2010. augusztus 7. szombat

aug. 7
18:23
Championship: Priskin gólt lőtt, az Ipswich győzelemmel kezdett (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) nyitó fordulójában Priskin Tamás és Fülöp Márton együttese, az Ipswich Town 3–1-re legyőzte a Middlesbrough-t. A magyar válogatott támadó szerezte együttese második gólját.
aug. 7
18:33
Egervári Sándor: Vissza kell térni az eredeti magyar játékstílushoz (Infostart)
Nem lehet a holland módszerekkel megváltoztatni a magyar futballban felnevelt játékosok stílusát - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Egervári Sándor. A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya hozzátette: a hazai csapatoknak a magyaros stílust kell követnie, ehhez pedig meg kell teremteni a feltételeket.
aug. 7
18:36
Gera mesterhármasa a Werder ellen (Metropol)
Gera Zoltán tíz perc alatt mesterhármast ért el azon a szombati felkészülési labdarúgó-mérkőzésen, amelyen csapata, a Fulham 5-1-re nyert a vendég Werder Bremen ellen.
aug. 7
18:51
Gerának 10 perc kellett a mesterhármashoz (Infostart)
Gera Zoltán tíz perc alatt mesterhármast ért el azon a szombati felkészülési labdarúgó-mérkőzésen, amelyen csapata, a Fulham 5-1-re nyert a vendég Werder Bremen ellen.
aug. 7
18:51
Barcelona: újabb kiszemelt erősítéséről maradtak le a katalánok (She)
Cesc Fabregas után újabb saját nevelésű, de már évek óta Angliában játszó labdarúgó szerződtetéséről maradt le a Barcelona: Mikel Arteta öt évvel meghosszabbította szerződését az Evertonnal.
aug. 7
18:53
Öttusa: Kovács Sarolta győzött, a csapat ezüstérmes a junior-vb-n (She)
Kovács Sarolta nyerte meg a nők szombati versenyét a székesfehérvári junior öttusa-világbajnokságon. A Kovács, Tóth Adrienn, Cseh Krisztina összeállítású hazai csapat a britek mögött második lett. Tóth az ötödik, Cseh a 22. helyen végzett.
aug. 7
18:54
Junior öttusa-vb: Kovács Sarolta győzött, a csapat ezüstérmes (Metropol)
Kovács Sarolta nyerte a nők szombati versenyét a székesfehérvári junior öttusa-világbajnokságon. A Kovács, Tóth Adrienn, Cseh Krisztina összeállítású hazai csapat a britek mögött második lett.
aug. 7
18:55
Felkészülés: Koman Cassanót váltotta, a Samp kikapott Kölnben (She)
A Sampdoria 2–0-s vereséget szenvedett a Köln otthonában felkészülési mérkőzésen. Az olasz csapatba Koman Vladimir a 78. percben állt be, Antonio Cassanót váltotta.
aug. 7
19:09
Sportlövő-vb: koreai és amerikai győzelem született Münchenben (She)
Dél-koreai és amerikai győztest avattak a müncheni olimpiai kvalifikációs sportlövő-világbajnokságon szombaton, amikor a férfi standard pisztolyosok és a női skeetesek versenyét rendezték meg.
aug. 7
19:11
NB I: Pápa-Szolnok és Haladás-ZTE találkozók élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó NB I 2. fordulójában két találkozót rendeznek 19 órai kezdettel. Az újonc Szolnok Pápán vendégszerepel, míg a nyugat-magyarországi rangadón a Haladás a Zalaegerszeget fogadja. Kövesse élő, szöveges tudósításaink segítségével a meccseket!
aug. 7
19:13
Real Madrid: erős kispaddal és 4-2-3-1-es felállással kezd Mourinho (She)
Újabb felkészülési mérkőzésen lép pályára a Real Madrid labdarúgócsapata – magyar idő szerint vasárnap hajnalban –, a spanyolok portugál vezetőedzője, José Mourinho több kulcsjátékosát is a kispadra jelölte a Los Angeles Galaxy ellen.
aug. 7
19:45
Úszó Eb: kilencedik helyen végzett a magyar műúszócsapat (She)
A kilencedik helyen végzett a magyar műúszócsapat a margitszigeti vizes Európa-bajnokságon szombaton. A számot az orosz együttes nyerte meg, megelőzve a spanyol és az ukrán alakulatot.
aug. 7
19:47
Videó: tizenegy gólt hozó meccsen nyert Varsóban az Arsenal (She)
Ki gondolta volna az Arsenal varsói szombati vendégjátéka előtt, hogy a szombati felkészülési mérkőzés 11 gólt fog hozni. A hazaiak több mint fél óra után már 3–0-ra vezettek, ám az „ágyúsok" fordítottak. A lengyelek ugyan egyenlítettek, ám az angolok még két gólt berámolva végül 6–5-re nyertek. Következzen a közel 12 percnyi góláradat!
aug. 7
19:48
Kilencedik a magyar műúszócsapat (Metropol)
A kilencedik helyen végzett a magyar műúszócsapat a margitszigeti vizes Európa-bajnokságon szombaton.
