2009. augusztus 23. vasárnap

aug. 23
16:42
Formula-1, Európai Nagydíj: Barrichello felejthetetlennek tartja a hétvégét (She)
Csapatának mondott köszönetet „tökéletes autójáért" Rubens Barrichello a Formula–1-es Európai Nagydíj után. A brazil pilóta legutóbb a 2004-es Kínai Nagydíjon diadalmaskodott.
aug. 23
16:44
Championship: Gyepes Gábor nélkül győzött simán a Cardiff (She)
Gyepes Gábor a kispadról nézte végig, ahogy csapata, a Cardiff City hazai pályán 3–0-ra megveri a Bristol Cityt az angol labdarúgó-bajnokság 4. fordulójának utolsó mérkőzésén.
aug. 23
16:46
Videó: nézze meg Huszti egyenlítést érő gólpasszát! (She)
Az orosz bajnokságban az edzőváltás óta egyre jobb eredményeket produkáló Zenit, ahogy már beszámoltunk róla, a Lokomotiv Moszkva ellen 1-1-es döntetlent játszott. Huszti Szabolcs gólpasszt adott a fővárosiak ellen, amely egyenlítést ért. Tekintse meg a magyar szélső asszisztját!
aug. 23
16:48
Németh Krisztián az AEK Athénhez kerülhet (Infostart)
Németh Krisztián, aki a héten meghosszabbította szerződését a Liverpool csapatával, hamarosan kölcsönjátékosként a görög AEK Athénhez kerülhet.
aug. 23
16:48
A szerelők akadályozták meg Hamilton győzelmét (Blikk)
VALENCIA – Hosszú szünetet zárt le Rubens Barrichello (37) az Európa Nagydíjon. A Brawn GP istálló brazil Forma–1-es pilótája öt év után nyert újra futamot. Legutóbb 2004. szeptember 26-án – még Ferrarival – győzött a kínai versenyen. Azóta várt, hogy végre újra a dobogó tetejére állhasson. Ezúttal összejött a bravúr, s a célba érés után sírva mondott köszönetet csapatának.
aug. 23
16:48
Eredivisie: Dzsudzsák Balázsék legyőzték Fehér Csabáékat (She)
A holland labdarúgó-bajnokság negyedik fordulójában Dzsudzsák Balázs együttese, a PSV 3–1-re legyőzte Fehér Csaba csapatát, a NAC Bredát. Mindkét magyar játékos végigjátszotta a találkozót.
aug. 23
17:00
Premier League: a West Hamet megverő Tottenham továbbra is hibátlan (She)
A Tottenham a második félidő elején ugyan hátrányba került a West Ham otthonában, Jermain Defoe és Aaron Lennon góljával végül fordítani tudott, így három mérkőzés után kilenc ponttal vezeti a Premier League-et.
aug. 23
17:02
Atlétikai vb: Bekele óriási hajrával nyert 5000 méteren (She)
Kenenisa Bekele győzelmével ért véget a férfiak 5000 méteres síkfutása a berlini atlétikai vb-n, miután az etióp futó hatalmasat hajrázva megelőzte az amerikai színekben induló Bernard Lagatot. A bronzérmet a katari James Kwalia C’Kurui szerezte meg.
aug. 23
17:06
Kerékcsere döntött Valenciában (Metropol)
Rubens Barrichello, a Brawn GP brazil versenyzője nyerte vasárnap Valenciában a Forma-1-es Európa Nagydíjat, az autós gyorsasági világbajnokság idei 11. futamát. A második helyen a brit Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes) végzett, a harmadik pedig a finn Kimi Räikkönen (Ferrari) lett.
aug. 23
17:18
Atlétikai vb: Rodríguezé az arany női 1500-on, ha el nem veszik tőle (She)
Natalia Rodríguez nyerte meg a női 1500 méteres síkfutás döntőjét a berlini atlétikai vb-n, de lehet, hogy elveszik tőle az aranyérmet, mivel az utolsó körben fellökte az etióp Gelete Burkát. A célvonalon a bahreini Maryam Yusuf Jamal haladt át másodikként, míg a brit Lisa Dobriskey harmadikként.
aug. 23
17:54
Soproni Liga: Honvéd-Újpest mérkőzés, élőben az NSO-n! (She)
A Soproni Liga ötödik fordulójában a Budapest Honvéd az Újpestet fogadja. Kövesse a találkozó élő, szöveges tudósítását a Nemzeti Sport Online-on!
