2011. szeptember 8. csütörtök

szept. 8
20:21
Atlétika: litván és amerikai győzelem a budapesti Hopp-parádén (She)
A távolugrást 7.92 méteres versenyrekorddal a litván Povilas Mykolaitis, a rúdugrást pedig 5.46 méterrel a címvédő amerikai Derek Miles nyerte a 7. Hopp-parádén, melyet több száz érdeklődő, köztük sok turista kísért figyelemmel csütörtökön a budapesti Vigadó téren.
szept. 8
20:27
Nadal könnyed sikere Müller ellen (Agroinform)
Bár szerdán az eső miatt 0-3-nál hagyta abba a luxemburgi Gilles Müller elleni mérkőzését Rafael Nadal, a címvédő végül a vártnál is simábban jutott be a legjobb nyolc közé a US Openen.
szept. 8
20:29
Az orosz hokitragédia utózöngéi (Agroinform)
A Lokomotiv Jaroszlavl jégkorong-csapatának repülőgép-szerencsétlensége a hokitársadalom összefogását eredményezheti.
szept. 8
20:39
US Open: újra játszanak, Nadal és Murray nyert, Roddick dühöng (She)
Rafael Nadalt és Andy Murrayt sem zavarta meg a kétnapos csúszás az US Openen, a torna férfiversenyének második és negyedik kiemeltje is könnyed, háromjátszmás győzelemmel jutott a legjobb nyolc közé New Yorkban.
szept. 8
20:45
A Szeged is simán nyert idegenben Pécsen (Agroinform)
Azt követően, hogy a pécsi férfi kézilabda-csapat mindkét bajnokiját lejátszotta az MKB Veszprém ellen, ezen a héten a Pick Szeged ellen dupláznak Németh Attila tanítványai.
szept. 8
20:47
Rehhagel a görög után az osztrák focival is csodát tenne (Agroinform)
Otto Rehhagelt komolyan érdekli az osztrák válogatott szövetségi kapitányi posztja, a 73 esztendős mester hisz a „görög-csoda” megismétlésében.
szept. 8
20:49
A litván Mykolaitis versenycsúccsal nyerte a távolugrást a Vigadó téren (Agroinform)
A távolugrást 7,92 méteres versenyrekorddal a litván Povilas Mykolaitis, a rúdugrást pedig 5,46 méterrel a címvédő amerikai Derek Miles nyerte a VII. Hopp-Parádén.
szept. 8
20:57
NFL: pár nappal a menesztése után újra szerződtette Johnsont a Miami (She)
Néhány nappal azután, hogy az utolsó keretszűkítéskor (amikor 53 fősre kell zsugorítani a csapatok játékoskeretét) elköszönt a kétszeres Pro Bowl-szereplő Larry Johnsontól, újra szerződtette a futót a Miami Dolphins. Az üzlet nyélbe ütéséhez el kellett köszönnie Ray Feigna falembertől.
szept. 8
20:59
Atlétika: Kővágó harmadik lett a Gyémánt Liga zürichi versenyén (She)
Kővágó Zoltán a harmadik helyen végzett csütörtökön diszkoszvetésben az atlétikai Gyémánt Liga-sorozat zürichi versenyén. A 2004-ben olimpiai ezüstérmes magyar nehézatléta az utolsó kísérletére elért 65.58 méteres dobással érdemelte ki a bronzérmet.
szept. 8
21:03
Kővágó bronzérmet szerzett Zürichben (Agroinform)
Kővágó Zoltán a harmadik helyen végzett csütörtökön diszkoszvetésben az atlétikai Gyémánt Liga-sorozat zürichi versenyén.
szept. 8
21:15
Férfi vízilabda BL: a Szeged ikszelt a Posillipóval a selejtezőben (She)
A Szeged férfi vízilabdacsapata 11–11-es döntetlent játszott az olasz Posillipo együttesével a montenegrói Kotorban zajló Bajnokok Ligája-selejtező első, csütörtöki játéknapján.
szept. 8
21:17
NFL: közel kétmilliárdot ér az ESPN-nek a 17 hétfő esti mérkőzés (She)
Nyolc évre 15.2 milliárd dollárért megvásárolta az amerikai ESPN tévétársaság az NFL hétfő esti mérkőzéseinek közvetítési jogát. Az idényenként 17 találkozóról szóló megállapodás éves értéke közel kétmilliárd dollár.
szept. 8
21:21
Montenegro kapitányváltásával le is mondott az Eb-szereplésről? (Agroinform)
Menesztették posztjáról Zlatko Krancjart, a montenegrói labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát.
szept. 8
21:51
NFL: Peyton Manninget megműtötték, 2-3 hónapot kell kihagynia (She)
Az ESPN egyik jól értesült munkatársa elmondása szerint Peyton Manninget, a tengerentúli profi futballigában szereplő (NFL) Indianapolis Colts irányítóját ma megműtötték, emiatt várhatóan két-három hónap kihagyás vár rá.
szept. 8
21:53
US Open: a hölgyek közül elsőként Serena Williams elődöntős (She)
A hölgyek közül elsőként Serena Williams jutott be az US Open elődöntőjébe, miután két játszmában legyőzte az orosz Anasztaszja Pavljucsenkovát. A háromszoros bajnok, aki az idén még csak a 6. tornáján szerepel, az első játszma 12. gémjében brékelt először, amivel meg is törte ellenfelét, és a második játszmában a saját adogatásai során csak három labdamenetet veszítve nyert.
szept. 8
21:57
Powell hagyta a friss világbajnok Blake-nek, hogy legyőzze (Agroinform)
A tegui világbajnokságon aranyérmes Yohan Blake nyerte a férfiak 100 méteres síkfutását a zürichi Gyémánt Liga-viadalon.
