2009. augusztus 16. vasárnap

aug. 16
15:48
Videó: íme, Dzsudzsák Balázs hatalmas góljai az Ajaxnak! (She)
Dzsudzsák Balázs, a PSV Eindhoven magyar középpályása két gyönyörű góllal segítette 4–3-as győzelemhez csapatát az Ajax ellen. Nézze meg a mérkőzés összefoglalóját videón!
aug. 16
15:50
Bundesliga 2.: Szabics gólt lőtt; tíz perc alatt rúgott hármat a Koblenz (She)
Két magyar érdekeltségű mérkőzést rendeztek a Bundesliga 2. második fordulójának vasárnapi játéknapján. Szabics Imre és Torghelle Sándor csapata, az Augsburg 2–2-es döntetlent játszott az Oberhausen ellen, Stieber Zoltán és a Koblenz pedig 3–2-re verte meg a Bielefeldet.
aug. 16
15:52
Kajak-kenu vb: Janics Natasa aranyérmes lett (She)
A kanadai Dartmouthban zajló kajak-kenu világbajnokság 200 méteres döntői során Janics Natasa nyert a női kajakosok között. A magyar versenyző közel négy tizedmásodperccel verte meg az ezüstérmes lengyel Marta Walczykiewiczet és a bronzérmes francia Anne Laure Wardot, ami ezen a távon óriási fölény.
aug. 16
15:54
Atlétikai vb: a 800-as címvédő bírói döntésnek köszönhetően továbbment (She)
A versenybírók döntése alapján a női 800 méteres síkfutás címvédője, Janeth Jepkosgei továbbjutott futamából, így versenyben maradt. Mint arról beszámoltunk, a kenyai klasszist dél-afrikai riválisa, Caster Semenya „buktatta” a hajrában.
aug. 16
15:54
Két arany és egy ezüst 500 m-en (Metropol)
A kajakos Kovács Katalin és a Szabó Gabriella, Kozák Danuta kajakos duó aranyérmet nyert a kanadai Dartmouth-ban zajló kajak-kenu világbajnokság utolsó, vasárnapi versenynapján.
aug. 16
16:06
Kajak-kenu vb: negyedik lett a Bozsik, Horváth kenu páros (She)
A kanadai Dartmouthban zajló kajak-kenu világbajnokság 200 méteres döntői során a kenu párosok között a negyedik helyen végzett a Bozsik Attila, Horváth Gábor duó.
aug. 16
16:08
Internazionale: kés alá kell feküdnie Esteban Cambiassónak (She)
Feltáró műtét vár Esteban Cambiassóra, az Internazionale labdarúgócsapatának argentin klasszisára.
aug. 16
16:24
Kajak-kenu vb: nyolcadik lett a Molnár, Kadler kenu páros (She)
A kanadai Dartmouthban zajló kajak-kenu világbajnokság 200 méteres döntői során a nyolcadik helyen zárt a Molnár Péter, Kadler Viktor kenu páros.
aug. 16
16:26
Kajak-kenu vb: Janics és Kovács nyert 200 párosban (She)
A kanadai Dartmouthban zajló kajak-kenu világbajnokság 200 méteres döntői során Janics Natasa és Kovács Katalin nyert a párosok küzdelmében, s ezzel a magyar küldöttség hatodik aranyérmét szerezték meg.
aug. 16
16:28
Kajak-kenu vb: bronzérmes lett a kenu négyes 200 méteren (She)
A kanadai Dartmouthban zajló kajak-kenu világbajnokság 200 méteres döntői során a harmadik helyen végzett a Bozsik Attila, Foltán László, Horváth Gábor, Németh Gergő összeállítású magyar hajó.
aug. 16
16:42
Premier League: győzelemmel kezdte a bajnokságot a Manchester United (She)
Győzelemmel kezdte az angol bajnokságot a Manchester United: a címvédő Wayne Rooney 34. percben lőtt góljával verte meg 1–0-ra az újonc Birmingham Cityt.
aug. 16
16:44
Kajak-kenu vb: ötödik lett a férfi kajak négyesünk 200-on (She)
A kanadai Dartmouthban zajló kajak-kenu világbajnokság 200 méteres döntőiben az ötödik helyen végzett a Beé István, Gyertyános Gergely, Boros Gergely, Kadler Viktor összeállítású magyar férfi kajak négyes.
