2011. szeptember 19. hétfő

szept. 19
11:43
Jégkorong: A Graz jó csapat, nem egyszerű náluk nyerni - Primeau (She)
Bravúros, egygólos (3–2) győzelmet aratott Grazban a Sapa Fehérvár AV 19 jégkorongcsapata az osztrák élvonalbeli bajnokság (EBEL) alapszakaszának negyedik fordulójában. Kevin Primeau az idegenbeli sikert követően elégedetten értékelte kissé tartalékos csapata teljesítményét.
szept. 19
11:45
Barcelona: angol válogatott védő érkezhet januárban - sajtóhír (She)
Sajtóhírek szerint a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Barcelona a téli átigazolási időszakban szeretné megszerezni a Bolton angol válogatott hátvédjét, Gary Cahillt. A katalánok ötmillió fontért szerződtethetik a 25 éves futballistát.
szept. 19
11:45
Beckham és Henry a liga legjobban kereső labdarúgói (Agroinform)
Az amerikai Associated Press összeállította az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS)  legjobban kereső futballistáinak listáját, melynek élén - nem meglepő módon - egykoron Európában játszó sztárok állnak.
szept. 19
11:47
PSV: Dzsudzsák a szurkolóknak, a rajongók neki mondtak köszönetet - fotók (She)
Mint beszámoltunk róla, Dzsudzsák Balázst tegnap hivatalosan is elbúcsúztatták a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő PSV-nél az Ajax elleni rangadó előtt, és a drukkerek nagy tapssal és énekkel köszöntek el az Anzsi Mahacskalához igazoló szélsőtől.
szept. 19
11:57
Sportlétesítmény: a Puskás-stadiont jövőre bontanák, 2014-ben adnák át (She)
„Tíz-tizenöt milliárd forint közötti igényt nyújtottak be az egyesületek a társasági adókedvezményből kérhető támogatásokra az öt kiemelt látványsportágban. Ebből öt-hét milliárdra lehet az idén fedezet. A Puskás-stadion bontása a kétezer-tizenkettes költségvetéstől függ” – mondta Bánki Erik parlamenti sportbizottsági elnök a Digi Sport Reggeli Start című műsorában.
szept. 19
12:15
Brazília: kiengedték a kórházból a stroke-kal műtött edzőt (She)
Kiengedték a kórházból Ricardo Gomest, a brazil Vasco da Gama labdarúgócsapatának vezetőedzőjét, aki három hete a Flamengo elleni bajnoki meccs közben kapott stroke-ot.
szept. 19
12:15
2014-re készülhet el a Puskás Stadion (Infostart)
Az öt kiemelt látványcsapatsportág egyesületei 10-15 milliárd forint közötti igényt nyújtottak be a társaságiadó-kedvezményből kérhető támogatásokra - jelentette ki Bánki Erik, az Országgyűlés sport- és turizmusbizottságának fideszes elnöke hétfőn, a Digi Sport televízió Reggeli Start című műsorában.
szept. 19
12:17
Kajak-kenu: 69 kilenc érmet szereztek a magyar fiatalok az EORV-n (She)
Minden dicséretet megérdemel a kajak-kenus utánpótlás: 69 érmet nyert a magyar csapat Lengyelországban, az Olimpiai Reménységek Versenyén.
szept. 19
12:21
Mindannyian bűnösek vagyunk - Sergio Ramos (Agroinform)
A Levante elleni váratlan vereséget követően Sergio Ramos, a Real Madrid játékosa a spanyol AS-nak adott nyilatkozatában megvédte csapattársát, a 40. percben kiállított Sami Khedirát.
szept. 19
12:33
Videó: a magyar légiós az utolsó pillanatokban egyenlített Finnországban (She)
Tizenharmadik gólját szerezte 23. bajnokiján a finn labdarúgó-bajnokságban szereplő JJK színeiben Gruborovics Tamás. A szegedi születésű labdarúgó a RoPS elleni meccs 88. percében mintegy 28 méterről talált be, bár lövését csúnyán bevédte a kapus.
szept. 19
12:39
10-15 milliárd közötti támogatási igény érkezett (Agroinform)
Az öt kiemelt látványcsapatsportág egyesületei 10-15 milliárd forint közötti igényt nyújtottak be a társaságiadó-kedvezményből kérhető támogatásokra.
szept. 19
12:41
Murray szerint túl sok versenyen kell elindulniuk (Agroinform)
A britek első számú teniszezője, Andy Murray nevetségesnek tartja a versenynaptárt, mivel az előírás szerint túl sok viadalon kell szerepelni, máskülönben világranglistás pontszámok és ezáltal helyezések kerülnek veszélybe.