aug. 23
17:56
Atlétikai vb: dél-afrikai futó sikere a férfiaknál 800 méteren (She)
A dél-afrikai Mbulaeni Mulaudzi végig vezetve nyerte meg a férfiak 800 méteres síkfutását a berlini atlétikai vb utolsó napján. A második a kenyai Alfred Kirwa Yego lett, míg a bronzérmet a bahreini Juszuf Szaad Kamel szerezte meg.
aug. 23
17:58
Bundesliga: Dárdaival soraiban szenvedett vereséget a Hertha (She)
A VfL Bochum megérdemelt, 1–0-s győzelmet aratott Yahia szabadrúgásgóljával a Hertha BSC ellen a labdarúgó Bundesliga 3. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén.
aug. 23
18:00
Atlétikai vb: marokkói futó produkált pozitív doppingmintát (She)
Pozitív eredményt hozott a doppingvizsgálata a marokkói Mariem Alaui Szelszulinak, aki nem indult el a női 1500 méteres síkfutás vasárnapi döntőjében a berlini atlétikai világbajnokságon.
aug. 23
18:12
Búvárúszás: Vilhelm Szilárd aranyérmet nyert Szentpéterváron (She)
Aranyéremmel nyitott a magyar csapat a szentpétervári uszonyos- és búvárúszó-világbajnokságon: a 800 méteres távon Vilhelm Szilárd végzett az élen.
aug. 23
18:14
Atlétikai vb: kizárták Rodríguezt, bahreini arany női 1500-on (She)
Ahogy arra számítani lehetett, utólag diszkvalifikálták Natalia Rodríguezt, aki elsőként haladt át a célvonalon a női 1500 méteres síkfutás döntőjében a berlini atlétikai vb-n. A spanyol futót azért zárták ki, mert az utolsó körben fellökte az addig élen haladó etióp Gelete Burkát. Az aranyérmet így a bahreini Marjam Juszuf Dzsamal kapja meg, az ezüstöt a brit Lisa Dobriskey, míg a bronzérem az…
aug. 23
18:16
Serie A: Koman nincs benne a Bari Inter elleni keretében (She)
Koman Vladimir, a Bari középpályása a kispadra sem ülhetett le az Inter elleni találkozón.
aug. 23
18:18
Világbajnok a búvárúszó Vilhelm Szilárd (Infostart)
Aranyéremmel kezdett a magyar csapat a szentpétervári uszonyos- és búvárúszó-világbajnokságon: a 800 méteres távon Vilhelm Szilárd végzett az élen.
aug. 23
18:18
Atlétikai vb: a norvég Thorkildsen nyerte meg a férfi gerelyhajítást (She)
A norvég Andreas Thorkildsen 89.59 méteres dobással nyerte meg a férfi gerelyhajítók döntőjét a berlini atlétikai vb-n. A második a kubai Guillermo Martínez lett 86.41-gyel, míg a bronzérmet a japán Murakami Jukifumi szerezte meg 82.97-es eredménnyel.
aug. 23
18:18
Világbajnok a búvárúszó Vilhelm Szilárd (Metropol)
Aranyéremmel nyitott a magyar csapat a szentpétervári uszonyos- és búvárúszó-világbajnokságon: a 800 méteres távon Vilhelm Szilárd végzett az élen.
aug. 23
18:20
Atlétikai vb: az amerikaiak nyerték a női 4x400-as váltót (She)
Az Egyesült Államok csapata meggyőző fölénnyel nyerte meg a női 4x400 méteres váltófutást a Berlinben zajló atlétikai vb utolsó napján.
aug. 23
18:30
Atlétikai vb: a világ idei legjobbjával nyerte Reese a női távolt (She)
Az amerikai Brittney Reese a világ idei legjobb eredményével, 710 cm-rel végzett az élen a női távolugrás döntőjében a berlini atlétikai vb-n. Mögötte az orosz Tatjana Lebegyeva lett a második, a bronzérmes pedig a török Karin Mey Melis.
aug. 23
18:32
Premier League: a Man. United után az Evertont is elkapta a Burnley (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság újonca, a Burnley 1–0-ra legyőzte az előző bajnokságban ötödik Evertont.
aug. 23
18:36
Lékó csak az utolsó fordulóban kapott ki (Metropol)
Lékó Péter a sötét bábukat vezetve kikapott az izraeli Boris Gelfandtól a sakk Grand Prix-sorozat dzsermuki állomásának vasárnapi, 13., egyben utolsó fordulójában, ezzel holtversenyben a negyedik helyen végzett.