aug. 16
16:46
Videó: Bautista egykerekezett, hatalmasat perecelt (She)
Dicsőségesnek nem nevezhető módon fejezte be a gyorsaságimotoros-vb Cseh Nagydíját Álvaro Bautista, aki a tiszteletkör alatt egykerekezett – nem jött be neki.
aug. 16
16:48
Pars Krisztián az esélyes a hétfő esti döntőben (Infostart)
A kalapácsvető Pars Krisztián hétfőn a magyar atlétika első aranyérmének megszerzéséért lép dobókörbe a berlini atlétikai világbajnokságon. Ezen a napon hat döntőt rendeznek.
aug. 16
16:48
Kajak-kenu vb: ezüstérmes lett a női kajak négyes 200-on (She)
A kanadai Dartmouthban zajló kajak-kenu világbajnokság 200 méteres döntői során a második helyen végzett a Fazekas Krisztina, Janics Natasa, Kovács Katalin, Paksy Tímea összeállítású női kajak négyesünk.
aug. 16
16:50
Győzelemmel kezdett a címvédő Manchester United (Infostart)
A bajnoki címvédő Manchester United labdarúgócsapata 1-0-s győzelmet aratott a Birmigham ellen, a Premier League első fordulójának első vasárnapi mérkőzésén.
aug. 16
17:18
PSV: életem mérkőzése volt az Ajax elleni - Dzsudzsák Balázs (She)
Két remek góllal és egy gólpasszal vette ki a részét Dzsudzsák Balázs a PSV 4–3-as sikeréből az Ajax ellen, így érhető, ha a magyar válogatott középpályása úgy nyilatkozott a találkozó után, hogy élete mérkőzésén van túl.
aug. 16
17:20
Románia: a másodosztályban vállalt munkát Selymes Tibor (She)
A korábbi 48-szoros román válogatott játékos, Selymes Tibor lesz a vezetőedzője a román másodosztályban szereplő Sportul Studentesc csapatának.
aug. 16
17:22
Videó: Rooney különleges, győztes gólja a Birmingham ellen (She)
A Manchester United 1–0-ra verte meg az újonc Birminghamet a Premier League 2009–2010-es kiírásának 1. fordulójában. A győztes gólt Wayne Rooney szerezte, miután a kapufára fejelt, majd a kipattanót egyből a hálóba vágta. Íme, a találat videón!
aug. 16
17:24
Győzelemmel kezdett a címvédő Manchester (Metropol)
A bajnoki címvédő Manchester United labdarúgócsapata 1-0-s győzelmet aratott a Birmigham ellen, a Premier League első fordulójának vasárnapi mérkőzésén.
aug. 16
17:26
Magyar aranyeső 500 és 200 m-en (Metropol)
A hosszabb távon a kajakos Kovács Katalin és a Szabó Gabriella, Kozák Danuta kajakos duó szerzett aranyat, kétszázon két első, valamint egy-egy második és harmadik hely volt a mérleg.
aug. 16
17:36
Bundesliga: Dárdai nélkül kapott ki a Hertha a Mönchengladbachtól (She)
A német bajnokság második fordulójában 2–1-es vereséget szenvedett a Borussia Mönchengladbach otthonában Dárdai Pál csapata, a Hertha BSC. A magyar válogatott középpályása a kispadon ült, nem kapott lehetőséget a találkozón.
aug. 16
17:38
Soproni Liga: Újpest-Pápa találkozó, élőben az NSO-n! (She)
A Soproni Liga 4. fordulójának zárómérkőzésén a tavalyi ezüstérmes Újpest a pont nélkül álló újonc Lombard Pápát fogadja. Kövesse velünk a találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!
aug. 16
17:45
Kajak-kenu vb - Aranyérmes a Kovács, Janics duó 200 m-en (Behaviour)
A Kovács Katalin, Janics Natasa kajakos duó aranyérmet nyert 200 m-en a kanadai Dartmouth-ban zajló kajak-kenu világbajnokság vasárnapi versenynapján.
aug. 16
17:47
Kajak-kenu vb - Bronzérmes a kenunégyes 200 m-en (Behaviour)
A Horváth Gábor, Bozsik Attila, Németh Gergő, Foltán László összeállítású kenus kvartett bronzérmet nyert 200 m-en a kanadai Dartmouth-ban zajló kajak-kenu világbajnokság vasárnapi versenynapján.
