2011. szeptember 22. csütörtök

szept. 22
15:33
Visszatér az ász (Blikk)
A Budapestre készülő wimbledoni bajnok 40 évesen is imádja a teniszt
szept. 22
16:27
Videó: egészen felfoghatatlan, üres kapus helyzet maradt ki a svédeknél (She)
Futószalagon szállítja a nagyobbnál nagyobb kihagyott helyzeteket a nyugat-európai topfoci. A közelmúlt eseményei kezdődtek Fernando Torres ziccerével, majd jött Roberto Soldado, most pedig Nicklas Hulton a sor. Az Elfsborg–Helsingborg svéd bajnokin (3–2) a hazai támadó képes volt öt méterről mellé lőni a labdát, pedig a közelében sem volt védő – a kapusról nem is beszélve...
szept. 22
16:29
Tömegsport: Pestszentimrén 18 sportág mutatkozik be olimpikonokkal (She)
Sztárvendégek sorát vonultatja fel szeptember 24-én, szombaton délelőtt 10 órától  Budapest XVIII. kerület önkormányzata a pestszentimrei Bókay-kertben, amelynek mottója: „A sport a mi szívügyünk !"
szept. 22
16:45
Kosárlabda: a Bologna három meccsre 800 ezer dollárt ajánl Bryantnek (She)
Három mérkőzésre 800 ezer dollárt ajánlott az olasz kosárlabda-bajnokságban szereplő Bologna Kobe Bryantnek, a Los Angeles Lakers ötszörös NBA-bajnok hátvédjének.
szept. 22
17:03
Labdarúgás: válogatottakkal mutatkozott be Kisorosziban a footgolf (She)
A hazánkban még kevésbé ismert sportág népszerűsítésére szervezett eseményen magyar amatőr footgolfcsapatok és közismert emberekből álló alkalmi gárdák versenyeztek egymással Kisorosziban, a Magyar Golf Klubban. Az amatőr versenyben Kun Gábor 43 rúgással, a délutáni „csillagok versenyén" pedig Fehér Csaba (41-szeres válogatott labdarúgó) 22 rúgásból nyert.
szept. 22
17:05
Olimpia: Kína leghamarabb 20 év múlva rendezhet ismét olimpiát - Rogge (She)
Legalább két évtizedet kell várnia Kínának arra, hogy ismét nyári ötkarikás játékokat rendezzen – jelentette ki Jacques Rogge, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke a Hszinhua hírügynökségnek adott csütörtöki interjújában.
szept. 22
17:07
Debrecen: Kondás Elemér kellemes gondokkal küszködik csatárposzton (She)
A Magyar Kupában is a bajnokságban tapasztalt jó formáját mutatta a Debreceni VSC labdarúgócsapata: Kondás Elemér együttese szerdán a Kazincbarcikát győzte le 5–1-re idegenben. A találkozó után a Loki vezetőedzője elégedetten értékelt a dvsc.hu-nak, és elmondta, kellemes gondokkal kell szembenéznie.
szept. 22
17:09
Manchester City: Mancini Hargreaves tökéletes visszatérését méltatja (She)
Roberto Mancini szerint Owen Hargreaves már az első mérkőzésén bebizonyította, hogy érdemes volt szerződtetni a Manchester Cityhez. A 42-szeres angol válogatott középpályás szerda este a Ligakupában mutatkozott be új csapatában, s a 2–0-s győzelemből 60 percnyi játékkal és egy bombagóllal vette ki a részét.
szept. 22
17:11
Serie A: december 21-én, szerdán pótolják az első forduló mérkőzéseit (She)
Eldőlt, hogy az olasz élvonalbeli bajnokság augusztus végén a labdarúgók sztrájkja miatt elhalasztott első  fordulóját december 21-én pótolják.
