2010. augusztus 24. kedd

aug. 24
19:24
Róth kijelölte keretét a sorsdöntő Eb-selejtezőkre (Infostart)
Kijelölte az olimpiai labdarúgó-válogatott 20 fős keretét Róth Antal szövetségi edző a szeptember elején sorra kerülő utolsó két, sorsdöntő Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésre.
aug. 24
19:24
Bundesliga: Hajnal valószínűleg nem megy Hannoverbe - Schmadtke (She)
Jörg Schmadtke, a Hannover 96 labdarúgócsapatának klubmenedzsere a RevierSportnak elmondta, valószínűtlen, hogy Hajnal Tamást kölcsönvegyék a Borussia Dortmundtól.
aug. 24
19:42
Videó: fejen találták labdával a Sky csinos német riporternőjét (She)
A vasárnapi Mainz–VfB Stuttgart német futballbajnokin (2–0) éppen a vendégklub új sportigazgatójával, Fredi Bobiccsal készített interjút a Sky német riporternője, Jessica Kastrop, amikor a bemelegítő Khalid Boulahrouz véletlenül fejen találta. (A tettes stuttgarti védő egyébként rögvest bocsánatot is kért.) Kastrop kisasszonyt nem először éri „légi támadás" munka közben: ez már a harmadik alkalom…
aug. 24
20:00
Kosárlabda-vb: itt az amerikai keret, Rajon Rondo kimaradt (She)
Saját kérésére kimaradt az amerikai férfi kosárlabda-válogatott tizenkettes világbajnoki keretéből Rajon Rondo, a Boston Celtics irányítója.
aug. 24
20:02
El-selejtező: a CSZKA Moszkva kettős győzelemmel jutott be a csoportkörbe (She)
A CSZKA Moszkva labdarúgócsapata jutott be elsőként az Európa-liga csoportkörébe, miután a selejtezőkör rájátszásában a hazai 4–0-s sikert követően a ciprusi visszavágón is legyőzte az Anorthosziszt.
aug. 24
20:18
US Open: Szávay Ágnes épphogy lemaradt a kiemelésről (She)
Szávay Ágnes épphogy lecsúszott a hétfőn rajtoló amerikai nemzetközi teniszbajnokság kiemelési listájáról, az első kiemelt – karrierje során először – Caroline Wozniacki.
aug. 24
20:36
Anglia: Woodgate-re még egy műtét vár, ha nem sikerül, visszavonulhat (She)
Az egykori angol válogatott Jonathan Woodgate-re ismét műtét vár, és ha az operáció nem sikerül, könnyen lehet, hogy a 30 éves védőnek vissza kell vonulnia az aktív labdarúgástól.
aug. 24
20:38
Rg: Sinkó Andrea újra a ritmikus gimnasztikázóknál (She)
Pezseg az élet a magyar ritmikus gimnasztikázóknál: szeptemberben olimpiai előkvalifikációs világbajnokságon vesznek részt a mieink, és úgy néz ki, hogy hosszú idő után most lehet esélyünk magyar versenyzőnek szurkolni olimpián. A legeredményesebb magyar művészi tornász, Sinkó Andrea 18 év után tért vissza a sportághoz, és nagyon hisz a munkájában.
aug. 24
20:54
Olaszország: Szatmári Lóránd kölcsönbe került a Salernitanához (She)
Az olasz másodosztályú Reggina egy évre kölcsönadta Szatmári Lórándot a harmadosztályú Salernitanának.
aug. 24
20:56
Tenisz: Stepáneknek nem okozott gondot F. González New Havenben (She)
A New Havenben zajló, 663 750 dollár összdíjazású ATP-torna második fordulójában a cseh Radek Stépanek meglepetésre két sima játszmában legyőzte a harmadik helyen kiemelt chilei Fernando Gonzálezt.
aug. 24
21:12
Sztárok mozgatják az átigazolási piacot (Infostart)
Egy hét van hátra az átigazolási időszakból, és még több sztárfutballista klubváltására kínálkozik esély. Zlatan Ibrahimovic a Milanba kerülhet, a Barcelona Javier Mascheranót venné meg, a Juventus pedig védőt keres. Összeállításunkban a legérdekesebb átigazolási híreket és pletykákat gyűjtöttük össze.
aug. 24
21:12
NSO Tv: Kell az önbizalom az Újpest elleni derbi előtt - Csizmadia (She)
Rangadók előttük, rangadó utánuk. Elmondható mindez a ferencvárosiakról, hiszen a Videoton elleni döntetlen (1–1) után, sorrendben a Győr és az Újpest vár a zöld-fehérekre. Csizmadia Csaba és a hétvégén az NB II-es csapatban triplázó Pölöskey Péter nyilatkozott stábunknak.
