2009. augusztus 21. péntek

aug. 21
17:18
Vb 2010: Martins és Yakubu is kimaradt a nigériai keretből (She)
Rossz edzettségi állapota miatt sem Yakubu Aiyegbeni (Everton), sem Obafemi Martins (Wolfsburg) nem kapott meghívót a nigériai labdarúgó-válogatott szeptemberi vb-selejtezőire.
aug. 21
17:20
Labdarúgás: Peru mégsem bojkottálja a vb-selejtezőket (She)
A perui válogatott tagjai bejelentették, hogy mégsem bojkottálják az Uruguay és Venezuela elleni szeptemberi vb-selejtezőket.
aug. 21
17:22
FC Porto: Hulk hosszabbított, 100 millió euró a kivásárlási ára (She)
Meghosszabbította a szerződését az FC Porto labdarúgócsapatával Hulk, a „sárkányok" brazil csatára.
aug. 21
17:24
Pisiszünet miatt maradt le a világcsúcstartó gyalogló (Metropol)
Testi szükséglete miatt kényszerült feladni az 50 km-es gyaloglást pénteken a világcsúcstartó Gyenyisz Nyizsegorodov a berlini atlétikai világbajnokságon.
aug. 21
17:36
Atlétikai vb: megbukott a doppingvizsgálaton a nigériai 400 gátas (She)
Pozitív lett az augusztus 18-án elvégzett doppingtesztje Amaka Ogoegbunamnak, a nigériai küldöttség versenyzőjének a berlini atlétikai világbajnokságon.
aug. 21
17:38
Debrecen: Bernáth és Mohl felépült, Mátét még vizsgálják (She)
A DVSC hivatalos honlapja szerint Bernáth Csaba és Mohl Dávid is felépült a sérüléséből, így teljes értékű munkát végeznek.
aug. 21
17:40
NSO Tv: Erdei Zsolt bárkivel szemben megvédené WBO-címét! (She)
A WBO félnehézsúlyú világbajnoka, Erdei Zsolt teljes szívéből szurkol magyar csapattársainak a hétvégi, budapesti profi gálán, de a jövőjét firtató kérdésünk elől sem tért ki. Nézze meg a Madárral készült interjúnkat!
aug. 21
17:42
Női junior kézilabda Eb: a norvégok jutottak elsőként a döntőbe (She)
Norvégia válogatottja jutott be elsőként a döntőbe a Magyarországon zajló női junior kézilabda Eb-n, miután az elődöntőben remek második félidei játékával 30–21-re nyert a németek ellen.
aug. 21
17:42
Ifi szumósaink verik Európát (Metropol)
A szumósok svájci Európa-bajnokságának pénteki nyitónapján a legifjabbak mezőnyében, a 16 éven aluliaknál öt súlycsoportban is magyar győztest avattak.
aug. 21
17:54
Jégkorong: az FTC legyőzésével döntős az Alba Volán 19 a lengyelországi tornán (She)
A harmadik csoportmeccsét is megnyerte, így döntőbe jutott Lengyelországban a sosnowieci tornán a Sapa Fehérvár AV 19 jégkorongcsapata.
aug. 21
17:56
Szumó: a legfiatalabbaknál öt magyar lett Európa-bajnok (She)
A szumósok svájci Európa-bajnokságának pénteki nyitó napján a legifjabbak mezőnyében, a 16 éven aluliaknál öt súlycsoportban is magyar győztest avattak.
aug. 21
17:58
Videó: a Képes Sport stúdiójában Hosszú Katinka (She)
A római vizes világbajnokságon egy arany- és két bronzérmet szerző úszó, Hosszú Katinka a Képes Sport kamerái előtt! Baja büszkesége örömmel vette a felkérést, ami látszik is a magazin felvételein. Tekintse meg a fotózáson készült werkfilmet!
aug. 21
18:00
Atlétikai vb: vécére ment a világcsúcstartó, feladta az 50 km-t (She)
Testi szükséglete miatt kényszerült feladni az 50 km-es gyaloglást pénteken a világcsúcstartó Gyenyisz Nyizsegorodov a berlini atlétikai világbajnokságon.
