2011. szeptember 17. szombat

szept. 17
18:03
Birkózó-vb: Kiss Gergely kikapott, lemaradt a kvótáról (She)
A szabadfogásúak 96 kg-os súlycsoportjában szereplő Kiss Gergely első meccsét ugyan megnyerte a vigaszágon, de a másodikon kikapott, így lemaradt az olimpiai kvótáról az isztambuli birkózó-világbajnokság szombati versenynapján.
szept. 17
18:03
Tíz emberrel szerzett pontot a Werder Nürnbergben (Agroinform)
A vendég Werder Bremen a 73 percet emberhátrányban játszva pontot szerzett a Nürnberg ellen a Bundesliga hatodik fordulójának szombati mérkőzésén. A brémaiak a döntetlennel átvették a vezetést a tabellán.
szept. 17
18:05
Férfi röpi Eb: döntőben az olaszok, legyőzték a címvédő lengyeleket (She)
Az osztrák-cseh közös rendezésű férfi röplabda Európa-bajnokság első elődöntőjében Olaszország három szettben nyert a címvédő lengyel válogatott ellen Bécsben.
szept. 17
18:07
Bundesliga: Podolski és a Köln alaposan megtréfálta a Leverkusent (She)
Az 1. FC Köln idegenben 4–1-re legyőzte a BL-induló Leverkusent a német labdarúgó-bajnokság 6. fordulójának szombat délutáni programjában. Idegenbeli sikerrel folytatta jó szereplését a Mönchengladbach.
szept. 17
18:09
Videó: nem bírt mit kezdeni egymással a Vasas és a Videoton (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Vasas–Videoton találkozó 0–0-s döntetlennel ért véget. Sem Bárányosék, sem Alvesék nem tudtak a kapuba találni, helyzetek, helyzetecskék azért akadtak a mérkőzésen. Tekintse meg az összefoglalót!
szept. 17
18:15
Tenisz: az orosz Pervak élete első WTA-tornagyőzelmét érte el (She)
Az első helyen kiemelt Kszenia Pervak győzelmével zárult a taskenti női tenisztorna, az orosz teniszezőnőnek ez volt az első sikere WTA-tornán.
szept. 17
18:17
NB I: emberelőnyben sem bírt a Zalaegerszeg a Kecskeméttel (She)
A labdarúgó NB I 9. fordulójában a sereghajtó Zalaegerszeg a Kecskemétet fogadta. A hazaiak már a 3. percben vezetést szerezhettek volna, de Vlad Bujor büntetőt hibázott. A 11. percben aztán Lencse László találatával a vendégek jutottak előnyhöz, de Balázs Zsolt révén még a szünet előtt egyenlített a ZTE. A 67. percben a játékvezető a vendégektől kiállította Mohl Dávidot, de újabb gól már nem…
szept. 17
18:21
Hármat kapott a Swansea-től Gera és Fülöp csapata, Buzsáky nélkül nyert a QPR (Agroinform)
Egyik magyar sem játszott az angol első osztály szombat délutáni mérkőzésein. A Newcastle és az Aston Villa egymás ellen léptek elő a PL "döntetlenkirályaivá".
szept. 17
18:23
Második meccsén megvan Prukner első pontja (Agroinform)
A sereghajtó Zalaegerszeg együttese hazai pályán 1-1-es mérkőzést vívott a dobogóért küzdő Kecskemét csapatával, így közel a bajnokság harmadához még továbbra is nyeretlen.
szept. 17
18:39
Elszenvedte első vereségét az MTK (Agroinform)
Először kapott ki a labdarúgó NB II jelenlegi idényében az MTK: a fővárosi csapat az ötödik forduló szombati játéknapján az Ajkával szemben maradt alul hazai pályán.
szept. 17
18:57
Gyepes és Gulácsi sem játszott, a Cardiff ikszelt, a Hull győzött (Agroinform)
1-0-ra győzött a Hull City hazai pályán a Portsmouth ellen a Championship hetedik fordulójának szombat délutáni mérkőzésén.
szept. 17
19:09
Százmilliót kap a Fradi a Szerencsejáték Zrt.-től (Infostart)
A Szerencsejáték Zrt. több más sportegyesület mellett a Ferencvárossal is szponzori kapcsolatban áll, amelynek köszönhetően a zöld-fehér egyesület évi 100 millió forinthoz jut.