aug. 24
21:15
Lékó: helyreállíthatom a lelki egyensúlyomat (Metropol)
Derűlátóan várja a miskolci megméretést, és egy hosszabb szünetről is beszélt Lékó Péter, aki szerdától Borisz Gelfanddal vív nyolcjátszmás rapidsakk párosmérkőzést a megyeszékhely nemzeti színházában.
aug. 24
21:30
U21: portugál és örmény bíró fúj a hátralévő két Eb-selejtezőn (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) kijelölte a játékvezetőket a magyar U21-es labdarúgó-válogatott hátralévő két Európa-bajnoki selejtezőjére.
aug. 24
21:32
Kazany: a 20 millió euróért szerződtetett Eduardo négy évre írt alá (She)
Carlos Eduardo négyéves szerződést kötött az orosz Rubin Kazany labdarúgócsapatával.
aug. 24
21:33
MLSZ-fegyelmi: négymeccses eltiltás (Metropol)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága keddi ülésén három klubot pénzbüntetéssel sújtott, akárcsak Csertői Aurélt, a Haladás vezetőedzőjét, míg Molnár Balázst, a Haladás játékosát négy mérkőzésre eltiltotta.
aug. 24
21:34
Válogatott: angol bíró a svédek, cseh spori a Moldova elleni Eb-selejtezőn (She)
Angol játékvezető dirigál majd a magyar labdarúgó-válogatott első Európa-bajnoki selejtező-mérkőzésén, a Svédország elleni idegenbeli fellépésen.
aug. 24
21:48
Légióssors: Juhász jövője továbbra is kérdéses az Anderlechtnél (She)
Mint ismeretes, Juhász Roland szerződése jövő nyáron lejár az Anderlechtnél, és bár a belgák hosszabbítanának vele, továbbra sem dőlt el a sorsa. A válogatott védő menedzsere, Filipovics Vladan szerint még van rá esély, hogy Juhász az átigazolási szezon zárásáig klubot cseréljen.
aug. 24
22:06
Kazany: négy évre írt alá a 20 millió euróért szerződtetett Eduardo (She)
Carlos Eduardo négyéves szerződést kötött az orosz Rubin Kazany labdarúgócsapatával.
aug. 24
22:42
Brescia: Feczesin Róbertet külföldre vinnék - sajtóhír (She)
A datasport.it olasz internetes portál információi szerint Feczesin Róbert biztosan elhagyja a Serie A újoncát, a Bresciát, külföldre szerződhet.
aug. 24
23:00
BL-selejtező: a Braga a Sevillát, a Tel-Aviv a Salzburgot ejtette ki (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája selejtező-rájátszásában a portugál Braga és az izraeli Hapoel Tel-Aviv meglepetésre kiejtette a spanyol Sevillát, illetve az osztrák Salzburgot. A svájci Basel esélyt sem adott, és kettős sikerrel lépett túl a moldovai Sheriffen.
aug. 24
23:18
Videó: mandineres öngól, elképesztő jelenet után esett ki a Salzburg (She)
A Hapoel Tel-Aviv–Salzburg BL-selejtezőn (1–1) a hazaiak kapusa és védője, Enyeama és Douglas da Silva hozta össze az osztrák vezető találatot. A hálóőr egy beadást a hátvéd combjára ütött, ahonnan a hálóba került a labda.
aug. 24
23:20
BL-selejtező: Komanék 3-0-ra vezettek a Werder ellen, mégis kiestek (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája selejtező-rájátszásának visszavágóján az olasz Sampdoria hiába vezetett a 93. percig 3–0-ra, a német Werder Bremen szépített, majd a 2x15 perces hosszabbításban kiharcolta a csoportkörbe jutást.
aug. 24
23:36
U21: megvan a magyar válogatott ellen készülő walesi keret (She)
A walesiek kihirdették 20 tagú keretüket a Magyarország elleni szeptember 4-ei és az olaszok elleni szeptember 7-ei U21-es Eb-selejtezőre.
aug. 24
23:38
BL-selejtező: Juhászék 11-esekkel búcsúztak hazai pályán (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája selejtező-rájátszásának visszavágóján a belga Anderlecht hazai pályán tizenegyespárbajra kényszerült a szerb Partizan Beograd ellen, amelyet 3–2-re elveszített, így nem jutott be a BL-csoportkörbe. Juhász Roland végig pályán volt a 120 perces találkozón, a tizenegyeseknél nem kapott lehetőséget.
aug. 24
23:54
Videó: őrült hajrá Sevillában, a Braga nyerte meg a hétgólos meccset (She)
Sevillában harcolta ki a BL-továbbjutást a portugál Braga, miután a selejtező rájátszásának visszavágóján 4–3-ra legyőzte a spanyol együttest. Az utolsó öt percben négy gól is esett!

Keresés