2008. január 19. szombat

jan. 19
6:57
Vastaps-bérlet két színház három előadására (Spa Trend Online)
Három sikerprodukciót láthat egyetlen belépővel, aki megváltja a Budapesti Operettszínház és a József Attila Színház közös Vastaps-bérletét - közölte az előbbi teátrum.
jan. 19
8:56
Újabb Sisi-film ezúttal Hollywoodból Catherine Zeta-Jonesszal (Spa Trend Online)
Hollywoodi film készül Ferenc József osztrák császár és felesége, Erzsébet császárné - magyar királyi pár - életéről, legalábbis a tervek viszonylag előrehaladott állapotban vannak. A leghosszabb ideig uralkodó Habsburgot állítólag Tom Hanks, a népszerű Sisit pedig Catherine Zeta-Jones alakítaná.
jan. 19
10:31
Reneszánsz Év Mátyás király trónra lépésének 550. évfordulóján (Spa Trend Online)
Mintegy százötven rendezvény, köztük számos kiállítás, zenei program, tudományos konferencia várja az érdeklődőket a kedden kezdődő Reneszánsz Év keretében országszerte és a határon túl. Az eseménysorozatot Hunyadi Mátyás trónra lépésének 550. évfordulója alkalmából hirdették meg.
jan. 19
15:30
Kölcsey-szobrot avattak Nyíregyházán (Infostart)
Felavatták Kölcsey Ferenc szobrát a magyar kultúra napja alkalmából Nyíregyházán. A Himnusz költőjének egész alakos szobra Bíró Lajos szobrászművész alkotása.
jan. 19
16:17
Kölcsey-szobrot avattak Nyíregyházán (Spa Trend Online)
A magyar kultúra napja alkalmából rendezett Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei rendezvénysorozat nyitányaként Kölcsey Ferenc szobrát avatták Nyíregyházán szombaton. A Himnusz költőjének egész alakos szobra, Bíró Lajos, Mátészalkán élő és alkotó szobrászművész alkotása, a nyírségi nagyvárosban, a megyeháza előtti téren áll.
jan. 19
20:57
Punk opera A cigányok ideje című Kusturica-filmből (Spa Trend Online)
Emir Kusturica operát készített A cigányok ideje című filmjéből, s május 15. és 30. között 12 előadás lesz belőle a belgrádi Száva központban - jelentette be sajtótájékoztatón a rendező Kustendorfban (nevéből és a német falu szóból), az általa elnevezett és alapított magánfilmfesztiválon.

Keresés