szept. 19
12:51
Kajak-kenu: 69 érmet szereztek a magyar fiatalok az EORV-n (She)
Minden dicséretet megérdemel a kajak-kenus utánpótlás: 69 érmet nyert a magyar csapat Lengyelországban, az Olimpiai Reménységek Versenyén.
szept. 19
12:53
Tenisz: Murray nevetségesnek tartja a zsúfolt versenynaptárt (She)
A britek első számú teniszezője, Andy Murray nevetségesnek tartja a versenynaptárt, mivel az előírás szerint túl sok viadalon kell szerepelni, máskülönben világranglistás pontszámok és ezáltal helyezések kerülnek veszélybe.
szept. 19
12:55
Sakk ob: Ribli Zoltán több év után visszatért a nagykanizsai csapathoz (She)
Több év távollét után visszaigazolt Nagykanizsára Ribli Zoltán, aki Pintér József nagymester mellett csapatkapitánya is lesz a tavalyi bajnok Aquaprofit-NTSK együttesének – jelentette be hétfőn Nagykanizsán a névadó főszponzor elnöke.
szept. 19
12:57
Nincsenek jó formában lévő baloldali játékosaim - Skaliczki László (Agroinform)
Kis híján kellemetlen meglepetés érte a Pick-Szeged csapatát a hétvégén, mert ugyan a félidőben még három góllal is vezettek a Balatonfüred otthonában, a mérkőzés hajrája igen "izgalmasra" sikeredett számukra.
szept. 19
13:09
Hegyikerékpár: Veszprémben Parti és Benkó is dobogós lett (She)
Vasárnap Veszprém belvárosában, különleges útvonalon rendezték meg a McDonald’s BringaMánia Magyar Nagydíj olimpiaikrossz-viadalt, amelyen az elitek közt Parti András második és Benkó Barbara harmadik helye jelentette a legjobb magyar helyezést. Az idei Magyar Kupa-sorozat záró állomásán, az elit kategóriában hét ország kerekesei álltak rajthoz
szept. 19
13:11
Roma: Stekelenburgot kiengedték a kórházból, kérdéses a visszatérése (She)
Kiengedték a kórházból az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő AS Roma kapusát, Maarten Stekelenburgot. Mint ismert, a holland válogatott kapuvédőt az Inter elleni bajnokin rúgta fejbe a milánóiak brazil hátvédje, Lúcio.
szept. 19
13:13
Jégkorong: a csíkiaktól úgy távozott a svéd edző, mintha fogságból szökne (She)
A korábbi hírekkel ellentétben Charles Franzén, a HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának edzője nem mondott fel a Mol Ligában érdekelt csapatnál, hanem nemes egyszerűséggel távozott. Erről Horváth László, a HSC vezérigazgatója nyilatkozott.
szept. 19
13:15
Íme, Djokovics drámája Del Potro ellen - videó (Agroinform)
A világelső Novak Djokovics sérülés miatt 6:7 0:3-as állásnál ordítva esett össze a pályán, bokasérülése miatt kénytelen volt feladni a Szerbia számára sorsdöntő mérkőzést.
szept. 19
13:17
Webber és a rossz rajtok - Horner válaszol (Agroinform)
Mark Webber, a Red Bull csapat második számú pilótája mindet megtesz azért, hogy megszerezze a bajnokság ezüstérmét. Ehhez azonban jobban kellene rajtolnia...
szept. 19
13:27
Férfi kosárlabda NB I: három játékostól is elköszöntek Jászberényben (She)
A hétvégén három játékos is távozott a férfi élvonalbeli kosárlabda-bajnokság újoncától, a Jászberénytől.
szept. 19
13:33
Justin Rose 1,4 milió dolláros sikere (Agroinform)
Az angol Justin Rose nyerte meg a profi golfozók legrangosabb sorozatának vasárnap zárult versenyét, a Lemont-ban rendezett, 8 millió dollár összdíjazású BMW Championshipet.
szept. 19
13:45
Videó: Nem volt meglepő a Fradi és az Újpest veresége - Bognár (She)
Bognár György várakozásainak megfelelt a labdarúgó NB I 9. fordulója. A szakértő az NSO Tv-nek elmondta, a Győr és a DVSC sikere megérdemelt volt, a Haladás győzelme bravúrértékű, a Ferencváros és az Újpest vereségén pedig nem lepődött meg.
