2011. január 4. kedd

jan. 4
13:50
Tenisz, Hopman-kupa: a szerbek már az egyesben elintézték a házigazdát (She)
A szerbek már az egyesben eldöntötték a házigazda ausztrálok elleni párharcot a teniszezők Hopman-kupájának A-csoportjában, miután Ana Ivanovics Alicia Molik, Novak Djokovics pedig Lleyton Hewitt ellen győzött két szettben Perthben. A vegyes páros eredményétől függetlenül az európaiak már biztosan nyertek.
jan. 4
14:06
Tenisz: már a második fordulóban kiesett a hazaiak nagy esélyese (She)
A második forduló volt a végállomás egyesben az első helyen kiemelt Samantha Stosur számára a Brisbane-ben zajló WTA-tornán, miután két játszmában kikapott a pozsonyi születésű, de már ausztrál színekben versenyző Jarmila Grothtól.
jan. 4
14:08
Tenisz: Arn annak ellenére nyert, hogy „kis lakása″ a repülőtéren maradt (She)
Arn Gréta megnyerte az első mérkőzését az Aucklandben zajló WTA-tornán, pedig nem csak a meccsel kellett foglalkoznia, mivel a csomagja az amszterdami repülőtéren maradt.
jan. 4
14:24
Werder Bremen: a brémaiak a regnáló svéd gólkirállyal erősítettek (She)
A Werder Bremen leigazolta az Elfsborg egyszeres svéd válogatott támadóját, Denni Avdicot.
jan. 4
14:42
Mit köszönt meg Kaká tegnap este Mourinhónak? (Infostart)
A Real Madrid tegnap este 3-2-re megverte a Getafét, de José Mourinho vezetőedző nem volt elégedett a csapat játékával. Kaká visszatérésének azonban nagyon örült, és a brazil világsztár is megható dolgokat mondott a meccs utáni nyilatkozatában.
jan. 4
14:42
Cselgáncs: Mészáros Anett vb-aranyat és egészséges lábat kíván 2011-re (She)
A hőn áhított világbajnoki cím megszerzését és a sérülések elkerülését kívánja magának 2011-re Mészáros Anett, a Honvéd kétszeres vb-második cselgáncsozója.
jan. 4
15:03
Kemény-legény megint Kiss Gergely és Kásás Tamás (Metropol)
A háromszoros olimpiai bajnok Kiss Gergely a férfi vízilabda-válogatottnak már a jövő hétfőn és kedden esedékes, idei első edzőtáborozásán részt vesz, míg a szintén háromszoros ötkarikás aranyérmes Kásás Tamás január 23-án csatlakozik Kemény Dénes szövetségi kapitány kiválasztottjainak társaságához.
jan. 4
15:18
Cselgáncs: Mészáros Anett 2011-re vb-aranyat és egészséges lábat kíván (She)
A hőn áhított világbajnoki cím megszerzését és a sérülések elkerülését kívánja magának 2011-re Mészáros Anett, a Honvéd kétszeres vb-második cselgáncsozója.
jan. 4
15:20
Röplabda: utánpótlásbázisra talált a Testnevelési Egyetem (She)
A Hegyvidéken alakítaná ki utánpótlásbázisát a Központi Röplabda Akadémia.
jan. 4
15:22
Férfi vízilabda: a válogatott 1500 néző előtt játszhat Miskolcon (She)
Nagy érdeklődésre számítanak a miskolci szervezők, ezért kilencsoros mobillelátót is felállítanak majd a február végén sorra kerülő férfi vízilabda Volvo-kupára, amelyen a kanadai, a német és az ausztrál nemzeti csapat lesz a magyar válogatott ellenfele.
jan. 4
15:36
Birmingham: három meccsre tiltották el a Sagnát megtaposó Bowyert (She)
Az angol Labdarúgó-szövetség hárommérkőzéses eltiltást szabott ki a Birmingham játékosára, Lee Bowyerre, aki az Arsenal elleni mérkőzésen megtaposta Bacary Sagnát.
jan. 4
15:54
Visszatér a válogatottba Kásás és Kiss Gergely (Infostart)
A háromszoros olimpiai bajnok Kiss Gergely a férfi vízilabda-válogatottnak már a jövő hétfőn és kedden esedékes, idei első edzőtáborozásán részt vesz, míg a szintén háromszoros ötkarikás aranyérmes Kásás Tamás január 23-án csatlakozik Kemény Dénes szövetségi kapitány kiválasztottjainak társaságához.
jan. 4
15:54
Atlético: Sergio Agüero 2014-ig hosszabbított a klubbal - hivatalos (She)
Sergio Agüero, az Atlético Madrid argentin labdarúgója 2014-ig meghosszabbította szerződését a spanyol klubbal.
