2009. augusztus 11. kedd

aug. 11
17:24
Tűzszerészeti vizsgálatot kért a román válogatott (Metropol)
Tűzszerészeti vizsgálatot kért a Román Labdarúgó Szövetség (FRF) abban a budapesti szállodában, amelyben a szerdai Magyarország elleni barátságos mérkőzésre készülő válogatott tagjait szállásolták el. A szakemberek nem találtak semmi gyanúsat a hotelben.
aug. 11
17:39
NBA: kézműtéten esett át hazájában a lakerses Pau Gasol (She)
Spanyolországban kisebb műtéten esett át Pau Gasol, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi bajnoka, a Los Angeles Lakers játékosa.
aug. 11
17:57
Fenerbahce: Christoph Daum Sevcsenkót akarja megszerezni (She)
A török Fenerbahce német szakvezetője, Christoph Daum a Chelsea ukrán válogatott csatárával, Andríj Sevcsenkóval erősítené meg csapatát.
aug. 11
18:15
Cagliari: Marco Andreolli hamarosan aláírhat a klubhoz (She)
Olasz források szerint Marco Andreolli közel került ahhoz, hogy az AS Romából a Cagliarihoz szerződjön – értesült a La Nuova Sardegna.
aug. 11
18:17
Wales: a rákos John Hartsont hazaengedték a swansea-i kórházból (She)
Hazaengedték a swansea-i Singleton Kórházból John Hartsont, az Arsenal és a Celtic volt csatárát.
aug. 11
18:19
Bundesliga: a Hannoverhez igazolt a Rosenborg elefántcsontparti csatára (She)
A német élvonalbeli Hannover 96 labdarúgócsapata szerződtette Didier Konan Yát, a norvég Rosenborg elefántcsontparti támadóját.
aug. 11
18:51
Triatlon: Szabó Zita és Pocsai Balázs is elégedett magával (She)
Hétvégén két magyar, Szabó Zita és Pocsai Balázs is a legjobb tíz között ért célba az igen rangos tiszaújvárosi triatlon Világkupa-versenyen. A nők mezőnyében 6. Szabó Zita, és a férfiak között 8. Pocsai Balázs is érthető módon elégedett volt a teljesítményével.
aug. 11
18:53
Férfi kosárlabda: Kleiza Görögországba szerződött az NBA-ből (She)
Az Olympiakosz kosárlabdacsapatában folytatja sztárját Linas Kleiza, a Denver Nuggets litván válogatott játékosa.
aug. 11
18:55
Nyíregyháza: Szilágyi Norbertet kölcsönadná a Szpari (She)
A Nyíregyháza labdarúgócsapata hivatalos honlapján közölte: kölcsönadná saját nevelésű támadóját, Szilágyi Norbertet.
aug. 11
19:09
Németország: Ballack combsérüléssel küzd, abbahagyta az edzést (She)
A kezdő sprintek után abbahagyta a német labdarúgó-válogatott edzését a sérüléssel küszködő Michael Ballack.
aug. 11
19:27
Vízilabda: kedvező sorsolás a magyaroknak az európai kupákban (She)
Kedden az európai szövetség elkészítette a férfi vízilabda kupák első kvalifikációs körének sorsolását, mely alapján mind három érdekelt magyar együttesnek jó esélyei vannak a továbbjutásra.
aug. 11
19:45
Tenisz: Szávay is bejutott a második fordulóba Cincinnatiben (She)
A Cincinnatiban zajló WTA-torna első fordulójában Szávay Ágnes két szettben búcsúztatta a lengyel Urszula Radwanskát. A magyar lány 2 óra 17 perc alatt 7:5, 7:5 arányban győzött.
aug. 11
19:48
Sorsoltak a vízilabda európai kupákban (Metropol)
Kedden az európai szövetség elkészítette a férfi vízilabda kupák első kvalifikációs körének sorsolását, mely alapján mind három érdekelt magyar együttesnek jó esélyei vannak a továbbjutásra.
aug. 11
20:03
Ligakupa: a Ferencváros egy góllal legyőzte a Vasast (She)
A Ferencváros továbbra is száz százalékos a labdarúgó Ligakupában, miután kedd késő délután Igor Pisanjuk és Rósa Dénes góljaival 2-1-re megverte a Vasast.
aug. 11
20:05
Férfi kosárlabda: szép magyar győzelem Szolnokon az észtek ellen (She)
Tizenegy pontos, 75–64-es győzelmet aratott Szolnokon a magyar férfi kosárlabda-válogatott Eb-pótselejtezőn Észtország ellen. A Lóránt Péter és Fodor Márton vezette nemzeti csapat kitűnő negyedik negyeddel tudott fordítani, és 2–1-re javította mérlegét.
aug. 11
20:21
Hollandia: Asztalos Dániel nem kapott szerződést Emmenben (She)
Nem lesz a holland második ligában szereplő FC Emmen labdarúgója Asztalos Dániel.
aug. 11
20:57
Sakk: Berkes megint nyert, és egyedül vezet Szegeden (She)
Ismét nyert és ezzel félpontos vezetésre tett szert Berkes Ferenc a férfi országos bajnokságon. Berkes könnyedén, 34 lépés alatt verte meg Ruck Róbertet.