szept. 19
13:47
Serie B: Vass Ádám lemarad a Torino elleni rangadóról, Feczesin kezdhet (She)
Olasz lapértesülések szerint Vass Ádám izomproblémákkal küszködik, így várhatóan lemarad az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Brescia Torino elleni ma esti rangadójáról.
szept. 19
13:49
Barcelona: Piqué a társakkal edzett, Valenciában már kerettag lehet (She)
Az augusztus 23. óta sérült Gerard Piqué ismét a társakkal edzett, így a spanyol bajnoki címvédő Barcelona labdarúgócsapatának egyik alapembere valószínűleg ott lesz a Valenciába utazó keretben.
szept. 19
13:51
Szabics bombagóllal, Tőzsér gólpasszokkal jeleskedett a hétvégén (Agroinform)
Az elmúlt hétvégén légiósaink közül leginkább a kisebb bajnokságokban, például Belgiumban, Ausztriában vagy Svájcban szereplők jeleskedtek.
szept. 19
14:03
Real Madrid: Sohasem lennék a Barcelona játékosa - C. Ronaldo (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Madrid sztárja, Cristiano Ronalda az RTP1-nek elmondta, bárhol el tudná képzelni jövőjét, csak a bajnoki rivális Barcelonánál nem. A portugál klasszis elhintette, hogy hamarosan meghosszabbítja szerződését a blancókkal.
szept. 19
14:05
Fiorentina: Gilardino leghamarabb egy hónap múlva térhet vissza (She)
A Fiorentina labdarúgócsapata vasárnap délután nemcsak az Udinese elleni bajnokit veszítette el (2–0-ra), hanem legalább egy hónapra Alberto Gilardinót is.
szept. 19
14:09
Rafa Benitezt a Szpartak Moszkva is kiszemelte magának (Agroinform)
Orosz sajtóinformációk szerint a Szpartak Moszkva együttese a korábban a Valenciánál, a Liverpoolnál és az Internél is dolgozó Rafa Benitezt szemelte ki a vezetőedzői posztra.
szept. 19
14:11
Pénzhiány miatt elmarad a nagysikerű Salgótarjáni Ugrógála (Agroinform)
Anyagi okok miatt nem tudták megrendezni vasárnap a hagyományos Salgótarjáni Ugrógálát, melyre 25. alkalommal került volna sor.
szept. 19
14:13
A Levante tudta, hogyan lehet minket provokálni - Mourinho (Agroinform)
José Mourinho, a királyiak mestere, Sergio Ramos és Pepe, a Real Madrid játékosai valamint Ballesteros és Koné a Levante labdarúgói a LigaBBVA-nak adott nyilatkozatokban értékelték a csapataik teljesítményét.
szept. 19
14:21
Betis: Ha Mourinhót és Guardiolát nem érdekli a bajnoki cím, nekünk kell - Mel (She)
„Ha Mourinhót és Guardiolát nem érdekli a bajnoki cím, nekünk kell, mi beszállunk a versenyfutásba” – viccelt Pepe Mel, a spanyol első osztályú labdarúgó-bajnokságba (Primera División) nyáron feljutó Betis vezetőedzője.
szept. 19
14:23
Atlétika: anyagi okok miatt maradt el a Salgótarjáni Ugrógála (She)
Anyagi okok miatt nem tudták megrendezni vasárnap a hagyományos Salgótarjáni Ugrógálát, amelyre 25. alkalommal került volna sor.
szept. 19
14:39
DVSC: Nem könnyű bekerülni, de főleg bent maradni a keretben - Bouadla (She)
A Paks ellen 4–2-re megnyert vasárnapi bajnokin Selim Bouadla két gólpasszt adott, és a DVSC nyáron igazolt francia középpályása a klub hivatalos honlapjának elmondta, egyre jobban beilleszkedik a csapatba, amelybe nem könnyű bekerülni.
szept. 19
14:45
Pintér Attila nem lesz a Videoton edzője (Agroinform)
Tassy Márk, a fehérváriak ügyvezetője elmondta, nincs edzőkérdés a bajnoki címvédőnél, nem igaz, hogy a menedzsment máris Sousa utódját keresi.
szept. 19
14:57
MSÚSZ: Borkai Zsolt a fővédnöke a Sportcsillagok Gálaestjének (She)
Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke igent mondott a felkérésre, így a december 19-én esedékes Sportcsillagok Gálaestjének fővédnöki tisztét az 1988-as szöuli olimpián lólengésben aranyérmet szerző sportvezető látja majd el.