aug. 21
18:12
Kettesfogathajtó-vb: Lázár Vilmos negyedik lett a díjhajtásban, a csapat második (She)
A Kecskeméten zajló 13. kettesfogathajtó-világbajnokságon a holland Mieke van Tergouw nyerte meg a díjhajtást a svájci Beat Schenk és a német Sebastian Warneck előtt. A címvédő Lázár Vilmos a negyedik lett. Csapatban Hollandia vezet Magyarországot és Németországot megelőzve.
aug. 21
18:30
Videó: Robbie Fowler nindzsarúgással bünteti ellenfelét (She)
A jelek alapján semmit nem vesztett akrobatikus képességeiből Robbie Fowler, a Liverpool volt, a North Queensland Fury jelenlegi csatára, aki a Gold Coast United elleni, 5-0-ra elvesztett ausztrál bajnokin rúgta meg ellenfelét különleges mozdulattal.
aug. 21
19:06
Formula-1: a boxutcában Badoer nagyon gyors, 5400 eurót fizet (She)
Háromszori boxutcai gyorshajtás miatt kell bírságot fizetnie Luca Badoernek, a Ferrari pilótájának.
aug. 21
19:12
BL-selejtező: jegyárusítás Budapesten is (Behaviour)
Budapesten is árusítanak jegyeket a Debrecen labdarúgócsapatának keddi mérkőzésére, amelyen a szerdán, Szófiában 2-1-re győztes magyar bajnok a Levszkit fogadja a Bajnokok Ligája főtáblájára jutásért zajló párharc visszavágóján.
aug. 21
19:24
Soproni Liga: kövesse figyelemmel a Vasas-FTC meccset élőben az NSO-n! (She)
Angyalföldön, a Vasas–Ferencváros mérkőzéssel kezdődik meg a labdarúgó Soproni Liga 5. fordulója. Kövesse figyelemmel a találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!
aug. 21
19:42
Newcastle United: Kádárék biztosan lehetőséghez jutnak (She)
Chris Hughton, az angol másodosztályú Newcastle United labdarúgócsapatának menedzsere közölte: mindenképpen lehetőséget ad a tehetséges fiataloknak a 2009–2010-es idényben.
aug. 21
20:00
Női junior kézilabda Eb: megvertük az oroszokat, döntős Magyarország (She)
A magyar válogatott remek teljesítményt nyújtva 30–23-ra győzött az oroszok elleni elődöntőben, így bejutott a fináléba a hazai rendezésű női junior kézilabda Európa-bajnokságon. A döntőben Norvégiával találkoznak majd a mieink.
aug. 21
20:02
Atlétikai vb: anguillai döntős is van női távolugrásban (She)
A portugál Naide Gomes jutott be a legjobb eredménnyel (686 centiméter) a női távolugrás döntőjébe a berlini atlétikai vb-n. Érdekesség, hogy Shara Proctor személyében anguillai versenyző is bekerült a fináléba.
aug. 21
20:04
Tereprali ob: Korda Erik vezet az első nap után (She)
Korda Erik volt a leggyorsabb a magyarok közül az idei tereprali országos bajnokság ötödik, utolsó futama, a Hungarian Baja első napján.
aug. 21
20:06
7,1 millió eurót érhet a Loki továbbjutása (Metropol)
Ha a Debrecen kedden feljut a Levszki Szófia ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája főtáblájára, akkor már biztosan 7,1 millió euróval (1,9 milliárd forint) gazdagodik a klubkassza.
aug. 21
20:06
BL-selejtező: 7,1 millió euróval gazdagodhat a Debrecen (Behaviour)
Ha a Debrecen kedden feljut a Levszki Szófia ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája főtáblájára, akkor már biztosan 7,1 millió euróval (1,9 milliárd forint) gazdagodik a klubkassza.