aug. 11
21:00
MLSZ: súlyos büntetések a láthatáron (Metropol)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága keddi ülésén nézőtéri rendbontások miatt több klubot is megbüntetett, igaz, ezek a határozatok még nem emelkedtek jogerőre.
aug. 11
21:33
Magyar válogatott: másfélórás edzést tartott Erwin Koeman (She)
Erwin Koeman szövetségi kapitány másfélórás edzést tartott kedden a szerdai Románia elleni felkészülési mérkőzésre készülő magyar labdarúgó-válogatottnak.
aug. 11
21:35
Manchester City: Sztilian Petrov el akar menni a csapattól (She)
Sztilian Petrov, a Manchester City bolgár szélsője közölte: el akarja hagyni a csapatot, mivel várhatóan kevés játéklehetőséget kap.
aug. 11
21:36
Talmácsi: "Ennyien talán Valentino Rossiért sem jöttek volna el" (Infostart)
A magyar közönségnek is bemutatkozott királykategóriás csapatával Talmácsi Gábor: a 2007-ben a 125-ös géposztályban világbajnoki címet szerzett versenyző több ezer néző előtt körözött Hondájával a Hungaroringen, majd nyilatkozott az InfoRádiónak.
aug. 11
21:36
Kosaras diadal az észtek ellen (Metropol)
A magyar férfi kosárlabda-válogatott nagyszerű hajrával legyőzte kedden az észt csapatot Szolnokon az európai osztályozó harmadik fordulójában.
aug. 11
21:51
Feröer: Bükszegi gólja is kellett a Vikingur sikeréhez (She)
Bükszegi Zoltán csapata, a Vikingur Gota idegenben 3–1-re győzte le a B36 együttesét a feröeri labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában.
aug. 11
22:09
Manchester City: Martin Petrov el akar menni a csapattól (She)
Martin Petrov, a Manchester City bolgár szélsője közölte: el akarja hagyni a csapatot, mivel várhatóan kevés játéklehetőséget kap.
aug. 11
22:11
Barcelona: Ibrahimovic jól van, a Man. City ellen mutatkozik be (She)
Zlatan Ibrahimovic, a Barcelona nyáron megvásárolt támadója jól van kézműtétje után, és a jövő héten bemutatkozik a katalán csapatban.
aug. 11
22:12
Cincinnati: Szávay a második fordulóban (Metropol)
Czink Melinda után Szávay Ágnes is bejutott a második fordulóba a kétmillió dollár összdíjazású cincinnati keménypályás női tenisztornán, miután két játszmában nyert kedden a lengyel Ursula Radwanska ellen.
aug. 11
22:27
Tenisz: Murray és Davigyenko is a legjobb 16 között (She)
Andy Murray és Nyikolaj Davigyenko is a nyolcaddöntőbe jutott a Montrealban zajló ATP-tornán kedden. A harmadik helyen kiemelt brit a francia Jeremy Chardyt, míg az orosz sportoló a szintén francia Paul-Henri Mathieut verte meg két szettben.
aug. 11
22:45
Férfi kosárlabda: a csehek behúzták az ukrán meccset (She)
A cseh férfi kosárlabda-válogatott hét ponttal, 71–64-re legyőzte hazai pályán az ukránokat, így a magyar nemzeti csapathoz hasonlóan százszázalékos hazai pályán a pótselejtezőn, és két győzelemmel áll. Pénteken a magyarok Ukrajnába látogatnak, a csehek az észteket fogadják.
aug. 11
23:03
Tenisz: Pennetta lesz Szávay ellenfele, Szafina is nyert (She)
A 14. helyen kiemelt Flavia Pennetta lesz Szávay Ágnes ellenfele a második fordulóban, miután az olasz teniszező két szettben legyőzte a japán Morita Ajumit.
aug. 11
23:05
MLSZ: a Fradi, a DVTK és a ZTE is pályabezárást kaphat (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága keddi ülésén nézőtéri rendbontások miatt több klubot is megbüntetett, igaz, ezek a határozatok még nem emelkedtek jogerőre.
aug. 11
23:21
Argentína: Messi megsérült, kihagyja az oroszok elleni meccset (She)
Lionel Messi meghúzódott az argentin válogatott mai edzésén, és nagy valószínűséggel kihagyja a holnapi, Oroszország elleni felkészülési mérkőzést.
aug. 11
23:57
Angol Ligakupa: Buzsáky gólpasszt adott, Kovácsék kikaptak (She)
Két magyar légiós kapott szerepet az angol Ligakupa keddi mérkőzésein: Buzsáky Ákos (QPR) végigjátszotta az Exeter elleni találkozót, veszélyes szögleteiből két gól is született, Kovács János (Lincoln) szintén 90 percet kapott a Barnsley ellen, csapata viszont vereséget szenvedett. Tímár Krisztiánt (Plymouth), Gyepes Gábort (Cardiff) és Priskin Tamást (Ipswich) sem nevezték.

Keresés