2010. augusztus 10. kedd

aug. 10
20:03
Torna: Mitykó az ifi olimpiára utazott, Böczögőék Tatán készülnek (She)
Zajlik az élet a női tornászoknál: kedden utazik a szingapúri ifjúsági olimpiára Mitykó Szabina, a női felnőtt válogatott pedig augusztus 23-tól kezdi meg a közös felkészülést Tatán.
aug. 10
20:05
Tenisz: Arn a „fenébe elszálló" labdákat is okolja a vereségért (She)
Arn Gréta szerint a nagy meleg és a furcsán szálló labdák miatt kapott ki simán a belga Yanina Wickmayertől a kétmillió dollár összdíjazású cincinnati keménypályás tenisztornán.
aug. 10
20:21
Sakk: Almási Zoltán egypontos félidei hátrányban Pakson (She)
Döntetlennel zárult a magyar rangadó Berkes Ferenc és Almási Zoltán között a paksi 8. Marx György-emlékverseny ötödik fordulójában. Mivel a cseh Viktor Laznicka ismét győzött, a félidőre egypontosra növelte előnyét a második helyen álló Almásival szemben. A hölgyeknél Mádl Ildikó fél egységgel vezeti a mezőnyt.
aug. 10
20:23
Írország: kórházba került Giovanni Trapattoni szövetségi kapitány (She)
Az Ír Labdarúgó-szövetség tájékoztatása szerint kórházban ápolják a válogatott szövetségi kapitányát, Giovanni Trapattonit. A 71 éves szakember ételmérgezést kapott.
aug. 10
20:57
Románia: 0.23 euróért van új edzője a Steaua Bucurestinek (She)
Ilie Dumitrescu lett a román labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Steaua Bucuresti új vezetőedzője. A szakember jelképes összegért vállalta el a feladatot.
aug. 10
21:15
Atlétika: holtan találták Antonio Pettigrew-t (She)
Holtan találták a 400 méteres síkfutás korábbi világbajnokát, az amerikai Antonio Pettigrew-t. A hírt az Észak-Karolina Egyetem közölte, amelyben a néhai sportoló edzőként dolgozott.
aug. 10
21:33
Felkészülés: a Basel múlt héten a DVSC, ma a Freiburg ellen nyert 3-1-re (She)
Múlt héten a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjében a Basel 3–1-re győzött a Debrecen ellen, a svájci bajnok ma a német élvonalbeli Freiburgot verte meg 3–1-re.
aug. 10
21:51
U21: a mieink csoportellenfele, Wales döntetlent játszott Máltán (She)
A magyar U21-es labdarúgó-válogatottal egy Eb-selejtező-csoportban szereplő, a csoportot vezető Wales felkészülési mérkőzésen 1–1-es döntetlent játszott Málta vendégeként. Szlovénia 5–1-re győzött Macedónia ellen, Izrael Cipruson nyert 2–1-re.
aug. 10
22:09
Válogatott: Csányi Sándor hosszú távon számol Egervári Sándorral (She)
Egervári Sándor szövetségi kapitány kora este a Wembleyben tartott edzést a válogatott tagjainak, ezt megelőzően Csányi Sándor, az MLSZ elnöke, és Berzi Sándor alelnök látogatták meg az együttest. Erről az mlsz.hu számolt be.
aug. 10
22:45
Videó: Camoranesi 16 évvel ezelőtti, 50 ezer dollárba kerülő brutális belépője (She)
Ahogy arról már korábban beszámoltunk, Mauro Camoranesit 50 ezer dollárra büntették egy tizenhat évvel ezelőtti brutális szabálytalansága miatt. Camoranesi még 1994-ben, az Aldosivi játékosaként rúgta le Roberto Pizzót, akinek ezzel gyakorlatilag véget ért pályafutása. Az eset videón:
aug. 10
22:47
Spanyolország: a Real Madrid szerződtette Ricardo Carvalhót (She)
A Real Madrid labdarúgócsapata a klub hivatalos honlapján bejelentette, hogy megegyezett a Chelsea-vel a portugál védő, Ricardo Carvalho szerződtetéséről.
aug. 10
23:03
Mourinho megvetette régi, chelsea-s kedvencét a Real Madriddal (Infostart)
José Mourinho kérésére a Real Madrid megvette a Chelsea-től Ricardo Carvalhót.
aug. 10
23:21
Videó: zűrzavart okoztak az elefántok az olasz védelemben (She)
Egyetlen találat született az Elefántcsontpart–Olaszország felkészülési mérkőzésen. A Londonban megrendezett összecsapáson Kolo Touré fejelte az afrikai csapat győztes gólját. Neki már „könnyű" dolga volt, az akció szépsége a beadás előtti cselekben rejlik...
aug. 10
23:42
Buzánszky Jenő győzni jár a Wembleybe (Metropol)
Illusztris vendég lepte meg kedden a Wembley Stadionban gyakorló magyar labdarúgó-válogatottat: Buzánszky Jenő, az Aranycsapat legendás játékosa tűnt fel a játéktér mellett.
aug. 10
23:57
Angol Ligakupa: Elding góljával nyert a Rochdale, Kovácsék kikaptak (She)
Az angol Ligakupa tegnapi nyitánya (Stevenage–Portsmouth 1–2) után ma 33 mérkőzéssel folytatódott a sorozat, több, magyar játékost foglalkoztató csapat is pályára lépett. A harmadosztályú Rochdale a Ferencvárost a nyáron elhagyó Anthony Elding góljával nyert a Barnsley ellen.

Keresés