2010. augusztus 13. péntek

aug. 13
17:18
Kik szorongathatják meg Overdose-t? (Infostart)
Vasárnap újra Magyarországon versenyez Overdose, a veretlen csodaló a Kincsem Parkban, a Bestens-Pannónia Életbiztosítás Díjért fut. Overdose-nak nyolc ellenfele lesz, közülük a legnagyobb meglepetést a korábbi hármas korona és derbynyerő Saldenzar okozhatja.
aug. 13
17:18
West Ham United: megbüntetik Benni McCarthyt, ha nem fogy le (She)
Pénzbüntetést kaphat Benni McCarthy, az angol West Ham United labdarúgócsapatának dél-afrikai támadója, ha nem ad le hetente egy kilót a testsúlyából.
aug. 13
17:20
Bundaügy: a magyar helyzet a legrosszabb (Infostart)
A magyar bundahelyzet még a balkáninál is rosszabb - mondta az Indexnek egy, a novemberben kirobbant fogadásicsalás-botrányt ismerő informátor. Csapatonként akár öt-hat futballistát is megvehetett a Németországból irányított délszláv fogadási maffia, és a gyanú szerint a jelenlegi NB I-es mezőnyből mindössze öt csapat nem játszott manipulált meccset az elmúlt három szezonban.
aug. 13
17:20
Úszó Eb: Kis Gergő 4., Gyurta Gergely 8. lett a 800 m férfi gyors döntőjében (She)
Kis Gergő a negyedik, Gyurta Gergely a nyolcadik helyen zárt a 800 méteres férfi gyorsúszás döntőjében a budapesti úszó Európa-bajnokság pénteki versenynapján.
aug. 13
17:36
Úszó Eb: Kis negyedik, Gyurta Gergely nyolcadik 800 gyorson (Infostart)
A címvédőként indult Kis Gergő negyedik, Gyurta Gergely pedig nyolcadik lett a 800 m gyors pénteki döntőjében a margitszigeti úszó Európa-bajnokságon. A számot a francia Sebastien Rouault nyerte.
aug. 13
17:36
Úszó Eb: Mutina és Verrasztó is bejutott a 200 m női gyors döntőjébe (She)
Mutina Ágnes és Verrasztó Evelyn is bejutott a 200 méteres női gyorsúszás döntőjébe a budapesti úszó Európa-bajnokság pénteki versenynapján.
aug. 13
17:38
Portugália: leválthatják Queirozt, és Luis Aragonés lehet az utódja (She)
A spanyol Marca napilap értesülései szerint a Portugál Labdarúgó-szövetség (FPF) vezetői úgy döntöttek, hogy leváltják Carlos Queiroz szövetségi kapitányt, és már tárgyalnak Luis Aragonés szerződtetéséről.
aug. 13
17:54
Úszó Eb: orosz aranyérem a 200 méteres női mell fináléjában (She)
Az orosz Anasztaszja Csajun nyerte a 200 méteres női mellúszás döntőjét a budapesti úszó Európa-bajnokság pénteki versenynapján.
aug. 13
17:56
Úszó Eb: Alain Bernard megvédte címét férfi 100 méter gyorson (She)
A címvédő francia Alain Bernard győzött a férfi 100 méteres gyorsúszás fináléjában a budapesti úszó Európa-bajnokság pénteki versenynapján.
aug. 13
17:57
Kis Gergőnek nem sikerült a címvédés (Metropol)
Kis Gergő negyedik, Gyurta Gergely pedig nyolcadik lett a 800 m gyors pénteki döntőjében a margitszigeti úszó Európa-bajnokságon. A számot a francia Sebastien Rouault nyerte. Mutina és Verrasztó is döntős 200 m gyorson. Balog nem jutott döntőbe férfi 200 m háton. Dara Eszter hatodik 100 m pillangón. Nem lesz magyar döntős férfi 50 m mellen.
aug. 13
18:30
Úszó Eb: 16 éves svédé az arany, Dara Eszter a hatodik 100 m pillangón (She)
A 16 éves Sarah Sjöström nyerte meg a 100 méteres női pillangóúszás döntőjét a budapesti úszó Európa-bajnokság pénteki versenynapján.
aug. 13
18:32
Premier League: Phil Jagielka nem akar távozni az Evertontól (She)
Az Everton védője, Phil Jagielka a talksport.co.uk internetes honlapnak adott nyilatkozatában cáfolta azokat a híreszteléseket, melyek szerint az Arsenalba igazolna a nyáron.
