2011. szeptember 8. csütörtök

szept. 8
15:59
Gyenesei és Kovács már a döntőben (Agroinform)
Gyenesei Leila és Kovács Sarolta is bejutott a döntőbe a moszkvai öttusa-világbajnokságon.
szept. 8
16:09
El: a svájci bíróság nem foglalkozik Vanczákék kizárásával (She)
A svájci polgári bíróság közleményben tudatta a Sion élvonalbeli labdarúgócsapatával, hogy nem áll módjában foglalkozni az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) által hozott döntéssel, melynek értelmében az együttes nem indulhat az Európa-ligában.
szept. 8
16:09
Öttusa-vb: Gyenesei és Kovács már a döntőben (Metropol)
Gyenesei Leila és Kovács Sarolta is bejutott a döntőbe a moszkvai öttusa-világbajnokságon.
szept. 8
16:11
Barcelona: Abidal szerződése lejár, de a katalánoknál akarja befejezni (She)
Éric Abidal, a Barcelona francia védője elmondta, bár még nem hosszabbította meg 2012 júniusában lejáró szerződését, a katalánoknál szeretné befejezni a pályafutását.
szept. 8
16:13
Sakk: Polgár Judit őrületes csatában a nyolc közé jutott a vk-n (She)
Polgár Judit bejutott a legjobb nyolc közé jutott a Hanti-Manszijszkban zajló világkupán, miután hosszabbításban 4.5:3.5-re legyőzte a kubai Leinier Domínguez Pérezt.
szept. 8
16:15
A kis Zidane nagy gólt lőtt első edzésén - videó (Agroinform)
A kis Zizou nem ilyedt meg első felnőtt edzésén a Realnál, sőt, egy szép gólt is lőtt a jobb felsőbe, a jelenlévő apja legnagyobb örömére.
szept. 8
16:15
Röplabda: kis pénz és szerény tervek a kaposvári női csapatnál (She)
Pontosan 140 nap elteltével játszik újra tétmérkőzést a BITT Kaposvár NB I-es női röplabdacsapata. A somogyi lányok három év szünet után újra a legmagasabb osztályban kezdik meg szereplésüket a hétvégén rajtoló bajnokságban – hangzott el a szezont felvezető sajtótájékoztatón.
szept. 8
16:17
Szerződést bontott a Ferencváros a verekedő Alisonnal (Agroinform)
A Ferencváros hivatalos honlapján közölte, hogy szerződést bontott a Pécs elleni Ligakupa-mérkőzésen kiállított brazil légióssal, Alison Silvával.
szept. 8
16:27
Labdarúgás: 2014-től csökkenhet az éves válogatott meccsek száma (She)
Jim Boyce, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) alelnöke elismerte, néhány, a válogatottak számára kijelölt játéknapot muszáj lesz törölni a naptárból az európai klubok érdekében.
szept. 8
16:27
Polgár Judit rájátszás után a nyolc között (Metropol)
Polgár Judit bejutott a legjobb nyolc közé az oroszországi Hanti-Manszijszkban zajló, kieséses rendszerű sakk Világkupán, miután a nyolcaddöntő csütörtöki rájátszásában jobbnak bizonyult a kubai Leinier Dominguez Pereznél.
szept. 8
16:45
Videó: az ex-NHL-kapus a Volánról és a magyar lányokról (She)
Adam Munro két szezonban is lehetőséget kapott az észak-amerikai profi jégkorongligában, az NHL-ben. Jelenleg azonban a Sapa Fehérvár AV 19 EBEL-keretével készül a holnapi jesenicei rajtra. Az osztrák bajnokságról csak a barátaitól hallott, de ahogy elnézi a csapattársak gyorsaságát és technikai felkészültségét, nem hiszi, hogy gondot okozhat a rájátszásba való bejutás.
szept. 8
16:51
A katalán parlament aranyéremmel tüntette ki Guardiolát (Agroinform)
Három év alatt a futballvilág élére emelte Pep Guardiola a Barcelona labdarúgócsapatát. Érdemei elismeréseként a katalán parlament aranyéremmel tüntette ki a 40 éves sikeredzőt.
szept. 8
16:53
Megerősödött nagy klubok kezdhetik pénteken az olasz foci feltámasztását (Agroinform)
A sztrájk végével végre az olasz bajnokság is elkezdődik péntek este, így ideje áttekintenünk, hogy a klubok hogy változtattak, és megjósolnunk, hogy ez mire lesz nekik elég.