jan. 4
15:56
Barcelona: Afellay már a Bilbao elleni szerdai meccsen bemutatkozhat (She)
A spanyol Király-kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján szerdán 22 órai kezdettel az Athletic Bilbao vendégeként lép pályára a Barcelona – a Camp Nouban 0–0-ra végeztek a felek –, Pep Guardiola először jelölte a keretbe a karácsony előtt szerződtetett Ibrahim Afellayt.
jan. 4
16:12
Tudja, miért nem lehet ott két magyar az olimpián? (Infostart)
A dopppingvétség miatt eltiltott birkózó világbajnok, Kiss Balázs és az Eb-bronzérmes úszó, Szepesi Nikolett sem lehet ott a londoni olimpián egy 2008-ban hozott szabály szerint. Nagy Zsigmond, a MOB nemzetközi igazgatója az InfoRádiónak azt mondta, hogy ezt a határozatot a doppinggal kapcsolatos zéró tolerancia miatt hozták.
jan. 4
16:12
Videó: csak a pályán lesz játékosmozgás az MTK-nál (She)
A kék szín a mezeken, a fehér az égből hullva dominált az MTK Budapest idei első edzésén. A csapat egyelőre csak ráhangolódik a keményebb munkára, ami a jövő héten indul. Nézze meg az első edzésen készült videónkat!
jan. 4
16:12
Pérezre várva (Blikk)
Veszprém – Szerdán kiderül, visszatér-e a világbajnokságra készülő férfi válogatott kerethez Pérez Carlos (39). A Veszprém kézilabdázója öt év kihagyás után tavaly júniusban is a nemzeti csapat rendelkezésére állt a vb-selejtezőkön, s most ismét nagy szükség lenne rá.
jan. 4
16:14
Légióssors: Halmosi szerződést bontott a Hull Cityvel - hivatalos (She)
Immár hivatalossá vált: Halmosi Péter szerződést bontott az angol másodosztályú Hull Cityvel.
jan. 4
16:14
Terveiről kérdeztük Szepesi Nikolettet (Blikk)
Veszélybe került a sportoló jövő évi londoni ötkarikás játékokon való szereplése. A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) szabályzata ugyanis nem teszi lehetővé, hogy a doppingvétség miatt hat hónapnál hosszabb időre eltiltottak büntetésük lejárta után induljanak a négyévenkénti csúcstalálkozón.
jan. 4
16:16
Bolton: két meccs után ismét lesz elég cseréje a csapatnak (She)
A Bolton Wanderers csapatát sújtó sérüléshullámra jellemző, hogy a Chelsea és a Liverpool ellen Owen Coyle menedzser nem tudott elég cserejátékost nevezni – a „vörösök" elleni bajnokin a sérülések és eltiltások miatt mindössze három bevethető mezőnyjátékos ült Bogdán Ádám mellett a kispadon.
jan. 4
16:48
Bilbao: vasárnap óta a pénztárak előtt vártak a Barcelona elleni jegyekre (She)
A fanatikusok vasárnap óta vártak az Athletic Bilbao–FC Barcelona (szerda, 22 óra) spanyol Király-kupa-mérkőzés még szabad belépőire, amelyek végül mindössze két óra alatt elfogytak. Már ami egyáltalán a pénztárakba került.
jan. 4
16:50
Debrecen: Horváth Béla helyett Frida Ferenc lett az új technikai vezető (She)
Frida Ferenc, a Loki egykori labdarúgója lett a DVSC-TEVA új technikai vezetője. Elődje, Horváth Béla a jövőben az utánpótlásnál dolgozik – adta hírül a dvsc.hu.
jan. 4
16:52
Ajax: Mido megegyezett szerződése felbontásáról, távozik a klubtól (She)
Mindössze négy hónapig tartott az egyiptomi Ahmed Hosszam – Mido – második ajaxos korszaka, mivel a csatár megegyezett szerződése felbontásáról az amszterdami labdarúgócsapat vezetőivel.
jan. 4
16:54
Profi ökölvívás: Brähmer beteg, elmarad a Sumenov elleni címegyesítés (She)
Német lapinformációk szerint betegség miatt lemondta a szombatra tervezett, Bejbut Sumenov elleni WBO-WBA félnehézsúlyú címegyesítő profi ökölvívó világbajnoki mérkőzést Jürgen Brähmer.
jan. 4
17:24
Újabb megdöbbentő vallomás a bundabotrányban (Infostart)
Újabb leleplezés a német bundabotrányban. A St. Pauli korábbi hivatásos játékosa, a 25 esztendős Rene Schnitzler a Stern című magazinnak nyilatkozva bevallotta, hogy egy "bundakeresztapától" százezer euró vesztegetési pénzt kasszírozott. A futballista megbízása öt meccsre szólt.