aug. 21
20:06
Atlétikai vb: az eső miatt az összes számot csúsztatták (She)
A berlini atlétikai világbajnokságon a szakadó eső miatt a szervezők a programban szereplő számokat későbbre csúsztatták.
aug. 21
20:18
Bundesliga 2.: Stieber egy félidőt kapott, a Koblenz vereséget szenvedett (She)
Vereséget szenvedett a labdarúgó Bundesliga 2. harmadik fordulójában Stieber Zoltán csapata, a TuS Koblenz.
aug. 21
20:24
Magyar kapussal erősít a Genk (Metropol)
Pénteken biztossá vált, hogy a belga első osztályú Genk labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Köteles László, a Diósgyőri VTK kapusa.
aug. 21
20:24
Női junior kézilabda Eb: az aranyért játszanak a magyarok! (Behaviour)
A csoportgyőztesként továbbjutó magyar válogatott az aranyéremért játszhat a hazai rendezésű női junior kézilabda Európa-bajnokságon, miután a pénteki, győri elődöntőben 30-23-ra nyert Oroszország legjobbjaival szemben.
aug. 21
20:26
Versenyben a Lázár-testvérek a kettesfogathajtó-vb-n (Metropol)
Az élmezőny tagjai egyöntetűen állítják: a verseny még teljesen nyílt a vasárnap záruló kecskeméti kettesfogathajtó-világbajnokságon, így egyikük sem mert esélylatolgatásba bocsátkozni az első, díjhajtó szám eredménye nyomán.
aug. 21
20:36
Atlétikai vb: Olteán Csongor nem jutott döntőbe (She)
Idei – egyben pályafutása – legjobbjához közeli eredményt ért ugyan el pénteken a gerelyhajító Olteán Csongor, ezzel együtt nem jutott be a döntőbe a berlini atlétikai világbajnokságon.
aug. 21
20:54
Liverpool: az orvosi vizsgálaton áteső Kirjakosz aláírta a szerződését (She)
Sikeresen átesett az orvosi vizsgálaton, majd aláírta a szerződését Szotiriosz Kirjakosz, a Liverpool legújabb szerzeménye.
aug. 21
21:12
Skócia: az elégedetlen László Csaba nem hajlandó hosszabbítani (She)
Hiába ajánlott szerződéshosszabbítást a Hearts litván tulajdonosa, Vladimir Romanov a csapatot irányító László Csabának, a magyar tréner nem hajlandó aláírni azt. A Skóciában az előző idény menedzserének megválasztott szakember azt nehezményezi, hogy nem sikerült megerősíteni csapatát a nyáron oly mértékben, ahogy azt ő szerette volna.
aug. 21
21:14
Szumó: öt aranyérem az Eb-n az U16-osok között (She)
Öt Európa-bajnoki címet szereztek a magyar fiatalok a Lausanne-ban zajló szumó kontinensviadalon.
aug. 21
21:16
Soproni Liga: gólgazdag mérkőzésen verte meg a Vasas a Ferencvárost (She)
A Vasas 3–2-es győzelmet aratott a Ferencváros felett a Soproni Liga ötödik fordulójának nyitómérkőzésén.
aug. 21
21:18
Tájfutás: dráma az erdőben, 5. a magyar férfi váltó (She)
Drámai fordulatokban bővelkedő, rendkívül izgalmas versenyen 5. helyet ért el a magyar férfi váltó a hazai rendezésű tájékozódási futó világbajnokságon Bánkúton.
aug. 21
21:18
Vasas-siker a Fradi ellen (Metropol)
A Vasas hazai környezetben izgalmas mérkőzésen 3-2-re nyert a Ferencváros ellen a labdarúgó Soproni Liga 5.fordulójának péntek esti nyitómérkőzésén.
aug. 21
21:30
Videoton: Olasz Dénest három Ligakupa-mérkőzésről tiltották el (She)
Három Ligakupa-mérkőzésről tiltották el Olasz Dénest, aki a Videoton–Kaposvár (4–1) mérkőzésen kapott piros lapot – olvasható a Videoton honlapján.