szept. 17
19:09
Férfi kosár Eb: Szlovénia legyőzte a szerbeket, és a 7. helyen zárt (She)
A hetedik helyen végzett a Litvániában zajló férfi kosárlabda Európa-bajnokságon Szlovénia, miután a helyosztón négy ponttal nyert a jól, de már későn hajrázó Szerbia ellen.
szept. 17
19:11
Davis-kupa: Megtettük, amit előzetesen megígértünk - a magyar kapitány (She)
Hornok Miklós szövetségi kapitány elégedett a magyar Davis-kupa-csapat teljesítményével, annak ellenére, hogy a mieink három mérkőzés után 0:3-ra állnak a jóval esélyesebb britek ellen, akik így az utolsó két párharc eredményétől függetlenül megnyerték a mérkőzést.
szept. 17
19:13
NB I: Haladás-Pápa és Pécs-Siófok mérkőzés élőben az NSO-n (She)
A labdarúgó NB I 9. fordulójában a a Szombathelyi Haladás a Lombard Pápa Termál FC-t, a Pécsi MFC pedig a Siófokot fogadja. Kövessék a találkozókat élő szöveges tudósításunk segítségével!
szept. 17
19:15
Így verte a Swansea a West Bromot, illetve a QPR a Wolverhamptont - videó (Agroinform)
Fülöp Márton és Gera Zoltán együttese 3-0-s vereséget szenvedett, míg Buzsáky Ákos csapata ugyanilyen arányban nyert az angol bajnokságban szombaton.
szept. 17
19:17
A Bolton védelme nagyokat mozizott a Norwich ellen - videó (Agroinform)
Bogdán Ádám csapata, a Bolton Wanderers hazai pályán szenvedett 2-1-es vereséget a Norwichtól, elsősorban a határozatlan védelemnek köszönhetően.
szept. 17
19:19
Kiss Gergelynek nem sikerült a kvótaszerzés a vigaszágon (Agroinform)
A szabadfogásúak 96 kg-os súlycsoportjában szereplő Kiss Gergely első meccsét ugyan megnyerte a vigaszágon, de a másodikon kikapott.
szept. 17
19:21
Szeged helyett Sevillában lesz a 2013-as vb (Agroinform)
Szeged ellenében Sevilla rendezheti a 2013-as evezős Európa-bajnokságot - így döntöttek az európai szövetségek képviselői szombaton, Plovdivban, az idei kontinensviadal helyszínén.
szept. 17
19:27
Férfi röplabda NB I: négyszettes dági győzelem a Sümeg vendégeként (She)
A Dág négyszettes mérkőzésen nyert a Sümeg vendégeként a férfi röplabda NB I szombati játéknapján.
szept. 17
19:29
Evezés: nem Szeged, hanem Sevilla rendezheti a 2013-as Eb-t (She)
Szeged ellenében Sevilla rendezheti a 2013-as evezős Európa-bajnokságot – így döntöttek az európai szövetségek képviselői szombaton Plovdivban, az idei kontinensviadal helyszínén.
szept. 17
19:33
A szerbek is szépítettek párosuknak köszönhetően (Agroinform)
A francia csapathoz hasonlóan a szerb válogatott is szépített szombaton a páros mérkőzésen a tenisz Davis Kupa Világcsoportjának elődöntőjében.
szept. 17
19:35
Laza kölni négyes Leverkusenben Podolski-parádéval - videó (Agroinform)
A Köln csapata meglepetésre 4-1-re győzött a Leverkusen otthonában a Bundesliga 6. fordulójában. Podolski két góllal és egy gólpasszal vette ki a részét a sikerből.
szept. 17
19:37
Szlovénia szerezte meg a hetedik helyet (Agroinform)
A szlovén válogatott végzett a hetedik helyen a litvániai férfi kosárlabda Európa-bajnokságon azzal, hogy szombaton négy ponttal legyőzte a szerb csapatot.
szept. 17
19:39
Danilo duplája három pontot ért a Honvédnak (Agroinform)
A Honvéd a Bozsik-stadionban Danilo duplájával 2-0-ra legyőzte az Újpest együttesét. Supka Attila csapata zsinórban negyedik hazai mérkőzését is sikerrel vívta meg, ráadásul eddig még gólt sem kaptak odahaza.
szept. 17
19:45
NB I: Kispesten Danilo duplájával legyőzte a Honvéd az Újpestet (She)
A Budapest Honvéd legutóbbi három találkozóját megnyerte a Bozsik-stadionban, úgy, hogy hat gólt szerzett, és egyet sem kapott. A kispestiek fővárosi derbin most azt az Újpestet fogadták, amely első bajnoki sikerét ebben az idényben csak a múlt héten szerezte meg. A három pont végül a hazaiaké lett, Danilo duplájával.
