2011. szeptember 26. hétfő

szept. 26
17:21
Az azeriek szerint hazugok a vádak a bokszbundáról (Infostart)
Hazugságnak nevezte Azerbajdzsán rendkívüli helyzetekért felelős minisztere a BBC egyik múlt csütörtöki műsorában elhangzott azon állítást, mely szerint egy ismeretlen azeri személy kilenc millió dollárt adott a Nemzetközi Amatőr Ökölvívó Szövetség (AIBA) félprofi bajnokságára (WSB) két londoni olimpiai aranyéremért cserében.
szept. 26
17:21
Serie A: a Catania sportigazgatója szerint Pirlo-függő az új Juventus (She)
A Juventus 1–1-es döntetlent játszott vasárnap a Catania vendégeként az olasz labdarúgó-bajnokság 5. fordulójában, s a hazaiak sportigazgatója, Pietro Lo Monaco az összecsapás után kijelentette: az Antonio Conte vezette új Juventus teljesítménye véleménye szerint Andrea Pirlótól függ.
szept. 26
17:36
Halmosi Péter ismét meghívót kapott a válogatottba (Agroinform)
A Haladás bal oldali középpályása Laczkó Zsolt eltiltása miatt arra számít, hogy a finnek ellen ő lehet a balhátvéd.
szept. 26
17:39
Argentína: négy brazíliai légiós készülhet a selecao ellen (She)
Négy brazíliai idegenlégiós kapott helyet az argentin labdarúgó-válogatott keretében, amely elutazik a Brazília elleni felkészülési mérkőzésre. A találkozóra helyi idő szerint szerda 21.50-kor kerül sor Belémben.
szept. 26
17:54
Messi Kubala nyomában - videó (Agroinform)
Messi csupán két gólra Kubala László rekordjától, de a kis argentin a 235 találatot szerző César Rodriguezt is megelőzné.
szept. 26
17:56
Ki volt a Szingapúri Nagydíj legjobbja? (Agroinform)
Vettel, Button, Di Resta, Perez - négy matador, négy parádés verseny, négy megsüvegelendő egyéni teljesítmény. De kié a legjobb?
szept. 26
18:00
Dzsudzsák újra edzésben (Metropol)
Újra edzésbe állt Dzsudzsák Balázs, az orosz élvonalban szereplő Anzsi Mahacskala magyar válogatott futballistája.
szept. 26
18:12
A Manchester City koszorúzni fog Münchenben - Sir Alex örömére (Agroinform)
A City küldöttsége a müncheni légikatasztrófa áldozatai előtt tiszteleg, ami Ferguson szerint a foci békés jellegét erősítő gesztus.
szept. 26
18:15
Euro 2012: Michel Platini elégedett az ukrajnai előkészületekkel (She)
Hétfőn, 256 nappal a jövő évi labdarúgó Európa-bajnokság megnyitója előtt a társrendező Ukrajnába látogatott Michel Platini, a kontinentális futballszövetség (UEFA) elnöke, aki szerint a házigazda nagy lépéseket tett az előkészületek terén.
szept. 26
18:15
1,2 milliárdból szenved a Fradi (Blikk)
Budapest — A kiesés ellen küzd az NB I egyik legmagasabb költségvetésű együttese.
szept. 26
18:30
Platini nagy fejlődést látott Ukrajnában (Agroinform)
Hétfőn, 256 nappal a jövő évi Európa-bajnokság megnyitója előtt a társrendező Ukrajnába látogatott Michel Platini, az UEFA elnöke.
szept. 26
18:48
A bolgár Dimitrov kiemeltet búcsúztatott az első körben (Agroinform)
A horvát Ivan Dodig meglepetésre két játszmában kikapott a bolgár Grigor Dimitrovtól a Bangkokban zajló tenisztorna első körében.
szept. 26
18:50
Wilshire-t megműtötték, valószínűleg decemberben térhet vissza (Agroinform)
Előreláthatólag decemberig nem léphet pályára Jack Wilshere, az angol élvonalban szereplő Arsenal válogatott futballistája.
szept. 26
18:51
Válogatott: Gera és Dzsudzsák ott van, Pintér nincs a finnek elleni keretben (She)
Egervári Sándor szövetségi kapitány kihirdette keretét a finnek elleni október 11-i Európa-bajnoki selejtezőre. A névsorban ott van a sérülés után lábadozó Gera Zoltán és Dzsudzsák Balázs is, a zaragozai Pintér Ádám viszont kimaradt.