jan. 4
17:24
Tenisz: Federer győzött Dohában, készülhet honfitársa ellen (She)
Roger Federer 7:6, 6:3-ra nyert a selejtezőből érkezett holland Thomas Schoorel ellen, így bejutott a második fordulóba a Dohában zajló tenisztornán. A világranglista második helyén található klasszis következő ellenfele honfitársa, Marco Chiudinelli lesz.
jan. 4
17:26
Újpest: 23 fiatal jelent meg az első edzésen, Barczi külön dolgozott (She)
Az Újpest labdarúgócsapata kedden megkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra, a 2011-es esztendő első edzésén összesen 23 fiatal játékos vett részt, az idősebb, rutinosabb kerettagok csak január 10-én kezdik meg a közös munkát. Barczi Dávid műtétje óta először edzett.
jan. 4
17:42
Póker: jól kezdődött az év a magyar pókeresnek, 25 milliót nyert (She)
Fantasztikusan kezdte az évet Németh „Probirs” András: a Full Tilt Poker 216 dollár nevezési díjú versenyén a második helyen végzett, s ezzel 119 338 dollárt, vagyis 25 millió forintot vághatott zsebre.
jan. 4
17:44
Larvik: Löke távozó élettársa helyett már Moen tart edzést (She)
A norvég Larvik női kézilabdacsapatának Tor Oddvar Moen vette át az irányítását a távozó vezetőedző – nem mellesleg a nyáron Győrbe szerződő Heidi Löke élettársa –, Karl Erik Böhn helyett.
jan. 4
18:00
Férfi kézilabda: válogatottunk hét góllal győzött Algéria ellen (She)
A jövő csütörtökön kezdődő olimpiai kvalifikációs világbajnokságra készülő magyar férfi kézilabda-válogatott 29–22-re legyőzte kedden az algériai csapatot Veszprémben, zárt kapus mérkőzésen.
jan. 4
18:02
Man. City: K. Touré és Adebayor egymásnak esett az edzésen (She)
Két egykori Arsenal-játékostól volt hangos a Manchester City labdarúgócsapatának keddi edzése. Kolo Touré és Emmanuel Adebayor összeverekedett, majd a szintén egykoron Arsenal mezben játszó Patrick Vieirának kellett szétválasztania a fegyelmezetlen párost.
jan. 4
18:03
Halmosi Péterrel szerződést bontott a Hull City (Metropol)
A korábbi válogatott Halmosi Péter szabadon igazolhatóvá vált, miután kedden szerződést bontott vele klubja, az angol labdarúgó-bajnokság másodosztályában szereplő Hull City.
jan. 4
18:05
Győzött Algéria ellen a kézilabda-válogatott (Metropol)
A jövő csütörtökön kezdődő olimpiai kvalifikációs világbajnokságra készülő magyar férfi kézilabda-válogatott 29-22-re legyőzte kedden az algériai csapatot Veszprémben, zárt kapus mérkőzésen.
jan. 4
18:18
Man. City: K. Touré és Adebayor összeverekedett a tréningen (She)
Két egykori Arsenal-játékostól volt hangos a Manchester City labdarúgócsapatának keddi edzése. Kolo Touré és Emmanuel Adebayor összeverekedett, majd a szintén egykoron Arsenal mezben játszó Patrick Vieirának kellett szétválasztania a fegyelmezetlen párost.
jan. 4
18:20
Liverpool: Ralf Rangnickot „érdekelné" a csapat irányítása (She)
Oliver Mintzlaff, Ralf Rangnick ügynöke a BBC Sportnak elmondta: a Hoffenheimtől távozó német edzőt „érdekelné" a Liverpool labdarúgócsapatának irányítása.
jan. 4
18:22
Barcelona: Guardiola nem áll Milito útjába, ha a védő távozni akar (She)
Könnyen elképzelhető, hogy Gabriel Milito a télen elhagyja a Barcelona labdarúgócsapatát a neki jutó kevés játéklehetőség miatt. A katalán gárdát irányító Pep Guardiola megérti játékosát, akinek nem áll útjába, ha az a télen csapatot talál magának.
jan. 4
18:54
Videó: kapusa hatalmas bakija miatt nem folytatódott a Porto sorozata (She)
Mint arról korábban már beszámoltunk, harminchét tétmeccs után szenvedett újra vereséget a Porto csapata a Portugál Ligakupában (az élklubok közül utolsóként a szezonban). A „sárkányok” 2–1-es hazai vereségéhez a lengyel kapus, Pawel Kieszek bakija is kellett, aki egy beadást vétett el, így könnyedén egyenlíthetett a Nacional Madeira...