aug. 13
18:48
Úszó Eb: Bodor és Financsek sem jutott be az 50 m férfi mell döntőjébe (She)
Egyik magyar versenyző sem jutott be az 50 méteres férfi mellúszás döntőjébe a budapesti úszó Európa-bajnokság pénteki versenynapján.
aug. 13
18:50
MotoGP: Talmácsi várja a magyar szurkolókat a Cseh Nagydíjra (She)
Talmácsi Gábor a negyedik legjobb időt motorozta a gyorsaságimotoros-világbajnokság Cseh Nagydíjának mai szabadedzésén a Moto2 kategóriában, és a versenyző szerint tovább fejlődhetnek, és a magyar szurkolók biztatása is sokat segíthet a hétvégén.
aug. 13
18:52
Férfi vízilabda: a magyar csapat két góllal kikapott Romániától (She)
A magyar férfi vízilabda-válogatott 11–9-re kikapott Romániától a Portugaletében zajló nemzetközi felkészülési torna első mérkőzésén.
aug. 13
19:06
Real Madrid: Kaká állítja, nem sodorta veszélybe a karrierjét (She)
Kaká úgy véli, orvosa kicsit eltúlozva állította azt, hogy veszélybe sodorta a pályafutását, amikor nem teljesen egészségesen lépett pályára Brazília válogatottjában a nyári világbajnokságon.
aug. 13
19:12
Úszó Eb: nem lesz magyar döntős férfi 50 m mellen (Behaviour)
Bodor Richárd és Financsek Gábor sem jutott be az 50 m mell szombati döntőjébe a margitszigeti úszó Európa-bajnokságon.
aug. 13
19:24
Kikapott a románoktól a magyar férfi vízilabda-válogatott (Infostart)
Az olimpiai bajnok magyar férfi vízilabda-válogatott 11-9-es vereséget szenvedett a Kovács István vezette román csapattól a spanyolországi Portugaletében zajló felkészülési torna pénteki nyitónapján.
aug. 13
19:42
Sakk: Almási átvette Laznicka üldözését Berkestől a paksi tornán (She)
Berkes Ferenc elveszítette a rangadót Viktor Laznickával szemben a 8. Marx György-emlékverseny hetedik fordulójában. A magyar bajnoki címvédő Berkes a világos bábukat vezetve kapott ki cseh ellenfelétől. Ugyanakkor Laznicka előnye továbbra is csak egy pont, mert Almási Zoltán is győzött, ő az amerikai Ray Robson ellen.
aug. 13
20:00
Chelsea: hivatalosan is bejelentették Ramires érkezését (She)
Az angol bajnok Chelsea hivatalos honlapján jelentette be, hogy Ramires, a portugál Benfica brazil középpályása a „kékeknél" folytatja pályafutását.
aug. 13
20:03
Balotelli aláírt a Manchester Cityhez (Metropol)
A Manchester City hosszas huzavona után pénteken leigazolta Mario Balotellit, az olasz válogatott fiatal labdarúgóját.
aug. 13
20:18
Balotelli aláírt a Manchester Cityhez (Infostart)
A Manchester City hosszas huzavona után pénteken leigazolta Mario Balotellit, az olasz válogatott fiatal labdarúgóját.
aug. 13
20:18
Női kézilabda: a Győri ETO vereséget szenvedett a Hypótól (She)
A Győri Audi ETO női kézilabdacsapata 24–22-es vereséget szenvedett az osztrák Hypo NÖ együttesétől a Győrben zajló nemzetközi felkészülési tornán. Az első forduló másik mérkőzésén a román Valcea 27–23-ra legyőzte a Vácot.
aug. 13
20:20
Úszó Eb: pénteken nem volt "aranynap" (Infostart)
A csütörtöki magyar aranynap - a három első és egy második hely - után a péntek hazai szempontból szerényre sikeredett a budapesti úszó Európa-bajnokságon: nem tudta megvédeni 2008-ban megszerzett címét Kis Gergő 800 m gyorson, az ajkai versenyző ezúttal negyedik lett.