szept. 19
15:03
A földön kell maradnunk - Mirko Vucsinics (Agroinform)
A Juventus nyáron szerződtetett montenegrói csatára szerint nem szabad, hogy a jó szezonkezdés túl nagy önbizalmat adjon a csapattársaknak.
szept. 19
15:05
Neymar ma aláírhat a Real Madridhoz (Agroinform)
A 19 éves brazil játékosért 60 millió eurót kap majd a Santos, amit a Real Madrid három részletben fizet ki.
szept. 19
15:15
Levante: A Real Madrid mindig talál valami kifogást - A. Koné (She)
A Levante tegnap este Arouna Koné találatával 1–0-ra megverte a Real Madridot, és a győztes együttes elefántcsontparti csatára reagált José Mourinho és a blancók játékosainak nyilatkozataira, akik a játékvezetőt (is) okolták a vereségért.
szept. 19
15:17
Videó: rosszul sült el a játékos mentése, saját edzője kezét törte el (She)
Nem elég, hogy az izraeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hapoel Acre hazai pályán 2–0-ra kikapott a Hapoel Tel-Avivtól, edzőjük is megsérült a meccsen. Történt, hogy a hazai kispad előtt szerelt az egyik Acre-játékos, ám olyan nagy erővel lőtte meg a labdát, hogy az pontosan saját edzője, Eli Cohen kezére pattant. Nem csoda, hogy a szakembernek nagy fájdalmai voltak, ugyanis a találkozót követő…
szept. 19
15:18
Klubrekord a Bayernnél: nyolc meccs kapott gól nélkül (Metropol)
Klubrekordot állított fel a Bayern München labdarúgócsapata, amely a német bajnokságban és a Bajnokok Ligájában megvívott legutóbbi nyolc mérkőzésén egyetlen gólt sem kapott.
szept. 19
15:19
Bayern München: új klubrekord, nyolc mérkőzés kapott gól nélkül (She)
Klubrekordot állított fel a Bayern München labdarúgócsapata, amely a német bajnokságban és a Bajnokok Ligájában megvívott legutóbbi nyolc mérkőzésén egyetlen gólt sem kapott.
szept. 19
15:21
Klubrekord Münchenben - 748 perce érintetlen a Bayern hálója (Agroinform)
Klubrekordot állított fel a Bayern München labdarúgócsapata, amely a német bajnokságban és a Bajnokok Ligájában megvívott legutóbbi nyolc mérkőzésén egyetlen gólt sem kapott.
szept. 19
15:33
Wolfsburg: a válogatott védő kérésére felbontották szerződését (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő VfL Wolfsburg felbontotta Arne Friedrich szerződését – a válogatott hátvéd saját kérésére. A 32 éves védő kontraktusa 2013 januárjában járt volna le a „farkasokkal”.
szept. 19
15:39
A Bologna elnöke mindenképp le akarja igazolni Kobe Bryantet (Agroinform)
Az olasz klubvezető elmondása szerint bármit megadna, hogy a világ legjobbja náluk játsszon, és rajta kívül Manu Ginóbilit is vissza akarja csábítani.
szept. 19
15:51
Euro 2012: nem lesznek olasz szurkolók a Szerbia elleni mérkőzésen (She)
Üres lesz a vendégszektor a Szerbia–Olaszország labdarúgó Eb-selejtezőn. Az Olasz Labdarúgó-szövetség igazgatója, Antonello Valentini elmondta, hogy a szerb szövetséggel és az Európai Labdarúgó-szövetséggel (UEFA) kötött egyezmény értelmében az olaszok nem vásároltak egyetlen jegyet sem.
szept. 19
15:53
Újpest: a klubnak nincs adótartozása, a stadionra költik a TAO-pénzt (She)
Csehi István, a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest társ-ügyvezetőigazgatója a klub hivatalos honlapjának elmondta, a lila-fehérek pályáztak a társasági adóból leírható támogatások igénybevételére.
szept. 19
15:57
A Puskás Ferenc Stadion sorsa a 2012-es költségvetéstől függ (Agroinform)
Az öt kiemelt látványcsapatsportág egyesületei 10-15 milliárd forint közötti igényt nyújtottak be a társaságiadó-kedvezményből kérhető támogatásokra.
szept. 19
15:59
Pacquiao kritikával illette Mayweather győzelmét (Agroinform)
Megosztotta a közvéleményt Floyd Mayweather szombat éjszakai győzelme Victor Ortiz ellen, de a szakértők és a nagy rivális Manny Pacquiao szerint is szabályos volt a 34 éves öklöző tette.

Keresés