2009. augusztus 8. szombat

aug. 8
16:12
Olasz Szuperkupa: a Lazio izgalmas meccsen nyert az Inter ellen (She)
A kupagyőztes Lazio nyerte meg az olasz Szuperkupát, miután 2–1-re legyőzte a bajnok Intert a pekingi Madárfészekben. A római együttes Matuzalem és Tommaso Rocchi találatával jutott kétgólos előnyhöz. Az Inter csak szépíteni tudott Samuel Eto’o révén.
aug. 8
16:30
Eto'o gólja kevés volt, a Lazióé a Szuperkupa (Infostart)
A kupagyőztes Lazio 2-1-re nyert a bajnok Internazionale ellen a labdarúgó olasz Szuperkupáért kiírt szombati mérkőzésen, amelyet Pekingben, a tavalyi olimpia központi stadionjában, a Madárfészekben rendeztek meg.
aug. 8
16:30
Tenisz: Nadal attól tart, nem jön teljesen rendbe az US Openig (She)
Bár néhány napja még azt nyilatkozta, hogy már csak kis fájdalmat érez a térdében, Rafael Nadal a vele készült legutóbbi interjúban már kissé borúlátóbb volt. A spanyol teniszező – aki kéthónapos kihagyás után a jövő héten kezdődő montreali versenyen tér vissza – elmondta, hogy egyáltalán nem biztos benne, hogy százszázalékos állapotba tud kerülni az US Open rajtjára.
aug. 8
16:33
A Lazio nyerte az olasz Szuperkupát (Metropol)
A kupagyőztes Lazio 2-1-re nyert a bajnok Internazionale ellen a labdarúgó olasz Szuperkupáért kiírt szombati mérkőzésen, amelyet Pekingben, a Madárfészeknek nevezett arénában rendeztek meg.
aug. 8
16:33
A Lazio nyerte az olasz Szuperkupát Pekingben (Behaviour)
A kupagyőztes Lazio 2-1-re nyert a bajnok Internazionale ellen a labdarúgó olasz Szuperkupáért kiírt szombati mérkőzésen, amelyet Pekingben, a tavalyi olimpia központi stadionjában, a Madárfészeknek nevezett arénában rendeztek meg.
aug. 8
16:48
Videó: Eto’o szép gólt lőtt, de a Lazio nyerte a Szuperkupát (She)
Mint már beszámoltunk róla, a Lazio nyerte meg az olasz Szuperkupát, miután izgalmas mérkőzésen 2–1-re győzte le a bajnok Intert. Íme, a találkozó góljai videón, közte Samuel Eto’o első találatával tétmeccsen!
aug. 8
17:06
Cselgáncs: Tóth Krisztián ezüstérmet nyert az ifjúsági vb-n (She)
Tóth Krisztián ezüstérmet szerzett szombaton a 73 kilósok között az ifjúsági cselgáncs-világbajnokságon, a Papp László Sportarénában.
aug. 8
17:27
Elképesztő! A Real Madrid mégis megegyezett Ribéryvel (Behaviour)
Spanyol lapértesülés szerint Franck Ribéry, a Bayern München labdarúgója megegyezett átigazolásáról a Real Madriddal, a klubváltás azonban csak a jövő nyáron történik meg.
aug. 8
17:42
Győzelemmel kezdtek Hajnalék és Dárdaiék (Infostart)
Hajnal Tamás együttese, a Dortmund 1-0-ra nyert a Köln ellen a német labdarúgó-bajnokság nyitófordulójában. A magyar válogatott középpályás kezdett, és a 80. percben cserélték le.
aug. 8
17:42
Bundesliga: Hajnal Tamás és Dárdai Pál csapata is győzött (She)
Győzelemmel kezdett a német labdarúgó-bajnokság élvonalában a Hertha BSC és a Borussia Dortmund is.
aug. 8
17:44
Soproni Liga: Vasas-Paks találkozó, élőben az NSO-n! (She)
A Soproni Liga 3. fordulójában az eddig pont nélküli Vasas a Paksot fogadja. Kövesse velünk a találkozókat élő, szöveges tudósításunk segítségével!
aug. 8
18:00
Arsenal: Almunia szerint Tourénak szüksége volt már a váltásra (She)
Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Arsenal kapusa, Manuel Almunia elmondta, Kolo Tourénak mindenképpen szüksége volt a váltásra. Annyi időt töltött el ugyanis a londoni klubnál, hogy belefáradt abba, hogy mindennap ugyanazokat az arcokat látta.