szept. 17
19:51
Mezőnyjátékos kapta az utolsó wolfsburgi gólt - videó (Agroinform)
Az 1899 Hoffenheim 3-1-re győzte le a Vfl Wolfsburg csapatát a Bundesliga 6. fordulójában. A Hoffenheim harmadik góljánál már mezőnyjátékos állt a Wolfsburg kapujában.
szept. 17
20:03
Videó: Bárányos szerint nem 0-0 lesz a Vasas-Videoton, ha este rendezik (She)
A Vasas és a Videoton együttese nem bírt egymással az Illovszky Rudolf Stadionban, gólok és néha futball nélkül telt el a mérkőzés. A Vasas játékosai az NSO Tv-nek elmondták, hogy a döntetlen teljesen igazságos, viszont sokkal látványosabb lehetett volna a játék, ha nem a tűző napon kezdenek, hanem mondjuk este 8-kor indul útjára a labda. A Videoton labdarúgói az elrendelt nyilatkozatstop miatt…
szept. 17
20:05
NB I: A pápai meccsünk után fontos győzelmet arattunk - Supka (She)
A Bp. Honvéd 2–0-s győzelmet aratott a Bozsik-stadionban az Újpest ellen az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 9. fordulójában. Supka Attila, a házigazdák szakvezetője a mérkőzés után kiemelte: fontos győzelmet arattak.
szept. 17
20:07
Női kézilabda: könnyedén nyert az ETO, szoros meccsen a Fradi (She)
A női kézilabda NB I 3. fordulójában a Ferencváros hazai pályán 30–27-re legyőzte a Fehérvár együttesét. A zöld-fehérek a szünetben kényelmes előnnyel vezettek, de a második félidőben öt gólt is leadtak előnyükből. A bajnoki címvédő Győri ETO Siófokon nyert tíz góllal, a Vác a Kiskunhalast intézte el könnyedén, míg a Veszprém otthon gyűrte le az Érdet.
szept. 17
20:09
Serie A: újabb sikerével a Cagliari a viszonyítási pont Olaszországban (She)
A Cagliari 2–1-re legyőzte az újonc Novarát az olasz labdarúgó-bajnokság 3. – az idény eleji sztrájk miatt valójában 2. – fordulójának nyitó mérkőzésén.
szept. 17
20:09
A Roma után a Novarát is 2-1-re győzte le a Cagliari - videó (Agroinform)
Hazai pályán aratott 2-1-es győzelmet a Cagliari a Novara ellen a Serie A harmadik fordulójának nyitómérkőzésén szombaton kora este.
szept. 17
20:11
Supka Attila és Zoran Szpisljak is a kimaradt helyzetek miatt elégedetlen (Agroinform)
A Honvéd Újpest felett aratott 2-0-ás győzelme után mindkét csapat vezetőedzője a kimaradt helyzetek miatt volt bosszús.
szept. 17
20:13
Idegenben nyert a Málaga és a Valencia, még mindig nyeretlen a Villarreal - videó (Agroinform)
A spanyol labdarúgó-bajnokság negyedik fordulójában a Valencia Roberto Soldaldo góljával nyert a Sporting Gijón vendégeként, a Málaga pedig Demichelis találatával hozta el a három pontot Mallorcáról. Az újonc Granada meglepetésre legyőzte a Villarrealt, amely három mérkőzés után még mindig győzelem nélkül áll.
szept. 17
20:15
Soldado ötödik (jó helyre lőtt) góljával vezette győzelemre a Valenciát - videó (Agroinform)
Csupa 1-0-s eredmény született Spanyolországban szombaton kora este, a Valencia és a Málaga nyert, a Villarreal kikapott a Granadától.
szept. 17
20:21
Primera División: Mallorcán nyert a Málaga, Granadában kapott ki a Villarrreal (She)
Az élvonalbeli spanyol labdarúgó-bajnokság (Primera División) negyedik fordulójában a Málaga idegenben, a Mallorca vendégeként jutott újabb három bajnoki ponthoz.
szept. 17
20:21
Londonnak lőttek, de Rióban ott lehet (Blikk)
BUDAPEST - Igaly Diána (46) nem adja fel a harcot, 51 évesen is olimpián akar szerepelni. Egy hete dőlt el, hogy a 2004es athéni játékokon aranyérmes sportlövő nem lehet ott jövőre Londonban.