szept. 8
16:55
Szeptember 10-én rajtol a nyárbúcsúztató 16. EDF Éjszakai Futás (Agroinform)
Egy különleges, éjszakai futással búcsúztatja a nyarat szeptember 10-én az EDF, immáron második alkalommal.
szept. 8
17:03
Jégkorong: új alapokon az FTC csapata, meglepetést szerezhetnek (She)
Nehéz időszakon van túl az FTC jégkorong-szakosztálya, amelynek élére új vezetők kerültek, és a keret is felerészben kicserélődött. Almássy Kornél szakosztály-elnök bízik benne, hogy a most kezdődő szezon a sikeres túlélés jegyében telik, és néhány év múlva nagy ellenfelei lehetnek a legjobbaknak is.
szept. 8
17:09
Új alapokon az FTC jégkorongcsapata (Agroinform)
Nehéz időszakon van túl az FTC jégkorong-szakosztálya, melynek élére új vezetők kerültek és a keret is fele részben kicserélődött.
szept. 8
17:21
GP3: Kiss Pál Tamás már magyar drukkerekkel is találkozott Monzában (She)
A hétvégén rendezik meg a Formula–1-es Olasz Nagydíjat Monzában, amelynek egyik megszokott betétprogramjaként versenyeznek majd a GP3-as pilóták, közöttük a magyar Kiss Pál Tamás is. Utóbbi már a helyszínen tartózkodva magyar drukkerekkel is találkozhatott.
szept. 8
17:27
Biztos, hogy játszom még! - Sidney Crosby (Agroinform)
A Lokomotiv szörnyű tragédiája beárnyékolta a szerdai napot, azonban a Pittsburgh Penguins sztárja megtartotta ígért sajtótájékoztatóját, ahol eloszlatta az egészségét illető kételyeket.
szept. 8
17:29
Bocsánatot kért a tegui dobogón bolondozó Bolt és Blake (Agroinform)
A Teguban világcsúccsal győztes 4x100-as jamaicai férfiváltó két tagja, Usain Bolt és Yohan Blake is bocsánatot kért, amiért bohóckodtak a dobogón a nemzeti himnusz közben.
szept. 8
17:31
Marian Cozma születésnapjára emlékeztek Veszprémben (Agroinform)
Az MKB Veszprém és a román kézilabda-válogatott volt játékosa szeptember 8-án lenne 29 éves.
szept. 8
17:33
Vanczákék kizárása szinte biztosan érvényben marad (Agroinform)
Mivel nem tartozik a hatáskörébe, a svájci polgári bíróság nem foglalkozik Vanczák Vilmos klubjának, a Sionnak az Európa Ligából történt kizárásával.
szept. 8
17:39
Az FTC felbontotta a botrányosan viselkedő brazil játékos szerződését (Infostart)
A Ferencváros labdarúgócsapatának vezetősége csütörtökön azonnali hatállyal szerződést bontott Moriera E. Silva Alison Pierre-rel. A lépésre azt követően került sor, hogy a brazil légiós szerdán, a Pécs elleni Ligakupa-mérkőzésen rendkívül sportszerűtlenül viselkedett.
szept. 8
17:39
Real Madrid: Carvalho és Pepe kapcsolata továbbra is kiváló - Mourinho (She)
José Mourinho, a spanyol Real Madrid vezetőedzője szerint Pepe és Ricardo Carvalho között nincsen semmiféle nézeteltérés, nem igazak azok a pletykák, amelyek szerint Pepe viselkedése is közrejátszott abban, hogy Carvalho a múlt héten elhagyta a portugál válogatott táborát.
szept. 8
17:41
Férfi kosárlabda Eb: Macedónia nyert, de szenvedett Grúzia ellen (She)
Macedónia kétpontos győzelmet aratott Grúzia ellen a Litvániában zajló férfi kosárlabda Európa-bajnokság középszakaszának első fordulójában.
szept. 8
17:45
Fritz Sdunek szerint Vitalij Klicsko hamarosan visszavonul (Agroinform)
Vitalij Klicskónak, a WBC nehézsúlyú világbajnokának edzője szerint a Tomas Adamek elleni címmeccs után tanítványa még két-három mérkőzést vállal majd.