aug. 8
18:02
Anglia: visszavonult az egykori válogatott jobbhátvéd (She)
Bejelentette visszavonulását az angol labdarúgó-válogatott korábban világbajnokságon is szereplő védője, Danny Mills.
aug. 8
18:03
A Real Madrid megegyezett Ribéryvel (Metropol)
Spanyol lapértesülés szerint Franck Ribéry, a Bayern München labdarúgója megegyezett átigazolásáról a Real Madriddal, a klubváltás azonban csak a jövő nyáron történik meg.
aug. 8
18:04
Bundesliga: elkészült az NSO szurkolói szoftvere! (She)
Ahogy azt kedves Olvasóink megszokhatták, a Nemzeti Sport Online ezúttal is készült szurkolói szoftverrel a német első osztályú labdarúgó-bajnokság, a Bundesliga 1. nyitányára. A látogatóink körében igencsak népszerű alkalmazást az alábbi képre kattintva tölthetik le.
aug. 8
18:06
Inter: a Lazio nyerte a Szuperkupát, de miénk a jövő – Mourinho (She)
Mint arról korábban beszámoltunk, a kupagyőztes Lazio nyerte meg az olasz Szuperkupát, miután 2–1-re legyőzte a bajnok Intert a pekingi Madárfészekben. A vesztes fél portugál mestere, José Mourinho az eredmény ellenére dicsérte csapatát, és biztatónak látja a jövőt.
aug. 8
18:18
Inter: a Lazio nyerte a Szuperkupát, de miénk a jövő - Mourinho (She)
Mint arról korábban beszámoltunk, a kupagyőztes Lazio nyerte meg az olasz Szuperkupát, miután 2–1-re legyőzte a bajnok Intert a pekingi Madárfészekben. A vesztes fél portugál mestere, José Mourinho az eredmény ellenére dicsérte csapatát, és biztatónak látja a jövőt.
aug. 8
18:20
Bundesliga 2: eltört a keze a Karlsruhe grúz csatárának (She)
Kéztörés miatt jónéhány hétre kidőlt a német labdarúgó-bajnokság másodosztályában (Bundesliga 2) szereplő Karlsruhe csatára, Alekszander Iasvili.
aug. 8
18:21
Dárdai és Hajnal is győzelemmel kezdett (Metropol)
Dárdai Pál és Hajnal Tamás csapata is győzelemmel kezdte a német labdarúgó-bajnokság 2009/10-es idényét: előbbi a Hannovert, utóbbi pedig az 1.FC Kölnt verte hazai pályán az első forduló szombati játéknapján.
aug. 8
18:21
Dárdaiék és Hajnalék is győzelemmel kezdtek (Behaviour)
Dárdai Pál és Hajnal Tamás csapata is győzelemmel kezdte a német labdarúgó-bajnokság 2009/10-es idényét: előbbi a Hannovert, utóbbi pedig az 1. FC Kölnt verte hazai pályán az első forduló szombati játéknapján.
aug. 8
18:22
Videó: Hajnal segítette győzelemhez a Dortmundot a Köln ellen (She)
Hajnal Tamás is szerepet vállalt a Borussia Dortmund 1. FC Köln elleni győztes góljában. A magyar középpályás szabadrúgása után Valdez belecsúsztatott a labdába, ami a kölniek védőjének, Marvin Matipnak a combjáról pattant be a kapuba. A Borussia Dortmund így 1–0-s győzelemmel kezdte a 2009–2010-es idényt. Íme, az öngól videón!
aug. 8
18:24
Felkészülés: az Atlético idegenben verte meg a Liverpoolt (She)
Az Atlético Madrid felkészülési mérkőzésen idegenben győzte le 2–1-re a Liverpoolt. A Liverpoolban ezúttal nem léptek pályára a magyar légiósok.
aug. 8
18:26
Championship: Tímár Krisztián gólja pontot ért a Plymouth-nak (She)
A Championship 2009–2010-s szezonjának első fordulójában a Plymouth Tímár Krisztián góljával 1–1-s döntetlent játszott a Crystal Palace otthonában. Tímár végigjátszotta a mérkőzést. Buzsáky Ákos együttese, a Queens Park szintén 1–1-re végzett a Blackpoollal, a magyar játékos az 56. percben állt be csapatába. A Cardiff City Gyepes Gábor nélkül győzött 4–0-ra.
aug. 8
18:28
Belgium: mesterséges kómában tartják az Antwerp edzőjét (She)
Wilrijkben található házában tűz ütött ki, és ennek következtében súlyos égési sérüléseket szenvedett Ratko Svilar, az FC Antwerp labdarúgócsapatának vezetőedzője.