aug. 23
18:48
Atlétikai vb: a férfiaknál is amerikai arany született 4x400-on (She)
aug. 23
18:50
Női junior kézilabda Eb: Norvégia legyőzte a mieinket a döntőben (She)
A hazai rendezésű junior női kézilabda Európa-bajnokság döntőjében egy félidő után 16-15-re még vezetett a magyar válogatott Norvégia ellen, de a második félidőben a skandinávok védekezésben váltani tudtak, Kovacsics Anikót és Zácsik Szandrát is kikapcsolták a játékból, és Amanda Kurtovic vezetésével fordítottak. Norvégia végül 29–27-re győzött, és megnyerte az Eb-t.
aug. 23
18:52
Videó: Dzsudzsákék nyerték a magyar rangadót Fehérék ellen (She)
Amint azt már megírtuk, a Dzsudzsák Balázzsal felálló PSV Eindhoven 3-1-re verte a Philips-stadionban a Fehér Csabával pályára lépő NAC Breda együttesét a holland bajnokságban. Most megmutatjuk a találkozó góljait és hazai piros lapját!
aug. 23
18:54
Ezüstérmes a magyar csapat a junior női kézilabda Eb-n (Infostart)
Ezüstérmet szerzett a magyar válogatott a hazai rendezésű női junior kézilabda Európa-bajnokságon, miután a vasárnapi, győri döntőben 29-27-re kikapott a norvég együttestől.
aug. 23
18:54
Atlétika vb: A magyar csapat érem nélkül zárt, Bekele duplázott (Behaviour)
A legjobb eredményt a kalapácsvető Pars Krisztián érte el, aki negyedik lett, ám vele szemben az éremszerzés volt az elvárás. A válogatott többi tagja a tőle elvárható eredményt nyújtotta. Két éve, Oszakában szintén nem sikerült érmet szerezni, akkor Pars és a diszkoszvető Máté Gábor ötödik helyezése jelentett pontokat.
aug. 23
19:06
Premier League: a Chelsea két góllal nyert a Fulham otthonában (She)
A Chelsea Didier Drogba és Nicolas Anelka góljával idegenben 2–0-s győzelmet aratott a Fulham otthonában a Premier League 3. fordulójában. Gera Zoltán a vesztes csapatban kezdőként 63 percet játszott.
aug. 23
19:12
Lázár Zoltán elszalasztotta az aranyérmet (Blikk)
Lázár Zoltán elrontotta a vasárnapi akadályhajtást, így az elsőről harmadik helyre esett vissza egyéniben, míg a Lázár Vilmossal és Selyben Zsolttal kiegészülő magyar csapat megtartotta ezüstérmes pozícióját a Kecskeméten rendezett kettesfogathajtó-világbajnokságon.
aug. 23
19:12
Eb-ezüstérmesek a női junior kézilabdások (Metropol)
Ezüstérmet szerzett a magyar válogatott a hazai rendezésű női junior kézilabda Európa-bajnokságon, miután a vasárnapi, győri döntőben 29-27-re kikapott a norvég együttestől.
aug. 23
19:24
Sakk: Lékó kikapott Gelfandtól, a 4. helyen zárt Dzsemurkban (She)
Lékó Péter a sötét bábukat vezetve kikapott az izraeli Boris Gelfandtól a sakk Grand Prix-sorozat dzsermuki állomásának vasárnapi, 13., egyben utolsó fordulójában, ezzel holtversenyben a negyedik helyen végzett.
aug. 23
19:30
Világbajnok a búvárúszó Vilhelm Szilárd (Behaviour)
Aranyéremmel nyitott a magyar csapat a szentpétervári uszonyos- és búvárúszó-világbajnokságon: a 800 méteres távon Vilhelm Szilárd végzett az élen.
aug. 23
19:42
Bundesliga: szenzációs Hamburg-siker Wolfsburgban (She)
A német labdarúgó Bundesliga 3. fordulójában a Hamburger SV megérdemelt, 4-2-es sikert aratott Wolfsburgban. A címvédő „farkasok" 2008 áprilisa után kaptak ki ismét hazai pályán.
aug. 23
19:44
Fogathajtó vb: Lázár Zoltán bronz-, a magyar csapat ezüstérmes (She)
Lázár Zoltán elrontotta a vasárnapi akadályhajtást, így az elsőről harmadik helyre esett vissza egyéniben, míg a Lázár Vilmossal és Selyben Zsolttal kiegészülő magyar csapat megtartotta ezüstérmes pozícióját a Kecskeméten rendezett kettesfogathajtó-világbajnokságon.
