2011. szeptember 12. hétfő

szept. 12
21:04
Birkózó-vb: Módos Péter olimpiai kvótát szerzett és éremért küzdhet (She)
Az 55 kilós, kötöttfogású Módos Péter a vigaszágon legyőzte a japán Haszegava Kohejt az isztambuli olimpiai kvalifikációs birkózó-világbajnokság hétfői nyitónapján, ezzel éremért küzdhet, s londoni indulási jogot szerzett.
szept. 12
21:05
A vb miatt elmarad a cicis-motoros felvonulás (Agroinform)
Hiába szervezték a rögbi világbajnokság idejére, mégis elmarad az Aucklandbe tervezett felvonulás, ahol az új-zélandi erotika női sztárjai vonultak volna fel motoron – fedetlen keblekkel.
szept. 12
21:18
Birkózó-vb: Módos Péter olimpiai kvótát szerzett Isztambulban (She)
Az 55 kilós, kötöttfogású Módos Péter a vigaszágon legyőzte a japán Haszegava Kohejt az isztambuli olimpiai kvalifikációs birkózó-világbajnokság hétfői nyitónapján, ezzel londoni indulási jogot szerzett. Módos éremért is küzdhetett a kínai Li Su-csinnel, akitől azonban vereséget szenvedett, így a dobogóra nem állhatott fel.
szept. 12
21:20
Vízilabda, női junior vb: könnyű magyar győzelem Kína ellen (She)
A vártnál jóval könnyebb győzelmet aratott a magyar válogatott a Triesztben zajló női junior vízilabda világbajnokságon.
szept. 12
21:21
Hiányzott a rutin - Jani Réka a US Openről (Agroinform)
Jani Réka élete első Grand Slam versenyén a selejtezőből feljutott a főtáblára az amerikai nyílt teniszbajnokságon, ahol az első fordulóban nagy csatában kapott ki az amerikai Sloane Stephenstől.
szept. 12
21:22
Ökölvívás: Mormeck lehet Vladimir Klicsko ellenfele decemberben (She)
Német források szerint Jean Marc Mormeck a legesélyesebb arra, hogy december 10-én Düsseldorfban kihívja a WBO/IBF/WBA nehézsúlyú világbajnok Vladimir Klicskót. A francia bunyós 2009 óta tevékenykedik a királykategóriában, előtte cirkálósúlyban volt világbajnok.
szept. 12
21:36
Norvégia: két meccsen 13 gól, rohamléptekben zárkózik a Rosenborg (She)
A Rosenborg 6–0-ra győzött az újonc Sarpsborg vendégeként a norvég labdarúgó-bajnokság 22. fordulójának hétfői mérkőzésén.
szept. 12
21:38
Tenisz: Cirstea megtréfálta a 2. kiemeltet a taskenti női tornán (She)
Nem volt szerencsés sorsolása a 2. helyen kiemelt szerb Bojana Jovanovszkinak az üzbegisztáni Taskentben zajló női tenisztornán, az első fordulóban ugyanis a rapszodikus Sorana Cirsteával kellett játszania, ráadásul a román hölgy remek napot fogott ki, és két játszmában nyert.
szept. 12
21:39
Módos ötödik, Lőrincznek nem sikerült a kvótaszerzés (Agroinform)
Módos a vigaszágon előbb legyőzte a japán Haszegava Kohejt, ezzel bronzéremért küzdhetett a kínai Livel, s egyúttal londoni indulási jogot szerzett, miután így vereség esetén sem végezhetett az ötödiknél rosszabb helyen.
szept. 12
21:54
Norvégia: két meccsen 13 gól, rohamosan zárkózik a Rosenborg (She)
A Rosenborg 6–0-ra győzött az újonc Sarpsborg vendégeként a norvég labdarúgó-bajnokság 22. fordulójának hétfői mérkőzésén.
szept. 12
21:56
Birkózó-vb: Módos Péter most már az olimpiai aranyért dolgozik (She)
Boldogan nyilatkozott az isztambuli birkózó-világbajnokság 55 kilogrammos kötöttfogású számát az 5. helyen záró, ezzel olimpiai kvótát szerző Módos Péter az esemény helyszínén.
szept. 12
22:12
Férfi kosár Eb: Monyja ismét döntött, triplája csoportelsőséget ért (She)
Oroszország két ponttal, 63–61-re legyőzte macedónia válogatottját a Litvániában zajló férfi kosárlabda Eb középdöntőjének utolsó fordulójában, s ezzel megszerezte az első helyet az F-csoportban. A 2007-es Európa-bajnok együttes a negyeddöntőben Szerbiával csaphat össze.
