2010. augusztus 28. szombat

aug. 28
13:54
Bundesliga: fehérorosz játékossal erősített a Freiburg (She)
A német labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) élvonalában szereplő Freiburg megszerezte a fehérorosz Anton Pucilót.
aug. 28
14:12
Genoa: Rudolf jó benyomást tett Gasperinire, megkapja a lehetőséget (She)
Az olasz Genoa labdarúgócsapatának vezetőedzője, Gian Piero Gasperini a bizalmáról biztosította Rudolf Gergelyt, akinek rögvest helyet is szorított az Udinese ellen készülő keretben.
aug. 28
14:14
Real Madrid: Ramos többet kereshet, ha marad - lapértesülés (She)
Az eddigi négy helyett nettó ötmillió eurós fizetést kaphat Sergio Ramos, ha 2016-ig szóló szerződést ír alá a Real Madridnál.
aug. 28
14:30
Real Madrid: Van der Vaart is ott van Mourinho első keretében (She)
A spanyol Real Madrid labdarúgócsapata vasárnap Mallorcán kezdi meg szereplését a 2010–2011-es bajnoki szezonban. José Mourinho, az együttes nyáron érkező portugál vezetőedzője kijelölte első, húszfős keretét, amelyben ott találhatjuk a holland Rafael van der Vaartot is, akinek távozását a nyáron biztosra lehetett venni – legalábbis a klub így kommunikálta –, de a jelek szerint marad. Bár az…
aug. 28
14:48
Barcelona: Ibrahimovic nincs ott a Santanderbe utazó keretben (She)
Nem utazik el a Barcelona labdarúgócsapatával a Racing Santander elleni idegenbeli mérkőzésre, a katalánok szezonbeli első bajnokijára Zlatan Ibrahimovic. Az olasz sajtó eközben már kész tényként közli, hogy a svéd center az AC Milanban folytatja a pályafutását, és a hivatalos bemutatására szombat este kerülhet sor.
aug. 28
14:50
Cselgáncs: 77 éves korában elhunyt az olimpiai bajnok holland dzsúdós (She)
Hetvenhat esztendős korában, pénteken Utrechtben elhunyt Anton Geesink, olimpiai bajnok holland cselgáncsozó. A legendás sportember több hete kórházban feküdt, betegségének okát nem közölték.
aug. 28
15:06
Cselgáncs: 76 éves korában elhunyt az olimpiai bajnok holland legenda (She)
Hetvenhat esztendős korában, pénteken Utrechtben elhunyt Anton Geesink, olimpiai bajnok holland cselgáncsozó. A legendás sportember több hete kórházban feküdt, betegségének okát nem közölték.
aug. 28
15:06
Meghalt az olimpiai bajnok (Metropol)
Hetvenhat esztendős korában, pénteken Utrechtben elhunyt Anton Geesink, olimpiai bajnok holland cselgáncsozó. A legendás sportember több hete kórházban feküdt, betegségének okát nem közölték.
aug. 28
15:06
Dzsudzsák után Gera csapattársa lett Salcido (Behaviour)
A PSV Eindhoven, Dzsudzsák Balázs holland együttese után egy másik magyar válogatott labdarúgó, Gera Zoltán angol klubjában, a Fulhamnél folytatja pályafutását Carlos Salcido.
aug. 28
15:08
Zaragoza: Pintér az utazó keretben, Sinama-Pongolle érkezett (She)
Pintér Ádám is bekerült a spanyol Zaragoza labdarúgócsapatának La Corunába utazó keretébe: a magyar légiós együttese a Deportivo elleni idegenbeli mérkőzéssel kezdi meg szereplését a spanyol élvonalbeli bajnokságban (Primera División).
aug. 28
15:24
Kiélezett harc várható a scudettóért (Infostart)
A Bajnokok Ligája-győztes Internazionale labdarúgó-csapata sorozatban hatodik bajnoki címéért száll harcba a szombaton kezdődő Serie A új idényében. A kék-feketék egyeduralmát a tavalyi ezüstérmes Roma, továbbá a Milan és a Juventus próbálja megszakítani.
aug. 28
15:24
2. Liga: a Futáccsal felálló Ingolstadt kikapott Duisburgban (She)
A másodosztályú német labdarúgó-bajnokság 2. fordulójában két mérkőzést játszottak szombat kora délután. Az újonc Ingolstadt 4–1-re kikapott Duisburgban, a Greuther Fürth pedig idegenben 2–1-re megverte az Union Berlint.
aug. 28
15:26
Belga Nagydíj: Mark Webber rajtol az élről (Infostart)
Mark Webber, a Red Bull ausztrál pilótája rajtolhat az első helyről a vasárnapi Forma-1-es Belga Nagydíjon, miután szombaton megnyerte az időmérő edzést.
