is egy góllal gyűrték le a Sunderlandet, Roberto Mancini együttese ellenben Sergio Agüero mesterhármasával könnyedén fektette két vállra a Wigant. A Liverpool a Stoke City vendégeként szenvedett némileg…
szept. 10
18:23
Unalomig játszd még! (Agroinform)
Tizenháromból tizenhárom - unalomig játszott forgatókönyv szerint ismét a Red Bull egyik versenyzőjének hátát nézte a mezőny Monzában. Apró szépséghiba, hogy hetekkel korábban még azt tartották a szakemberek, az olasz pályára nincs elég jó végsebességük Vetteléknek...
szept. 10
18:24
Autósport: Kiss karambol miatt feladta a monzai GP3-as futamot (She)
Kiss Pál Tamás karambol miatt kiesett a GP3-as sorozat monzai állomásának első futamán. A magyar pilóta a 9. helyről rajtolva visszaesett ugyan a 10. helyre, de visszakapaszkodott a 8. pozícióba, amikor fel kellett adnia a versenyt.
szept. 10
18:26
Eurofutball: a Celtic néggyel üzent vissza a Rangersnek a derbi előtt (She)
A Celtic 4–0-ra legyőzte a Motherwellt a skót labdarúgó-bajnokság 7. fordulójának szombati játéknapján.
szept. 10
18:28
Championship: Futácsék hétgólos mérkőzésen kaptak ki a West Hamtől (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) 6. fordulójában Kurucz Péter együttese, a West Ham United 4–3-ra legyőzte Futács Márkó csapatát, a Portsmoutht. Az utánpótlás válogatott támadó 7 percet kapott a két kiállítást hozó mérkőzésen (a hazaiaktól Frederic Piquionnét a 90, a vendégektől Liam Lawrence-t a 67. percben küldték le a pályáról), míg a szezon elején sérülést szenvedő…
szept. 10
18:36
Videó: a pécsiek edzőjének legalább öt cserére lett volna szüksége (She)
A labdarúgó NB I 8. fordulójában az Újpest 4–1-re legyőzte hazai pályán a Pécset. A mérkőzés után Mészáros Ferenc, a vendégek vezetőedzője a Sport Televíziónak elmondta, csapatából sokan tudásuk alatt játszottak, míg kollégája, Zoran Szpisljak értelemszerűen dicsérte együttesét.
szept. 10
18:38
Kerékpár: Lovassy Krisztián nyerte meg a kritériumbajnokságot (She)
A pálya országos bajnokságon mutatott remek formáját megőrizve Lovassy Krisztián nyerte szombaton a kerékpáros kritériumbajnokságot Mosonmagyaróváron.
szept. 10
18:39
Íme, Kun Agüero triplázása a Wigan ellen - videó (Agroinform)
Az Atlético Madridtól a nyáron érkező klasszis támadó már öt találatnál jár az idei Premier Leauge szezonban.
szept. 10
18:40
Videó: Már ideje volt ez a siker, felszabadultabban játszhatunk - Dvorschák (She)
Az Újpest labdarúgócsapata 4–1-re nyert a Pécs ellen hazai pályán. A találkozó után az NSO Tv-nek a hazaiak két gólszerzője, Rajczi Péter és Dvorschák Gábor nyilatkozott. A két játékos elmondta, óriási teher esett le a csapat válláról, így a következő meccseken felszabadultabban futballozhatnak, míg a vendégek szépítő találatának szerzője, Andorka Péter szerint egy pontot legalább megérdemelt…
szept. 10
18:42
Törökország: jól sikerült Lázár Pál bajnoki bemutatkozása (She)
A Lázár Pált foglalkoztató Samsunspor 3–2-re legyőzte a Genclerbirligit a török élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 1. fordulójának szombati játéknapján.
szept. 10
18:54
Videó: hihetetlen Arsenal-gól, Agüero-tripla, Bayern-hetes - a topligák legfrissebb góljai (She)
Szombaton ismét futballdömping az európai topligákban. Pályára lép többek között az FC Barcelona, a Real Madrid, a Manchester United, a Bayern München és a Chelsea is. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legújabb gólokat nézheti meg!