aug. 7
19:49
Labdarúgó NB I: az MTK legyőzte a kilenc emberrel záró Honvédot (She)
A labdarúgó NB I 2. fordulójának első szombati mérkőzésén az MTK 2–1-re legyőzte a Budapest Honvédot. A mérkőzés krónikájához hozzátartozik, hogy a Honvédból előbb a 9. percben Debreceni Andrást, majd az 54. percben Fernando Cuerdát kiállították. A 94. percben Pál András még büntetőt is hibázott.
aug. 7
19:51
Német Szuperkupa: a Bayern München megverte a Schalkét (She)
A német bajnok és kupagyőztes Bayern München 2–0-ra legyőzte a bajnoki ezüstérmes Schalkét a Német Szuperkupáért kiírt mérkőzésen. A bajorok góljait Thomas Müller és Miroslav Klose szerezte.
aug. 7
20:21
Labdarúgó NB I: Kecskemét-FTC mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
Hamarosan kezdetét veszi a Kecskeméti TE-Ereco–Ferencváros mérkőzés a labdarúgó NB I 2. fordulójában. A találkozóról élő, szöveges tudósítást olvashatnak itt, a Nemzeti Sport Online-on!
aug. 7
20:24
Bayern-siker a Német Szuperkupában (Metropol)
A Bayern München nyerte a labdarúgó Német Szuperkupát, miután a szombati mérkőzésen 2-0-ra győzött a Schalke 04 együttese ellen.
aug. 7
20:39
Ökölvívás: 2 arany, 3-3 ezüst és bronz a magyar mérleg az EU-bajnokságon (She)
Két arany-, valamint három-három ezüst- és bronzéremmel zárta a magyar csapat az 5. női ökölvívó EU-bajnokságot Keszthelyen.
aug. 7
20:41
Ausztria: Waltner csereként állt be az otthon kikapó Mattersburgba (She)
A Mattersburg hazai pályán 2–0-s vereséget szenvedett a Wacker Tiroltól az osztrák labdarúgó-bajnokság 4. fordulójában. Waltner Róbert a 76. percben 0–0-s állásnál, csereként lépett pályára a hazaiaknál.
aug. 7
20:42
A Honvéd stadionjában győzött az MTK (Metropol)
Az MTK szombaton 2-1-re győzött a Budapest Honvéd otthonában a labdarúgó Soproni Liga második fordulójában.
aug. 7
20:43
Labdarúgó NB I: Még tíz emberrel is nyerhettünk volna - Morales (She)
Az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság második fordulójában az MTK 2–1-es győzelmet aratott a Bozsik-stadionban a Bp. Honvéd vendégeként. Massimo Morales, a találkozót kilenc játékossal befejező kispestiek vezetőedzője a lefújást követően arról nyilatkozott: tíz emberrel játszva is megvoltak a győzelmi esélyeik.
aug. 7
20:57
U17: a mieink kikaptak Romániától, így ezüstérmesek lettek (She)
Szombaton délután Telkiben rendezték a Nemzetközi Ifjúsági Torna döntőjét, amelyen a magyar U17-es válogatott Románia korosztályos csapatával mérkőzött meg. A végig kiegyenlített mérkőzésen a románok szerezték az egyetlen gólt, ezzel megnyerték a tornát, míg Tuboly Frigyes együttese ezüstérmes lett.
aug. 7
20:59
Labdarúgó NB I: a ZTE Szombathelyről, a Szolnok Pápáról rabolt pontot (She)
Az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság második fordulójában a Zalaegerszeg a Haladás, míg az újonc Szolnok a Pápa vendégeként játszott gól nélküli döntetlent.
aug. 7
21:01
Eredivisie: Babos Gábor kapuját nem tudták bevenni Tóth Balázsék (She)
A NEC hazai pályán 1–0-ra nyert a VV Venlo ellen a holland labdarúgó-bajnokság 1. fordulójában. A NEC kapuját Babos Gábor védte, mégpedig hibátlanul, míg a vendégeknél a Genktől kölcsönvett Tóth Balázs végigjátszotta első mérkőzését új csapatában.
aug. 7
21:15
Videó: Priskin pazar fejessel talált be a Middlesbrough kapujába (She)
Az Ipswich Town 3–1-re legyőzte idegenben a Middlesbrough-t az angol másodosztály, a Championship nyitó fordulójában. A vendégek második gólját a magyar válogatott támadója, Priskin Tamás szerezte, méghozzá egy csodás csukafejesből.
aug. 7
21:33
Anglia: Kovács János győztes góllal debütált a Hereford Unitedben (She)
A Hereford United Kovács János góljával 1–0-ra nyerte a Crewe Alexandra otthonában az angol negyedosztályú labdarúgó-bajnokság (League Two) 1. fordulójában.
aug. 7
21:35
Videó: két kiállítás, három gól és MTK-siker a Bozsik-stadionban (She)
Mint arról beszámoltunk, a labdarúgó NB I 2. fordulójának fővárosi rangadóján a Budapest Honvéd 2–1-es vereséget szenvedett a MTK ellen hazai pályán. A kispestiektől két embert is kiállított a játékvezető, és bár sikerült egyenlíteniük kilenc emberrel, végül is kikaptak.