aug. 16
17:49
Kajak-kenu vb - Ezüstérmes a női kajaknégyes 200 m-en (Behaviour)
A Paksy Tímea, Kovács Katalin, Janics Natasa, Fazekas Krisztina összeállítású kajaknégyes ezüstérmet nyert 200 m-en a kanadai Dartmouth-ban zajló kajak-kenu világbajnokság vasárnapi versenynapján.
aug. 16
17:54
Öttusa vb: három magyar az első hatban két szám után (She)
Cseh Krisztina a negyedik, Vörös Zsuzsanna az ötödik, Kovács Sarolta pedig a hatodik helyen áll két szám után a londoni öttusa-világbajnokság női hagyományos versenyének vasárnapi döntőjében.
aug. 16
18:12
Manchester United: Ferdinand két-három meccset hagy ki (She)
Rio Ferdinand, a Manchester United még pénteken vádlisérülést szenvedő középhátvédje két-három mérkőzés kihagyására kényszerül.
aug. 16
18:14
MotoGP: Talmácsi köszöni szurkolóinak a brnói buzdítást (She)
Köszönetet mondott a magyar szurkolóknak a MotoGP brnói Cseh Nagydíja után Talmácsi Gábor, aki a 13. helyen végzett a királykategória versenyében.
aug. 16
18:48
NHL: visszatér a New York Rangershez Mark Messier (She)
Klubvezetőként visszatér az észak-amerikai profi jégkorongligában szereplő New York Rangers együtteséhez Mark Messier, a Parkőrök egykori csodálatos csapatkapitánya.
aug. 16
18:50
Sakk: Almási sötéttel győzött az országos bajnokságon (She)
Almási Zoltán sötéttel legyőzte Grószpéter Attilát, így a hétfői záró forduló előtt azonos pontszámmal áll Berkes Ferenccel a Szegeden zajló 59. magyar férfi sakkbajnokságon. A viadal honlapja szerint a többi vasárnapi mérkőzés döntetlennel ért véget.
aug. 16
18:52
Eredivisie: a magyarok végig játszottak, Bodor és Fehér örülhetett (She)
Három magyar légiós is pályán volt a holland labdarúgó-élvonal (Eredivisie) 3. fordulójának késő délutáni mérkőzésein, s közülük Fehér Csaba (NAC) és Bodor Boldizsár (Roda) örülhetett győzelemnek.
aug. 16
18:54
Tájfutás: négy magyar is döntőbe jutott a vb első napján (She)
A középtáv selejtezőivel kezdődtek meg ma a tájékozódásifutó-világbajnokság küzdelmei a Bükkben. Az esélyesek döntő többsége magabiztosan kvalifikálta magát a szerdai fináléba, az indulás jogát hazai válogatóversenyeken kivívó hat magyar versenyző közül pedig négyen is biztosan vették az akadályt.
aug. 16
19:06
Premier League: a Tottenham hazai pályán megverte a Liverpoolt (She)
A Tottenham hazai pályán 2–1-es győzelmet aratott a Liverpool felett a Premier League nyitó fordulójában.
aug. 16
19:24
RG vk: kiváló magyar szereplés a kijevi versenyen (She)
Remekelt a Dudinszky Mária, Hauser Judith, Hörcher Noémi, Kohlhoffer Fanni, Topic Daria és Tőkés Anna alkotta magyar kéziszercsapat a ritmikus gimnasztikázók kijevi világkupáján: egy negyedik és egy hatodik helyet szerzett.
aug. 16
19:42
Soproni Liga: meglepetésre kiütötte a Pápa az Újpestet (She)
A Soproni Liga 4. fordulójában az előző bajnokság ezüstérmese, az Újpest az újonc Lombard Pápát fogadta. Óriási meglepetésre az eddig nullapontos vendégek győzni tudtak a Szusza Ferenc Stadionban.
aug. 16
19:44
Bundesliga: nagyon sima Schalke-siker a Bochum ellen (She)
A Schalke 04 labdarúgócsapata nagyon sima, 3–0-s győzelmet aratott a VfL Bochum felett a Bundesliga 2. fordulójában. Felix Magath együttese Moritz, Westermann és Farfán találatával nyert.
