2009. augusztus 27. csütörtök

aug. 27
13:26
BL selejtező: a Celtic középpályása eltiltatná Eduardót (She)
Massimo Donati, a Celtic olasz labdarúgója eltiltatná műesésért az arsenalos Eduardo da Silvát.
aug. 27
13:28
Brazília: a szurkolók szerint Lionel Messi jobb, mint Kaká (She)
A Lance brazil lap közvélemény-kutatásából meglepő eredmény derült ki: a szurkolók ugyanis szavazataik szerint a Barcelona argentin zsenijét, Lionel Messit jobb játékosnak tartják, mint a nyáron a Real Madridba szerződő saját honfitársukat, Kakát.
aug. 27
13:30
DVSC: egyelőre nem tudják, mire költik a BL-pénzt (Infostart)
Szima Gábor, a DVSC labdarúgó-csapatának többségi tulajdonosa egyelőre nem tudja, mire költik azt az 1,9 milliárd forintot, amelyet a klub kap azért, mert bejutott a Bajnokok Ligája csoportküzdelmeibe.
aug. 27
13:42
Vb 2010: Senna visszakerült Del Bosque spanyol keretébe (She)
A sérüléséből felépülő Marcos Senna visszakerült a spanyol válogatott keretébe – derült ki Vicente del Bosque ma kora délutáni sajtótájékoztatóján.
aug. 27
13:44
Jégkorong: Kóger Dániel nem szerződik Fehérvárra (She)
A Red Bull Salzburgot elhagyó, az A-csoportos világbajnokságon játszott Kóger Dániel nem szerződik a Sapa Fehérvár AV 19-hez.
aug. 27
13:46
Premier League: vb-bronzérmes védővel erősít a Stoke (She)
Angol sajtóértesülések szerint a Stoke City labdarúgócsapata napokon belül bejelenti Robert Huth átigazolását.
aug. 27
14:00
Chelsea: Ancelotti nem nevezi a BL-keretbe Sevcsenkót - lapértesülés (She)
Angol lapértesülések szerint a Premier League-ben szereplő Chelsea olasz menedzsere, Carlo Ancelotti nem nevezi a csapat ukrán aranylabdás támadóját, Andrij Sevcsenkót a „kékek” Bajnokok Ligája-keretébe.
aug. 27
14:18
Cselgáncs: Ungvári Attila is a vigaszágon a hollandiai vb-n (She)
Karakas Hedvig után a 73 kg-os Ungvári Attila is a vigaszágon folytatja a rotterdami cselgáncs-világbajnokság csütörtöki versenynapján.
aug. 27
14:20
Bundesliga: Korcsmár Zsolt nem lesz a Freiburg játékosa (She)
Korcsmár Zsolt hazautazik próbajátékát követően a német élvonalbeli SC Freiburgtól, miután eldőlt: nem lesz a piros-feketék játékosa.
aug. 27
14:22
Vb 2010: Frings nélkül a németek Dél-Afrika és Azerbajdzsán ellen (She)
A német válogatott szövetségi kapitánya, Joachim Löw kijelölte keretét Dél-Afrika és Azerbajdzsán ellen, amelyből kimaradt a 79-szeres válogatott Torsten Frings.
aug. 27
14:24
Real Madrid: a spanyol sajtó szerint Robben már a Bayern Münchené (She)
A Marca napilap legfrissebb hírei szerint a Real Madrid és a Bayern München megegyezett Arjen Robbenről, aki 25 millió euróért kerül a német csapathoz. A bejelentést egyelőre még cáfolják a rekordbajnok müncheniek, ám a spanyol sajtó biztosra veszi az átigazolást.
aug. 27
14:54
Ferencváros: máltai válogatott kapussal erősíthet a klub (She)
Az angol labdarúgó-másodosztályban (Championship) szereplő Sheffield United az áldását adta, így máltai válogatott kapusa, Justin Haber kölcsönben a Ferencvárosban folytathatja pályafutását.
aug. 27
14:56
Cselgáncs-vb: Ungvári Attila hetedikként zárt az első felnőtt vb-jén (She)
A 73 kg-os Ungvári Attila hetedikként végzett a rotterdami cselgáncs-világbajnokság csütörtöki versenynapján.
aug. 27
14:58
Vb 2010: Vieira nem kapott helyet a francia válogatott keretében (She)
Raymond Domenech, a francia válogatott szövetségi kapitánya kihirdette keretét a Románia és Szerbia elleni vb-selejtezőkre, melyben nem kapott helyet az Inter középpályása, Patrick Vieira.
aug. 27
15:12
MLSZ: hatályon kívül helyezték a pályabezárásokat (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség csütörtökön ülést tartott, amelyen a fegyelmi bizottság korábbi stadionbezárási határozatait hatályon kívül helyezte.
aug. 27
15:14
Honvéd: Diego ismét megsérült, így nem játszhat a Győr ellen (She)
A Soproni Ligában szereplő Budapest Honvéd brazil játékosa, Diego rúgást kapott az Újpest elleni derbin, és mivel azóta sem tudott edzeni, minden valószínűség szerint kihagyja a Győri ETO elleni hétvégi mérkőzést – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
aug. 27
15:16
MLSZ: Bódog és Csertői elnézést kért egymástól (She)
Csütörtökön tárgyalóasztalhoz ült a Magyar Labdarúgó-szövetségben – Kisteleki István elnök és Bordás György főtitkár társaságában – Bódog Tamás, az FC Fehérvár pályaedzője és Csertői Aurél, a Szombathelyi Haladás vezetőedzője, hogy tisztázzák a kettejük között csapataik vasárnapi bajnoki meccsének végén történteket.