aug. 13
20:20
Liverpool: Nagyon messze vagyunk a bajnokesélyesektől - Hodgson (She)
Roy Hodgson, a Liverpool új menedzsere pénteki sajtótájékoztatóján többek között arról beszélt, nem tartja valószínűnek, hogy csapata versenyben lesz az aranyéremért az angol labdarúgó-bajnokság holnap kezdődő 2010–2011-es idényében. A menedzser szerint Javier Mascherano nem kíván máshová igazolni.
aug. 13
20:22
Finnország: Balogh Balázsék kikaptak Szeróvay csapatától (She)
Balogh Balázs csapata, a KuPS idegenben verte meg 3–1-re a JJK-t a finn bajnokság 18. fordulójában.
aug. 13
20:36
Felhőszakadás miatt végleg leállt a játék Zalaegerszegen - Labdarúgó NB I (Infostart)
Felhőszakadás és jégeső miatt nem tudták elkezdeni a pénteki ZTE FC-Lombard Pápa mérkőzés második félidejét a labdarúgó Soproni Liga 3. fordulójában. A tartósan kedvezőtlen időjárási körülmények miatt Berger József játékvezető végül úgy döntött, hogy nem folytatják a találkozót.
aug. 13
20:36
Labdarúgó NB I: áll a játék a Zalaegerszeg-Pápa meccsen (She)
Felhőszakadás miatt a szünet után nem jöttek ki a játékosok a folytatásra a Zalaegerszeg–Lombard Pápa labdarúgó NB I-es mérkőzésen. Egyelőre nem tudni, hogy folytatják-e a találkozót.
aug. 13
20:38
Újpest: Csak a győzelem jár a fejemben - Vermes Krisztián (She)
Vermes Krisztián, az Újpest védője klubja hivatalos honlapjának beszélt a szerdai angol–magyar felkészülési mérkőzésről és a Siófok elleni bajnokiról.
aug. 13
20:40
Labdarúgó NB I: folytatódik a mérkőzés Zalaegerszegen (She)
Elállt az eső Zalaegerszegen, így a második félidővel folytatódik a mérkőzés a ZTE és a Pápa között a labdarúgó NB I harmadik fordulójában.
aug. 13
20:42
Ferencváros: Józsi György játszhat a Budapest Honvéd ellen (She)
Az ftc.hu tájékoztatása szerint Józsi György, a Ferencváros középpályása pályára léphet-e az NB I harmadik fordulójában.
aug. 13
20:54
A Chelsea-hez szerződött a Benfica brazil nyerőembere (Infostart)
Az angol Chelsea labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Ramires, a brazil válogatott középpályása, akit 17 millió fontért igazoltak le a portugál Benficától.
aug. 13
20:54
Labdarúgó NB I: a 60. percben félbeszakadt a ZTE-Pápa meccs (She)
A heves zivatar miatt Berger József játékvezető a 60. percben félbeszakította a Zalaegerszeg–Pápa találkozót. A mérkőzés második félideje – szintén a heves esőzés miatt – 20 perc késéssel kezdődött.
aug. 13
20:56
Labdarúgó NB I: Vasas-Győri ETO élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó NB I 3. fordulójának második mérkőzésén a Vasas az előző szezon bronzérmesét, a Győri ETO-t fogadja. Kövesse a találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!
aug. 13
20:58
Férfi kézilabda: szegedi vereség, tatabányai iksz a Grundfos-kupán (She)
A tartalékos Pick-Szeged a második mérkőzését is elveszítette, a házigazda Tatabánya döntetlennel mutatkozott be a rangos nemzetközi férfi kézilabdatorna, a Grundfos-kupa péntek esti programjában.
aug. 13
21:12
Videoton: Mezey György nem felejt, fűti a visszavágás vágya (She)
Mezey György, a Videoton szakvezetője hisz benne, hogy csapata legyőzi szombaton az MTK-t, amellyel szemben a tavalyi aranycsata miatt van törlesztenivalója – derült ki a Vidi hivatalos honlapján megjelent edzői interjúból.
aug. 13
21:15
A Chelsea-hez szerződött a brazil Ramires (Metropol)
Az angol Chelsea labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Ramires, a brazil válogatott középpályása, akit 17 millió fontért igazoltak le a portugál Benficától.
aug. 13
21:51
Az eső nyert a ZTE-Pápa meccsen (Metropol)
A tartósan kedvezőtlen időjárási körülmények miatt Berger József játékvezető úgy döntött, hogy nem folytatják a ZTE FC-Lombard Pápa labdarúgó Soproni Liga-találkozót.