szept. 8
17:47
Tóth Adrienn is finalista Moszkvában (Agroinform)
Tóth Adrienn bejutott a döntőbe, ugyanakkor Cseh Krisztina nem lesz ott a szombati fináléban a moszkvai öttusa-világbajnokságon.
szept. 8
17:57
Kirúgta a Fradi a botrányosan viselkedő brazilt (Metropol)
A Ferencváros labdarúgócsapatának vezetősége csütörtökön azonnali hatállyal szerződést bontott Moriera E.Silva Alison Pierre-rel.
szept. 8
18:03
A magyar kormány hivatalos levélben fejezte ki részvétét (Agroinform)
Czene Attila hivatalos levélben részvétét fejezte ki az orosz sportminiszternek a Lokomotiv Jaroszlavl jégkorongcsapatának szerdai légi szerencsétlensége miatt.
szept. 8
18:15
Vuelta: Gavazzi szökevényként nyerte meg a 18. szakaszt, Cobo maradt az élen (She)
A Spanyol kerékpáros körverseny (La Vuelta a Espana) 18., Solares és Noja közötti 174.6 kilométeres szakaszát Francesco Gavazzi (Lampre) nyerte meg 4:24.42 órás időeredménnyel, miután sprintbefutóban verte meg egyik szökevénytársát Kristof Van de Wallét (Omega Pharma-Lotto). A harmadik helyen Alexandre Geniez (Skil-Shimano) ért célba.
szept. 8
18:21
Rendhagyó monzai beharangozó - mi dönthet a klasszikus versenypályán? (Agroinform)
Ezen a hétvégén két hét szünet után folytatódik a Formula-1-es világbajnokság - az eldőlni látszó pontverseny következő fordulójára a legendás monzai aszfaltcsíkon kerül sor.
szept. 8
18:23
Ifijátékossal kötött profi szerződést a Ferencváros (Agroinform)
A Ferencváros profi, hároméves szerződést kötött egyik utánpótlás korú labdarúgójával, Popgeorgijev Pantelisszel.
szept. 8
18:33
Tottenham: a brazil válogatott Sandro öt évvel hosszabbított (She)
Sandor 2016-ig meghosszabbította szerződését klubjával, az angol élvonalbeli Tottenham Hotspurrel – adta hírül a londoni klub hivatalos honlapja.
szept. 8
18:35
Öttusa-vb: teljes a magyar női csapat, Tóth Adrienn is döntős (She)
Tóth Adrienn bejutott a döntőbe, ugyanakkor Cseh Krisztina nem lesz ott a szombati fináléban a moszkvai öttusa-világbajnokságon. Korábban az első selejtezős csoportból Gyenesei Leila az első, Kovács Sarolta pedig a nyolcadik helyen kvalifikálta magát a döntőbe, ahol így teljes lesz a magyar csapat.
szept. 8
18:37
Ferencváros: az „új Szabics Imre” profi szerződést kapott a klubtól (She)
A Ferencváros profi, hároméves szerződést kötött egyik utánpótlás korú labdarúgójával, Popgeorgijev Pantelisszel.
szept. 8
18:39
Alison érzékeny pontján találta Holczert, vizsgálatok várnak a kapusra (Agroinform)
A Ferencvárostól azóta már kirúgott Alison Silva belépője nyomán néhány napig nem edzhet Holczer Ádám, a Pécsi MFC kapusa.
szept. 8
18:51
Vuelta: Gavazzi szökevényként nyerte meg a szakaszt, Cobo maradt az élen (She)
A Spanyol kerékpáros körverseny (La Vuelta a Espana) 18., Solares és Noja közötti 174.6 kilométeres szakaszát Francesco Gavazzi (Lampre) nyerte meg 4:24.42 órás időeredménnyel, miután sprintbefutóban verte meg egyik szökevénytársát Kristof Vandewallét (Omega Pharma-Lotto). A harmadik helyen Alexandre Geniez (Skil-Shimano) ért célba.
szept. 8
19:09
Ökölvívás: A politika két év múlva véget vethet a karrieremnek - Pacquiao (She)
November 12-én, Juan Manuel Márquez ellen lép legközelebb szorítóba a WBO váltósúlyú profi ökölvívó világbajnoka, Manny Pacquiao. A hazájában kongresszusi képviselői munkát folytató sportoló elmondta: 2013-ban a Sarangani tartomány kormányzói tisztségéért száll harcba, ami, ha nyer, akár ökölvívói pályája végét is jelentheti.