szept. 22
17:21
Fábregas a Barca legjobb újonca (Blikk)
Valencia - Csúcsformában futballozik Cesc Fábregas (24). A Barcelona által a nyáron az angol Arsenaltól 34 millió euróért (10 milliárd forintért) visszavásárolt középpályás egy hónap alatt rekordot döntött régi-új klubjában.
szept. 22
17:42
Pato egy hónapra kidőlt (Metropol)
Combizomhúzódása miatt körülbelül egy hónapig nem léphet pályára Alexandre Pato, az AC Milan brazil válogatott futballistája.
szept. 22
17:44
Barrichello jövőre is versenyezne (Metropol)
A következő szezonban is a Forma-1-ben szeretne versenyezni Rubens Barrichello, a Williams istálló brazil pilótája, aki a hétvégi Szingapúri Nagydíjon 321.alkalommal lesz ott a rajtrácson.
szept. 22
17:57
NB I: kiemelt kockázatú lesz a vasárnapi Kecskemét-Ferencváros (She)
Kiemelten kezeli a rendőrség a vasárnap 16 órakor kezdődő Kecskeméti TE–Ferencváros NB I-es labdarúgó mérkőzést. A kesport.hu a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjétől megtudta, az egyenruhások jelentős létszámban biztosítják majd a találkozót, és a Ferencváros drukkereit a várostáblától egészen a stadionig kísérik.
szept. 22
18:15
Tenisz: Volandri a 3. kiemelt spanyolt búcsúztatta Bukarestben (She)
A Bukarestben zajló, 371 ezer euró összdíjazású ATP-tornán az olasz Filippo Volandri nagyon simán, két játszmában intézte el a harmadik helyen rangsorolt spanyol Marcel Granollerst.
szept. 22
18:33
Utánpótlás: a DVSC lesz a debreceni akadémia többségi tulajdonosa (She)
Engedélyezte a közgyűlés a Debreceni Labdarúgó Akadémia Nonprofit Kft. törzstőkéjének emelését – adta hírül a dehir.hu regionális hírportál.
szept. 22
19:09
Női kézilabda: Konkoly szerint még tanulniuk kell az új győri borítást is (She)
A Győri ETO KC női kézilabdacsapata szerdán 49–27-re legyőzte a Szekszárdot az NB I-ben. A kisalföldiek először játszottak bajnokit a Magvassy Mihály Sportcsarnok új, nemzetközi feltételeknek is megfelelő borításán.
szept. 22
19:11
Légiósok: a Swansea menedzsere minden esélyt megad Liptáknak, hogy bizonyítson (She)
Brendan Rodgers, a Swansea angol élvonalbeli labdarúgócsapatának menedzsere elismerően nyilatkozott Lipták Zoltánról, aki jelenleg a walesi együttesnél szerepel próbajátékon.
szept. 22
19:13
Ferencváros: hétfőn írják alá a szerződést a szponzorral (She)
A Ferencváros hivatalos honlapján, az ftc.hu-n jelentette be, hogy hétfőn 10 órakor sajtótájékoztató keretében írják alá a szponzori megállapodást a Groupama Garancia Biztosítóval.
szept. 22
19:27
Videó: menteni akart a Catania védője, gólpassz lett belőle (She)
A szerdán lejátszott Genoa-Catania (3-0) mérkőzésen érdekes körülmények között szerzett gólt Palacio. A duplázó csatár második találata előtt Spolli a lehető legrosszabb úton próbált menteni, így tisztázás helyett gólpasszt adott.
szept. 22
19:45
Arab Emírségek: Maradona először nyert az al-Vaszl trénereként (She)
Diego Maradona első győzelmét aratta tétmérkőzésen az al-Vaszl labdarúgócsapatának trénereként. A dubai együttes 3–0-ra győzött az Emirates csapata ellen a helyi kupasorozatban.
szept. 22
19:47
Felkészülés: az FTC nyert Felsőpakonyban, Gyenes és Somália megsérült (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros 4–1-re győzött a Felsőpakony otthonában hírverő mérkőzésen – adta hírül az ftc.hu.