szept. 26
18:54
Gera is visszatérhet - itt a finnek elleni keret (Metropol)
A sérülés után még csak felépülőben lévő Dzsudzsák Balázst, valamint Gera Zoltánt is meghívta az október 11-i, finnek elleni Európa-bajnoki selejtezőre készülő keretébe Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
szept. 26
19:06
Eto'o gólja nem ért győzelmet az Anzsinak - videó (Agroinform)
Dzsudzsák Balázs csapata sorozatban harmadik mérkőzésén nem tudott nyerni, ezúttal döntetlenre végzett a Groznijjal.
szept. 26
19:09
Vb 2014: a FIFA különleges ellenőrt küld az Irán-Bahrein meccsre (She)
A FIFA különleges biztonsági szakértőt jelölt ki az október 11-ei Irán–Bahrein világbajnoki selejtező mérkőzésre, mert a két ország közötti politikai feszültség miatt rendkívüli veszélytől tart.
szept. 26
19:24
Egervári Sándor Dzsudzsákot és Gerát is behívta a finnek ellen (Agroinform)
A szövetségi kapitány szerint mindkét sérüléséből lábadozó labdarúgó fontos láncszeme a válogatottnak, és segíthetnek a csapaton.
szept. 26
19:26
Lépésről lépésre haladva nyerhetünk csak BL-t - Arbeloa- videó (Agroinform)
A Bajnokok Ligája második fordulójában a Real Madrid hazai pályán fogadja az Ajaxot. Aitor Karanka segédedző és Alvaro Arbeloa, a királyiak játékosa nehéz mérkőzésre számít.
szept. 26
19:27
Autókrossz: Kárai Tamás megnyerte az idei Európa-bajnokságot (She)
Kárai Tamás az első helyen végzett a touring kategóriában az olaszországi Maggioréban rendezett hétvégi autókrossz Európa-bajnoki futamon, és ezzel megnyerte az idei kontinentális sorozatot.
szept. 26
19:29
Franciaország: kétszeres olimpiai bajnok dzsúdós az új miniszter (She)
A kétszeres olimpiai bajnok volt cselgáncsozót, David Douillet-t nevezték ki az új sportminiszternek hazájában, Franciaországban.
szept. 26
19:42
Ismét egy olimpiai bajnok lett a francia sportminiszter (Agroinform)
Újra egy remek sportoló, egy korábbi olimpiai bajnok irányítja a francia sportéletet - ezúttal egy cselgáncsozó bajnokra esett a választás.
szept. 26
19:45
Premjer-liga: Eto'o betalált, de Joao Carlos az Anzsi megmentője (She)
Az Anzsi Mahacskala nagy csatában harcolt ki 2–2-es döntetlent a Tyerek Groznij ellen hazai pályán az orosz labdarúgó-bajnokság (Premjer-liga) 25. fordulójának hétfői mérkőzésén.
szept. 26
20:03
Tenisz: már az első napon hullottak a kiemeltek Délkelet-Ázsiában (She)
Alex Bogomolov Jr.-nak nem kedvezett a szerencse a Kuala Lumpur-i ATP-torna sorsolását, ugyanis 6. kiemeltként az első fordulóban a kiemeletek közül kimaradó Markosz Bagdatisszal kellett játszania. Pórul is járt a rapszodikus ciprusi ellen, 7:6, 6:4-re kikapott. A bangkoki ATP-tornán is hullottak a kiemeltek, az első napon az 5. Ivan Dodig és a 6. Fabio Fognini is elbúcsúzott.
szept. 26
20:18
Drogba a "fiújával" bulizott az Oktoberfesten - videó (Agroinform)
A müncheni Oktoberfesten tett látogatást Didier Drogba, a Chelsea csatára egy jóbarátjával. A helyi TV riporternője a fiújaként mutatta be az elefántcsontparti csatárral bulizó barátot.
szept. 26
20:21
Arsenal: megműtötték Wilshere-t, még öt hónapig nem játszhat (She)
Átesett a bokaműtétjén Jack Wilshere, az Arsenal középpályása, aki a klub közleménye szerint öt hónapig még biztosan nem léphet pályára. A 19 éves angol játékos a nyári New York Red Bulls elleni felkészülési mérkőzésen szenvedett súlyos bokasérülést, ám a műtétjére csak most került sor.