szept. 10
18:56
NB II, Nyugat: nyert a Fradi II, az Ajka hetet vágott az újoncnak (She)
A Ferencváros II, a Baja és az Ajka győzelmét hozta a labdarúgó NB II Nyugati csoportjának szombat délutáni programja.
szept. 10
18:57
Kínos dortmundi vereség az újonc Herthától - videó (Agroinform)
Az újonc Hertha Berlin nagy meglepetésre 2-1-re legyőzte a Westfallen-stadionban a bajnoki címvédő Borussia Dortmund csapatát.
szept. 10
18:58
Koronglövő vb: a dupla traposoknál sem sikerült a kvótaszerzés (She)
Legjobb magyarként a már korábban olimpiai kvótát szerzett Bognár Richárd 27. lett a dupla traposok között a belgrádi koronglövő-világbajnokságon, ugyanakkor Gerebics Roland a 33. és Palkovics András az 55. helyével nem jutott ötkarikás indulási joghoz.
szept. 10
19:00
NB II, Kelet: idegenben nyert az Újpest B, pontot szerzett a Szeged (She)
A Balmazújváros először vesztett, a Szeged és a Vác először szerzett pontot a labdarúgó NB II Keleti csoportjának 2011–2012-es idényében. Ugyancsak a 4. forduló szombati játéknapjának eseménye: az Újpest B a 80. és a 83. percben szerzett gólokkal fordított és nyert Kazincbarcikán.
szept. 10
19:02
Atlétika: Pars Krisztián győzött Rietiben kalapácsvetésben (She)
Pars Krisztián az első helyen végzett a Rietiben zajló atlétikai verseny férfi kalapácsvető számában.
szept. 10
19:12
Férfi kosárlabda Eb: Szlovénia sem tudta megállítani a macedónokat (She)
A litvániai férfi kosárlabda Európa-bajnokság középdöntőjének F-csoportjában Macedónia 68–59-re legyőzte Szlovéniát.
szept. 10
19:14
Férfi kézi NB I: a Pécs megint sok gólt dobott és kikapott a Szegedtől (She)
Az élvonalbeli férfi kézilabda-bajnokság 13. fordulójából előrehozott összecsapáson a Szeged a papírformának megfelelően biztos győzelmet aratott az újonc Pécs ellen, ám figyelmeztető jel lehet Skaliczki László BL-szereplésre készülő gárdájának, hogy ismét sok gólt kapott.
szept. 10
19:15
Gomez négyet, Ribéry kettőt vállalt a hétből - videó (Agroinform)
A Bayern München hazai pályán 7-0-ás, kiütéses győzelmet aratott a Freiburg ellen a Bundesliga 5. fordulójának szombati mérkőzésén.
szept. 10
19:16
NB I: az ETO Kaposváron őrizné meg hibátlan mérlegét - élő közvetítések (She)
Este 19 órakor három mérkőzés veszi kezdetét a labdarúgó NB I nyolcadik fordulójában. Az eddig százszázalékos Győri ETO a Kaposvárhoz látogat, a Kecskemét a Vasast, a Pápa a Honvédot fogadja. Kövesse a találkozókat élő közvetítéseink segítségével!
szept. 10
19:17
Lipcseiék nyertek idegenben, az Ajka otthon parádézott (Agroinform)
Hétgólos vereséget szenvedett a Dunaújváros Ajkán, míg a Lipcsei Péter vezette FTC II Várhidi Péter csapatának, a Szigetszentmiklósnak az otthonában nyert a labdarúgó NB II 4. fordulójának szombati játéknapján.
szept. 10
19:30
Vuelta: Bennati sikere, Cobo a győzelem küszöbén (She)
Az olasz Daniele Bennati nyerte a Vuelta a Espana országúti kerékpáros körverseny 20., szombati szakaszát, míg összetettben továbbra is a spanyol Juan José Cobo vezet.
szept. 10
19:30
Jégkorong-tragédia: visszavonultatott mezszámok (Behaviour)
A cseh, illetve a szlovák jégkorong-válogatottban többet egyetlen játékos sem viselheti a szerdai, jaroszlavli légi katasztrófában elhunyt játékosok mezszámát.
szept. 10
19:32
Euro 2012: a közmédia nyerte el a közvetítési jogokat (She)
A közmédia nyerte el a 2012-es, lengyel-ukrán közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság közvetítési jogát.

Keresés