aug. 13
22:12
A Chelsea-hez szerződött a brazil Ramires (Behaviour)
Az angol Chelsea labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Ramires, a brazil válogatott középpályása, akit 17 millió fontért igazoltak le a portugál Benficától.
aug. 13
22:24
Barcelona: egyetlen világbajnok sem lép pályára a Sevilla ellen (She)
Josep Guardiola, a Barcelona vezetőedzője kijelölte a Sevilla elleni spanyol Szuperkupa első mérkőzésére utazó keretét, amelyben egyetlen spanyol világbajnok sem szerepel.
aug. 13
22:26
Atlétika: Tyson Gay a világ idei legjobbjával nyert 100 m-en (She)
Tyson Gay remek futással, a világ idei legjobb eredményének számító 9.78 mp-es eredménnyel nyerte pénteken a férfi 100 m-t Londonban, az atlétikai Gyémánt Liga-sorozat kétnapos viadalán.
aug. 13
22:28
Videó: így telt Mario Balotelli első napja a Manchester Citynél (She)
Amint arról korábban beszámoltunk, Mario Balotelli hivatalosan is a Manchester City játékosa lett. Az olasz válogatott az Internazionalétől szerződött az angol klubba. Nézze meg Balotelli első „kék" napjának rövid összefoglalóját!
aug. 13
22:42
Golf: Kuchar vezet, Woods lőtávolon belül az utolsó kiemelt tornán (She)
Az amerikai Matt Kuchar vezet a férfi golfozók idei utolsó kiemelt, úgynevezett major versenye, a PGA-bajnokság első fordulója után az egyesült államokbeli Sheboyganben.
aug. 13
22:44
Labdarúgó NB I: 19 bajnoki után a Vasas-pályán kapott ki az ETO (She)
Tizenkilenc veretlenül megvívott bajnoki után véget ért a Győri ETO jó sorozata, Pintér Attila együttese 2–1-s vereséget szenvedett az Illovszky-stadionban a Vasastól. A piros-kékek már a 3. percben vezettek Ferenczi István büntetőjével, majd Karim Benunesz növelte az előnyt, és ugyan Tokody Tibor a hajrában szépített, a hazaiak megérdemelten nyertek.
aug. 13
23:00
Felkészülés: az Olympiakosz öt gólt vágott az AS Romának (She)
Az Olympiakosz 5–1-re megverte az AS Romát felkészülési mérkőzésen péntek délután. A görög csapat már a hatodik percben megszerezte a vezetést, amire még Jérémy Menez válaszolt, de a második félidőben négy gólt is kapott az olasz együttes. Megyeri Balázs nem lépett pályára az Olympiakoszban.
aug. 13
23:02
Hollandia: Zsidai csapata kétgólos hátrányból mentett pontot (She)
Péntek este döntetlennel kezdte meg a szereplést a holland labdarúgó-bajnokság másodosztályának 2010–2011-es idényében Zsidai László csapata, a Volendam.
aug. 13
23:18
Felkészülés: a Bayern kikapott a Realtól a Császár búcsúmeccsén (She)
A német bajnok és kupagyőztes Bayern München gól nélküli 90 percet követően tizenegyesrúgásokkal kikapott a spanyol ezüstérmes Real Madridtól a bajor klub élő legendája, Franz Beckenbauer búcsúmérkőzésén.
aug. 13
23:20
Újpest: Hullám Attila a REAC helyett a román másodosztályba igazolt (She)
A Nemzeti Sport információi szerint Hullám Attila, az Újpest középpályása a román másodosztály kettes csoportjában szereplő Bihar FC-ben folytatja pályafutását.
aug. 13
23:22
Ligue 2: Zidane és Lizarazu pénzén repeszt az újonc Evian TG (She)
A péntek este lejátszott 2. forduló után már csak a harmadosztály legutóbbi bajnoka, az Evian Thonon Gaillard FC százszázalékos a francia labdarúgó-bajnokság másodosztályában.
aug. 13
23:24
Tenisz: Nadal elbukta az első szettet, de győzött Torontóban (She)
Az első helyen kiemelt spanyol Rafael Nadal szetthátrányból fordítva győzte le a német Philipp Kohlschreibert a Torontóban zajló ATP-torna negyeddöntőjében.

Keresés