szept. 22
19:49
Rg vb: Vass Dóra készülhet a döntőre és az olimpiai kvalifikációs harcra (She)
Vass Dóra a 20. helyen végzett az egyéni összetett selejtezőjében és a 19. helyen jutott be a huszonnégyes döntőbe a montpellier-i olimpiai kvalifikációs ritmikusgimnasztika-világbajnokságon. Forray Fanni a 77., Szalóki Violetta a 79. helyen zárta a selejtezőt, a magyar egyéni csapat a 15. lett. Az egyéni csapatverseny végeredménye teljesen papírforma: Oroszország nagy fölénnyel nyert…
szept. 22
20:03
Férfi vízilabda Európa-kupa: a Szolnok is simán győzött az első fordulóban (She)
Magabiztosan, 13 góllal nyert a Szolnok férfi vízilabdacsapata a LEN-kupa örökébe lépett Európa-kupa első selejtezőkörében az isztambuli Heybeliada ellen, csütörtökön az olaszországi Bogliascóban.
szept. 22
20:21
Válogatott: újabb szektorba kaphatók jegyek a magyar-finnre (She)
Péntek reggel 9 órától a Puskás Ferenc Stadion III. jobb szektorába is megkezdődik a jegyárusítás az október 11-i Magyarország–Finnország Európa-bajnoki selejtezőre – adta hírül az mlsz.hu.
szept. 22
20:23
Videó: Már holnap kezdődhetne a világbajnokság - Berki Krisztián (She)
Berki Krisztián világ- és Európa-bajnok tornász az október 7-én kezdődő tokiói világbajnokság előtt az NSO Tv-nek mesélt felkészüléséről, az utazást megelőző időszakról. Berki elmondta, szakmailag teljesen készen áll, már holnap kezdődhetne a torna. Háromrészes interjúnk első része.
szept. 22
20:25
Brazília: Ronaldinho nemcsak Argentína, Mexikó ellen is játszhat (She)
Mano Menezes, a brazil labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte keretét az Argentína elleni jövő szerdai, illetve a Costa Rica és Mexikó elleni októberi 7-i és 11-i felkészülési találkozóra. Előbbibe csak a hazai bajnokságban szereplő játékosok közül válogatott a kapitány, míg utóbbiban ott vannak az Európában játszó légiósok is.
szept. 22
20:27
Kecskemét: Sallói István lett a KTE új klubigazgatója (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Kecskemét hivatalos honlapján tette közzé, hogy új menedzsmentet bíztak meg a klub vezetésével.
szept. 22
20:39
Női röplabda NB I: négy szettben nyert a TF csapata az UTE ellen (She)
Az Aluprof-TF Budapest Volleyball Team 3:1-re győzött az UTE otthonában a női röplabda NB I csütörtöki mérkőzésén.
szept. 22
20:57
Decemberben pótolják az első fordulót az olasz bajnokságban (Infostart)
December 21-én pótolják a játékosok sztrájkja miatt elmaradt első fordulót az olasz labdarúgó-bajnokságban. Erről a Serie A-ban szereplő húsz csapat vezetőinek csütörtöki gyűlésén döntöttek.
szept. 22
21:15
Vízilabda: az elnökség elégedetlen az utánpótlással, Horkai feladatot kapott (She)
Csütörtök este ülést tartott a Magyar Vízilabda-szövetség elnöksége, amelyen beszámoltak a szövetségi kapitányok, illetve az utánpótlás-válogatottak edzői a nyári világversenyeken történtekről. Az értekezleten többen is hangsúlyozták, hogy a fő eseményeken várakozáson alul szerepeltek a csapatok, és a javítás érdekében különböző intézkedésekre, valamint tervek kidolgozásra szólították fel a…
szept. 22
21:17
Férfi kosárlabda: a Szolnok két meccset is elveszített Csehországban (She)
A férfi kosárlabda NB I-ben szereplő Szolnoki Olaj két felkészülési mérkőzést is játszott ma Csehországban, de mindkét találkozót elbukta.