aug. 21
21:32
Atlétikai vb: döntőben az esélyesek a férfi 4x100-as váltóban (She)
Az összes esélyes váltó bejutott a férfi 4x100-as váltó fináléjába a berlini atlétikai világbajnokságon.
aug. 21
21:34
Videó: nézze meg Holczer Ádám Vasas elleni bakiját! (She)
A Vasas hazai pályán 3–2-re győzte le a Ferencvárost a Soproni Liga 5. fordulójának nyitó mérkőzésén. A piros-kékek második gólja előtt Holczer Ádám óriásit hibázott, melyet az alábbi videóban megtekinthet.
aug. 21
21:36
Alonso volt a leggyorsabb a szabadedzésen (Metropol)
A hazai közönség előtt szereplő Fernando Alonso érte el a legjobb időt a pénteki második szabadedzésen Valenciában, a Forma-1-es Európa Nagydíjon.
aug. 21
21:36
Soproni Liga: az ETO elleni mérkőzésen „debütál” az új pápai lelátó (She)
A Győri ETO elleni szombati bajnokin avatják fel a Lombard Pápa stadionjának új vendéglelátóját – adta hírül az újonc csapat honlapja.
aug. 21
21:38
Atlétikai vb: Kazi Tamás 1:47.01-es időt futott 800 méteren (She)
Kazi Tamás a 800 méteres síkfutás elődöntőjének első futamában 1:47.01 perces idővel a negyedik helyen végzett, és már a második futam után biztossá vált, hogy nem jut be a szám döntőjébe a berlini atlétikai vb-n.
aug. 21
21:54
NB I: Vasas-Ferencváros 3-2 (Behaviour)
A Vasas hazai környezetben izgalmas mérkőzésen 3-2-re nyert a Ferencváros ellen a labdarúgó Soproni Liga 5. fordulójának péntek esti nyitómérkőzésén.
aug. 21
22:06
Atlétikai vb: Allyson Felix diadalmaskodott női 200-on (She)
Az amerikai Allyson Felix nyerte meg a női 200 méteres síkfutás döntőjét a berlini atlétikai világbajnokságon.
aug. 21
22:08
Videó: nézze meg, hogyan győzte le a Vasas a Ferencvárost! (She)
A Soproni Liga 5. fordulójának nyitó mérkőzésen a Vasas 3–2-re győzte le a Ferencvárost. Íme, a találkozó összefoglalója videón!
aug. 21
22:24
Atlétikai vb: kettős amerikai siker a férfi 400 fináléjában (She)
A papírformának megfelelően kettős amerikai siker született a férfi 400 méter fináléjában a berlini atlétikai vb-n: LeShawn Merritt diadalmaskodott Jeremy Wariner előtt, a trinidadi Renny Quow-é a bronzérem.
aug. 21
22:26
Tenisz: Federer-Murray elődöntőt rendeznek Cincinnatiben (She)
Roger Federer és Andy Murray is sikerrel vette a negyeddöntőt a Cincinnatiben zajló férfi teniszversenyen, a döntőbe jutásért pedig egymás ellen csapnak majd össze.
aug. 21
22:42
Bundesliga: se gól, se játék a forduló nyitómérkőzésén (She)
Rendkívül küzdelmes, de alacsony színvonalú mérkőzést hozott a német labdarúgó Bundesliga 3. fordulójának nyitómérkőzése, a Hoffenheim-Schalke 04 találkozó.
aug. 21
22:44
Jupiler League: továbbra is csak szenved a bajnok Standard (She)
A negyedik fordulóban már a harmadik döntetlenjét játszotta a címvédő Standard Liege a belga labdarúgó-bajnokságban. Bölöni László együttese ezúttal a Charleroi ellen játszott 1–1-et, hazai pályán.
aug. 21
23:00
Atlétikai vb: Ribakové az arany férfi magasugrásban (She)
Az orosz Jaroszlav Ribakov győzött férfi magasugrásban a berlini atlétikai világbajnokságon.

Keresés