aug. 28
15:26
Formula-1: Mark Webber indul az élről a Belga Nagydíjon (She)
Az ausztrál Mark Webber érte el a legjobb időt a Formula–1-es világbajnokság Belga Nagydíjának szombati időmérő edzésén, így a Red Bull pilótája indulhat az élről a holnapi futamon Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes) és Robert Kubica (Renault) elől.
aug. 28
15:42
Webber rajtol az élről (Metropol)
Mark Webber, a Red Bull ausztrál pilótája rajtolhat az első helyről a vasárnapi Forma-1-es Belga Nagydíjon, miután szombaton megnyerte az időmérő edzést. A második helyen a brit Lewis Hamilton (McLaren), a harmadikon pedig a lengyel Robert Kubica (Renault) végzett.
aug. 28
16:00
Premier League: a Blackburn Rovers vendégeként nyert az Arsenal (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) harmadik fordulójában az Arsenal a Blackburn Rovers vendégeként nyert minimális különbséggel. A találkozón a londoniak – akik megőrizték veretlenségüket a bajnokságban – kétszer szereztek vezetést, a házigazdák elsőre még ki tudtak egyenlíteni.
aug. 28
16:00
Vizsgálat a DVSC ellen (Behaviour)
Két magyar játékost foglalkoztató csapattal is találkozhatna a Debrecen a labdarúgó Európa Liga csoportkörében. A magyar bajnok a Dzsudzsák Balázst foglalkoztató PSV Eindhoven, a Koman Vladimirt a soraiban tudó Sampdoria és az ukrán Metaliszt Harkivval került egy csoportba. Máté Péter jogosulatlan játéka miatt azonban elképzelhető, hogy kizárják a debrecenieket a sorozatból.
aug. 28
16:02
Hollandia: négy szezon után hagy ki bajnokit Babos Gábor (She)
Eldőlt, hogy hátsérülése miatt Babos Gábor nem léphet pályára a holland labdarúgó-bajnokság szombati találkozóján a NEC Nijmegen színeiben, így a magyar kapuvédő négy idény eltelte után hagy ki ismét bajnoki mérkőzést.
aug. 28
16:04
F1: Webber végig a határon autózott, Hamilton élvezi a versenyzést (She)
A Formula–1-es Belga Nagydíj időmérő edzését követően az első három helyen végző pilóták mindegyike – Mark Webber, Lewis Hamilton és Robert Kubica – elégedett volt a mai teljesítményével. Mindhárman kiemelték, hogy eredményük értékét növelik a kiszámíthatatlan időjárási körülmények.
aug. 28
16:06
Asztalitenisz: szegedi győzelme Békésen az Extraligában (She)
A férfi asztaliteniszezők Extraligájában a Szeged 7:3-ra győzött Békésen. A nőknél a Budapest SE hasonló különbséggel verte meg az Orosházát.
aug. 28
16:18
Asztalitenisz: szegedi győzelem Békésen az Extraligában (She)
A férfi asztaliteniszezők Extraligájában a Szeged 7:3-ra győzött Békésen. A nőknél a Budapest SE hasonló különbséggel verte meg az Orosházát.
aug. 28
16:20
Játékossors: Ben Arfa egy évre a Newcastle-ba került kölcsönbe (She)
Újabb sokáig húzódó átigazolási ügy végére került pont: Hatem Ben Arfa a francia Olympique Marseille-ből egy évre az angol Newcastle Unitedhez került kölcsönbe.
aug. 28
16:54
Erőss Zsolt műlábbal tér vissza a Himalájába (Infostart)
Lábamputációja után először mászik a Himalájában Erőss Zsolt. A Mount Everest első magyar meghódítója annak az expedíciónak a tagja lesz, amely augusztus 29-én indul el a 8201 méter magas Cho Oyu megmászására. Kollár Lajos, az expedíció vezetője beszélt a túráról az InfoRádiónak.
aug. 28
16:54
Angol Ligakupa: a Tottenham és az Arsenal összekerült a 3. körben (She)
Elkészítették az Angol Ligakupa 3. fordulójának sorsolását, amelyben összekerült a két londoni rivális, a Tottenham és az Arsenal. A Chelsea-re Kádár Tamás csapata, a Newcastle vár, a Manchester United a Scunthorpe, a City a West Brom otthonába látogat.
aug. 28
16:56
Videó: Theo Walcott hálószaggató lövése is kellett az Arsenalnak (She)
Ahogyan arról már beszámoltunk, az Arsenal idegenben egy góllal legyőzte a Blackburnt a Premier League harmadik fordulójában. A vendégek első találatát Theo Walcott szerezte. A lövés nyomán még a háló is kiszakadt...
