2008. január 17. csütörtök

jan. 17
5:32
A labdarúgás titkolt, sötét oldala (Infostart)
Bár sok afrikai futballista fut be nagy karriert, egy felmérés szerint a légiósok egyharmada egyszerűen eltűnik az európai futball süllyesztőjében.
jan. 17
5:37
A sportszergyártó cégeken múlik Ronaldinho sorsa? (Infostart)
Újabb jelentkező van a Ronaldinho megszerzéséért folyó versenyben: a Chelsea és a Milan utén az Inter is szívesen látná a brazil játékmestert.
jan. 17
6:12
Milutinovics lesz a kapitány? (Blikk)
A szerb tréner lehet Kisteleki István titkos jelöltje
jan. 17
6:14
Renault és Alonso nyerő páros (Blikk)
A versenyző és az istálló kapcsolata korábban is gyümölcsöző volt
jan. 17
6:16
Sarapova nyerte a csatát (Blikk)
Elbúcsúzott az első igazán nagy név az ausztrál nyílt nemzetközi teniszbajnokságon
jan. 17
9:50
Szávay párosban is búcsúzott (Behaviour)
Szávay Ágnes az egyes után női párosban is - az orosz Marija Kirilenkóval az oldalán - az első fordulóban búcsúzott az ausztrál nyílt teniszbajnokságon. A 11. helyen kiemelt magyar, orosz duó a Lindsey Davonport, Daniela Hantuchova amerikai, szlovák kettőssel találkozott, s az első játszmát villámgyorsan 6:2-re elbukta.
jan. 17
10:04
Szávay párosban is búcsúzott (Infostart)
Szávay Ágnes az egyes után női párosban is - az orosz Marija Kirilenkóval az oldalán - az első fordulóban búcsúzott az ausztrál nyílt teniszbajnokságon.
jan. 17
12:05
Bérelt Dáciával, Velorexszel, kis Fiattal az Atlasz-hegységen át (Behaviour)
Az Atlasz-hegység kietlen fennsíkjaival és szerpentines lejtőivel küzdött a Budapest-Bamako mezőny a verseny ötödik napján, szerdán. A legnagyobb gondot az út rossz minősége okozta, valamint az, hogy két autó alig fért el egymás mellett, emiatt néhány visszapillantó tükör letört. Az egyik csapat - hogy elengedje a szembe jövő autót - letért az út szélére és egy rosszul kikötött benzineskanna…
jan. 17
12:09
A Fradi egyetlen komoly kérőjének is elege lett a magyar államból (Infostart)
Nem kíván ismét pályázni az FTC Üllői úti ingatlanára az Esplanade Real Estate Ingatlanforgalmazó Kft.
jan. 17
12:15
Huszti Szabolcs 200 millió forintot kereshet a Hannoverben - de kevesli (Infostart)
Huszti Szabolcs jövedelmi helyzetét tárgyalta a legnagyobb példányszámú német napilap, a Bild. A bulvárlap által Gulyáságyúnak becézett magyar játékos azzal várt érdekessé, hogy a lap a Hannover 96 csapatával foglalkozó újságírói szerint ő lesz a tavaszi idényben a "Vörösök" legfontosabb játékosa.
jan. 17
13:24
Garancia nélkül nem juthatott pénzhez a Fradi (Infostart)
A Ferencváros által használt ingatlanra pályázó angol befektetőjelölt nem vállalt egyértelmű garanciát arra, hogy kifizeti a kötelezően megjelölt 800 millió forintot a fővárosi futballcsapatot működtető cég részvénycsomagjáért - indokolta a pályázat eredménytelenné nyilvánítását a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. kommunikációs irodavezetője.
jan. 17
13:28
FTC: McCabe csalódott (Blikk)
Az Esplanade Real Estate Ingatlanforgalmazó Kft. közleményben jelezte, hogy a jövőben nem próbálkozik újra
jan. 17
13:55
Sztáredzők találkozása (Blikk)
Két nagy tréner találkozott a hét végén Manchesterben
jan. 17
14:18
Mezcsere az EB nyitó meccse előtt (Blikk)
Csomagküldő szolgálat segítségét kellett igénybe venni, hogy az olimpiai részvételért küzdő férfi kézilabda-válogatott megkezdhesse szereplését a norvégiai Európa-bajnokságon
jan. 17
17:29
Elhunyt Újvári László műugró Európa-bajnok (Infostart)
Hosszantartó, súlyos betegség után, 74 éves korában elhunyt Újvári László, az első és eddig egyetlen magyar műugró Európa-bajnok.
jan. 17
18:07
Döntetlen lett a magyar sakkrangadó (Infostart)
Döntetlenre végződött Polgár Judit és Lékó Péter partija az év első sakk szuperversenyén, a hollandiai Wijk aan Zee-ben zajló hagyományos tornán.
jan. 17
18:23
FTC: jogi lépéseket fontolgat Kevin McCabe cége (Infostart)
Nem kizárt, hogy jogi lépéseket tesz Kevin McCabe angol üzletember magyarországi cége, az Esplanade Real Estate Ingatlanforgalmazó Kft., miután a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV) érvényesnek, de eredménytelennek nyilvánította az FTC Üllői úti, hat plusz két hektáros ingatlanegyüttesének tulajdonjogára benyújtott pályázatát.
jan. 17
19:12
Az ARD visszavonta doppinggal kapcsolatos értesüléseit (Infostart)
Az ARD német állami televíziós csatorna csütörtökön visszavonta kedden közölt beszámolóját az illegális bécsi doppinglaboratóriumról, és minden érintettől elnézést kért.
jan. 17
20:33
Asztalitenisz Pro Tour, Velenje: Póta a 16 között (Metropol)
Póta Georgina bejutott a legjobb 16 közé az asztaliteniszezők idei Pro Tour-sorozatának első állomásán, Velenjében.
jan. 17
20:50
Remekül kezdtek Nagy Lászlóék az Eb-n (Infostart)
Kellemes meglepetéssel kezdte meg a magyar férfi kézilabda-válogatott a norvégiai Európa-bajnokságot. Skaliczky László szövetségi kapitány együttese a csoportkör első fordulójában remek játékkal, 35-28-ra győzött az esélyesebbnek tartott Spanyolország ellen. A meccs legjobbjának Puljezevics Nenadot választották. Nagy László és Ilyés Ferenc egyaránt hét gólig jutott.

Keresés