aug. 27
15:18
Barcelona: a Sahtar edzője megerősítette Csihrinszkij átigazolását (She)
A Sahtar Doneck vezetőedzője, Mircea Lucescu megerősítette, hogy Dmitro Csihrinszkij a Barcelonában folytatja pályafutását.
aug. 27
15:30
Utánpótlás: a horvát Varteks nyerte meg a büki Jövőért-kupát (She)
Zepter Future Cup 2009 néven 8 csapat részvételével nemzetközi utánpótlás-futballtornát szervezett Bükön a tavasszal alakult FC Budapest labdarúgóklub. A viadalt a horvát NK Varteks Varazdin nyerte meg, miután tizenegyesekkel győzött a Fulham ellen, a bronzérmet pedig az Austria Wien U12-es együttese szerezte meg. A díjakat Sáfár Szabolcs és Szendrei József adta át az ifjú reménységeknek.
aug. 27
15:32
Cselgáncs-vb: Karakas Hedvig a bronzért küzdhet (She)
Az 57 kg-os Karakas Hedvig a bronzéremért küzdhet a rotterdami cselgáncs-világbajnokság csütörtöki versenynapján.
aug. 27
15:34
U18: vereség a szlovákoktól a csehországi tornán (She)
U18-as labdarúgó-válogatottunk szerdán Szlovákiával mérkőzött meg Csehországban, a 16. Vaclav Jezek-emléktornán. A mieink nem játszottak rosszul, de ahogy kedden Ukrajnától, úgy most is 1–0-s vereséget szenvedtek. Ennek ellenére még továbbjuthatnak, ám ehhez pénteken le kell győzniük Románia korosztályos együttesét.
aug. 27
15:36
Póker: Antonius átvette a vezetést a Durrrr Challenge-ben (She)
Az 50 ezer leosztásig tartó, fogadáson alapuló kihívás legújabb menete végén Patrik Antonius átvette a vezetést Tom „durrrr” Dwantól.
aug. 27
16:24
Cselgáncs-vb: Karakas Hedvig bronzérmet szerzett Rotterdamban (She)
Az 57 kg-os Karakas Hedvig bronzérmet nyert a rotterdami cselgáncs-világbajnokság csütörtöki versenynapján.
aug. 27
16:30
Karakas Hedvig bronzérmes a cselgáncs-vb-n (Metropol)
Az 57 kg-os Karakas Hedvig bronzérmet nyert a rotterdami cselgáncs-világbajnokság csütörtöki versenynapján.
aug. 27
18:33
Messi a Liverpool, a Lyon és a Fiorentina mellé húzta a Debrecent (Infostart)
Lezajlott Monte-Carlóban a Bajnokok Ligája főtáblájának sorsolása. Miközben a 2008-2009-es idény legjobbjait díjazták, összeállt a csoportok beosztása. A Debrecen a Liverpoollal, a Lyonnal és a Fiorentinával játszik majd.,
aug. 27
19:30
Loki: Liverpool, Fiorentina és Lyon a csoportban (Metropol)
Az ötszörös, legutóbb 2005-ben győztes angol FC Liverpool, a francia Olympique Lyon és az olasz Fiorentina lesz a Debrecen ellenfele a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportküzdelmeiben.
aug. 27
19:30
BL: Megvannak a Debrecen ellenfelei! (Behaviour)
Az ötszörös, legutóbb 2005-ben győztes angol FC Liverpool, a francia Olympique Lyon és az olasz Fiorentina lesz a Debrecen ellenfele a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportküzdelmeiben.
aug. 27
19:32
Az FC Liverpool (Metropol)
A Debrecen labdarúgócsapata a Bajnokok Ligájában egy csoportba került az angol FC Liverpoollal, amelyet 1892. március 15-én alapítottak.
aug. 27
19:34
Az Olympique Lyon (Metropol)
A Debrecen labdarúgócsapata a Bajnokok Ligájában egy csoportba került a francia Olympique Lyonnal, amelyet hivatalosan 1950. augusztus 3-án alapítottak.
aug. 27
19:48
A Fiorentina (Metropol)
A Debrecen labdarúgócsapata a Bajnokok Ligájában egy csoportba került az olasz Fiorentinával, a firenzei klubot 1926. augusztus 26-án alapították.
aug. 27
20:24
A Debrecen menetrendje (Metropol)
A Debrecen menetrendje a labdarúgó Bajnokok Ligája 2009/10-es idényének csoportküzdelmeiben, az UEFA honlapja alapján:
aug. 27
20:57
Rafa Benítez az MTK alapján ítéli meg a magyar futballt (Infostart)
Rafa Benítez, a Liverpool menedzsere a klub honlapján taglalta a sorsolás utáni véleményét.
aug. 27
21:33
Kiket hoz a Loki Magyarországra? (Infostart)
A Bajnokok Ligája sorsolásán Lionel Messi a Liverpool, az Olympique Lyon és a Fiorentina mellé húzta a magyar bajnokot. Az ellenfelek játékoskeretéből akár a Reina - Johnson, Carragher, Cris, Grosso - Mascherano, Gerrard, Toulalan - L. Lopez, F. Torres, Gilardino tizenegy is összeállítható, s akkor még nem említette az ember Kuytöt, Mutut, Boumsongot, Govou-t, Montolivót, Gamberinit, s a kapus…

Keresés