aug. 16
20:00
Női kézilabda junior Eb: a szlovákokat is legyőzte a magyar válogatott (She)
Utolsó csoportmérkőzését is győzelemmel zárta a magyar női juniorválogatott a hazánkban zajló Európa-bajnokságon: Róth Kálmán tanítványai 28–16-ra verték meg Szlovákiát. A találkozó gyakorlatilag tét nélküli volt, hiszen az már korábban eldőlt, hogy a mieink csoportelsőként jutnak tovább a középdöntőbe.
aug. 16
20:02
Soproni Liga: Bárányos szerint az ő akaratuk érvényesült (She)
Az egykori újpesti játékos és pályaedző, Véber György szerint az volt a Pápa Megyeri úti győzelmének titka, hogy a saját futballjukat tudták játszani a Szusza Ferenc Stadionban.
aug. 16
20:04
Videoton: Goran Vujovicsnak nincsen szalagszakadása (She)
A Videoton montenegrói játékosát, Goran Vujovicsot hordágyon kellett levinni a pályáról a szombati, Honvéd elleni mérkőzésen, a mai orvosi vizsgálatok alapján azonban nem szakadt el a keresztszalagja.
aug. 16
20:06
Újpesten az ellenfél edzőjét éltette a publikum (Infostart)
A Pápa hatalmas meglepetésre 3-0-ra győzött az Újpest otthonában a labdarúgó NB I 4. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén. A találkozót megelőzően a lila-fehérek veretlenek, míg a korábbi újpesti kedvenc, Véber György tanítványai nyeretlenek voltak, ráadásul gólt sem lőttek.
aug. 16
20:06
Újpesten hengerelt az eddig nyeretlen Pápa (Metropol)
A Pápa hatalmas meglepetésre 3-0-ra győzött az Újpest otthonában a labdarúgó Soproni Liga 4. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.
aug. 16
20:18
Kajak-kenu vb: két váltónk is futamgyőzelemmel döntős (She)
A kanadai Dartmouthban zajló kajak-kenu világbajnokság váltóversenyének selejtezőjében kenusaink és női kajakosaink futamgyőzelemmel, a férfi kajakosok második helyen jutottak a döntőbe.
aug. 16
20:20
NB II: kiütéses győzelmet aratott a Makó, ikszelt a Tatabánya (She)
A labdarúgó NB II Keleti csoportjában a Makó kiütéses győzelmet aratott a Baktalórántháza ellen, nyert az MTK II, ikszelt a BKV a Cegléddel.
aug. 16
20:22
Jégkorong: Lencsés Tamás a Dab.Docler csapatában folytatja (She)
Lencsés Tamás a Dab.Docler csapatában folytatja pályafutását.
aug. 16
20:36
Kajak-kenu vb: ezüstérmes lett a magyar kenu váltó (She)
A kanadai Dartmouthban zajló kajak-kenu világbajnokság 4x200 méteres kenu váltó döntőjében második helyen végzett a Bozsik Attila, Foltán László, Horváth Gábor, Vajda Attila összeállítású magyar csapat.
aug. 16
20:38
Atlétikai vb: összejön a nagy párharc, Bolt és Gay a döntőben (She)
Nem történt igazi meglepetés a férfi 100 méter elődöntőiben a berlini atlétikai világbajnokságon., egyaránt bejutott a két nagy esélyes, a jamaikai Usain Bolt és az amerikai Tyson Gay.
aug. 16
20:40
Kajak-kenu vb: második helyen végzett a női váltó (She)
A kanadai Dartmouthban zajló kajak-kenu világbajnokság 4x200 méteres női kajak váltó döntőjében ezüstérmes lett a Hegyi Zomilla, Fazekas Krisztina, Janics Natasa, Paksy Tímea összeállítású magyar csapat.
aug. 16
20:42
Bronzérmes a magyar női csapat az öttusa-világbajnokságon (Infostart)
A Kovács Sarolta, Gyenesei Leila, Vörös Zsuzsanna összeállítású magyar csapat bronzérmet nyert a londoni öttusa-világbajnokság női hagyományos versenyében, vasárnap.
aug. 16
20:42
Kajak-kenu vb: hatodik helyen zárt férfi kajak váltónk (She)
A kanadai Dartmouthban zajló kajak-kenu világbajnokság záró számában, a 4x200 méteres férfi váltó döntőjében hatodik helyen végzett a Beé István, Dombi Rudolf, Gyertyános Gergely, Kadler Viktor összeállítású magyar csapat.

Keresés