szept. 12
22:15
Búcsúzott a második kiemelt (Agroinform)
A 220 ezer dollár összedíjazású keménypályás taskenti női tenisztonra első fordulójában a 2. helyen kiemelt szerb Bojana Jovanovszkit két szettben verte a román Sorana Cirstea.
szept. 12
22:30
Futsal NB I: újra tarolt az ETO, presztízsmeccset nyert a Berettyó (She)
A bajnok Rába ETO könnyed győzelemmel, a legutóbb ezüstérmes Berettyóújfalu az Aramis elleni rangadó megnyerésével tartotta meg százszázalékos mérlegét a futsal NB I-ben. A hétfő esti 2. forduló után a Vasas és az újonc MAFC is két győzelemmel áll.
szept. 12
22:33
Jó úton haladunk és nem szabad letérnünk róla - Kabát Péter (Agroinform)
Az Újpest szombaton 4-1-re verte a Pécset az NB I 8. fordulójában, és megszerezte első győzelmét az idényben. A tizenegyesgólt szerző Kabát szerint a csapategységnek köszönhető a siker.
szept. 12
22:35
Az amerikai bajnokság legviccesebb jelenetei - videó (Agroinform)
Az idei US Open két hete is bővelkedett mókás jelenetekben. Az Eurosport szerkesztői a kéthetes tenisztorna végén ismét jelentkeztek népszerű Watts című rovatukkal, amely számtalan mosolyra fakasztó momentumot emel ki a 2011-es torna mérkőzéseiből.
szept. 12
22:48
Serie B: Koman és Laczkó nélkül nyert a Sampdoria az Empoli ellen (She)
Kétgólos, 3–1-es győzelmet aratott az Empoli vendégeként a Sampdoria az olasz másodosztály 4. fordulójának hétfői játéknapján. A sikerével a tabella 7. helyére felzárkózó genovaiaknál Koman Vladimirt csereként nevezték, de nem lépett pályára, míg Laczkó Zsolt kimaradt a keretből.
szept. 12
23:06
Premier Legue: a QPR Buzsáky nélkül ikszelt otthon a Newcastle-val (She)
Gól nélküli döntetlennel zárult az angol Premier League 4. fordulójának záró mérkőzése a londoni Loftus Roadon, ahol a Buzsáky Ákost végig a kispadon tartó Queens Park Rangers nem bírt a vendég Newcastle United együttesével.
szept. 12
23:08
Primera División: két duplából jött össze a Málaga kiütéses sikere (She)
Megszerezte első győzelmét a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 2011–2012-es idényében a Málaga: a nyáron alapos vérfrissítésen áteső csapat a Granadát győzte le 4–0-ra a 2. forduló hétfő esti mérkőzésén.
szept. 12
23:09
Helyzetek tömkelegét szúrta el az ikszelő QPR, Buzsáky padozott (Agroinform)
A Buzsáky Ákost foglalkoztató Queens Park Rangers hazai pályán 0-0-ás döntetlent játszott a Premier League negyedik fordulójának hétfői zárómérkőzésén.
szept. 12
23:11
Magyarjai nélkül nyert a Sampdoria (Agroinform)
A Serie B 4. fordulójában a Laczkó Zsoltot és Koman Vladimirt nélkülöző Sampdoria idegenben verte 3-1-re az Empolit. Laczkó a keretben sem volt, míg Komant nem cserélte be Gianluca Atzori.
szept. 12
23:13
Megszerezte első győzelmét a Málaga (Agroinform)
A katari tőkével a nyáron felpumpált Málaga a nyitó fordulóban Sevillában elszenvedett vereség után a harmadik kör zárómérkőzésén hazai pályán 4-0-ra ütötte ki az újonc Granadát.
szept. 12
23:24
Premier League: a QPR Buzsáky nélkül ikszelt otthon a Newcastle-val (She)
Gól nélküli döntetlennel zárult az angol Premier League 4. fordulójának záró mérkőzése a londoni Loftus Roadon, ahol a Buzsáky Ákost végig a kispadon tartó Queens Park Rangers nem bírt a vendég Newcastle United együttesével.
szept. 12
23:42
Törökország: a Fenerbahce megmentette az isztambuli nagyok becsületét (She)
A Fenerbahce zárt kapus mérkőzésen 1–0-ra legyőzte az Ordusport a török labdarúgó-bajnokság 1. fordulójának hétfői záró mérkőzésén.

Keresés