szept. 22
21:19
Férfi kosárlabda: az Albacomp könnyedén legyőzte horvát ellenfelét (She)
A férfi kosárlabda NB I-ben szereplő Albacomp magabiztosan, 79–55-re győzött a horvát OS Darda elleni felkészülési mérkőzésen Székesfehérváron.
szept. 22
22:09
Svájc: Vanczákék két góllal győztek a Grasshoppers ellen (She)
A Sion Vanczák Vilmossal a soraiban 2–0-ra győzött a Grasshoppers ellen hazai pályán a svájci élvonalbeli labdarúgó-bajnokság kilencedik fordulójában.
szept. 22
22:11
Női kézilabda-vk: a dánok „centire” kiszámolták a továbbjutásukat (She)
A dán női kézilabda-válogatott Svédországgal játszott a hazai világkupa utolsó csoportkörében és továbbjutásához négy góllal kellett nyernie, miután ez épp sikerült számára (24–20), Jan Pytlick együttese készülhet az elődöntőre.
szept. 22
22:27
Liverpool: Dalglish reméli, hogy Capello nem erőlteti Gerrard játékát (She)
A március óta sérüléssel bajlódó Steven Gerrard tegnap hosszú idő után újra pályára lépett a Liverpoolban. A „vörösök" csapatkapitányára így már Fabio Capello is számíthat az angol válogatottnál, de Kenny Dalglish, a Liverpool menedzsere bízik benne, hogy a nemzeti csapatnál is fokozatosan terhelik majd a futballistát.
szept. 22
22:29
Primera División: Pandiani a 92. percben nyert meccset az Espanyolnak (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 4. fordulójában az Espanyol hazai pályán egygólos győzelmet aratott a Getafe ellen. A mindössze egyetlen gólt hozó találkozó végig izgalmas és élvezetes volt, a három pont sorsáról döntő találat a 92. percben esett.
szept. 22
22:31
Norvég Kupa: az FTC kiejtője lesz Korcsmárék ellenfele a döntőben (She)
Az Aalesund 1–0-ra győzött a Start ellen a labdarúgó Norvég Kupa elődöntőjében, így bejutott a november 6-i, oslói fináléba, ahol a Korcsmár Zsoltot is foglalkoztató Brann Bergen lesz az ellenfele.
szept. 22
22:33
Tenisz: Kohlschreiber és O. Rochus is búcsúzott a metzi tornától (She)
A Metzben zajló, 400 ezer euró összdíjazású ATP-torna második fordulójában kikapott, és így kiesett a hetedik helyen kiemelt német Philipp Kohlschreiber, illetve a belga Olivier Rochus. Utóbbit a második kiemelt francia Richard Gasquet győzte le két sima játszmában. A házigazdák másik kedvence, Jo-Wilfried Tsonga is továbbjutott és várja a honfitársa, Nicolas Mahut elleni folytatást a…
szept. 22
23:03
Videó: kapufáról kipattanó labda után maradt el a Roma győzelme (She)
Nem rég ért véget a Roma és a Siena találtkozója az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) hétközi fordulójában. A hazaiak hatvanhárom percig vezettek Osvaldo közeli, léc alá lőtt gólja után. Ám két perccel a rendes játékidő letelte előtt érkezett Vitiello, aki egy kapufáról kipattanó labdát juttatott a rómiaiak hálójába.
szept. 22
23:57
Barcelona: Afellay hat hónapra kidőlt, elszakadt a keresztszalagja (She)
Súlyos sérülést szenvedett Ibrahim Afellay, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Barcelona holland szélsője: a futballistának elszakadt az elülső keresztszalagja a bal térdében a csapat ma délutáni edzésén.

Keresés