aug. 23
19:46
Kézilabda: bronzérmes az MKB Veszprém a németországi kupán (She)
Az MKB Veszprém a harmadik helyet szerezte meg a németországi Ehlingenben rendezett 23. Schlecker Kupán, miután a bronzmeccsen legyőzte a dán FCK Handboldot.
aug. 23
19:48
Soproni Liga: Hrepka pontot mentett a Honvédnak az Újpest ellen (She)
A labdarúgó Soproni Liga 5. fordulójában Foxi góljával a szünetben az Újpest még vezetett a Honvéd ellen, de Hrepka Ádám a hajrában egyenlített, így 1–1-gyes döntetlennel zárult a találkozó.
aug. 23
19:48
Dzsudzsákék elverték Fehéréket (Metropol)
Dzsudzsák Balázs együttese, a PSV Eindhoven 3-1-re legyőzte Fehér Csaba csapatát, a vendég NAC Bredát a holland labdarúgó-bajnokság negyedik fordulójában, vasárnap.
aug. 23
19:48
Női junior kézilabda Eb: ezüstérmes a magyar csapat (Behaviour)
Ezüstérmet szerzett a magyar válogatott a hazai rendezésű női junior kézilabda Európa-bajnokságon, miután a vasárnapi, győri döntőben 29-27-re kikapott a norvég együttestől.
aug. 23
20:00
Rali: Ifj. Tóth János hetedik lett a csehországi Barum-ralin (She)
Ifj. Tóth János vasárnap a hetedik helyen végzett az Intercontinental Rally Challenge (IRC)-sorozat csehországi futamán, a Barum-ralin.
aug. 23
20:02
Ligue 1: Gourcuff vezérletével otthon gázolt a címvédő Bordeaux (She)
Harmadik mérkőzésén sem hibázott a bajnoki címvédő Bordeaux a francia labdarúgó-bajnokságban, ugyanis hazai pályán 4–0-ra győzött a Nice ellen. A Bordeaux-ban Yoann Gourcuff duplázni tudott.
aug. 23
20:06
Tovább menetel a Tottenham és a Chelsea (Metropol)
Harmadik mérkőzésén a harmadik győzelmét szerezte meg a Tottenham Hotspur az angol labdarúgó Premier League-ben.
aug. 23
20:08
Magyar ezüst és bronz a kettesfogathajtó-vb-n (Metropol)
Lázár Zoltán elrontotta a vasárnapi akadályhajtást, így az elsőről harmadik helyre esett vissza egyéniben, míg a Lázár Vilmossal és Selyben Zsolttal kiegészülő magyar csapat megtartotta ezüstérmes pozícióját a Kecskeméten rendezett kettesfogathajtó-világbajnokságon.
aug. 23
20:18
Norvégia: Kovács Péter góljával győzött az Odd Grenland (She)
Kovács Péter 42. percben szerzett góljával győzött az Odd Grenland a Tromsö ellen a norvég labdarúgó-élvonal 22. fordulójában.
aug. 23
20:20
Serie A: nem bírt az Inter az újonccal a San Siróban (She)
A olasz első osztályú labdarúgó-bajnokság 1. fordulójában a címvédő Internazionale csak 1–1-es döntetlenre volt képes hazai pályán az újonc Bari ellen.
aug. 23
20:22
Soproni Liga: Haladás-Videoton mérkőzés, élőben az NSO-n! (She)
A Soproni Liga 5. fordulójának záró mérkőzését Szombathelyen rendezik, ahol az eddig száz százalékos Videoton vendégszerepel. Kövesse a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk segítségével!
aug. 23
20:24
Chelsea, Tottenham: háromból három (Infostart)
Remekül kezdték a 2009-2010-es idényt a londoni élcsapatok. A Chelsea és a Tottenham háromból három, az Arsenal kettőből kettőt nyert meg eddig. A Manchester United visszatalált a győzelem ösvényére. A Man City még százszázalékos.
aug. 23
20:24
NB II, Keleti csoport: a Szolnok Barcikán, a Vác Bőcsön ikszelt (She)
Pontosztozkodást hozott a labdarúgó NB II vasárnapi találkozóin a Kazincbarcika-Szolnok és a Bőcs-Vác találkozó is.
aug. 23
20:26
Eredivise: négy gólt kapott a Bodorral felálló Roda a Feyenoordtól (She)
A holland első osztályú labdarúgó-bajnokság 4. fordulójában a Feyenoord hazai pályán 4-0-ra győzött Bodor Boldizsár csapata, a Roda ellen. A magyar válogatott védő kezdő volt, a 68. percben lecserélték.

Keresés