2009. augusztus 12. szerda

aug. 12
23:03
Felkészülés: otthon kaptak ki a dánok, Portugália simán nyert (She)
A magyar labdarúgó-válogatottal egy vb-selejtezőcsoportban szereplő Dánia felkészülési mérkőzésen 2–1-re kikapott Chilétől, a portugálok viszont simán nyertek Liechtensteinben.
aug. 12
23:05
Felkészülés: nem született gól az olaszok svájci vendégjátékán (She)
Az olasz labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen 0–0-s döntetlent játszott Svájc vendégeként. A találkozón pályára lépett Fabio Cannavaro is – a squadra azzurra mezében 127. alkalommal –, aki ezzel megdöntötte Paolo Maldini válogatottsági csúcsát.
aug. 12
23:06
Vereség a Puskás-stadionban (Metropol)
A magyar labdarúgó-válogatott 1-0-ra kikapott a román csapattól barátságos mérkőzésen, a Puskás Ferenc Stadionban, szerdán.
aug. 12
23:07
Vb 2010: a szlovénok kiütötték otthon San Marinót (She)
A szlovén válogatott 5-0-ra megverte San Marinót világbajnoki selejtezőn az európai zóna 3. csoportjában.
aug. 12
23:09
Felkészülés: kétgólos hátrányból állt fel Anglia Hollandia ellen (She)
Döntetlent játszott egymással a holland és az angol labdarúgó-válogatott az Amszterdam lejátszott felkészülési mérkőzésen. A hazaiak már 2-0-ra vezettek, ám a csereként Jermain Defoe két góljával egyenlítettek az angolok.
aug. 12
23:11
Videó: védelmi hibák és Defoe-dupla a holland-angolon (She)
Két védelmi hibát kihasználva már 2–0-ra is vezetett Hollandia az angolok elleni felkészülési mérkőzésen, ám Jermain Defoe a második félidőben duplázott, így döntetlenre végződött a találkozó. Íme, a gólok videón!
aug. 12
23:21
Vb 2010: az európai selejtezők szerdai eredményei (She)
Bár hazánk csak felkészülési mérkőzést játszott ma, néhány csoportban vb-selejtezőt is rendeztek ma. Tekintse meg az eredményeket!
aug. 12
23:57
Felkészülés: öt perc alatt fordítottak a spanyolok 2-0-ról (She)
A spanyol válogatott öt perc alatt fordított a Goran Pandev góljaival kétgólos előnyhöz jutó Macedónia ellen felkészülési mérkőzésen.
aug. 12
23:59
Videó: nézze meg a spanyolok Macedónia elleni feltámadását! (She)
Az Európa-bajnok spanyol válogatott 2–0-s hátrányból fordított a Macedónia elleni felkészülési mérkőzésen, és győzött 3–2-re. Tekintse meg a fordulatos találkozó góljait videón!

Keresés