2011. szeptember 6. kedd

szept. 6
23:09
Euro 2012: botlottak a görögök, Málta megszerezte az első pontját (She)
Görögország 1–1-es döntetlent játszott Lettországgal, ezzel pedig lépéshátrányba került Horvátországgal szemben az F-csoportban. Ugyanebben a kvartettben Málta és Grúzia szintén 1–1-es döntetlent játszott.
szept. 6
23:11
A skót remények is tovább élnek a Litvánia elleni sikerrel (Agroinform)
A skót labdarúgó-válogatott 1-0-ra verte Litvániát az Európa-bajnoki selejtezősorozat I-csoportjában, ezzel megőrizte reményét a pótselejtező érő második helyre, hátránya két pont a csehekkel szemben.
szept. 6
23:11
Felkészülés: a németek nem bírtak a lengyelekkel, kiütötték az ukránokat (She)
A 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság rendezői felkészülési mérkőzéseken léptek pályára kedden: Lengyelország hazai pályán játszott döntetlent Németországgal, Ukrajna viszont Csehország vendégeként szenvedett kiütéses vereséget.
szept. 6
23:13
Bizakodtunk, de a svédek az utolsó félórában megszórták San Marinót (Agroinform)
Hiába tartotta magát jól San Marino válogatottja hazai pályán Svédország ellen jó 60 percig, emberhátrányba kerültek, és ezt nem bírták el.
szept. 6
23:21
Eb-selejtezők: örmény csoda Szlovákiában (Infostart)
Az Eb-selejtezők keddjén a legnagyobb meglepetést az örmények okozták, szlovákiai 4-0-s győzelmükkel. Az olaszok, ha nem is könnyen, de legyűrték a szlovénokat, s ezzel kijutottak az Európa-bajnokságra. A spanyolok is már biztos Eb-résztvevők, sikerük után azt írta a Marca: jegy a történelem felé. A cím utalás arra, hogy a spanyol lehet az első válogatott, amely megnyer egymást követően két Eb-t…
szept. 6
23:21
Videó: zseniális holland gól, Modric-bomba Izraelnek - a legfrissebb Eb-selejtezős gólok (She)
Huszonhárom mérkőzést rendeztek ma este a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezősorozatban. Mint ismert, a magyar válogatott Vanczák Vilmos és Rudolf Gergely góljával 2–0-ra nyert Moldovában. A horvátok 0–1-ről fordítottak Izrael ellen, Szlovákiát hazai pályán tönkreverte Örményország, Anglia Ashley Young góljával nyert Wales ellen, a hollandok egy remek gólnak is köszönhetően hozták a kötelezőt…
szept. 6
23:27
Németország ikszelt a lengyelekkel, a csehek megszórták az ukránokat (Agroinform)
A már biztos Európa-bajnoki résztvevő Németország a házigazda jogán selejtezőre nem kényszerülő Lengyelországgal vívott felkészülési mérkőzést kedden, a társrendező Ukrajna Csehországban vendégszerepelt.
szept. 6
23:29
Vanczák és Rudolf is közelről volt eredményes Moldovában - videó (Agroinform)
A magyar labdarúgó-válogatott Vanczák Vilmos és Rudolf Gergely góljaival 2-0-s győzelmet aratott idegenbeli Eb-selejtezőjén Moldova ellen.
szept. 6
23:39
Portugália: a Porto hibátlan, az Uniao Leiria pont nélküli maradt (She)
A portugál labdarúgó-bajnokság élvonalában kedden játszották le a 3. forduló záró mérkőzését, amely után a Porto százszázalékos maradt, míg az általa legyőzött Uniao Leiria továbbra is pont nélkül szerénykedik a tabella végén.
szept. 6
23:41
Videó: Önbizalomban nincs hiány a csapatnál, szenzációs itt játszani - Rudolf (She)
Rudolf Gergely is főszerepet vállalt abban, hogy a magyar labdarúgó-válogatott 2–0-ra nyert Moldovában. A 83. percben betaláló csatár az NSO Tv-nek elmondta, fantasztikus ebben a csapatban játszani, ez a győzelem pedig még inkább önbizalmat adott a finnek elleni meccsre.
szept. 6
23:45
Lengyelország majdnem legyőzte Németországot (Agroinform)
2-2-es döntetlent játszott egymással felkészülési mérkőzésen a lengyel és a német labdarúgó-válogatott Gdanskban.
szept. 6
23:47
Az ukrán védelem nem volt a csúcson Csehország ellen - videó (Agroinform)
Az első gól tizenegyesből született, de a többihez is jelentősen hozzájárult a lassúnak és körülményesnek tűnő ukrán védelem.
szept. 6
23:57
Videó: Önbizalomhiány nincs a csapatnál, szenzációs itt játszani - Rudolf (She)
Rudolf Gergely is főszerepet vállalt abban, hogy a magyar labdarúgó-válogatott 2–0-ra nyert Moldovában. A 83. percben betaláló csatár az NSO Tv-nek elmondta, fantasztikus ebben a csapatban játszani, ez a győzelem pedig még inkább önbizalmat adott a finnek elleni meccsre.
szept. 6
23:59
Videó: A nehéz pillanatokban is nyugodtak maradtunk - Egervári (She)
Egervári Sándor szövetségi kapitány büszke volt csapatára, amely 2–0-ra nyert Moldovában Eb-selejtezőn. A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón a kapitány elmondta, hogy az ellenfél talán most játszott a legjobban a selejtezősorozat alatt, de a mi játékunk is remek volt, mind a támadósorban, mind a védelemben. A győzelem egyik fő oka az volt, hogy a nehéz pillanatokban is nyugodtak maradtunk.

Keresés