aug. 28
16:58
El-selejtező: óvott a Liteksz, a jövő héten várható döntés (She)
A Liteksz Lovecs gazdasági igazgatója, Velicsko Dihonov egy bolgár sportportálnak nyilatkozva elmondta, bízik benne, hogy óvásuk után az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) versenybizottsága számukra kedvező döntést hoz, és Máté Péter jogosulatlan szereplése miatt az Európa-liga főtábláján folytathatja csapat a szereplést.
aug. 28
17:12
Sárkányhajó-vb: a poznani érmeseket ünnepelték a Maty-éren (She)
A sárkányhajó-világbajnokság keretében köszöntötték szombaton a Szeged melletti Maty-éri pályán a múlt heti, poznani síkvízi kajak-kenu vb-n érmet szerző magyar versenyzőket.
aug. 28
17:14
Formula-1: Rosberg és Glock öt-öt pozícióval hátrébb indul (She)
Nico Rosberget és Timo Glockot is büntetéssel sújtotta a Formula–1-es Belga Nagydíj versenybizottsága, így mindkét német autóversenyző öt hellyel hátrébb, azaz a 15. és a 20. pozícióból kénytelen rajtolni a vasárnapi futamon.
aug. 28
17:48
Bundesliga: Szalai góljával nyert a Mainz 4-3-ra a Wolfsburg ellen (She)
A Bundesliga 2. fordulójában a Mainz 0–3-ról fordított a Wolfsburg otthonában, a mérkőzést eldöntő gólt a csereként beállt Szalai Ádám szerezte.
aug. 28
17:50
NB I: Szolnok-Honvéd mérkőzés élőben az NSO-n (She)
A labdarúgó NB I 5. fordulójában az újonc Szolnoki MÁV a Budapest Honvédot fogadja. Kísérje figyelemmel a mérkőzést élő, szöveges közvetítésünk nyomán!
aug. 28
17:52
MotoGP: Stoner volt a leggyorsabb a királykategória 2. gyakorlásán (She)
Az ausztrál Casey Stoner volt a leggyorsabb a királykategória második szabadedzésén a gyorsaságimotoros-világbajnokság Amerikai Nagydíján Indianapolisban. A második időt Dani Pedrosa, a harmadikat Andrea Dovizioso motorozta.
aug. 28
17:54
Tereprali ob: Korda Erik az élen a második nap után Dabason (She)
A Korda Erik, Tóth György páros vezet a második nap után a tereprali országos bajnokság idei hatodik futamán, a Hungarian Baján.
aug. 28
18:06
Championship: Priskin szerzett vezetést az Ipswich győztes meccsén (She)
A Fülöp Mártont és Priskin Tamást is foglalkoztató Ipswich Town a Bristol Cityt fogadta, és 2–0-ra megnyerte az összecsapást az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) negyedik fordulójában. A hazaiaknál Priskin szerzett vezetést az 59. percben.
aug. 28
18:24
Szombaton "csak" 2-0-ra nyert a Chelsea (Infostart)
Az első két mérkőzésén egyformán 6-0-ra diadalmaskodó, címvédő Chelsea a harmadik fordulóban is nyert, bár ezúttal - az angol labdarúgó Premier League szombati játéknapján - "csak" 2-0-ra a vendég Stoke City ellen.
aug. 28
18:24
Premier League: nyert a Chelsea, Gera Zoltán ismét nem kezdett (She)
A Premier League 3. fordulójában az eddigiektől eltérő módon a Chelsea nem rendezett gólparádét, de így is 2–0-ra győzött a Stoke ellen. A Gera Zoltánt a 80. percben csereként bevető Fulham ikszelt a Blackpoollal. A Newcastle Kádár Tamás nélkül játszott döntetlent a Wolverhampton otthonában.
aug. 28
18:26
Strandfoci: nem sikerült a mieinknek a bravúr a franciák ellen (She)
A lisszaboni Szuperdöntő második mérkőzésén Eric Cantona együttese várt a magyar strandlabdarúgó-válogatottra, és a mieink 7–2-es vereséget szenvedtek.
aug. 28
18:28
Sakk: ismét Gelfandnál az előny a miskolci páros mérkőzésen (She)
Lékó Péter kikapott Borisz Gelfandtól a Miskolcon zajló rapid páros mérkőzés ötödik játszmájában. A sötét bábukat vezető magyar nagymester 45 lépésben szenvedett vereséget az izraeli nagymestertől.
aug. 28
18:42
Elhunyt a legendás olimpiai bajnok (Infostart)
Hetvenhat esztendős korában, pénteken Utrechtben elhunyt Anton Geesink, olimpiai bajnok holland cselgáncsozó, az európai dzsúdósport talán legnagyobb egyénisége.