szept. 8
22:09
Férfi kosár Eb: változatos meccsen görög siker Szlovénia ellen (She)
A Litvániában zajló férfi kosárlabda Európa-bajnokság középdöntőjének első fordulójában, az F-csoportban Görögország egy változatos mérkőzésen 69–60-ra győzött Szlovénia ellen.
szept. 8
22:11
US Open: Roddickkal és Isnerrel teljes a férfi negyeddöntő mezőnye (She)
Andy Roddick és John Isner is bejutott a New Yorkban zajló tenisz US Open férfi egyesének negyeddöntőjébe, miután szoros mérkőzésen legyőzték ellenfelüket.
szept. 8
22:15
Az olyan meccseken, mint a Real Sociedad elleni, lehet elveszteni a bajnokságot - Dani Alves (Agroinform)
Dani Alves, a Barcelona védője sajtótájékoztatón beszél a katalánok Real Sociedad elleni bajnoki mérkőzéséről, valamint új csapattársairól, Cesc Fabregasról és Alexis Sánchezről.
szept. 8
22:17
Oroszország és Macedónia már a legjobb nyolc között (Agroinform)
Csütörtöki győzelmével az orosz és a macedón válogatott bejutott a negyeddöntőbe a litvániai férfi kosárlabda Európa-bajnokságon.
szept. 8
22:19
Blake így győzte le Powellt a zürichi versenyen - videó (Agroinform)
A jamaicai Yohan Blake nyerte a 100 méteres férfi síkfutást a zürichi Gyémánt Liga-versenyen honfitársa, a korábbi világcsúcstartó Asafa Powell előtt.
szept. 8
22:33
Frater elképesztő hajrával nyerte meg a váltót Jamaicának Zürichben - videó (Agroinform)
Michael Frater többméteres hátrányt dolgozott le csapata utolsó embereként a zürichi Gyémánt Liga-viadal 4X100 méteres síkfutóversenyében.
szept. 8
22:35
Jeter ezúttal 200-on nyert, James újra legyőzte Merrittet Zürichben (Agroinform)
Zürichben rendezték csütörtökön az atléták Gyémánt Liga-sorozatának első döntőjét, amelyen több friss világbajnok is remekül teljesített.
szept. 8
22:45
Atlétika: a világbajnok Blake legyőzte Powellt a zürichi GYL-viadalon (She)
A férfiak 100 méteres síkfutásában a Gyémánt Liga-döntőben is nyert a világbajnok jamaicai Yohan Blake, méghozzá a Teguból sérülés miatt hiányzó honfitársát, a világranglista-vezető Asafa Powellt is legyőzve.
szept. 8
22:51
Roddick játszik majd Nadallal, Isner pedig Murrayvel a nyolc között (Agroinform)
Az ausztrál Samantha Stosur és a hazai közönség előtt szereplő Serena Williams bejutott csütörtökön az elődöntőbe női egyesben az amerikai nyílt teniszbajnokságon.
szept. 8
22:53
Kirani James játszadozva nyert LaShawn Meritt ellen 400 méteren - videó (Agroinform)
LaShawn Merritt 350 méterig jól kapaszkodott a grenadai Kirani Jamesre, de a 19 éves titán olyan hajrát produkált, amire az amerikainak nem lehetett válasza.
szept. 8
23:09
A világ legjobb csapatában szeretnék debütálni a BL-ben - Callejón (Agroinform)
José Callejón, a Real Madrid fiatal játékosa beszél az öltözőben tapasztalt hangulatról, José Mourinhóról illetve a Bajnokok Ligájában való szereplés lehetőségéről.
szept. 8
23:21
Strandfoci: a házigazda olaszok kikaptak El Salvadortól a negyeddöntőben (She)
A Ravennában rendezett ötödik FIFA strandlabdarúgó-világbajnokság negyeddöntőjében a házigazda Olaszország 6–5-re kikapott El Salvadortól, míg a címvédő Brazília 10–8-ra legyőzte Nigériát.
szept. 8
23:27
Morattinak tetszik a Juve saját stadionja, és zabos a Forlán-ügy miatt (Agroinform)
A kék-feketék elnöke szerint meg kell tenni a megfelelő lépéseket, hogy adminisztratív eredetű hibák ne fordulhassanak elő a klub életében.
szept. 8
23:39
US Open: a világelső Wozniacki lesz S. Williams ellenfele a négy között (She)
A US Open női negyeddöntőjében a világelső dán Caroline Woznicaki két szettben, 6:1, 7:6-ra megverte a német Andrea Petkovicot, ezzel bejutott a legjobb négy közé, ahol az amerikai Serena Williams lesz az ellenfele.
szept. 8
23:45
Wozniacki ismét elődöntős a US Openen (Agroinform)
A világelső Caronile Wozniacki ismét két szettben győzött a US Openen, így már a legjobb négy között jár, az elődöntőben pedig Serena Williams lesz az ellenfele.
szept. 8
23:47
Az eső miatt hétfőn lesz a férfi döntő (Agroinform)
Az US Open szervezőbizottsága bejelentette, hogy a versenyt sújtó esőzések miatt idén is hétfőre csúszik a férfi döntő.
szept. 8
23:49
Vasárnap lesz a női döntő, hétfőn a férfi New Yorkban - hivatalos (Agroinform)
A US Open szervezői a kétnapos esőszünet miatt kénytelenek voltak újraszervezni a torna záróhétvégéjét, így az utolsó mérkőzést, a férfi egyes döntőjét csak hétfőn rendezik meg.
szept. 8
23:57
US Open: döntöttek a szervezők - hétfőn rendezik a férfi finálét (She)
Az amerikai nemzetközi teniszbajnokság (US Open) szervezői a kétnapos esőszünet miatt változtattak a torna menetrendjén.

Keresés