szept. 26
20:23
Görögország: megvan Szélesi Zoltán új csapata - lapinformáció (She)
A Nemzeti Sport Online Görögországból kapott információi szerint Szélesi Zoltán megegyezett az Aszterasz Tripolisszal: eszerint a magyar válogatott védő a helyi labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő klubnál folytatja pályafutását.
szept. 26
20:25
Videó: több pályán is kapusé volt a főszerep a hétvégén - Takács Rita (She)
Takács Rita legújabb videoblog-bejegyzésében a labdarúgó NB I 10. fordulójáról mondja el gondolatait. Rita szerint a mostani a kapusok hétvégéjének nevezhető, hiszen több pályán is csak a hálóőrök voltak képesek kimagasló teljesítményre.
szept. 26
20:27
Jégkorong, MOL Liga: ötgólos dunaújvárosi siker a Miskolc ellen (She)
Magabiztos győzelmet aratott a bajnoki éllovas Dunaújváros a Miskolc ellen a MOL Liga hétfő esti mérkőzésén. A hazaiak az első harmadban megnyugtató előnyt szereztek, majd a hátralévő időben visszafogottabb tempóval is növelni tudták előnyüket.
szept. 26
20:36
Keresi új trénerét a Schalke és a Hamburg - Matthäus neve is felmerült (Agroinform)
Huub Stevens mindkét klubbal tárgyalt, de lehetséges, hogy egyiknél sem alkalmazzák majd.
szept. 26
20:54
A Dunaújváros nem sok esélyt adott a Jegesmedvéknek (Agroinform)
A Dunaújváros Galanisz Nikandrosz, valamint Azari Zsolt duplájának is köszönhetően nyert a Miskolc ellen a MOL Liga hétfői mérkőzésén.
szept. 26
21:30
Költözik és nevet változtat a New Jersey Nets (Agroinform)
A 2012-13-as szezont már új csarnokban, új névvel kezdi NBA-en 1976 óta szereplő, kétszeres nagydöntős New Jersey Nets.
szept. 26
21:33
NBA: a New Jersey 2012-ben Brooklyn Netsre változtatja nevét (She)
A 2012–2013-as szezont már új stadionban, új névvel kezdi az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő New Jersey Nets. Azzal egy időben, hogy a gárda beköltözik a New York-i Barclays Centerbe, a Brooklyn Nets nevet veszi fel.
szept. 26
21:48
Michelisz Norbert oldtimerekkel fotózkodott - videó (Agroinform)
Több, mint egy hónapos szünet van jelenleg a túraautó világbajnoki sorozatban, így Michelisz Norbertnek most van ideje itthoni programokra is ellátogatni.
szept. 26
21:50
Buzsáky egyik riválisa elment kölcsönbe (Agroinform)
Három hónapra kölcsönbe a harmadosztályú Wycombe Wanderers csapatához szerződött a Queens Park Rangerstől Martin Rowlands.
szept. 26
21:51
Brazília: nyomoz a rendőrség a brazil futballelnök korrupciós ügyében (She)
Egy brazil ügyész rendőrségi nyomozást rendelt el Ricardo Teixeirával, a Brazil Labdarúgó-szövetség elnökével szemben, mert maga is tudni akarja, igazak-e azok a vádak, amelyek szerint az 1990-es években a FIFA elöljárójaként pénzt fogadott el tévétársaságoktól, amelyek megkapták a világbajnokságok közvetítési jogát. Az ügyben az angolok kérésére a FIFA is vizsgálódott, de felmentette a…
szept. 26
21:53
Videó: bár hihetetlen, de üres kapura, két méterről is lehet hibázni (She)
A Club Deportivo Lugo együttese a 2010–2011-es szezonban megnyerte a spanyol harmadosztály 1. csoportjának küzdelmeit, a feljutás a Segunda Divisionba azonban nem sikerült. A jelenleg zajló szezonban ennek megfelelően a tabella élén találhatóak, és az elmúlt hétvégén 3–1-re legyőzték idegenben az RSD Alcalá csapatát. Lehetett volna azonban nagyobb is a különbség, amennyiben Ivan nem puskázza el az…
szept. 26
22:06
Jean Alesi az Indy 500-on tér vissza (Agroinform)
Jövőre visszatér az autóversenyek világához a franciák egykori Formula-1-es versenyzője, Jean Alesi.