aug. 7
22:09
Tenisz: Arn Gréta győzelemmel kezdett a cincinnati selejtezőben (She)
Arn Gréta 7:6, 6:3-as győzelmet aratott az amerikai Chelsey Gullickson ellen a cincinnati női tenisztorna selejtezőjének 1. fordulójában.
aug. 7
22:11
Női vízilabda: az olaszoktól is kikapott a válogatott Siracusában (She)
A magyar női vízilabda-válogatott 9–7-re kikapott a házigazda olasz csapattól a Siracusában zajló nemzetközi felkészülési torna szombati, második fordulójában.
aug. 7
22:13
Belgium: Juhász Rolandék döntetlennel rajtoltak az új szezonban (She)
A belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Jupiler League) 2010–2011-es idényének nyitó fordulójában a Juhász Rolandot végig a soraiban tudó, bajnoki címvédő Anderlecht gól nélküli döntetlent ért el a Charleroi vendégeként.
aug. 7
22:15
Felkészülés: David Silva győzelemnek örülhetett a Valencia ellen (She)
A Manchester City hazai pályán 2–0-ra győzött felkészülési mérkőzésen a Valencia ellen.
aug. 7
22:17
NB I: Abdi bombagólja döntött az FTC javára Kecskeméten (She)
A labdarúgó NB I 2. fordulójában a Ferencváros 2–1-re győzött a Kecskeméti TE-Ereco otthonában.
aug. 7
22:27
Premjer-liga: Gaál Miklós csapata egy góllal kikapott Mahacskalában (She)
A továbbra is sérült Gaál Miklóst nélkülöző Amkar Perm 1–0-s vereséget szenvedett az Anzsi Mahacskala otthonában az orosz labdarúgó-bajnokság 16. fordulójában.
aug. 7
22:29
Törökország: Gutiérrez triplájával a Trabzonsporé a Szuperkupa (She)
A kupagyőztes Trabzonspor nyerte meg a Török Szuperkupát, miután 3–0-ra legyőzte a bajnok Bursasport. A mérkőzés valamennyi gólját a Trabzonspor kolumbiai légiósa, Teófilo Gutiérrez szerezte.
aug. 7
22:45
Tenisz: Bagdatisz fájós bokával is bejutott a döntőbe Washingtonban (She)
A ciprusi Markosz Bagdatisz jutott be elsőként a Washingtonban zajló férfi tenisztornán, miután 6:2, 7:6-ra legyőzte a belga Xavier Malisse-t.
aug. 7
23:03
Labdarúgó NB I: Szerencséje volt a Fradinak - Urbányi István (She)
Az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság második fordulójában a Kecskemét hiába játszott mezőnyfölényben és alakított ki számtalan helyzetet, hazai pályán 2–1-es vereséget szenvedett a Ferencvárostól. A kecskemétiek vezetőedzője, Urbányi István a mérkőzés után az ellenfél győzelmét szerencsésnek minősítette.
aug. 7
23:05
Horvátország: a Győr kupaellenfele először botlott a bajnokságban (She)
A Dinamo Zagreb a 3. fordulóban veszített először pontot a horvát labdarúgó-bajnokságban, miután 1–1-es döntetlenre futotta erejéből a Varteks otthonában.
aug. 7
23:21
Másodszor is nyert a Ferencváros (Infostart)
Második bajnoki mérkőzését is megnyerte a Ferencváros a labdarúgó NB I 2010-2011-es idényében. A zöld-fehérek Kecskeméten nyertek, 2-1-re.
aug. 7
23:21
Ligue 1: a bajnok hazai vereségével kezdődött az új évad (She)
Hatalmas meglepetéssel kezdődött a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 2010–2011-es idénye: a címvédő Marseille hazai pályán szenvedett 2–1-es vereséget az újonc Caentől.
aug. 7
23:39
Horvátország: a Győri ETO kupaellenfele ikszelt idegenben (She)
A Dinamo Zagreb a horvát labdarúgó-bajnokság 3. fordulóban 1–1-es döntetlent játszott a Varteks otthonában.
aug. 7
23:41
Premier League: jövő héten nyélbe üthetik a Ben Arfa-üzletet (She)
Hatem Ben Arfa egyre közelebb kerül ahhoz, hogy a Newcastle Unitedbe kerüljön. Jean-Claude Dassier, az Olympique Marseille elnöke szombat este azt nyilatkozta a Canal Plus-nek, hogy játékosuk kedden vagy szerdán csatlakozhat az angol csapathoz.
aug. 7
23:57
Portugália: a Benfica legyőzésével ismét a Portóé a Szuperkupa (She)
A tavalyi év után az idén is a Porto nyerte meg a portugál labdarúgó Szuperkupát, miután 2–0-ra legyőzte a Benficát.
aug. 7
23:59
Tenisz: a Pennettát megverő Kuznyecova döntős San Diegóban (She)
Szvetlana Kuznyecova 6:4, 6:0-ra legyőzte az ötödik helyen kiemelt Flavia Pennettát, ezzel bejutott a San Diegó-i női tenisztorna döntőjébe.

Keresés