aug. 28
18:42
MotoGP: Talmácsi a 11. időt motorozta a második szabadedzésen (She)
Talmácsi Gábor a 11. időt motorozta a Moto2 kategóriában a gyorsaságimotoros-világbajnokság Amerikai Nagydíjának második szabadedzésen.
aug. 28
19:00
Sárkányhajó-vb: a nők nyertek, a férfiak másodikok az 500-as döntőkben (She)
A 3. sárkányhajó-világbajnokság második napján a 20 üléses egységek 500 méteres döntőit kísérte a legnagyobb érdeklődés. A két felvonásos magyar–orosz párharc döntetlennel ért véget: a férfiaknál másodikok lettünk, a nők azonban rajt-cél győzelmet arattak. A nap zárásaként a vegyes csapat lehajrázta az oroszokat, megszerezve a második aranyérmet.
aug. 28
19:00
Gelfand nyerte az ötödik partit (Metropol)
A szombati első, összességében ötödik mérkőzés után Borisz Gelfand 3-2-re vezet Lékó Péter ellen a 6. rapidsakk-fesztiválon.
aug. 28
19:02
Anglia: Tímár nélkül kapott ki a Plymouth, Gróf csapata ikszelt (She)
Az angol harmadosztályú labdarúgó-bajnokságban (League 1) szereplő Plymouth 3–0-ra kikapott hazai pályán a Peterborough-tól. Tímár Krisztián nem kapott szerepet a hazaiaknál.
aug. 28
19:18
Videó: íme, a Chelsea kétgólos sikere a Stoke City ellen! (She)
Továbbra is hengerel a Chelsea az angol Premier League-ben. A londoniak a bajnokság harmadik fordulójában két góllal legyőzték a Stoke Cityt. Tekintse meg a találkozó összefoglalóját!
aug. 28
19:20
Skócia: kiszenvedett, egygólos Rangers-győzelem hazai pályán (She)
A Rangers hazai pályán – hátrányból fordítva – 2–1-re megverte a St. Johnstone-t a skót élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) harmadik fordulójában. A Kilmarnock és a Hamilton egyaránt 1–0-ra győzött idegenben.
aug. 28
19:22
NB I: ZTE-Kecskemét, Haladás-Paks és Kaposvár-Pápa élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó NB I 5. fordulójában három mérkőzés kezdődik este hét órakor. A Zalaegerszeg a Kecskemétet, a Haladás a Paksot, míg a Kaposvár a Pápát fogadja. Kísérje figyelemmel a mérkőzéseket élő, szöveges közvetítésünk nyomán!
aug. 28
19:24
Euro 2012: Pirlo és Rossi visszakerült az olasz keretbe, Balotelli kimaradt (She)
Cesare Prandelli kijelölte az olasz labdarúgó-válogatott 23-as keretét a szeptemberi Eb-selejtezőkre, amelyek során Észtországgal és Feröerrel mérkőzik meg a squadra azzurra. Andrea Pirlo és Giuseppe Rossi ismét tagja az olasz csapatnak, kimaradt azonban a klubot váltó Mario Balotelli, míg Gianluigi Buffon továbbra is sérült.
aug. 28
19:26
Lovassport: Tóth László az arany kapujában a díjugrató ob-n (She)
A Biharvári Attila, Czékus Zoltán, Kovács Karloo, Réti Dávid összeállítású Csongrád megyei négyes csapat magyar bajnoki címe után újra az egyéni versenyek kerültek a középpontba a Kiskunhalason zajló Fiat díjugrató magyar bajnokságon. Tóth László és a lábsérüléséből felépült Masni a felnőtt ob középdöntőjét is hiba nélkül zárta, így a páros igen jó eséllyel pályázik a végső győzelem…
aug. 28
19:28
Juventus: felbontották Trezeguet szerződését, a Hérculeshez mehet (She)
A Juventus hivatalos honlapján bejelentette, hogy felbontotta a francia David Trezeguet szerződését.
aug. 28
19:36
NB I: egyhuzamban harmadik győzelménél tart a Honvéd (She)
A labdarúgó NB I 5. fordulójában az újonc Szolnoki MÁV a Budapest Honvédot fogadta. A vendégek „emberelőnyből" – Hegedűs sérült meg – szereztek vezetést a 21. percben Sadjo Haman révén, majd két perccel a vége előtt Rufino beállította a 2–0-s végeredményt. A kispestiek zsinórban harmadszor győztek, és kilenc pontjukkal pillanatnyilag a tabella harmadik helyére jöttek fel.
aug. 28
19:36
171 gól távozik Torinóból (Metropol)
David Trezeguet, a Juventus világ- és Európa-bajnok labdarúgója távozik a torinói alakulattól. Sajtóértesülések szerint a 32 éves futballista a spanyol Hercules együttesénél folytatja a pályafutását.

Keresés