aug. 8
18:36
Anglia: Kovács János góljával győzött a Lincoln City (She)
Ma nemcsak a második vonalt jelentő Championshipben, hanem az alsóbb osztályú angol labdarúgó-bajnokságokban, így a negyedik ligában is megkezdődtek a küzdelmek, az első fordulóban a Lincoln City Kovács János találatával győzte le 1–0-ra a Barnetet.
aug. 8
18:54
Oroszország: rangadót nyerve maradt éllovas a Rubin Kazany (She)
Az FK Moszkva otthonában nyert a Rubin Kazany, így megerősítette helyét az orosz labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában.
aug. 8
19:12
Kis magyar stadionhelyzet: mi lesz, ha a Loki bejut a BL-be? (Infostart)
Akár tízmilliárd forintba is kerülhet egy olyan stadion megépítése, amely alkalmas lehet Bajnokok Ligája mérkőzés lebonyolítására - mondta az InfoRádió által megkérdezett sportközgazdász. Dénes Ferenc szerint, ha a Debrecen bejut a Bajnokok Ligája csoportkörébe, akkor még a Puskás Ferenc stadion is átalakításra szorulhat.
aug. 8
19:12
Real Madrid: megmutattuk, hogy tudunk csapatként játszani – Kaká (She)
Az olasz AC Milantól a Real Madridhoz igazoló brazil Kaká először lépett pályára új csapatában az FC Toronto ellen 5–1-re megnyert pénteki mérkőzésen, ahol rögtön kitűnő teljesítménnyel jelentkezett. Kaká a találkozó után elmondta, örült, hogy győztes mérkőzésen debütálhatott.
aug. 8
19:14
Atlétika: nem indul a női 400 gát világcsúcstartója Berlinben (She)
Julija Pecsonkina, a női 400 m gát világcsúcstartója nem indul a jövő szombaton rajtoló berlini atlétikai világbajnokságon. A 31 éves orosz futónő ormelléküreg-gyulladás miatt nem vesz részt a vb-n.
aug. 8
19:30
NB II: helikopter a pályán, késve kezdődött a meccs Baktán (She)
Késve kezdődött a labdarúgó NB II Keleti csoportjában a Baktalórántháza–Dunakanyar-Vác mérkőzés, mert egy baleset miatt helikopter szállt le a pályán.
aug. 8
19:32
Soproni Liga: megszerezte első idei győzelmét a Vasas (She)
A Soproni Liga 3. fordulójában a sereghajtó Vasas a Paksot fogadta, s a héten igazolt Remili Mohamed két góljával, Valamint Petar Divics találatával győzött. Tökölinek már csak a szépítésre futotta.
aug. 8
19:34
Labdarúgás: a Herthától távozó Babic Zaragozában kötött ki (She)
A Real Zaragoza szombaton hivatalosan is bejelentette, hogy szerződtette a 28 éves Marko Babicot. A horvát támadó ingyen igazolható volt, miután távozott a szezon végén korábbi csapatától, a Hertha Berlintől.
aug. 8
19:48
Triatlon: Balogh Barbara bronzérmes Tiszaújvárosban (She)
Balogh Barbara bronzérmet szerzett a tiszaújvárosi TVK Triatlon Nagyhét keretében szombaton megrendezett junior Európa Kupa-futamon.
aug. 8
20:06
NB II, Keleti csoport: győzött a Vecsés és a DVSC-DEAC (She)
Az NB II Keleti csoportjának nyitó fordulójában győzelemmel kezdett a Hajdúböszörmény, a Vecsés és a DVSC-TEVA II, míg a Cegléd és a Makó döntetlent játszott. Ahogy arról korábban beszámoltunk, Baktalórántházán csak majd félórás késéssel indult a találkozó, végül 0–0-s döntetlennel ért véget.
aug. 8
20:08
Bulgária: fölényes győzelmet aratott a Debrecen kupaellenfele (She)
Kiütéses győzelmet aratott hazája bajnokságában a Debrecen labdarúgócsapatának Bajnokok Ligája-selejtező ellenfele, a Levszki Szófia.
aug. 8
20:10
NB II, Nyugati csoport: siófoki döntetlen a Videoton II ellen (She)
Az élvonalból kiesett BFC Siófok 1–1-s döntetlent ért el a Videoton második csapata ellen az NB II Nyugati csoportjának nyitó fordulójában. Az Ajka és a Kozármisleny egyaránt három góllal győzött.