szept. 26
22:24
Megvan Tiger Woods új caddie-je (Agroinform)
Két hónapos keresés után ismét talált segédet maga mellé az egykori világelső golfozó, Tiger Woods.
szept. 26
22:27
BL: kedden Bayern-Man. City rangadóval folytatódik a sorozat - program (She)
A héten folytatódnak a Bajnokok Ligája küzdelmei, kedden és szerdán szokás szerint nyolc-nyolc meccset játszanak Európa-szerte. A keddi nap rangadója a Bayern München és a Manchester City összecsapása lesz, amelyet Kassai Viktor vezet majd az Allianz Arenában. Mivel a héten mindkét orosz csapat otthon szerepel magyar idő szerint 18 órai kezdettel, a különböző csatornákon a két nap alatt hét…
szept. 26
22:29
Futsal NB I: megint egy újonc győzte le a legutóbbi ezüstérmest (She)
Akárcsak egy héttel ezelőtt, megint a legutóbbi ezüstérmes veresége jelenti a legnagyobb meglepetést: a futsal NB I 4. fordulójában újra egy újonc, ezúttal a Haladás győzte le a Berettyóújfalut.
szept. 26
22:42
Frank de Boer Guardiolától kért tanácsot a Real-meccs előtt (Agroinform)
Az Ajax kedden este a Bernabéu Stadionban lép pályára, és az amszterdamiak vezetőedzője kifaggatta korábbi csapattársát.
szept. 26
22:44
Argentin vezéráldozat a wellingtoni skótverésen (Agroinform)
Komoly árat fizetett az argentin válogatott Skócia legyőzése során, egyik legjobbjuk, Juan Fernandez Lobbe ugyanis súlyos térdsérülést szenvedett.
szept. 26
22:45
Videó: kapitális hiba a mentősöktől, leejtették a sérült labdarúgót (She)
Nem elég, hogy a portugál labdarúgó-bajnokságban szereplő Olhanense támadóját, Salvador Agrát kőkeményen letaglózta az Uniao de Leiria játékosa a 6. fordulóban rendezett bajnokin, a szerencsétlen futballistát még a mentősök is leejtették a hordágyról, amikor a mentő felé cipelték.
szept. 26
22:47
Videó: A Győr bajnok lehet, ha csak tíz fordulónként kap ki - Bognár (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezik blogjában Bognár György, aki ezúttal a labdarúgó NB I 10. fordulójának történéseit elemzi. Úgy véli, mind az újpesti fiatalok hazai győzelme, mind az ETO veresége papírformaként kezelhető, a Ferencváros kecskeméti vereségéről nem is beszélve.
szept. 26
23:00
Kovácsiknak hármat lőtt, de így is majdnem pontot vesztett az Empoli (Agroinform)
3-0-s hátrányból majdnem egyenlített a hajrából Kovácsik Ádám együttese, a Reggina az Empoli otthonában a Serie B-ben.
szept. 26
23:02
München újra pályázni akar a téli játékokra (Agroinform)
Múlóban a csalódás Németországban - München város vezetői ismét téli olimpia rendezésében gondolkoznak.
szept. 26
23:04
Kikapott, és csak egypontos előnyben a Betis a tabella élén (Agroinform)
1-0-ra legyőzte hazai pályán a Getafe a listavezető Real Betist a Primera División hatodik fordulójának zárómérkőzésén.
szept. 26
23:18
A Sunderland 85 percig kereste önmagát Norwich-ban, addigra elment a meccs (Agroinform)
A Premier League hatodik fordulójának zárómeccsén 2-1-re nyert a Norwich a csak a hajrában felpörgő Sunderland ellen.
szept. 26
23:21
Primera División: nyeretlen csapat törte meg a Betis pazar sorozatát (She)
Először vesztett pontot a spanyol labdarúgó-bajnokság (Primera División) 2011–12-es idényében a Betis: az újonc zöld-fehérek a Getafe vendégeként kaptak ki 1–0-ra a 6. forduló hétfő esti mérkőzésén.

Keresés