2011. szeptember 9. péntek

szept. 9
22:48
Bundesliga: a Leverkusen simán nyert Augsburgban, Sam duplázott (She)
A Bayer Leverkusen magabiztos győzelmet aratott az Augsburg vendégeként az első osztályú német labdarúgó-bajnokság 5. fordulójában.
szept. 9
22:50
Belgium: bajban volt a Genk, de Tőzsér időben átlőtte a sorfalat (She)
Tőzsér Dániel és Köteles László csapata, a Racing Genk 4–3-ra győzött az alsóházban állomásozó Sint-Truiden vendégeként a belga labdarúgó-bajnokság 6. fordulójának péntek esti mérkőzésén, amivel hosszú nyeretlenségi sorozatnak vetett véget.
szept. 9
22:52
Videó: ami nem jött össze a Paks ellen...; óriási gólt lőtt a Tromsö támadója (She)
Hatalmas gólt akasztott Remi Johansen a Stabaek otthonában a norvég bajnokságban (2–4). A Paks által az El-ből kiejtett Tromsö együttesének támadó középpályása nagyon pontosan lőtt ki futtából a felső sarkot.
szept. 9
22:54
Serie A: kétgólos Lazio-előny is kevés volt a Milan ellen (She)
Az eredetileg 2. fordulóra kiírt AC Milan–Lazio mérkőzéssel elrajtolt az olasz labdarúgó-bajnokság 2011–2012-es szezonja. A találkozón a vendégek Miroslav Klose és Djibril Cissé góljával gyorsan 2–0-s előnyre tettek szert, a fokozatosan feljavuló hazaiak azonban Zlatan Ibrahimovic és Antonio Cassano találatával egyenlítettek (2–2).
szept. 9
23:06
Videó: „Mentünk előre, de inkább arra vigyáztunk, hogy ne kapjunk gólt” (She)
Mint arról beszámoltunk, nem bírt egymással a Siófok és a Debrecen a Balaton partján. Ifj. Mihalecz István és Kondás Elemér vezetőedzők, illetve Haraszti Zsolt értékelt a találkozó (0-0) mérkőzés után.
szept. 9
23:08
Videó: Klose zseniális labdaátvétel után lőtte a Serie A első idei gólját (She)
Mint arról beszámoltunk, az eredetileg 2. fordulóra kiírt AC Milan–Lazio mérkőzéssel elrajtolt az olasz labdarúgó-bajnokság 2011–2012-es szezonja. A találkozón a vendégek Miroslav Klose és Djibril Cissé góljával gyorsan 2–0-s előnyre tettek szert, a fokozatosan feljavuló hazaiak azonban Zlatan Ibrahimovic és Antonio Cassano találatával egyenlítettek (2–2). Tekintse meg a találkozó góljait!
szept. 9
23:09
A Lazio húsz perc remek játékkal csak egy pontot szerzett a Milan otthonában (Agroinform)
Klose és Cissé nagyszerűen nyitották a bajnoki szezonjukat, de a Lazio nem tudta kihasználni, hogy viszonylag gyorsan kétgólos előnybe került.
szept. 9
23:11
A First Lady látogatása a US Openen (Agroinform)
Pénteken Michelle Obama is tiszteletét tette az amerikai nyílt teniszbajnokságon - a First Lady élete egyik álmát valósította meg, hiszen végre személyesen is eljutott a US Openre.
szept. 9
23:24
Eurofutball: ezúttal nem ért semmit a volt Fradi-csatár duplája (She)
Hiába szerzett két gólt Marek Heinz, csapata, az Olomouc péntek este hazai pályán 3–2-re kikapott a címvédő Viktoria Plzentől a cseh labdarúgó-bajnokság 6. fordulójának pénteki játéknapján.
szept. 9
23:26
GP3: a nyolcadik időt autózta Monzában Kiss Pál Tamás (She)
Pénteken a szabadedzésekkel kezdetét vette a GP3 versenysorozat utolsó versenyhétvégéje Monzában. A Right Guard Racing magyar versenyzőjének, Kiss Pál Tamásnak a délelőtti edzés nem sikerült túl jól, a 24. helyen zárt. Délután azonban újra megmutatta, mit tud, a nyolcadik helyen végzett.
szept. 9
23:42
Eurofutball: szétcincálta a címvédőt a CFR a román bajnokok derbijén (She)
Kiütéses CFR-győzelmet hozott a román labdarúgó-bajnokság legutóbbi két bajnokának ütközete: a kolozsváriak idegenben 4–0-ra lelépték a címvédő Otelult.
szept. 9
23:44
Portugália: a Setúbal sem tudta megszakítani a Porto sorozatát (She)
A portugál labdarúgó-bajnokság (Liga Sagres) 4. fordulójának nyitó mérkőzésén a bajnoki címvédő Porto hazai pályán Joao Moutinho, Cristian Rodríguez és Fernando Belluschi találatával 3–0-ra legyőzte a Setúbalt.

Keresés