aug. 8
20:12
Soproni Liga: Meglepett minket a megerősödött Vasas - Gellei (She)
Gellei Imre, a Paks vezetőedzője az Újpesttől a héten érkező Végh Zoltán és Remili Mohamed játékát emelte ki az ellenfélből a Vasas-pályán elszenvedett 3–1-es vereség után. Mészöly Géza, a hazaiak szakvezetője szerint győzelmükből lehet építkezni a jövőben.
aug. 8
20:14
Atlétika: nem indul a vb-n a London maraton győztese (She)
Nem indul el az augusztus 15-én induló berlini atlétikai világbajnokságon a németek egyik legnagyobb reménysége, Irina Mikitenko.
aug. 8
20:24
Ribéry jövőre már Madridba költözik? (Infostart)
Florentino Pérez klubelnök megegyezett Franck Ribéry ügynökével, így a francia támadó jövő nyáron ötéves szerződést ír alá a Real Madridhoz - írta az AS című sportlap.
aug. 8
20:24
Soproni Liga: három találkozó élőben az NSO-n! (She)
A Soproni Liga 3. fordulójából három mérkőzést játszanak le szombat este 20 órai kezdettel. Kövesse velünk a találkozókat élő, szöveges tudósításunk segítségével!
aug. 8
20:24
Magabiztosan nyert a Vasas (Metropol)
Magabiztosan, a játékot végig irányítva győzött a Vasas labdarúgócsapata a Paks ellen a Soproni Liga 3. fordulójának szombati első mérkőzésén.
aug. 8
20:26
Bundesliga: döntetlennel kezdte az idényt a Bayern München (She)
A Bayern München labdarúgócsapata döntetlenre végzett a Hoffenheim otthonában a német labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 1. fordulójában.
aug. 8
20:42
Szlovénia: Sebők is betalált a Nafta Lendava győztes meccsén (She)
Sebők József szerezte a Nafta Lendava harmadik gólját a Drava Ptuj ellen 3–1-re megnyert mérkőzés során a szlovén bajnokság negyedik fordulójában.
aug. 8
20:42
Döntetlennel kezdett a Bayern (Metropol)
Az előző szezonban ezüstérmes Bayern München döntetlent játszott a Hoffenheim vendégeként a német labdarúgó-bajnokság első fordulójának szombati játéknapján.
aug. 8
21:00
MLSZ: győzött és ezzel ötödik lett az U17-es válogatott (She)
U17-es válogatottunk a 29. Nemzetközi Ifjúsági Torna zárónapján, szombaton Románia ellen lépett pályára. A mieink Földes Milán és Károly Bálint góljával 2–0-ra megnyerték a meccset, és ezáltal megszerezték a torna ötödik helyét. Az aranyérmet Csehország szerezte meg, a második Szerbia lett, a harmadik helyen pedig Izrael végzett.
aug. 8
21:02
Oroszország: idegenben tudott győzni a Szaturn együttese (She)
A Szaturn csapata kétgólos győzelmet aratott az orosz labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában.
aug. 8
21:04
Videó: íme, Olic első bajnoki gólja a Bayern Münchenben! (She)
Döntetlent játszott egymással a Bayern München és a Hoffenheim a Bundesliga 2009–2010-es kiírásának első fordulójában. A találkozón a Bayern új szerzeménye Ivica Olic szerzett vezetést a 25. percben, ám bő negyedórával később Chinedu Obasi egyenlített. Nézze meg a mérkőzés góljait videón!
aug. 8
21:18
Hollandia: Luis Suarez kivégezte az RKC Waalwijk gárdáját (She)
Magabiztos győzelmet aratott az Ajax Amsterdam együttese a holland labdarúgó-bajnokság 2. fordulójában.
aug. 8
21:20
Norvég Kupa: Kovács kettőt vállalt az Odd Grenland ötöséből (She)
Kovács Péter volt az Odd Grenland vezére a Norvég Kupa negyeddöntőjében a Brann ellen. A magyar támadó két góllal járult hozzá csapata fölényes, 5–1-es győzelméhez.
aug. 8
21:22
Videó: nézze meg, hogy a Vasas hogyan győzte le a Paksot! (She)
A bajnokságot két vereséggel indító Vasas hazai pályán 3–1-re győzte le a Paksot a Soproni Liga 3. fordulójában. A mérkőzésen a héten az Újpestről igazolt Remili Mohamed két gólt szerzett, amelyet az alábbi összefoglalóban megtekinthet!

Keresés