jan. 4
18:56
Videó: nem felejtette el a „tudományt” a korábbi holland kedvenc (She)
A korábbi remek holland csatár, Pierre van Hooijdonk semmit sem felejtett remek szabadrúgáslövő technikájából. A többek között a Celticnél, a Feyenoordnál, a Benficánál és a Fenerbahcénél is megfordult támadó egy Haarlem Royals elleni bemutatómeccsen könnyedén lőtte ki a felső sarkot egy kombináció végén.
jan. 4
18:57
Federer a második körben (Metropol)
A svájci Roger Federer két játszmában legyőzte kedden a holland Thomas Schoorelt, és bejutott a legjobb 16 közé a dohai, egymillió dollár összdíjazású keménypályás férfi tenisztornán.
jan. 4
18:58
Izrael: Korcsmár Zsolt felkeltette a BL-szereplő Hapoel érdeklődését (She)
Az izraeli walla.co.il internetes oldal beszámolója szerint a bajnoki címvédő, ősszel a BL-ben szerepelt Hapoel Tel-Aviv érdeklődik az Újpest U21-es válogatott játékosa, Korcsmár Zsolt iránt.
jan. 4
19:00
Milan: K. Boateng sérülése nem komoly, Zambrottát meg kell műteni (She)
Az AC Milan labdarúgócsapata hivatalos közleményben adott információt két sérült játékosa, Kevin-Prince Boateng és Gianluca Zambrotta állapotáról.
jan. 4
19:12
Tenisz: az első kiemelt Nadal is győzelemmel kezdte a dohai tornát (She)
Roger Federer után az első helyen kiemelt Rafael Nadal is győzelemmel kezdte szereplését a dohai férfi tenisztornán. A spanyol világelső 6:3, 6:0-ra nyert Karol Beck ellen, a második körben pedig egy másik szlovák, Lukás Lacko vár rá.
jan. 4
19:14
Alpesi sí: Marlies Schild negyedik szlalomversenyét is megnyerte (She)
Marlies Schild győzelmével ért véget Zágrábban a női alpesi síelők műlesikló világkupaversenye. Az osztrák klasszis 75 századdal előzte meg a német Maria Riescht. Schild negyedik szlalomversenyét nyerte meg ebben a szezonban.
jan. 4
19:16
Videó: Cissé parádés emelésével már az első percben vezetett a Pana (She)
Ennél jobban nem is kezdődhetett volna a 2011-es év a Panathinakosz számára. Az első idei görög bajnoki fordulóban idegenben aratott kétgólos győzelmet a zöld-fehér együttes a Xanthi ellen, ráadásul Djibril Cissé révén már a 34. másodpercben vezetett – nem is akármilyen átemelős góllal.
jan. 4
19:18
Asztalitenisz, Nemzetek Ligája: női válogatottunk kikapott Romániában (She)
A magyar női asztalitenisz-válogatott sima, 3:0-s vereséget szenvedett kedden a románok otthonában az Európai Nemzetek Ligája ötödik fordulójában, így a záró kör előtt lépéshátrányba került az elődöntőbe jutást illetően.
jan. 4
19:20
DVSC-TEVA: Erdélyi Miklós a Loki új kapusedzője (She)
Folytatódnak a személycserék a DVSC-TEVA labdarúgócsapatánál: a klub hivatalos közleménye szerint a 30 éves Erdélyi Miklós lett az új kapusedző, elődje, Mező József az utánpótlásban dolgozik tovább.
jan. 4
19:30
DVSC: Erdélyi Miklós harmincévesen lett a Loki új kapusedzője (She)
Folytatódnak a személycserék a DVSC-TEVA labdarúgócsapatánál: a klub hivatalos közleménye szerint a 30 éves Erdélyi Miklós lett az új kapusedző, elődje, Mező József az utánpótlásban dolgozik tovább.
jan. 4
19:32
DVSC: klublegenda is a stábban, Sándor Tamás pályaedző lesz (She)
A DVSC klubtörténetének egyik (ha nem a) legnagyobb kedvence, Sándor Tamás is szerepet kapott a labdarúgócsapat szakmai stábjában: a klub közleménye szerint Sándor az NB II-es csapatnál lesz pályaedző, a játékosok egyéni képzésében segédkezik, de az első csapat szakmai munkájában is részt vesz.
jan. 4
19:34
Blog: Keddi káosz, tálalja Bálint Mátyás - Ordas hidegháborús csalás (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezik blogjában Bálint Mátyás. Legújabb írásában a Nemzeti Sport újságírója többek között az amerikai és a szovjet kosarasok müncheni olimpiai fináléjáról ír.
jan. 4
19:48
Törökország: gyűlölt vetélytársától erősített a Galatasaray (She)
A Galatasaray labdarúgócsapata hivatalos közleményben jelentette be, hogy szerződtette Berk Ismail Ünsalt és a 26-szoros török válogatott Kazim Kazimot.

Keresés