szept. 17
20:23
Vezet a DAB az első Nationalliga meccsén, Lencsés a gólszerző (She)
A DAB.Docler együttese vezet a Kapfenberg Bulls elleni első Nationalliga fellépésén. Lencsés Tamás találatával sikerült előnybe kerülniük, amelyet őriznek az Acélbikák. Kövesse a találkozót élőben a csapat honlapjának videós közvetítésén!
szept. 17
20:23
Button a brit nők álma (Blikk)
LONDON ‒ Világbajnok idén aligha lesz, de így is irigyelhetik  Jenson Buttont (31) vetélytársai. A Forma–1 2009-es vb-győztese ugyanis első helyet ért el egy különleges versenyen.
szept. 17
20:25
NB I: Ezt a sportágat gólra, nem helyzetekre játsszák - Szpisljak (She)
Az Újpest 2–0-s vereséget szenvedett Kispesten a Bp. Honvédtól az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 9. fordulójában. Zoran Szpisljak sportszerűen nyilatkozott a mérkőzést közvetítő Sport Tv-ben, és kiemelte: játékosai hiába dolgoztak ki több helyzetet, ha azokat ki is hagyták.
szept. 17
20:27
Soldado ötödik (jó helyre lőtt) góljával vezette győzelemre a Valenciát - videó (Agroinform)
Csupa 1-0-s eredmény született Spanyolországban szombaton kora este, a Valencia és a Málaga nyert, a Villarreal kikapott a Granadától.
szept. 17
20:29
Megvan az első komoly meglepetés - ír győzelem Ausztrália ellen (Agroinform)
Szombaton ismét három találkozót rendeztek az Új-Zélandon zajló rögbi világbajnokságon, ahol két papírforma siker mellett az ír válogatott meglepetése okozott szenzációt.
szept. 17
20:39
NB I: Ezt a sportágat gólra, nem helyzetekre játsszák - Szpisljak (She)
Az Újpest 2–0-s vereséget szenvedett Kispesten a Bp. Honvédtól az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 9. fordulójában. Zoran Szpisljak sportszerűen nyilatkozott a mérkőzést közvetítő Sport Tv-ben, és kiemelte: játékosai hiába dolgoztak ki több helyzetet, ha azokat ki is hagyták.
szept. 17
20:41
Videó: tizenegyesből és egy szóló végén volt eredményes Danilo (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Budapest Honvéd együttese legyőzte hazai pályán az Újpestet. Supka Attila tanítványai Danilo két góljával 2–0-ra nyertek a lila-fehérek ellen. Tekintse meg a találkozó összefoglalóját!
szept. 17
20:42
Idegenben nyert a Valencia (Metropol)
Az FC Valencia Roberto Soldado góljával győzött a Sporting Gijón vendégeként szombaton, a spanyol labdarúgó-bajnokság hétvégi, negyedik fordulójában.
szept. 17
20:43
Férfi kézilabda NB I: idegenben győzött a Tatabánya (She)
A Tatabánya 34–28-ra győzött a Kecskemét otthonában a férfi kézilabda NB I szombati játéknapján.
szept. 17
20:45
Davis-kupa: a csehek bennmaradtak, az olaszok feljutottak a Világcsoportba (She)
A cseh férfi teniszválogatott kiharcolta a bennmaradást a Davis-kupa Világcsoportjában, miután a Tomás Berdych, Radek Stepánek páros megnyerte a szombati mérkőzést, és ezzel a vasárnapi összecsapások előtt behozhatatlan, 3:0-s előnyre tett szert Romániában.
szept. 17
20:45
Messi "berepülős" góljával szerzett vezetést a Barca az Osasuna ellen - videó (Agroinform)
A spanyol bajnokság negyedik fordulójának szombat esti mérkőzésén Lionel Messi Dani Alvés gólpassza után megszerezte csapatának a vezetést az Osasuna ellen.
szept. 17
20:47
Bundesliga: Stieberék vezettek, mégsem kapaszkodtak ki a gödörből (She)
Stieber Zoltán csapata, a Mainz 3–1-re kikapott az eddig nyeretlen Kaiserslautern otthonában a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 6. fordulójának szombat esti mérkőzésén.
szept. 17
20:47
Kecskeméten nyert a Tatabánya, nem kímélte az újoncot a Csurgó (Agroinform)
A Tatabánya hatgólos győzelmet aratott a Kecskemét otthonában a Budapest Bank férfi kézilabdaliga szombati játéknapján.

Keresés