szept. 8
19:15
Gavazzi nyerte a csütörtöki szakaszt, Cobo egyre közelebb a győzelemhez (Agroinform)
Az olasz Francesco Gavazzi nyerte a Vuelta a Espana spanyol országúti kerékpáros körverseny csütörtöki, 18. szakaszát.
szept. 8
19:27
Férfi kosárlabda Eb: Oroszország lerohanta Finnországot (She)
A Litvániában zajló férfi kosárlabda Európa-bajnokság középdöntőjének első fordulójában Oroszországnak nem okozott gondot igazolnia a papírformát Finnország ellen, a favorit 19 pontos győzelmet aratott.
szept. 8
19:29
Férfi vízilabda BL: a Szeged ikszelt a Posilipóval a seljtezőben (She)
A Szeged férfi vízilabdacsapata 11–11-es döntetlent játszott az olasz Posillipo együttesével a montenegrói Kotorban zajló Bajnokok Ligája-selejtező első, csütörtöki játéknapján.
szept. 8
19:33
A korrupcióval vádolt karibi vezető cége közvetítési jogokat birtokolt, törölték a szerződését (Agroinform)
Jack Warner nyilvánosan játszotta át a saját cégének a 2010-es és a 2014-es vb-k közvetítési jogait, mégis csak most lépett fel a nemzetközi szövetség.
szept. 8
19:45
Videó: vitatkozó labdarúgók lábára csúszott a békíteni akaró játékvezető (She)
Két játékos vitatkozni kezdett a Los Andes–Colegiales argentin harmadosztályú labdarúgó-mérkőzésen. Az egyébként mindennapos eset nem mindennapi módon ért véget, amikor megérkezett a játékvezető…
szept. 8
19:47
Férfi kézilabda NB I: nyolc góllal nyert Pécsen a Szeged (She)
Győzött első idegenbeli mérkőzésén a Szeged kézilabdacsapata a férfibajnokság 2011–2012-es idényében. Skaliczki László együttese a 2. forduló nyitó mérkőzésén a 7-7 gólig jutó Lékay Máté, Buday Dániel, Ancsin Gábor trió vezérletével 39–31-re múlta felül a pécsieket.
szept. 8
19:51
Nadal könnyed sikere Müler ellen (Agroinform)
Bár szerdán az eső miatt 0-3-nál hagyta abba a luxemburgi Gilles Müller elleni mérkőzését Rafael Nadal, a címvédő végül a vártnál is simábban jutott be a legjobb nyolc közé a US Openen.
szept. 8
19:53
A Dallas Cowboys a legértékesebb NFL klub (Agroinform)
A pénteken kezdődő NFL szezon előtt a Forbes magazin ismét kiadta a klubok értékéről szóló rangsorát.
szept. 8
19:55
Véget ért Young menetelése - Murray simán jutott a nyolc közé (Agroinform)
Rafael Nadalhoz hasonlóan Andy Murray sem töltött sok időt csütörtökön a pályán, így háromszettes győzelem után jutott be a US Open negyeddöntőjébe.
szept. 8
20:03
Férfi vízilabda BL: a Szeged ikszelt a Posilipóval a selejtezőben (She)
A Szeged férfi vízilabdacsapata 11–11-es döntetlent játszott az olasz Posillipo együttesével a montenegrói Kotorban zajló Bajnokok Ligája-selejtező első, csütörtöki játéknapján.
szept. 8
20:05
Montenegró: Kranjcar állásába került a walesi vereség és a vita (She)
Menesztették posztjáról Zlatko Krancjart, a montenegrói labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát. Az 54 éves horvát trénernek azért kell távoznia, mert egyrészt csapata múlt pénteken 2–1-re kikapott Walesben Európa-bajnoki selejtezőn, másrészt nézeteltérésbe keveredett Dejan Szavicseviccsel, a szövetség elnökével.
szept. 8
20:09
Végre újra teniszeznek, Nadal és Murray már negyeddöntős (Agroinform)
A címvédő spanyol Rafael Nadal óriási akarással lépett pályára a Gilles Muller elleni mérkőzésének folytatásán, és simán nyerni is tudott.
szept. 8
20:11
Sokallta a díjat, megütötte a taxisofőrt az olimpiai bajnok (Agroinform)
Egy taxisofőr elleni tettlegesség és anyagi károkozás miatt több órát töltött el a rendőrségen az amerikaiak tornász olimpiai bajnoka, Paul Hamm.

Keresés